Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω 08/06 - 14/06/2020 σε συνδυασμό με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Βαθμολογία: 
Average: 4.1 (20 votes)

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις που αφορούν το δικό σου ζώδιο και μάθε τι σου επιφυλάσσει η εβδομάδα από 08/06 έως 14/06/2020.

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου:

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, κλείνετε εκκρεμότητες, διορθώνετε τις αρνητικές καταστάσεις, δε θα απορρίψετε το ενδεχόμενο να ανανεώσετε μία παλιά σας επαγγελματική συνεργασία. Η εβδομάδα θα τονώσει την ανάγκη σας για βελτίωση οι πράξεις σας θα στοχεύουν στην μελλοντική εξέλιξη. Στον επαγγελματικό σας τομέα, άμεσες αποφάσεις θα σας οδηγήσουν σε ενέργειες που θα διαφοροποιήσουν τις συνθήκες στο εργασιακό σας περιβάλλον. Τάσεις φυγής θα κάνουν την εμφάνιση τους, σπασμωδικές θα είναι οι ενέργειες σας, ίσως να υπάρξει νευρικότητα και εσωτερική σύγχυση. Στον αισθηματικό σας τομέα προσοχή στις εντάσεις με το ταίρι σας. Η εβδομάδα θα δώσει έκταση στις πνευματικές σας ικανότητας, ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία σας, φεύγουν οι ανασταλτικές σκέψεις, θα είστε σε θέση να εμπιστευτείτε τις ικανότητες σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Αιγόκερου σε συνδυασμό με τον ωροσκόπο σας

Διαβάστε το συνδυασμό του Αιγόκερου με τον ωροσκόπο σας, για να έχετε μια πλήρη άποψη γι’ αυτά που θα συμβούν αυτήν εβδομάδα.

Ο Αιγόκερως με ωροσκόπο Κριό αυτή την εβδομάδα

Ένα ζήτημα του παρελθόντος είναι πιθανό να κάνει την εμφάνιση του ξανά στο παρόν και να σου δημιουργήσει ανησυχία. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με αυτούς που εμπιστεύεσαι.

Ο Αιγόκερως με ωροσκόπο Ταύρο αυτή την εβδομάδα

Μία αντιπαράθεση είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή της ανάμεσα σε εσένα και σε ένα φιλικό σου πρόσωπο. Στον αντίποδα η αλτρουιστική σου διάθεση θα φέρει κοντά σου νέα πρόσωπα και με κάποια από αυτά μπορεί να δημιουργηθούν ισχυρές φιλίες.

Ο Αιγόκερως με ωροσκόπο Δίδυμο αυτή την εβδομάδα

Ένα επαγγελματικό σου ζήτημα φαίνεται να σου δημιουργεί αρκετή ανησυχία αυτή την εβδομάδα. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στα δεδομένα που έχεις και μην κάνεις εικασίες και υποθέσεις, καθώς θα σε αποσυντονίσουν. 

Ο Αιγόκερως με ωροσκόπο Καρκίνο αυτή την εβδομάδα

 Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις ταμπέλες που βάζεις στους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω σου. Κάποιοι από αυτούς θα πάρουν την ταμπέλα του φίλου και κάποιοι την ταμπέλα του γνωστού, όμως η κρίση σου δεν θα σε οδήγηση στη σωστή τοποθέτηση.

Ο Αιγόκερως με ωροσκόπο Λέοντα αυτή την εβδομάδα

Ένα οικονομικό ζήτημα του παρελθόντος φαίνεται να σε απασχολεί αρκετά αυτή την εβδομάδα. Πρόσεξε καθώς αυτό μπορεί να γίνει αφορμή για να υπάρξουν διαφωνίες με ένα συνέταιρό σου σχετικά με τον τρόπο διευθέτησης του.

Ο Αιγόκερως με ωροσκόπο Παρθένο αυτή την εβδομάδα

Η επαφή με τους άλλους αυτή την εβδομάδα θα κρύβει ένα βαθμό «επικινδυνότητας», καθώς μπορεί να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις εκεί που δεν το περιμένεις. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε ανθρώπους που θα σε προσεγγίσουν με φιλοφρονήσεις και κολακείες.

Ο Αιγόκερως με ωροσκόπο Ζυγό αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να μην έχεις διάθεση για να διευθετήσεις τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου και αυτό θα σε οδηγήσει στο να βρεις δικαιολογίες για να τις αποφύγεις. Προσπάθησε να είναι καλές, για να μη βρεθείς εκτεθειμένος.

Ο Αιγόκερως με ωροσκόπο Σκορπιό αυτή την εβδομάδα

Τα έντονα συναισθήματα θα κάνουν την εμφάνισή τους αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν ανησυχία, η οποία θα γίνει εμφανής και σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ο Αιγόκερως με ωροσκόπο Τοξότη αυτή την εβδομάδα

Ένα οικογενειακό τραπέζι μπορεί να αποτελέσει αφορμή για διενέξεις για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στα θέματα που θα ανοίξεις προς συζήτηση! Ενδεχομένως να προκύψουν κάποια έξοδα για υποθέσεις του σπιτιού.

Ο Αιγόκερως με ωροσκόπο Αιγόκερω αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να παρασυρθείς από τη γνώμη προσώπων που θα συναναστραφείς και τελικά να οδηγηθείς σε λάθος κινήσεις ένα ζήτημα που σε ενδιαφέρει. Δώσε προσοχή και σε τυχόν αγορές που θέλεις να κάνεις καθώς και εκεί μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο Αιγόκερως με ωροσκόπο Υδροχόο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να πάρεις «χαρτί και μολύβι» προκειμένου να υπολογίζεις τα έσοδα και τα έξοδα σου. Οι αστρολογικές συγκυρίες που υπάρχουν αυτές τις ημέρες δεν θα σε βοηθήσουν να τα υπολογίσεις σωστά διαφορετικά.

Ο Αιγόκερως με ωροσκόπο Ιχθύ αυτή την εβδομάδα

Άκουσε την εσωτερική σου φωνή καθώς αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως σου μιλάει αλλά εσύ δεν της δίνεις σημασία. Αυτό που μάλλον σου λέει είναι να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε μία σχέση που σε ενδιαφέρει.

Μίλησε ζωντανά με τους μελλοντολόγους μας ΕΔΩ!

Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου;

Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα