Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ 30/01 - 05/02/2023 σε συνδυασμό με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Βαθμολογία: 
Average: 4.3 (25 votes)

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις που αφορούν το δικό σου ζώδιο και μάθε τι σου επιφυλάσσει η εβδομάδα από 30/01 έως 05/02/2023.

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου:

Φίλοι μου Ιχθείς, για εσάς που ψάχνετε εργασία ή θέλετε να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας συνθήκες, καταφθάνουν προτάσεις που θα σας δώσουν άνοιγμα περεταίρω εξέλιξης. Στόχος σας θα είναι να ισορροπήσετε και να εξασφαλίσετε, ο ορθολογισμός σας θα σας βοηθήσει να κινηθείτε έξυπνα, ώριμα, και μέσα σε συνετά πλαίσια, οι οικονομικές σας επιλογές θα είναι προσγειωμένες.. Βελτιώνονται οι συνεργασίες σας και γενικότερα οι συναδελφικές σας επαφές, ξεκαθαρίζετε και τακτοποιείτε ζητήματα που σας προσκαλούν άγχος και ψυχική κούραση. Στον αισθηματικό σας τομέα ενδεχομένως να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που από καιρό τρέφει ενδιαφέρον για εσάς, εσείς που είστε χωρίς σχέση μην αρνηθείτε την πρόταση για ραντεβού. Η εβδομάδα θα ενισχύσει τη διαίσθηση σας, σας φέρνει ευχάριστες εξελίξεις, θα σας εφοδιάσει με ρομαντισμό και ανάγκη για ανανέωση.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Ιχθύ σε συνδυασμό με τον ωροσκόπο σας

Διαβάστε το συνδυασμό του Ιχθύ με τον ωροσκόπο σας, για να έχετε μια πλήρη άποψη γι’ αυτά που θα συμβούν αυτήν εβδομάδα.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Κριό αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον έχουν αρχίσει να σε εκνευρίζουν. Μη βιαστείς να δείξεις τον εκνευρισμό σου, καθώς καλό θα ήταν να κρατήσεις ήπιους τόνους, τουλάχιστον αυτές τις ημέρες.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Ταύρο αυτή την εβδομάδα

Η εβδομάδα δείχνει πως ένα παλαιότερο οικονομικό ζήτημα θα επιστρέψει στο προσκήνιο. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος όχι μόνο για να διευθετήσεις τις οφειλές του παρελθόντος, αλλά και να διεκδικήσεις κάποια χρήματα τα οποία έπρεπε να βρίσκονται στην τσέπη σου.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Δίδυμο αυτή την εβδομάδα

Οι επανασυνδέσεις είναι πολύ πιθανές αυτή την εβδομάδα, όμως θα πρέπει να αξιολογήσεις προσεκτικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο πριν πάρεις αποφάσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μην τη ρισκάρεις για να επιστρέψεις σε μία σχέση του παρελθόντος.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Καρκίνο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να διευθετήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με το δημόσιο, τράπεζες και ασφαλιστικούς οργανισμούς, καθώς η ενασχόληση με τα παραπάνω ευνοείται. Δεν αποκλείεται να έχεις και μία τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο που θα σου ξυπνήσει αναμνήσεις.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Λέοντα αυτή την εβδομάδα

Ένα φιλικό σου πρόσωπο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρεις για ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Προσπάθησε να μην μπλέξεις μία αισθηματική ιστορία με μία φιλική σχέση, ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Παρθένο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις πώς το κλίμα είναι τεταμένο σε κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις. Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να κατευνάσεις τα πνεύματα και να μην δημιουργηθούν ρίξεις μεταξύ σας.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Ζυγό αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να αρχίσεις να σκέφτεσαι ξανά ένα σχέδιο που είχες κατά το παρελθόν, σχετικά με ένα ταξίδι ή ένα εκπαιδευτικό ζήτημα. Μία συζήτηση για τα σχέδια σου με ένα πρόσωπο του ευρύτερου σου περιβάλλοντος, θα σε κάνει να ανακαλύψεις πώς έχετε πολλά κοινά.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Σκορπιό αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να διευθετήσεις τις οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος καθώς τώρα θα είναι πιο εύκολο να το κάνεις. Μην αφήσεις τις ανησυχίες σου να σε βάλουν σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων και σεναρίων.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Τοξότη αυτή την εβδομάδα

Μία σχέση του παρελθόντος θα σε απασχολήσει ξανά αυτή την εβδομάδα. Αν είσαι εσύ εκείνος που επιθυμείς μία επανασύνδεση τότε ξεκινά το κατάλληλο διάστημα για να το προσπαθήσεις και να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Αιγόκερω αυτή την εβδομάδα

Αναζήτησε τρόπους που μπορούν να σε κάνουν να αποφορτιστείς από το άγχος της καθημερινότητας. Η ενασχόληση σου με μία αγαπημένη συνήθεια, μία καλλιτεχνική δραστηριότητα ή απλώς το να βρεις χρόνο για την ξεκούραση σου θα είναι πολύ σημαντικά αυτή την εβδομάδα.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Υδροχόο αυτή την εβδομάδα

Ένα πρόσωπο του παρελθόντος μπορεί να κάνει την εμφάνιση του στη ζωή σου και να σε αναστατώσει ευχάριστα. Αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει μία αστάθεια στα αισθηματικά ζητήματα, για αυτό προσπάθησε να μην την ενισχύσεις με τις κινήσεις σου.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Ιχθύ αυτή την εβδομάδα

Η ενασχόληση σου με το σπίτι θα σου δημιουργήσει έμπνευση και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε αλλαγές μέσα σε αυτό. Επένδυσε χρόνο στο σύντροφό σου και αν ζείτε κάτω από την ίδια στέγη μην αφήσεις δουλειές του σπιτιού να μπουν ανάμεσά σας!

ΙΧΘΥΣ 30/1 ως 5/2/2023
ΙΧΘΥΣ 30/1 ως 5/2/2023

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

 ☾ 

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα