Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ 17/06 - 23/06/2024 σε συνδυασμό με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Βαθμολογία: 
Average: 4.3 (26 votes)

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις που αφορούν το δικό σου ζώδιο και μάθε τι σου επιφυλάσσει η εβδομάδα από 17/06 έως 23/06/2024.

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου:

Φίλοι μου Ιχθείς, κλείνετε υποθέσεις που τις είχατε αφήσει στη μέση, διεκπεραιώνετε συμφωνίες που είχαν αρχίσει την προηγούμενη περίοδο, στα αισθηματικά σας θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Αισιόδοξα ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα που υπήρξαν μπερδέματα, σας δίνω τη συμβουλή να εκφραστείτε και να εκδηλωθείτε, θα είναι λάθος αν κρατήσετε απόμακρη στάση. Εσείς οι τσακωμένοι ή χωρισμένοι θα έχετε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας αρκεί να μην κλειδώσετε ή κρύψετε τα συναισθήματα σας. Έμφαση θα δώσετε στη διαίσθηση σας, διορατικότητα θα σας χαρακτηρίζει, θα βρείτε τρόπο να κοσμήσετε την καθημερινότητα σας με την πλούσια φαντασία σας. Η συμπεριφορά σας και γενικότερα η διάθεση σας θα είναι ανέμελη, θα προσπαθήσετε να απεμπλακείτε από καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος και ψυχολογική κούραση.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Ιχθύ σε συνδυασμό με τον ωροσκόπο σας

Διαβάστε το συνδυασμό του Ιχθύ με τον ωροσκόπο σας, για να έχετε μια πλήρη άποψη γι’ αυτά που θα συμβούν αυτήν εβδομάδα.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Κριό αυτή την εβδομάδα

 Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να ξυπνήσουν αναμνήσεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν μία εσωτερική ανησυχία. Μην τις αφήσεις να καθορίσουν το παρόν σου καθώς θα επηρεάσουν δυσμενώς την ορθή σου κρίση.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Ταύρο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να σε απασχολήσει ένα ζήτημα που σχετίζεται με ένα φιλικό σου πρόσωπο. Δώσω τη συμβουλή σου αλλά μην θεωρήσεις πως αυτή είναι αδιαπραγμάτευτη για εκείνο.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Δίδυμο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς ενδεχομένως να δημιουργηθούν εντάσεις στη δουλειά. Μην κρατήσεις αδιάφορη στάση σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς αυτό θα ρίξει λάδι στη φωτιά.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Καρκίνο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να συναντήσεις ένα πρόσωπο που είχες να δεις καιρό, όμως οι συνθήκες μπορεί να μην είναι ευνοϊκές για στενές επαφές.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Λέοντα αυτή την εβδομάδα

Μία συνάντηση που θα έχεις με ένα πρόσωπο του παρελθόντος μπορεί να αναμοχλεύσει έντονα συναισθήματα. Αυτά μπορεί να σε οδηγήσουν σε παρορμητικές κινήσεις οι οποίες δεν θα έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Παρθένο αυτή την εβδομάδα

 Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να υπάρξει μία διαφωνία με ένα πρόσωπο που σχετίζεσαι μαζί του είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά. Αυτή μπορεί να μη γίνει εξαρχής εμφανής, όμως σίγουρα θα επιφέρει αλλαγή στη συμπεριφορά του.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Ζυγό αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να πιάσεις τον εαυτό σου χωρίς καμία διάθεση να διεκπεραιώσεις κάποιες από τις υποχρεώσεις σου. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις καθώς από την επόμενη εβδομάδα τα πράγματα θα είναι πιο απαιτητικά.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Σκορπιό αυτή την εβδομάδα

Ένα φλερτ φαίνεται να κάνει την εμφάνισή του μέσα στην εβδομάδα και να σου δημιουργεί ευχάριστη διάθεση! Η ενασχόληση σου με μία αθλητική ή καλλιτεχνική δραστηριότητα θα έχει και εκείνη ευχάριστα αποτελέσματα στη διάθεσή σου.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Τοξότη αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες και οικογενειακές διενέξεις. Πριν πάρεις μέρος σε αυτές σκέψου αν αξίζει τον κόπο να χαλάσεις τη διάθεση σου.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Αιγόκερω αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς θα έχεις την τάση να βιάζεσαι και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μικροατυχήματα. Πρόσεξε επίσης την αφηρημάδα σου η οποία μπορεί να σε κάνει να χάσεις από ραντεβού μέχρι πράγματα!

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Υδροχόο αυτή την εβδομάδα

Μερικά επιπλέον έξοδα από αυτά που είχες υπολογίσει ενδέχεται να κάνουν την εμφάνισή τους αυτή την εβδομάδα. Για να μην επιβαρύνεις τον προϋπολογισμό σου προσπάθησε να περιορίσεις τις περιττές αγορές.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Ιχθύ αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που θα διευθετήσεις ζητήματα που σε απασχολούν, καθώς θα έχεις την τάση να βλέπεις τα πράγματα πολύ υποκειμενικά. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες.

ΙΧΘΥΣ 17 ως 23/6/2024
ΙΧΘΥΣ 17 ως 23/6/2024

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

 ☾ 

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα