Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ 04/03 - 10/03/2024 σε συνδυασμό με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Βαθμολογία: 
Average: 4.3 (26 votes)

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις που αφορούν το δικό σου ζώδιο και μάθε τι σου επιφυλάσσει η εβδομάδα από 04/03 έως 10/03/2024.

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου:

Φίλοι μου Ιχθείς, η εβδομάδα θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε επαφές και καταστάσεις που να μπορούν να ανανεώσουν την ψυχολογία σας, να μπορούν να δώσουν νέα πνοή στην καθημερινότητας σας. Ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, δε θα λείψουν οι ονειροπολήσεις, η φαντασία σας θα είναι δημιουργικά ζωηρή. Ενδιαφέρον θα δείξετε σε υλικά αποκτήματα κινητικότητα θα υπάρξει στο πορτοφόλι σας. Στον αισθηματικό σας τομέα ο ρομαντισμός σας θα σας βοηθήσει να περάσετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας, εσείς οι ερωτευμένοι θα τολμήσετε να περάσετε σε αποκαλυπτικές προτάσεις. Δυνατή θα είναι διαίσθηση σας, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, θα είναι σωστός οδηγός κυρίως σε υποθέσεις καρδιάς. Η εβδομάδα θα σας εξοπλίσει με ευστροφία και ανάγκη για ανανέωση, δώστε ιδιαίτερη σημασία στις αποφάσεις που θα πάρετε, μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον ενθουσιασμό σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Ιχθύ σε συνδυασμό με τον ωροσκόπο σας

Διαβάστε το συνδυασμό του Ιχθύ με τον ωροσκόπο σας, για να έχετε μια πλήρη άποψη γι’ αυτά που θα συμβούν αυτήν εβδομάδα.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Κριό αυτή την εβδομάδα

Η ανασφάλεια που θα αισθανθείς αυτή την εβδομάδα θα επηρεάσει τον τρόπο συμπεριφοράς σου προς το ταίρι σου και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει κτητικές τάσεις. Απόφυγε κάτι τέτοιο καθώς θα δημιουργηθούν θέματα ενώ δεν υπάρχουν.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Ταύρο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις κινήσεις σου, καθώς κάποιες από αυτές μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο σχέσεις και συνεργασίες. Μην επαναστατείς χωρίς λόγο αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Δίδυμο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να κινηθείς περισσότερο σε παρασκηνιακό επίπεδο για ζητήματα που σε αφορούν, όμως να θυμάσαι πως το παρασκήνιο μπορεί εύκολα να βρεθεί στο προσκήνιο. Καλό είναι να έχεις ένα plan b σε περίπτωση που κάποιο σχέδιο που έχεις δεν δουλέψει.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Καρκίνο αυτή την εβδομάδα

Οι συζητήσεις με φίλους σου αυτή την εβδομάδα μπορεί να αποτελέσουν μία καλή βάση για να έρθουν στο προσκήνιο πολλές και διαφορετικές γνώμες. Αυτό καλό θα ήταν να μην αποτελέσει αφορμή για εντάσεις μεταξύ σας.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Λέοντα αυτή την εβδομάδα

Μία διαφωνία που θα έχεις με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα επηρεάσει και τη διάθεσή σου και την απόδοσή σου στη δουλειά. Μη σπαταλήσεις την ενέργειά σου σε διαμάχες.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Παρθένο αυτή την εβδομάδα

Η ευκαιρία σου αυτή την εβδομάδα είναι να ασχοληθείς με ζητήματα που σχετίζονται με πιστοποιήσεις, σεμινάρια, ξένες γλώσσες και νέες γνώσεις! Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις κάτι από τα παραπάνω το οποίο θα σε βοηθήσει και στον επαγγελματικό τομέα.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Ζυγό αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να έχεις επικοινωνία με ένα πρόσωπο που είχες καιρό να επικοινωνήσεις. Αυτή η συζήτηση δεν αποκλείεται να σταθεί αφορμή για να ξεκινήσει ένα αισθηματικό ειδύλλιο μεταξύ σας, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε να μην επενδύσεις σε κάτι που δεν είσαι σίγουρος.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Σκορπιό αυτή την εβδομάδα

Η ένταση θα είναι βασικό χαρακτηριστικό στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αυτή την εβδομάδα και θα επηρεάσει και τις δικές σου αντιδράσεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα την επικοινωνία με το ταίρι σου ή με ένα στενό συνεργάτη.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Τοξότη αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ιδιαίτερα με ζητήματα που σχετίζονται με στον αισθηματικό τομέα, καθώς μπορεί να κάνεις μία λάθος επιλογή σε αυτόν. Έλεγξε προσεκτικά αυτά που σου λέει αυτός που έχεις απέναντί σου και μη μένεις στην επιφάνεια.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Αιγόκερω αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά σου ζητήματα μπορούν να πάνε από το καλό στο καλύτερο αυτή την εβδομάδα αρκεί και εσύ να δραστηριοποιηθείς ως προς αυτά. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να τη θέσεις σε κίνδυνο με τις κινήσεις σου.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Υδροχόο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να διευθετήσεις είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο κάποια οικογενειακά ζητήματα, τα οποία παρέμεναν για καιρό σε εκκρεμότητα. Είναι γεγονός πως αυτό δεν θα είναι το καλύτερο σου όμως αν το αναβάλεις αυτά τα ζητήματα θα εμφανίζονται συνέχεια μπροστά σου.

Ο Ιχθύς με ωροσκόπο Ιχθύ αυτή την εβδομάδα

Η επικοινωνία με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν θα σε βοηθήσει να περάσεις ευχάριστα τον ελεύθερο σου χρόνο αυτή την εβδομάδα. Μάλιστα με κάποια από τα πρόσωπα που έχεις επικοινωνία θα δημιουργηθούν τέτοιες συγκυρίες που θα σας φέρουν πολύ κοντά.

ΙΧΘΥΣ 4 ως 10/3/2024
ΙΧΘΥΣ 4 ως 10/3/2024

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

 ☾ 

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα