Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη 25/09 - 01/10/2023 σε συνδυασμό με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Βαθμολογία: 
Average: 3.8 (19 votes)

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις που αφορούν το δικό σου ζώδιο και μάθε τι σου επιφυλάσσει η εβδομάδα από 25/09 έως 01/10/2023.

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου:

Αγαπητοί μου Τοξότες, στόχος θα είναι να ισορροπήσετε και να εξασφαλίσετε. Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να κινηθείτε έξυπνα, ώριμα και μέσα σε συνετά πλαίσια, οι οικονομικές σας επιλογές θα είναι προσγειωμένες. Η εβδομάδα αυτή, σας φέρνει ευχάριστες εξελίξεις, θα σας εφοδιάσει με ρομαντισμό και ανάγκη για ανανέωση.  Ενδεχομένως να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που από καιρό τρέφει ενδιαφέρον για εσάς, εσείς που είστε χωρίς σχέση μην αρνηθείτε την πρόταση για ραντεβού. Για εσάς που ψάχνετε εργασία ή θέλετε να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας συνθήκες, καταφθάνουν προτάσεις που θα σας δώσουν άνοιγμα περεταίρω εξέλιξης. Βελτιώνονται οι συνεργασίες σας και γενικότερα οι συναδελφικές σας επαφές, ξεκαθαρίζετε και τακτοποιείτε ζητήματα που σας προσκαλούν άγχος και ψυχική κούραση.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Τοξότη σε συνδυασμό με τον ωροσκόπο σας

Διαβάστε το συνδυασμό του Τοξότη με τον ωροσκόπο σας, για να έχετε μια πλήρη άποψη γι’ αυτά που θα συμβούν αυτήν εβδομάδα.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Κριό αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός προκειμένου να μην αφήσεις αυτές τις εντάσεις να πάρουν μορφή χιονοστιβάδας.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Ταύρο αυτή την εβδομάδα

Ένα παρελθοντικό ζήτημα φαίνεται πως σου δημιουργεί ανησυχία αυτές τις ημέρες. Προσπάθησε να το διευθετήσεις άμεσα, ιδιαίτερα αν σχετίζεται και με κάποιο πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Δίδυμο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν ασάφειες σε επαγγελματικά ζητήματα, για αυτό καλό θα είναι να μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα και τη διευθέτηση ενός οικονομικού ζητήματος, καθώς θα έχει ένα βαθμό δυσκολίας.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Καρκίνο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την τάση να πεις πράγματα τα οποία δεν θα εννοείς, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι πιθανότητες για να παρεξηγηθείς. Πρόσεξε ιδιαίτερα αυτό το σενάριο στον επαγγελματικό τομέα.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Λέοντα αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο πράγματα τα οποία δεν ήξερες σχετικά με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και αυτό είναι κάτι θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Πριν εκνευριστείς σκέψου αν έχεις πραγματικό λόγο ή αν είναι θέμα γοήτρου.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Παρθένο αυτή την εβδομάδα

Αυτές τις ημέρες δεν θα είναι εύκολο να διευθετήσεις ακόμα και απλά ζητήματα της καθημερινότητας καθώς θα συναντάς εμπόδια από τους άλλους. Προσπάθησε να αφήσεις ζητήματα που είναι σημαντικά για εσένα για την επόμενη εβδομάδα.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Ζυγό αυτή την εβδομάδα

Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να προκύψει ένα επαγγελματικό ζήτημα το οποίο θα σου δημιουργήσει ανησυχία και δεν αποκλείεται να σε φέρει σε αντιπαράθεση με έναν συνεργάτη σου. Κράτησε τα προσχήματα και μην παρασυρθείς από το συγκρουσιακό κλίμα.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Σκορπιό αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να υπάρξουν εμπόδια σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με καθημερινές δουλειές και υποχρεώσεις. Κράτησε την καλή σου διάθεση και μην παρασυρθείς από εντάσεις.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Τοξότη αυτή την εβδομάδα

Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να υπάρξουν ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν τη διάθεση να ανοίξεις ξανά ιστορίες του παρελθόντος. Καλό είναι να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Αιγόκερω αυτή την εβδομάδα

 Η προσοχή σου βρίσκεται στραμμένη σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι σου αυτή την εβδομάδα . Αυτό το ζήτημα μπορεί να εγείρει διαφωνίες και αντιπαραθέσεις σε οικογενειακές συζητήσεις, για αυτό θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Υδροχόο αυτή την εβδομάδα

Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να κληθείς να αναλάβεις κάποιες δουλειές, τις οποίες θα δεις σαν αγγαρείες. Αυτές οι δουλειές είναι πιθανό να σχετίζονται με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Ιχθύ αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα είσαι αρκετά αφηρημένος και δεν θα είναι εύκολο να διευθετήσεις οποιοδήποτε πρακτικό ζήτημα. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε περίπτωση που έχεις να διευθετήσεις κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με το ταμείο σου.

Τοξότης 25/9 ως 1/10/2023
Τοξότης 25/9 ως 1/10/2023

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

 ☾ 

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα