Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη 03/10 - 09/10/2022 σε συνδυασμό με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Βαθμολογία: 
Average: 3.8 (18 votes)

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις που αφορούν το δικό σου ζώδιο και μάθε τι σου επιφυλάσσει η εβδομάδα από 03/10 έως 09/10/2022.

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου:

Αγαπητοί μου Τοξότες, η εβδομάδα δυναμική θα κάνει τη στάση σας, θα είστε σε θέση να κινηθείτε μεθοδικά για να διορθώσετε καταστάσεις που σας δυσανασχετούν ή που προβλέπετε πως δεν εξελίσσονται προς όφελος σας. Θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα που από καιρό σας προβληματίζουν, σωστή θα είναι η διαχείριση των εσόδων σας. Επιθυμία σας θα είναι να ολοκληρώσετε και να τελειοποιήσετε, περνάτε σε άμεση εξόφληση λογαριασμών. Στον αισθηματικό σας τομέα, παίρνετε απόφαση να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που δε σας ικανοποιούν συναισθηματικά ή πνευματικά, οτιδήποτε το θεωρήσετε αταίριαστο με εσάς θα το αφήσετε στην άκρη. Θα αναζητήσετε χαλαρότητα, σε κάποιες περιπτώσεις καλό θα είναι να μη δείξετε αδιαφορία ή απάθεια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Τοξότη σε συνδυασμό με τον ωροσκόπο σας

Διαβάστε το συνδυασμό του Τοξότη με τον ωροσκόπο σας, για να έχετε μια πλήρη άποψη γι’ αυτά που θα συμβούν αυτήν εβδομάδα.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Κριό αυτή την εβδομάδα

Οι οικογενειακές συζητήσεις θα έχουν την τιμητική τους αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις. Μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να σε κάνει να πεις σκληρά λόγια, καθώς θα είναι δύσκολο να τα πάρεις πίσω.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Ταύρο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πώς θα έχεις αρκετές συναντήσεις με πρόσωπα του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος και μάλιστα κάποιες από αυτές θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Είναι πιθανόν να προκύψουν συζητήσεις από τις οποίες δεν θα βγει καθαρό νόημα, για αυτό μη βασιστείς σε αυτές.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Δίδυμο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να κάνεις σκέψεις σχετικά με τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να έχεις μία καθαρή εικόνα σχετικά με τα έσοδα, τα έξοδα αλλά και το ταμείο σου.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Καρκίνο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα είσαι αρκετά ισχυρογνώμων και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σε προσωπικές σχέσεις. Αν καταφέρεις να το κατευνάσεις τότε θα μειώσεις πολύ τις πιθανότητες εντάσεων.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Λέοντα αυτή την εβδομάδα

Ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το παρελθόν σου φαίνεται πως θα κάνει την εμφάνιση του αυτές τις ημέρες. Προσπάθησε να θυμηθείς τι είχε πάει λάθος τότε ώστε να δεις τις πιθανότητες που υπάρχουν και τώρα.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Παρθένο αυτή την εβδομάδα

Μία συζήτηση που θα έχεις με έναν συνάδελφό σου ή με ένα φίλο σου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να ανάψει τα αίματα μεταξύ σας. Προσπάθησε να δεχτείς τη γνώμη των άλλων, ακόμα και αν αυτή δεν συνάδει με τη δική σου.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Ζυγό αυτή την εβδομάδα

Ο επαγγελματικός τομέας θα τραβήξει επάνω του τα φώτα αυτή την εβδομάδα και εσύ θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις κινήσεις που κάνεις σε αυτόν. Απόφυγε οτιδήποτε σχετίζεται με κάτι νέο και προσπάθησε να κλείσει τις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Σκορπιό αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη πως χρειάζεσαι επειγόντως διακοπές και αυτό θα σε κάνει να αποτραβηχτείς από οτιδήποτε σχετίζεται με τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Σε περίπτωση που έχει προγραμματίσει ήδη ένα ταξίδι θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις λεπτομέρειες του.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Τοξότη αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα «τσιμπήματα» ζήλειας θα κάνουν την εμφάνισή τους στις προσωπικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν ένα περίεργο κλίμα σε αυτές. Μην αφήσεις τη συναισθηματική υπερχείλιση να σε οδηγήσει σε αποφάσεις.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Αιγόκερω αυτή την εβδομάδα

 Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα ανοίξουν ζητήματα σχέσεων του παρελθόντος και δεν αποκλείεται κάποιες σχέσεις να κάνουν ξανά δυναμικό comeback. Στον αντίποδα δεν αποκλείεται κάποιες σχέσεις που υπάρχουν τώρα να σου δώσουν δείγματα πώς κλείνουν τον κύκλο τους.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Υδροχόο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να αναζητήσεις τρόπους για να κάνεις πιο φιλική την καθημερινότητά σου. Παρόλα αυτά καλό θα ήταν να επικεντρωθείς στις υποχρεώσεις που έχεις σε εκκρεμότητα, μιας και αυτές θα αποτελούν μόνιμη πηγή άγχους για εσένα.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Ιχθύ αυτή την εβδομάδα

Το φλερτ θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα αισθηματικά δρώμενα αυτή την εβδομάδα όμως είναι πολύ πιθανόν να σου χαρίσει ενθουσιασμό, που δεν θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα καθαρά. Μην υπόσχεσαι και μην στηρίζεσαι στα λόγια των άλλων αυτές τις ημέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ 3 - 9.10.2022
ΤΟΞΟΤΗΣ 3 - 9.10.2022

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

 ☾ 

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα