Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη 08/06 - 14/06/2020 σε συνδυασμό με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Βαθμολογία: 
Average: 3.8 (18 votes)

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις που αφορούν το δικό σου ζώδιο και μάθε τι σου επιφυλάσσει η εβδομάδα από 08/06 έως 14/06/2020.

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου:

Αγαπητοί μου Τοξότες, φεύγουν τάσεις εσωστρέφειας, ανάγκη σας θα είναι να ενταχτείτε σε μια ομάδα ή σε ένα κοινωνικό σύνολο, θα θελήσετε να αισθανθείτε πως ανήκετε κάπου και είστε ενεργό μέλος. Η συμπεριφορά σας θα φέρει ισορροπία σε εργασιακά θέματα που απαιτούν συναδελφικό ή ομαδικό πνεύμα. Οι συνεργασίες σας θα είναι εποικοδομητικές, ανανεώνετε τους στόχους σας, αναπροσαρμόζετε και επεκτείνετε τις βλέψεις σας. Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, ωστόσο σε επαγγελματικά ρίσκα καλό θα είναι να μην σας συνεπάρει ο ενθουσιασμός και παραβλέψετε τους κινδύνους. Για κάποιον συγκεκριμένο λόγο ίσως να χρειαστεί να ταξιδέψετε ή να μετακινηθείτε, ευνοούνται οι μετατοπίσεις. Φεύγουν τυχόν επιφυλάξεις, δυναμωμένες θα είναι οι εσωτερικές σας άμυνες, αυτή τη φορά δε θα παρασυρθείτε από υποσυνείδητες φοβίες ή από προκατειλημμένες απόψεις.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Τοξότη σε συνδυασμό με τον ωροσκόπο σας

Διαβάστε το συνδυασμό του Τοξότη με τον ωροσκόπο σας, για να έχετε μια πλήρη άποψη γι’ αυτά που θα συμβούν αυτήν εβδομάδα.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Κριό αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα η διάθεσή σου μπορεί να μην είναι στα πάνω της και οι σκέψεις που κάνεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε αυτό. Προσπάθησε να αποφύγεις τις αρνητικές σκέψεις για τα ζητήματα που σε ενδιαφέρουν.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Ταύρο αυτή την εβδομάδα

Η συζήτηση που θα έχεις με ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορεί να σε παρασύρει και να ενστερνιστείς απόψεις οι οποίες δεν είναι δικές σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα το παραπάνω σενάριο καθώς μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο διευθέτησης προσωπικών ζητημάτων.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Δίδυμο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να επικρατεί μία περίεργη κατάσταση στη δουλειά, η οποία δεν θα σε αφήσει ανεπηρέαστο. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί σε άλλες συζητήσεις και πηγαδάκια.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Καρκίνο αυτή την εβδομάδα

Η επικοινωνία που θα έχεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον θα σε βάλει στη διαδικασία να κανονίσεις μία συνάντηση μαζί τους. Πρόσεξε καθώς πάνω στην κουβέντα μπορεί να εκμυστηρευτείς δικά σου προσωπικά ζητήματα.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Λέοντα αυτή την εβδομάδα

Ένα οικονομικό ζήτημα φαίνεται να σε απασχολεί αρκετά αυτή την εβδομάδα. Μην αφήσεις την ανησυχία να επηρεάσει την αντίληψη και την κρίση σου, καθώς χρειάζεσαι και τις δύο για να το διευθετήσεις προς όφελος σου.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Παρθένο αυτή την εβδομάδα

Η επαφή και η επικοινωνία που θα έχεις με ένα πρόσωπο θα επηρεάσει την αντικειμενική σου κρίση. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα ιδιαίτερα αν πρόκειται για μία νέα ή πολύ πρόσφατη γνωριμία.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Ζυγό αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα είσαι αρκετά αφηρημένος και αυτό δεν θα βοηθήσει καθόλου να διεκπεραιώσεις ακόμα και τις υποχρεώσεις ρουτίνας. Πρόσεξε περισσότερο σε περίπτωση που έχεις κάποιο επαγγελματικό project σε εξέλιξη.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Σκορπιό αυτή την εβδομάδα

H ενασχόληση με ζητήματα που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή θα σε κρατήσει ευχάριστα απασχολημένο αυτή την εβδομάδα. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση οι κοινές δραστηριότητες παρέα με τον σύντροφό σου ευνοούνται ιδιαίτερα.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Τοξότη αυτή την εβδομάδα

Ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου ή με ένα οικείο σου πρόσωπο πιθανόν να σου δημιουργήσουν ανησυχία αυτή την εβδομάδα. Αν τα δεις υπό το πρίσμα της λογικής τότε θα παρατηρήσεις πως μεγαλύτερη ανησυχία θα σου δημιουργήσουν οι σκέψεις σου.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Αιγόκερω αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν αρκετές δικαιολογίες προς εσένα από πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις ποιες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, κάτι που δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολο.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Υδροχόο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποια έξοδα τα οποία δεν είχες στο πλάνο σου και αυτό θα σου δημιουργήσει ανησυχία. Πρόσεξε καθώς είναι πιθανόν οι δικές σου κινήσεις να αποτελέσουν την αιτία για αυτά.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Ιχθύ αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να μη θέλεις να βγεις από τη νιρβάνα των ημερών. Παρόλα αυτά θα πρέπει να δεις με προσοχή κάποια συγκεκριμένα ζητήματα, ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Μίλησε ζωντανά με τους μελλοντολόγους μας ΕΔΩ!

Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου;

Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα