Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη 04/03 - 10/03/2024 σε συνδυασμό με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Βαθμολογία: 
Average: 3.8 (23 votes)

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις που αφορούν το δικό σου ζώδιο και μάθε τι σου επιφυλάσσει η εβδομάδα από 04/03 έως 10/03/2024.

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου:

Αγαπητοί μου Τοξότες, θα φανείτε ενθουσιώδεις και δε θα απογοητευτείτε, έρχονται ευνοϊκά γεγονότα σε θέματα οικονομικά αλλά και σε προσωπικά. Δραστηριοποιηθείτε, αναλάβετε πρωτοβουλίες θα υπάρξουν τυχερά ανοίγματα και αποτελέσματα. Η θετικότητα σας θα βγάλει στην επιφάνεια τον ρομαντισμό και την ψυχική σας ευαισθησία, αλτρουιστικές θα είναι οι διαθέσεις σας, θα νιώσετε την ανάγκη να προσφέρετε και να συμπαρασταθείτε. Κάποιοι από εσάς θα δεχτείτε να περάσει στην προσωπική σας ζωή πρόσωπο που από καιρό προσπαθεί να σας προσεγγίσει, δεν αποκλείεται να αφορά κάποιο πρώην ταίρι. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση θα καταφέρετε να ανανεώσετε το κλίμα, είναι πολύ πιθανόν να ακουστούν εξομολογήσεις. Οι επαγγελματικές σας συζητήσεις και ενέργειες θα αποσκοπούν στην σταθεροποίηση και στην μελλοντική εξασφάλιση.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Τοξότη σε συνδυασμό με τον ωροσκόπο σας

Διαβάστε το συνδυασμό του Τοξότη με τον ωροσκόπο σας, για να έχετε μια πλήρη άποψη γι’ αυτά που θα συμβούν αυτήν εβδομάδα.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Κριό αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα η ανασφάλεια θα παίξει σημαντικό ρόλο στον τρόπο που σκέφτεσαι αλλά και αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα και δεν αποκλείεται να σε βάλει σε ένα φαύλο κύκλο σκέψεων που σε ανησυχούν. Η ενασχόληση σου ακόμα και με δουλειές της καθημερινότητας θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε αυτές και να αποφύγεις τέτοιου είδους σκέψεις.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Ταύρο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έχεις μία έμφυτη αντίδραση απέναντι σε οτιδήποτε και να σου πουν οι άλλοι, αυτό όμως είναι πιθανόν να σε ζημιώσει. Πρόσεξε καθώς μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα σε σχέσεις από τέτοιου είδους παρεξηγήσεις.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Δίδυμο αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου ζητήματα χρειάζεται την προσοχή σου αυτή την εβδομάδα, καθώς θα έχεις την τάση να ωραιοποιήσεις κάποιες καταστάσεις που υπάρχουν σε αυτούς τους δύο τομείς.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Καρκίνο αυτή την εβδομάδα

Τα φιλικά σου πρόσωπα είναι πιθανό να αποτελέσουν «κόκκινο πανί» για εσένα αυτή την εβδομάδα, καθώς οι απόψεις τους θα έρθουν σε σύγκρουση με τις δικές σου. Πρόσεξε τη συμμετοχή σου σε ομάδες και συλλόγους καθώς και εκεί μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Λέοντα αυτή την εβδομάδα

Μία διαφωνία ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιον που σχετίζεσαι μαζί του σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να σημάνει την αρχή μεγάλων αντιπαραθέσεων. Για αυτό το λόγο προσπάθησε όσο γίνεται να δεις ποιες διαφωνίες μπορείς να αποφύγεις.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Παρθένο αυτή την εβδομάδα

Αναζήτησε πληροφορίες και νέες γνώσεις για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει, καθώς αυτό θα σε κρατήσει ευχάριστα απασχολημένο αυτή την εβδομάδα και θα σε βοηθήσει να διοχετεύσεις τον ελεύθερο σου χρόνο σε κάτι ιδιαίτερα εποικοδομητικό.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Ζυγό αυτή την εβδομάδα

Η επικοινωνία με κάποιον που σε ενδιαφέρει θα είναι ευχάριστη αυτή την εβδομάδα αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι, αν ακούσεις βαρύγδουπες δηλώσεις. Άφησε το χρόνο να δείξει καλύτερα τις προθέσεις των άλλων.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Σκορπιό αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ικανότητα να κερδίσεις τις καλύτερες εντυπώσεις από τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς και την ίδια στιγμή θα έχεις την ικανότητα να τους εκνευρίσεις μέσα σε μερικά λεπτά! Προσπάθησε να μην κινείσαι σε αυτά τα δύο άκρα και κράτησε μία ισορροπία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Τοξότη αυτή την εβδομάδα

Ένα εργασιακό ζήτημα είναι πιθανό να σε ταλαιπωρήσει αυτή την εβδομάδα και είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σου. Όσο ελεύθερο χρόνο έχεις κράτησέ τον για την ξεκούραση σου.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Αιγόκερω αυτή την εβδομάδα

Ένας νέος έρωτας είναι πιθανόν να προκύψει αυτή την εβδομάδα ή είναι ακόμα πιο πιθανό να αναζωπυρωθεί ένας παλαιότερος! Η προσωπική σου ζωή θα γίνει πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για εσένα.

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Υδροχόο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να βρεις δραστηριότητες που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον, καθώς θα είναι εύκολο να εκτονώσεις την ενέργειά σου σε πρόσωπα της οικογένειάς σου. Μία καλή ιδέα είναι να κάνεις ένα καλό ξεσκαρτάρισμα σε προσωπικά αντικείμενα!

Ο Τοξότης με ωροσκόπο Ιχθύ αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις μετακινήσεις σου καθώς θα έχεις την τάση να βιάζεσαι και όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Πρόσεξε επίσης τον τρόπο που θα διευθετήσεις ένα ζήτημα με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ 4 ως 10/3/2024
ΤΟΞΟΤΗΣ 4 ως 10/3/2024

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

 ☾ 

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα