Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Κριό 08/06 - 14/06/2020 σε συνδυασμό με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Βαθμολογία: 
Average: 3.8 (30 votes)

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις που αφορούν το δικό σου ζώδιο και μάθε τι σου επιφυλάσσει η εβδομάδα από 08/06 έως 14/06/2020.

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου:

Φίλοι μου Κριοί, κάποιοι από εσάς θα περάσετε σε επαναπροσδιορισμούς. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση ίσως να πάρετε την απόφαση να περάσετε σε ανατρεπτικές ενέργειες και προτάσεις. Είναι πολύ πιθανό να βάλετε στόχο να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες της ζωής σας, επαναστατική θα είναι η διάθεση σας. Θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στις συναισθηματικές σας εξάρσεις, θα υπάρξει από την πλευρά σας παρόρμηση και έντονη αντιδραστικότητα. Η διαίσθηση σας θα είναι δυνατή και έντονη. Οι σκέψεις σας θα είναι ανέμελες θα αποφύγετε την πώρωση και την εμμονή, χαλαρότητα θα σας διακρίνει. Διπλωματική θα γίνει η στάση σας, σε συζητήσεις γύρω από θέματα μελλοντικής εξέλιξης δε θα θελήσετε να αγχωθείτε.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Κριού σε συνδυασμό με τον ωροσκόπο σας

Διαβάστε το συνδυασμό του Κριού με τον ωροσκόπο σας, για να έχετε μια πλήρη άποψη γι’ αυτά που θα συμβούν αυτήν εβδομάδα.

Ο Κριός με ωροσκόπο Κριό αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να έχεις χαμηλά αποθέματα ενέργειας για αυτό προσπάθησε να μην φορτώσεις την καθημερινότητά σου με δουλειές και υποχρεώσεις. Βρες χρόνο για εσένα και την ξεκούραση σου.

Ο Κριός με ωροσκόπο Ταύρο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την τάση να βγάλεις λάθος συμπεράσματα για ένα θέμα που σχετίζεται μία ομάδα ή ένα σύλλογο ατόμων. Κρίνε με προσοχή και μη βιαστείς να προχωρήσεις από τις σκέψεις στις δράσεις, ιδιαίτερα για ζητήματα που σχετίζονται με φίλους.

Ο Κριός με ωροσκόπο Δίδυμο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα η όρεξή σου για δουλειά θα είναι αισθητά μειωμένη και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει να αποφύγεις τεχνηέντως διάφορες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Πρόσεξε καθώς αν αυτό γίνει αντιληπτό θα σε αφήσει εκτεθειμένο.

Ο Κριός με ωροσκόπο Καρκίνο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να αλλάξει το πρόγραμμα που έχεις σχετικά με μια κοινωνική υποχρέωση ή μία συνάντηση που έχει προγραμματιστεί με φίλους και πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Προσπάθησε να μην εκνευριστείς με τέτοιου είδους αλλαγές!

Ο Κριός με ωροσκόπο Λέοντα αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να σκέφτεσαι έντονα αρκετά ζητήματα τα οποία σε είχαν ταλαιπωρήσει κατά το παρελθόν. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στο παρόν και να μη γυρίζεις πίσω αν δεν υπάρχει λόγος.

Ο Κριός με ωροσκόπο Παρθένο αυτή την εβδομάδα

Η ατμόσφαιρα μυρίζει «μπαρούτι» στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός προκειμένου να αποφύγεις τις εντάσεις. Είναι πιθανόν οι άλλοι να σου δώσουν αφορμή για να εκνευριστείς, όμως προσπάθησε να αποφύγεις αυτή την παγίδα.

Ο Κριός με ωροσκόπο Ζυγό αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα κάνουν την εμφάνιση τους αρκετά ζητήματα της καθημερινότητας, τα οποία θα σε κουράσουν και μόνο στη σκέψη τους. Ιεράρχησε τις προτεραιότητές σου και προσπάθησε να μην αφήσεις τις σημαντικές για αργότερα, καθώς θα πέσουν πάνω σε άλλες.

Ο Κριός με ωροσκόπο Σκορπιό αυτή την εβδομάδα

Το φλερτ θα κάνει την εμφάνισή του αυτή την εβδομάδα, όμως είναι πολύ πιθανό να μην κινηθείς με τον σωστό τρόπο όσον αφορά ένα ζήτημα της αισθηματικής σου ζωής. 

Ο Κριός με ωροσκόπο Τοξότη αυτή την εβδομάδα

Ο χρόνος που θα περάσεις στο σπίτι σου παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα κάθε άλλο παρά χαμένος θα είναι, καθώς θα σε βοηθήσει να «επαναφορτίσεις» τις μπαταρίες σου. 

Ο Κριός με ωροσκόπο Αιγόκερω αυτή την εβδομάδα

Μία αντιπαράθεση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον μπορεί να ξεκινήσει σαν πλάκα και τελικά να δημιουργηθεί μία μεγάλη παρεξήγηση, για αυτό πριν πεις κάτι για αστείο, «έλεγξε» αν ο συνομιλητής σου είναι σε αυτή τη διάθεση.

Ο Κριός με ωροσκόπο Υδροχόο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποια έξοδα τα οποία δεν είχες στο πλάνο σου. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τη διαχείριση των πόρων σου, καθώς είναι πιθανόν να μην είναι η κατάλληλη.

Ο Κριός με ωροσκόπο Ιχθύ αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώθεις την ενέργεια σου σε χαμηλά επίπεδα για αυτό καλό θα ήταν να ακούσεις τι σου λέει ο οργανισμός σου, που μάλλον σου ψιθυρίζει πως χρειάζεται ξεκούραση.

Μίλησε ζωντανά με τους μελλοντολόγους μας ΕΔΩ!

Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου;

Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα