Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Κριό 04/03 - 10/03/2024 σε συνδυασμό με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Βαθμολογία: 
Average: 3.8 (37 votes)

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις που αφορούν το δικό σου ζώδιο και μάθε τι σου επιφυλάσσει η εβδομάδα από 04/03 έως 10/03/2024.

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου:

Φίλοι μου Κριοί, η απελευθερωμένη σας διάθεση θα σας βοηθήσει να κινηθείτε χαλαρά και ανέμελα, θα ασχοληθείτε με την ψυχαγωγία σας και την διασκέδαση σας. Η εβδομάδα θα τονώσει την ανάγκη σας για ελευθερία, παίρνετε απόφαση να αλλάξετε στάσιμες καταστάσεις και αρνητικές συνθήκες. Τερματίζουν τυχόν αναστολές, στις προσεγγίσεις σας θα είστε άμεσοι και αυθόρμητοι. Έρχονται αναθεωρήσεις σε θέματα επαγγελματικά και αισθηματικά, ίσως κάτι παλιό να τερματίσετε και κάτι νέο να ξεκινήσετε, με αποφασιστικό τρόπο θα  προχωρήσετε σε ουσιαστικές αλλαγές. Θα είστε σε θέση να οργανώσετε τις επαγγελματικές σας ενέργειες, ώριμη και υπεύθυνη θα είναι η στάση σας. Προσοχή στις μικρό εντάσεις και στις εγωιστικές αντιδράσεις, αποβάλετε τον εγωκεντρικό τρόπο σκέψης.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Κριού σε συνδυασμό με τον ωροσκόπο σας

Διαβάστε το συνδυασμό του Κριού με τον ωροσκόπο σας, για να έχετε μια πλήρη άποψη γι’ αυτά που θα συμβούν αυτήν εβδομάδα.

Ο Κριός με ωροσκόπο Κριό αυτή την εβδομάδα

Ο οικονομικός τομέας θα δώσει τροφή για σκέψη και συζητήσεις αυτή την εβδομάδα. Είναι πιθανόν να σου δοθεί η ευκαιρία να επαναδιαπραγματευθείς κάποιες εκκρεμότητες που έχεις σε αυτόν.

Ο Κριός με ωροσκόπο Ταύρο αυτή την εβδομάδα

Η επαναστατική σου διάθεση δεν θα σε βοηθήσει αυτή την εβδομάδα να καταφέρεις αυτό που θέλεις, για αυτό χρειάζεται να προσεγγίσεις το κάθε ζήτημα που σε ενδιαφέρει σε ήπιους τόνους. Να θυμάσαι πως η δράση φέρνει αντίδραση.

Ο Κριός με ωροσκόπο Δίδυμο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν λάθη σε ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά. Έλεγξε προσεκτικά καθετί που θα σου φανεί «ευκαιρία», καθώς μπορεί να μην είναι.

Ο Κριός με ωροσκόπο Καρκίνο αυτή την εβδομάδα

Οι αντιπαραθέσεις στο φιλικό σου περίγυρο είναι πιθανό να υπάρξουν και αυτή την εβδομάδα θα κληθείς να αναλάβεις το ρόλο του διαμεσολαβητή. Προσπάθησε να μην κάνεις δικές σου αντιπαραθέσεις άλλων.

Ο Κριός με ωροσκόπο Λέοντα αυτή την εβδομάδα

Η προσοχή σου στρέφεται στον επαγγελματικό τομέα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές σε αυτόν. Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, για αυτό θα είναι πιο εύκολο να προλάβεις αντιπαραθέσεις, παρά να τις διευθετήσεις εφόσον συμβούν.

Ο Κριός με ωροσκόπο Παρθένο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με συζητήσεις που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα και συνεργασίες, καθώς τα δεδομένα που θα προκύψουν σε αυτές μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθος εικόνα.

Ο Κριός με ωροσκόπο Ζυγό αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώθεις εσωτερική ένταση η οποία θα είναι εύκολο να εκφραστεί με θυμό και παράπονα προς τους γύρω σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις προσωπικές σου σχέσεις ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα σε αυτές.

Ο Κριός με ωροσκόπο Σκορπιό αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν εκπλήξεις σε μία προσωπική σχέση ή μία συνεργασία. Προσπάθησε να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά με τη στάση που θα κρατήσεις σε μία διαφωνία, αν δεν θέλεις να υπάρξει συνέχεια.

Ο Κριός με ωροσκόπο Τοξότη αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να μην παρασυρθείς από μεγάλες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, μιας και είναι πολύ πιθανόν τα πράγματα αλλιώς να φαίνονται και αλλιώς να είναι. Ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν ένα συνεργάτη ή το ταίρι σου.

Ο Κριός με ωροσκόπο Αιγόκερω αυτή την εβδομάδα

Ένας νέος έρωτας μπορεί να κάνει την εμφάνιση του αυτή την εβδομάδα και θα αποτελέσει έκπληξη για εσένα. Σε κάθε περίπτωση δείξε ενδιαφέρον στα προσωπικά σου ζητήματα, καθώς θα υπάρξουν νέα δεδομένα σε αυτά.

Ο Κριός με ωροσκόπο Υδροχόο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις κάποιες αλλαγές στο χώρο που ζεις, καθώς με αυτό τον τρόπο θα αισθανθείς καλύτερα. Πρόσεξε καθώς αυτές οι αλλαγές μπορεί να γίνουν αιτία για αντιπαραθέσεις με τους οικείους σου.

Ο Κριός με ωροσκόπο Ιχθύ αυτή την εβδομάδα

Η επικοινωνία που θα έχεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου θα σου φέρει νέα τα οποία θα αποτελέσουν έκπληξη για εσένα! Πρόσεξε ιδιαίτερα τη βιασύνη σου αυτή την εβδομάδα, μιας και μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα για εσένα.

ΚΡΙΟΣ 4 ως 10/3/2024
ΚΡΙΟΣ 4 ως 10/3/2024

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

 ☾ 

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα