Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό 08/06 - 14/06/2020 σε συνδυασμό με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Βαθμολογία: 
Average: 4 (24 votes)

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις που αφορούν το δικό σου ζώδιο και μάθε τι σου επιφυλάσσει η εβδομάδα από 08/06 έως 14/06/2020.

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου:

Φίλοι μου Σκορπιοί στον αισθηματικό σας τομέα εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό ανήσυχες καταστάσεις θα δημιουργήσετε μέσα στη σχέση σας, έχοντας την επιθυμία να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα ίσως οι ενέργειες σας να είναι πεισματικές και ανατρεπτικές. Η στάση σας θα είναι άμεση, παθιασμένη ίσως και κάπως απόλυτη, χαλιναγωγήστε τάσεις, ορμές και αντιδράσεις. Η ορμητικότητα σας θα σας ωθήσει στο να διεκδικήσετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας τόσο σε θέματα προσωπικά, όσο και σε επαγγελματικά. Έντονη θα είναι η αισιοδοξία σας, δυναμική και ζωτική θα είναι η διάθεση σας, ωστόσο σε θέματα διεκδίκησης καλό θα είναι να αποφύγετε τον ασυμβίβαστο τρόπο σκέψης. Η εβδομάδα θα ενισχύσει τη διαίσθηση και το ένστικτο σας. Σε περίπτωση που ενεργήσετε βιαστικά ή παρορμητικά ενδεχομένως να πέσετε σε παγίδες.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Σκορπιού σε συνδυασμό με τον ωροσκόπο σας

Διαβάστε το συνδυασμό του Σκορπιού με τον ωροσκόπο σας, για να έχετε μια πλήρη άποψη γι’ αυτά που θα συμβούν αυτήν εβδομάδα.

Ο Σκορπιός με ωροσκόπο Κριό αυτή την εβδομάδα

Η κούραση φαίνεται πως θα κάνει την εμφάνισή της αυτή την εβδομάδα και εσύ δεν είσαι συνηθισμένος να μην έχεις ενέργεια. Παρόλα αυτά υπάρχουν και αυτές οι στιγμές, για αυτό θα πρέπει να αφουγκραστείς τον οργανισμό σου και να ξεκουραστείς.

Ο Σκορπιός με ωροσκόπο Ταύρο αυτή την εβδομάδα

Οι συζητήσεις που θα έχεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σου δημιουργήσουν διλήμματα σε ένα ζήτημα που σε ενδιαφέρει. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από τη γνώμη των άλλων, ιδιαίτερα σε ένα αισθηματικό σου θέμα.

Ο Σκορπιός με ωροσκόπο Δίδυμο αυτή την εβδομάδα

 Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς στο επαγγελματικό σου περιβάλλον φαίνεται να υπάρχουν κάποια πρόσωπα τα οποία θα είναι εξαιρετικά φιλικά απέναντί σου, όμως οι προθέσεις τους δεν θα είναι ξεκάθαρες.

Ο Σκορπιός με ωροσκόπο Καρκίνο αυτή την εβδομάδα

Εξέτασε προσεκτικά το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού ή μιας άλλης μετακίνησης που έχεις κανονίσει για αυτές τις ημέρες. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς θα είσαι αρκετά αφηρημένος και είναι πιθανό να ξεχάσεις πίσω σημαντικά πράγματα.

Ο Σκορπιός με ωροσκόπο Λέοντα αυτή την εβδομάδα

 Έντονα συναισθήματα θα κάνουν την εμφάνισή τους αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις για ζητήματα που σε αφορούν. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στον οικονομικό τομέα ιδιαίτερα αν σε αυτόν εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα.

Ο Σκορπιός με ωροσκόπο Παρθένο αυτή την εβδομάδα

Κάτι που θα σου πει ο σύντροφός σου ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ενδεχομένως να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να μπει στη διαδικασία διαπραγμάτευσης για ένα ζήτημα το οποίο θεωρείς πως έχει λήξει.

Ο Σκορπιός με ωροσκόπο Ζυγό αυτή την εβδομάδα

 Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να διευθετήσεις ένα μεγάλο μέρος των υποχρεώσεών της καθημερινότητας, όμως το τίμημα για αυτές θα είναι η κούραση που θα κάνει την εμφάνισή της... 

Ο Σκορπιός με ωροσκόπο Σκορπιό αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συγκυρίες που θα σε οδηγήσουν κοντά σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Εκμεταλλεύσου τες για να σπάσεις τον πάγο ανάμεσά σας.

Ο Σκορπιός με ωροσκόπο Τοξότη αυτή την εβδομάδα

Κάποιες δουλειές και υποχρεώσεις μπορεί να σου δημιουργούν κούραση ακόμα και στη σκέψη, όμως θα χρειαστεί να σηκώσεις τα μανίκια και να τις διευθετήσεις. Η εσωστρέφεια που θα έχεις δεν θα βοηθήσει σε περίπτωση που η διευθέτηση τους χρειάζεται επικοινωνία και με άλλα άτομα!

Ο Σκορπιός με ωροσκόπο Αιγόκερω αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η άποψη που θα έχεις σχετικά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον σου μπορεί να το αδικήσει…

Ο Σκορπιός με ωροσκόπο Υδροχόο αυτή την εβδομάδα

Η διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων θα αποτελέσει ένα δύσκολο εγχείρημα για αυτή την εβδομάδα. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε έξοδα και αγορές τις οποίες δεν χρειάζεσαι.

Ο Σκορπιός με ωροσκόπο Ιχθύ αυτή την εβδομάδα

Η τάση που θα έχεις αυτή την εβδομάδα είναι να μην επιλέγεις το σωστό timing για να δράσεις, να μιλήσεις ή να συζητήσεις συγκεκριμένα θέματα. Προσπάθησε να βολιδοσκοπήσεις την κατάσταση πριν αποφασίσεις να ανοίξεις σημαντικές συζητήσεις.

Μίλησε ζωντανά με τους μελλοντολόγους μας ΕΔΩ!

Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου;

Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα