Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό 04/03 - 10/03/2024 σε συνδυασμό με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Βαθμολογία: 
Average: 4 (36 votes)

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις που αφορούν το δικό σου ζώδιο και μάθε τι σου επιφυλάσσει η εβδομάδα από 04/03 έως 10/03/2024.

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου:

Φίλοι μου Σκορπιοί, συναισθηματική ευαισθησία θα φανερώνουν τα λόγια και οι πράξεις σας. Στον εργασιακό σας τομέα η διπλωματική σας συμπεριφορά θα φέρει ισορροπία σε εργασιακά θέματα που απαιτούν διεκπεραίωση ή συναδελφική συνεργασία. Δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, σας συμβουλεύω να το εμπιστευτείτε σε θέματα νέων επαγγελματικών προτάσεων ή σε ζητήματα που αφορούν οικονομικές συμφωνίες. Φεύγουν αναστολές και επιφυλάξεις, ανανεωμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, αυτή τη φορά δε θα παρασυρθείτε από υποσυνείδητες φοβίες ή από προκατειλημμένες απόψεις. Οι επαγγελματικές σας επαφές θα είναι εποικοδομητικές και υποσχόμενες, ανανεώνετε τους στόχους σας, προγραμματίζετε και επεκτείνετε τις βλέψεις σας. Με αποφασιστικότητα θα προσπαθήσετε να αλλάξετε αποτυχημένες ή άστοχες ενέργειες που έγιναν στο προηγούμενο στάδιο, κάτι θα επιχειρήσετε να διορθώσετε, θα καταφέρετε να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά αποτελέσματα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Σκορπιού σε συνδυασμό με τον ωροσκόπο σας

Διαβάστε το συνδυασμό του Σκορπιού με τον ωροσκόπο σας, για να έχετε μια πλήρη άποψη γι’ αυτά που θα συμβούν αυτήν εβδομάδα.

Ο Σκορπιός με ωροσκόπο Κριό αυτή την εβδομάδα

Ένα οικονομικό σου ζήτημα θα χρειαστεί την προσοχή σου αυτή την εβδομάδα και καλό θα ήταν να μην το αφήσεις χωρίς διευθέτηση. Πρόσεξε τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σου από φίλους σου, μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ο Σκορπιός με ωροσκόπο Ταύρο αυτή την εβδομάδα

Η επικοινωνία με έναν συνεργάτη σου μπορεί να δημιουργήσει αφορμή για να εκνευριστείς αυτή την εβδομάδα, όμως θα πρέπει να κρατήσεις τα προσχήματα ιδιαίτερα στα ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά.

Ο Σκορπιός με ωροσκόπο Δίδυμο αυτή την εβδομάδα

Ένα επαγγελματικό σου ζήτημα μπορεί να φαίνεται εύκολη υπόθεση, όμως καλό θα ήταν να το δεις διεξοδικά πριν βγάλεις συμπεράσματα. Είναι πιθανόν να υπάρξουν «θολά σημεία» που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Ο Σκορπιός με ωροσκόπο Καρκίνο αυτή την εβδομάδα

Οι απόψεις σου μπορεί να αποτελέσουν σημείο έντασης μεταξύ εσένα και των άλλων αυτή την εβδομάδα. Αν θέλεις να αποφύγεις κάτι τέτοιο προσπάθησε να επιλέξεις με σύνεση αυτούς που θα τις συζητήσεις καθώς δεν είναι όλοι διατεθειμένοι να τις ακούσουν.

Ο Σκορπιός με ωροσκόπο Λέοντα αυτή την εβδομάδα

Οι εκπλήξεις και οι αλλαγές αυτή την εβδομάδα θα σχετίζονται με τον τομέα της καριέρας σου και της δουλειά σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα δεδομένα. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα καθώς θα είναι εύκολο να παρασυρθείς σε κινήσεις που μετά θα μετανιώσεις.

Ο Σκορπιός με ωροσκόπο Παρθένο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα επέλεξε να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά από εσένα και δεν ακούς τόσο συχνά όσο θα ήθελες. Η επικοινωνία με μακρινούς συγγενείς και με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου ευνοείται πολύ αυτή την εβδομάδα.

Ο Σκορπιός με ωροσκόπο Ζυγό αυτή την εβδομάδα

Η ξαφνική επιθυμία να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο του παρελθόντος μπορεί να σου «κοστίσει», για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός τον τρόπο που διαχειρίζεσαι αναμνήσεις και παρελθοντικά συναισθήματα.

Ο Σκορπιός με ωροσκόπο Σκορπιό αυτή την εβδομάδα

Αυτή η εβδομάδα θα είναι εκρηκτική για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να νιώσεις πως οι άλλοι ψάχνουν να βρουν αφορμές για να δημιουργήσουν εντάσεις. Αν δεις ότι κάτι τέτοιο είναι υπαρκτό σενάριο, προτίμησε να κρατήσεις «αποστάσεις» ασφαλείας.

Ο Σκορπιός με ωροσκόπο Τοξότη αυτή την εβδομάδα

Οι άλλοι θα συμβάλλουν στις αποφάσεις που θα πάρεις αυτή την εβδομάδα, καθώς η γνώμη τους θα έχει βαρύνουσα σημασία για εσένα. Καλό θα ήταν να την ακούσεις αλλά όχι να παρασυρθείς από αυτήν, αν νιώθεις πως κάτι δεν σου ταιριάζει.

Ο Σκορπιός με ωροσκόπο Αιγόκερω αυτή την εβδομάδα

Ένα νέο ειδύλλιο μπορεί να δημιουργηθεί ξαφνικά αυτή την εβδομάδα, τόσο ξαφνικά που ούτε εσύ ο ίδιος δεν θα καταλάβεις πως έγινε. Πρόσεξε το παραπάνω σενάριο ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε μία σχέση.

Ο Σκορπιός με ωροσκόπο Υδροχόο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ικανότητα να εκπλήσσεις τους άλλους με τις αποφάσεις σου. Λόγω αυτών των αποφάσεων δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν αναταραχές ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου.

Ο Σκορπιός με ωροσκόπο Ιχθύ αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την τάση να είσαι αρκετά βιαστικός και αυτό δεν αποκλείεται να δημιουργήσει εκνευρισμό, σε περίπτωση που νιώθεις πως οι δουλειές σου δεν πηγαίνουν με τους ρυθμούς που θα ήθελες. Χρειάζεται να μειώσεις ταχύτητα και να μην επιμένεις αν δεις πως υπάρχουν εμπόδια στα ζητήματα που σε απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 4 ως 10/3/2024
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 4 ως 10/3/2024

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

 ☾ 

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα