Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα 04/03 - 10/03/2024 σε συνδυασμό με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Βαθμολογία: 
Average: 4.1 (41 votes)

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις που αφορούν το δικό σου ζώδιο και μάθε τι σου επιφυλάσσει η εβδομάδα από 04/03 έως 10/03/2024.

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου:

Φίλοι μου Λέοντες, θα βγει στην επιφάνεια η διπλωματική πλευρά του χαρακτήρα σας. Εσείς που θέλετε να πείσετε ή να επηρεάσετε θα καταφέρετε να ασκήσετε επιρροή, δυναμική θα έχει ο λόγος σας, οξυδέρκεια και μεθοδική σκέψη θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Σε ζητήματα σχετικά με χρήματα και έσοδα θα υπάρξουν τυχερά ανοίγματα προσπαθήστε να τα αξιοποιήσετε με σύνεση. Από αισθηματικής άποψης θα είστε σε θέση να εκδηλωθείτε και να φανερώσετε αυτό που νιώθετε, η στάση σας θα είναι άμεση και συναισθηματική. Σε περίπτωση χωρισμού θα τερματιστεί η απόσταση, το πρώην ταίρι σας θα κάνει κίνηση προσέγγισης από πλευράς σας το έδαφος θα είναι πρόσφορο. Ίσως να ξανασκεφτείτε και να επαναξιολογήσετε, ενδεχομένως να αλλάξετε γνώμη για καταστάσεις που είχαν καταλήξει αρνητικά. Ο ορθολογισμός σας θα σας βοηθήσει να κινηθείτε ώριμα και προνοητικά.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Λέοντα σε συνδυασμό με τον ωροσκόπο σας

Διαβάστε το συνδυασμό του Λέοντα με τον ωροσκόπο σας, για να έχετε μια πλήρη άποψη γι’ αυτά που θα συμβούν αυτήν εβδομάδα.

Ο Λέοντας με ωροσκόπο Κριό αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να κάνεις σενάρια σχετικά με μελλοντικά σχέδια τα οποία θα σου δημιουργήσουν ανησυχία. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στο τώρα καθώς δεν υπάρχει λόγος να προδικάζεις πράγματα που θα γίνουν αργότερα.

Ο Λέοντας με ωροσκόπο Ταύρο αυτή την εβδομάδα

Η επαναστατική σου διάθεση συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να είναι αυτή που θα δημιουργήσει ένταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Παρόλα αυτά την ίδια στιγμή θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις που έπρεπε να έχεις πάρει καιρό.

Ο Λέοντας με ωροσκόπο Δίδυμο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να δώσεις μεγάλη προσοχή σε επαγγελματικά ζητήματα, καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν πράγματα τα οποία θα δημιουργήσουν θολό τοπίο σε αυτά. Απόφυγε να εμπιστευτείς πρόσωπα που γνωρίζεις τώρα και σχετίζονται με τη δουλειά σου.

Ο Λέοντας με ωροσκόπο Καρκίνο αυτή την εβδομάδα

Κάποιες ανακατατάξεις στη δουλειά μπορεί να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό, ο οποίος θα είναι «υπερβάλλων». Το στοίχημα της εβδομάδας είναι να καταφέρεις να λύσεις τα ζητήματα που σε ενοχλούν, χωρίς όμως να δημιουργήσεις αντιπαραθέσεις. 

Ο Λέοντας με ωροσκόπο Λέοντα αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να δώσεις προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται με τις συνεργασίες σου, καθώς είναι πιθανόν να σου ξεφύγουν θέματα στα οποία θα πρέπει να επικεντρωθείς. Κράτησε μικρό καλάθι σε μεγάλες υποσχέσεις που θα ακούσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος σου.

Ο Λέοντας με ωροσκόπο Παρθένο αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να σκέφτεσαι ένα πρόσωπο που υπήρξε στη ζωή σου κατά το παρελθόν και αυτό θα σε κάνει συναισθηματικά ευάλωτο. Προσπάθησε να σκεφτείς καλά κάθε κίνηση σχετικά με αυτό το ζήτημα και να μην παρασυρθείς από έντονα αλλά ενδεχομένως πρόσκαιρα συναισθήματα.

Ο Λέοντας με ωροσκόπο Ζυγό αυτή την εβδομάδα

Κάτι που θα σου πει ένας συνεργάτης σου είναι πιθανόν να αποτελέσει μία πολύ καλή αιτία για να δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ σας. «Ουδέν κακόν αμιγές καλού» καθώς θα γίνουν και κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Ο Λέοντας με ωροσκόπο Σκορπιό αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δεις με καχυποψία ένα πρόσωπο το οποίο σε προσεγγίζει και σου τάζει τον «Ουρανό με τα άστρα». Οι όψεις δεν είναι ευνοϊκές για συναισθηματικές, πρακτικές αλλά και οικονομικές επενδύσεις.

Ο Λέοντας με ωροσκόπο Τοξότη αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις εξαιρετικό ταλέντο στο να φλερτάρεις, για αυτό χρησιμοποίησε το για να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει. Τα αισθηματικά ζητήματα ευνοούνται αρκετά αυτή την εβδομάδα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση.

Ο Λέοντας με ωροσκόπο Αιγόκερω αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να σχεδιάζεις τις επόμενες κινήσεις σου και μάλιστα με συγκεκριμένα πρόσωπα. Μία τέτοια συζήτηση είναι πολύ πιθανό να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο περιβάλλον σου.

Ο Λέοντας με ωροσκόπο Υδροχόο αυτή την εβδομάδα

Η υπομονή δεν θα είναι δική σου αρετή αυτή την εβδομάδα καθώς θα πιάσεις τον εαυτό σου αρκετά ανυπόμονο, ιδιαίτερα για ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου ή δικούς σου ανθρώπους. Πρόσεξε καθώς η στάση σου και η συμπεριφορά σου μπορεί να αγχώσει τους άλλους.

Ο Λέοντας με ωροσκόπο Ιχθύ αυτή την εβδομάδα

Μία συζήτηση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον μπορεί να ανάψει τα αίματα και τελικά να σε οδηγήσει σε σύγκρουση. Προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους κατά την επικοινωνία σου με πρόσωπα που ξέρεις πως μπορεί να σε συγχύσουν.

ΛΕΩΝ 4 ως 10/3/2024
ΛΕΩΝ 4 ως 10/3/2024

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

 ☾ 

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα