Οι γυναίκες του ζωδιακού επιλέγουν νυφικό!

Οι γυναίκες του ζωδιακού επιλέγουν νυφικό!
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Βάσια Βέρτη

Τα βασικά χαρακτηριστικά του ζωδίου στο οποίο ανήκει η νύφη επηρεάζουν το γούστο και τις επιλογές της. Άλλες θέλουν κομψότητα στοχεύοντας στην κλασική ομορφιά, άλλες αναζητούν την ρομαντική εικόνα αυτή που βγήκε από ένα παραμύθι που ποτέ δεν ξεχνιέται, άλλες πάλι δεν αφήνουν ποτέ την εκκεντρική πλευρά του χαρακτήρα τους θέλουν να προκαλέσουν και να εντυπωσιάσουν είτε με μια εξτρίμ επιλογή, είτε με μια εμφάνιση μοντέρνα και εντελώς σύγχρονη. Σε κάποιες νύφες ταιριάζει ο όγκος και η δαντέλα, σε άλλες το σατέν λιτό φόρεμα με αέρα και κίνηση, οι προτιμήσεις και οι συνδυασμοί θα είναι ανάλογοι με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα της νύφης.

Διάβασε ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε τι νυφικό πρέπει να επιλέξεις:

ΚΡΙΟΣ

Εσύ που ανήκεις στο ζώδιο του Κριού είσαι μία γυναίκα που ξέρεις τι θέλεις, τι σου ταιριάζει, κι αυτό που πάνω από όλα έχεις ανάγκη είναι να μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Θα επιλέξεις λοιπόν ένα νυφικό που να μπορείς να νιώθεις άνετα μέσα σε αυτό, που να προβάλει την προσωπικότητα σου, την δική σου κι όχι κάποιας άλλης που βγήκε από ένα παραμύθι που δεν σε αφορά. Κομψό, άνετο και ταιριαστό είναι το νυφικό που θα σε αντιπροσωπεύει, θα αγκαλιάζει το σώμα σου, θα εκπέμπει δυναμικότητα τόσο με το στυλ του όσο και με τα αξεσουάρ που θα προσθέσεις. Τα παπούτσια ίσως να έχουν κάποια εντυπωσιακή ή εκκεντρική όψη, ωστόσο σε καμιά περίπτωση δεν θα επιτρέψεις να σου είναι στενά, ξέρεις πως θα χορέψεις μέχρι πρωίας. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπάς την κομψότητα και τον εκλεπτυσμό, ως ζώδιο της γης οι επιλογές σου θα είναι προσγειωμένες, το νυφικό που θα επιλέξεις δεν θα στοχεύει στον ακραίο εντυπωσιασμό. Από τις διαθέσεις σου δε λείπει ο ρομαντισμός, δεν θα απορρίψεις την δαντέλα και τα μικρά διακοσμητικά λουλουδάκια, τα αξεσουάρ γάντια και κουαφ θα έχουν μια διακριτική παρουσία. Αγαπάς τα γήινα και φυσικά χρώματα, το μακιγιάζ θα είναι σε παλ αποχρώσεις ταιριαστό με την επιδερμίδα σου. Μεγάλη σημασία θα δώσεις στη συνολική σου εικόνα και παρουσία, θα εστιάσεις στις λεπτομέρειες όχι μόνο του νυφικού που θα έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και στα υπόλοιπα συνοδευτικά αξεσουάρ. Στην κομψότητα θα εστιάσεις και θα τα καταφέρεις, ρομαντικό άνετο και φωτεινό είναι το νυφικό που σου ταιριάζει. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ως ζώδιο του αέρα σίγουρα θα επιλέξεις κάτι αέρινο, είναι πολύ πιθανόν να προτιμήσεις το απόλυτα λευκό με ένα δροσερό ύφασμα που να έχει κίνηση και ενέργεια. Κατά πάσα πιθανότητα θα απορρίψεις την έντονη δαντέλα, τον όγκο, και την στημένη παρουσία, ο χαρακτήρας σου δεν θα σε αφήσει να εγκλωβιστείς μέσα σε ένα νυφικό που θα καλύψει την προσωπικότητα σου ή που θα περιορίσει τις φυσικές σου κινήσεις. Την μέρα του γάμου σου θα την διασκεδάσεις, θα χορέψεις και θα κινηθείς, γι αυτό τα παπούτσια που θα επιλέξεις θα φροντίσεις να είναι των ανάλογων δυνατοτήτων. Σου ταιριάζει λοιπόν ένα αεράτο φόρεμα χωρίς τον περιορισμό να κρατάς κάποια ουρά ή κάποιο τούλι, τα χέρια σου θα πρέπει να είναι ελεύθερα, οι κινήσεις σου να γίνονται με απόλυτη άνεση. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή να μην εγκλωβιστείς στα ‘πρέπει’ και στα ‘απαραιτήτως’ και ξεχάσεις να δώσεις στην όψη σου την προσωπική σου πινελιά. Παραδοσιακό τον θέλεις τον γάμο σου το ίδιο και το νυφικό σου, ωστόσο δε θα πρέπει να κάνεις το λάθος να παραμελήσεις τις προσωπικές ενδόμυχες σου προτιμήσεις και ανάγκες, έστω κι αν αυτές ξεφύγουν από τα στερεοτυπικά πρότυπα που διατηρείς. Το νυφικό σου θα πρέπει κυρίως να αρέσει σε εσένα και κατά δεύτερο ρόλο στους γονείς ή στους τρίτους, προτεραιότητα θα πρέπει να δώσεις στο προσωπικό σου στυλ σε αυτό που ταιριάζει αποκλειστικά και μόνο σε εσένα. Ένα νυφικό ανάλαφρο με ρομαντική διάθεση, άνετο με κομψό και λιτό ύφασμα θα ‘ρθει και θα δέσει με τον χαρακτήρα σου. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Στις προτιμήσεις μιας Λιονταρίνας βρίσκεται το εντυπωσιακό νυφικό, το ιδιαίτερο που θα κερδίσει τα βλέμματα, αυτό που θα έχει ύφος, πολυτέλεια, αλλά και υψηλό επίπεδο ραπτικής. Προσοχή να μην παρασυρθείς και βγεις έκτος οικονομικού προϋπολογισμού, το ωραίο και το εντυπωσιακό δεν είναι απαραιτήτως και ακριβό, το νυφικό ενός διάσημου μόδιστρου δεν είναι απαραιτήτως και κομψό ή ταιριαστό στη δική σου προσωπικότητα. Έχεις το ταλέντο να εντυπωσιάζεις και να προβάλεις μια ελκυστική εικόνα, ότι και να επιλέξεις σίγουρα θα είναι ικανό να τραβήξει την προσοχή. Ίσως να μην απορρίψεις ένα ύφασμα βαρύ με πλούσια διακόσμηση και όγκο, εκθαμβωτικά θα θελήσεις να είναι τα αξεσουάρ και τα παπούτσια, εις το όνομα του εντυπωσιασμού πολύ πιθανόν να θυσιάσεις την άνεση των κινήσεων σου. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ως νύφη που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου ίσως να χρειαστεί να δοκιμάσεις αρκετά νυφικά για να μπορέσεις να βρεις το τέλειο, αυτό που θα αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα και το στυλ σου. Έχεις την τάση να εστιάζεις στις λεπτομέρειες, πολλά φορέματα θα απορρίψεις επειδή κάτι το συγκεκριμένο δεν θα σου αρέσει. Ναι μεν θα δυσκολευτείς να βρεις και να καταλήξεις ωστόσο είναι σίγουρο πως αυτό που θα επιλέξεις δεν θα παρεκκλίνει από την προσωπικότητα σου και από αυτό που θέλεις να εκπέμπεις ως γυναίκα και ως νύφη. Σου ταιριάζει ένα κομψό λιτό νυφικό, μακρύ και σικ, με λεπτότητα στα τελειώματα του και με μια ελαφρά διακριτική διακόσμηση στις λεπτομέρειες. Ίσως να μην προτιμήσεις το εκθαμβωτικό, σίγουρο όμως αυτό που θα επιλέξεις θα σου είναι απόλυτα ταιριαστό. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ο γάμος καθώς και το νυφικό σου θα βγάλουν στην επιφάνεια την οργανωτική και καλλιτεχνική πλευρά του χαρακτήρα σου. Ουσιαστικά θα είναι το αντικείμενο που θα σου δώσει το έναυσμα να προβάλεις την αισθητική σου. Προσοχή θα δείξεις στην κάθε λεπτομέρεια, ίσως να μην λείψουν οι υπερβολές στα οικονομικά έξοδα, θα δώσεις πολλά προκειμένου το αποτέλεσμα να σε ικανοποιήσει πλήρως. Στόχος σου θα είναι να συνδυάσεις ομορφιά με κομψότητα, πολυτέλεια με προσωπικότητα, δε θα θελήσεις να χαθείς μέσα στον όγκο ενός νυφικού, θα προτιμήσεις το μοντέρνο, το αέρινο και το εντυπωσιακό. Σατέν ύφασμα θα είναι στις προτιμήσεις σου, ίσως να μην λείψει ένα εκθαμβωτικό πέπλο ή μια δαντελένια ουρά, μεγάλη σημασία θα δώσεις στο περπάτημα και στην συνολική σου εικόνα. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκόρπιος αρέσκεται στο να αιφνιδιάζει να προκαλεί και να κεντρίζει το ενδιαφέρον, πολύ πιθανόν λοιπόν να επιλέξεις κάτι το εκκεντρικό αυτό που θα προκαλέσει τα σχόλια και θα διχάσει την αισθητική των καλεσμένων. Ιδιαιτερότητα θα θελήσεις και στο χτένισμα σου, με προσοχή θα επιμελείς το μακιγιάζ σου, θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία στο πως θα προβάλεις μέσα από το νυφικό σου τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σου. Το σίγουρο είναι πως αυτό που θα προτιμήσεις θα θελήσεις να είναι ταιριαστό στον χαρακτήρα σου, στόχος σου θα είναι να συνδυάσεις εκκεντρικότητα με εντυπωσιασμό. Ίσως να μην προτιμήσεις το φωτεινό λευκό, σίγουρα θα έχει κάποια ιδιαιτερότητα ο χρωματισμός του φορέματος ή των αξεσουάρ. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενδεχομένως να είναι κάπως βιαστική η επιλογή του νυφικού σου, δεν θα ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες, ίσως να μην εμβαθύνεις σε θέματα υψηλής ραπτικής και αισθητικής γιατί πολύ απλά δεν σου αρέσει ούτε να τρως άσκοπα τον χρόνο σου, ούτε να αγχώνεσαι για θέματα μικρής σημασίας. Το στυλ σου είναι απλό, λιτό, ίσως και κάπως αθλητικό, σίγουρα θα προτιμήσεις ένα νυφικό που να μπορεί να σου προσφέρει άνεση κινήσεων, θα αποφύγεις κάτι στενό βαρύ ή προκλητικό που θα σε εμποδίζει να σκύψεις ή να χορέψεις. Δράση θα έχει η μέρα του γάμου σου, θα χορέψεις θα διασκεδάσεις, στα παπούτσια που θα επιλέξεις θα προσπαθήσεις να συνδυάσεις πρακτικότητα με στυλ. Σου ταιριάζει ένα νυφικό άνετο, ελαφρύ, με χαρούμενη διάθεση και με δυνατότητα ελευθέριας κινήσεων. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πριν ξεκινήσεις την επιλογή νυφικού, παπουτσιών, αξεσουάρ, σίγουρα θα κάνεις έναν οικονομικό προγραμματισμό που σημαίνει πως θα βρεις τρόπο να συνδυάσεις γούστο με έξοδα. Ο Αιγόκερως είναι παραδοσιακός τύπος, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα παρεκκλίνεις από κάποιες στερεοτυπικές επιλογές, η παρουσία σου θα είναι προσεγμένη και προσαρμοσμένη στις κλασικές προτιμήσεις. Το εξτριμ και το πολύ μοντέρνο δεν θα σου τραβήξουν την προσοχή, τα χρώματα στο μακιγιάζ σου θα είναι γήινα και ήρεμα αποφεύγοντας τις αντιθέσεις. Σου ταιριάζει ένα νυφικό ντυμένο και διακοσμημένο με διακριτικά δαντελένια μοτίβα, τα γάντια λευκά, το πέπλο ελαφρύ. Η συνολική σου εμφάνιση θα έχει προσεκτική επιμέλεια, θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις, σίγουρα τα σχόλια που θα ακουστούν θα είναι θετικά. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο πρωτοποριακός Υδροχόος που δε αντέχει τα γνωστά και τα συνηθισμένα στόχο θα βάλει να παρουσιάσει μια εμφάνιση διαφορετική, εκκεντρική, ίσως και εξτριμ, εδώ θα χρειαστεί προσοχή για να μην ξεφύγεις και πέσεις σε υπερβολές. Ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεγάλος, τα έξοδα δεν θα τα υπολογίσεις, θα εστιάσεις αποκλειστικά και μόνο σε ότι σε αρέσει αδιαφορώντας για το ύψος της χρηματικής αξίας. Κάτι το ιδιαίτερο θα έχει το νυφικό που θα φορέσεις , σκοπός θα είναι να εμφανιστείς έτσι όπως κανείς δεν θα το περιμένει. Ίσως να μην προτιμήσεις το κλασικό και πολυφορεμένο λευκό, δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να δώσεις χρώμα στην νυφική παρουσία, εντυπωσιακά θα είναι τα παπούτσια, ένα εξτριμ αξεσουάρ σίγουρα θα διακοσμεί τη συνολική εικόνα. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ο ρομαντισμός ενός Ιχθύς δεν κρύβεται, το νυφικό και την ημέρα του γάμου σου την ονειρεύεσαι από μικρή ηλικία, όλα θα θελήσεις να γίνουν μέσα σε κλίμα παραμυθένιο σε ανθοστόλιστο περιβάλλον, με επιμελημένη και ρομαντική διακόσμηση. Ποιότητα κομψότητα και παραμυθένια όψη αυτά είναι τα τρία στοιχεία που θα προσπαθήσεις να συνδυάσεις, σίγουρα το νυφικό σου θα έχει όγκο, διακοσμητικά λουλουδάκια, τα γάντια θα είναι δαντελένια, το πέπλο μακρύ. Για την επιμέλεια της συνολικής εικόνας θα ακούσεις και θα τηρήσεις τις συμβουλές των αρμόδιων ατόμων, θα καταφέρεις να παρουσιάσεις μια νύφη αξιοθαύμαστη, όμορφη και χαριτωμένη, χωρίς αντιθέσεις και κυρίως χωρίς εκκεντρικές παρεμβολές. Πριγκίπισσα την φαντάζεσαι την νύφη και σε αυτά τα πλαίσια θα κυμανθούν οι επιλογές σου. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24