Θέλει να σε γνωρίσει στους δικούς του! Ποια στάση να κρατήσεις;

Θέλει να σε γνωρίσει στους δικούς του! Ποια στάση να κρατήσεις;
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Μιράντα Βασιλείου

Όταν θα έρθει η ώρα να γνωριστείς με την οικογένεια του το αν θα αγχωθείς, θα χαρείς, θα ευθυμήσεις ή θα στρεσαριστείς, θα εξαρτηθεί από το σε ποιο σημείο του ζωδιακού κύκλου βρίσκεται ο αγαπημένος σου. Σε κάποιες περιπτώσεις αν ακούσεις αυτή τη πρόταση τότε αγχώσου, θα πρέπει να οργανωθείς και να προετοιμαστείς, απαγορεύονται οι απογοητεύσεις. Κάποια αλλά ζώδια δεν τα παίρνουν τα πράγματα και πολύ σοβαρά οπότε στηρίξου στον αυθορμητισμό, άστα όλα να γίνουν σε κλίμα χαλαρό. Αν πας με τα νερά του ψυχικού κόσμου του ανθρώπου που αγαπάς, τότε τίποτα το στραβό δεν πρόκειται να προκύψει.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως πρέπει συμπεριφερθείς μπροστά στους δικούς του:

ΚΡΙΟΣ

Σε έναν Κριό δεν αρέσουν συνήθως τα στημένα, τα πολύ προμελετημένα, και κυρίως δεν συμπαθεί τα σκηνοθετημένα. Προτιμάει τις αυθόρμητες φυσικές κινήσεις, είναι πολύ πιθανόν η γνωριμία με τους δικούς του να γίνει σε τυχαία χρονική στιγμή μέσα σε κλίμα όχι στενά οικογενειακό, αλλά ίσως σε μια κοινωνική εκδήλωση ή μια βραδιά διασκέδασης. Δεν αποκλείεται λοιπόν να έρθει και να σου πει το εξής, οι γονείς μου θα βγουν για φαγητό στο τάδε εστιατόριο θέλεις να πάμε; Αυτό που πρέπει να κανείς είναι να κινηθείς αυθόρμητα, να το δεις σαν μια φιλική συνάντηση, και κυρίως να μην αγχωθείς, ένας Κριός αν σε δει να αγχώνεσαι και να τρομάζεις για θέματα που τα θεώρει απλά, είναι πιθανόν να αρχίσει να γελάει κοροϊδευτικά. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος αγαπάει την ασφάλεια γι αυτό και η οικογένεια κατέχει εξέχουσα θέση στην ζωή του. Δίνει σημασία σε αυτόν τον θεσμό, τον εκτιμά και τον σέβεται, όταν θα φτάσει στο σημείο να σου προτείνει να γνωριστείς με τους γονείς του να ξέρεις πως σε βλέπει με μάτι σοβαρό. Δεν θα θελήσει να απογοητευτεί, θα του στοιχίσει αν η συνάντηση θα έχει αρνητικό αποτέλεσμα ή αν κλείσει με άσχημες εντυπώσεις. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δείξεις πως εκτιμάς τις οικογενειακές τους συνήθειες , μια καλή κίνηση είναι να βοηθήσεις στο στρώσιμο του τραπεζιού, και να διαθέτεις την προθυμία να μάθεις για παρελθοντικά γεγονότα που τους ενώνουν. Στους μεγαλύτερους μιλάμε στον πληθυντικό, στους μικρότερους δείχνουμε άμεσο και θερμό ενδιαφέρον. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ένας Δίδυμος δεν θα αργήσει να σε γνωρίσει στους δικούς του, όταν στο προτείνει άμεσα ή έμμεσα, μην ξεγελαστείς και πιστέψεις πως θέλει να σε παντρευτεί. Το κάνει συχνά είναι συνήθεια του, το θεώρει ως μια φυσική κίνηση που απορρέει από την κοινωνικότητα και τον αυθορμητισμό του. Δεν αποκλείεται να ακούσεις πολύ απλά την φράση ‘μια που θα έρθεις να με πάρεις από το σπίτι έλα επάνω να με περιμένεις ώσπου να ντυθώ’. Δεν χρειάζεται να αγχωθείς, μη βάλεις όλα σου τα δυνατά για να κερδίσεις τις συμπάθειες, το θέμα δεν θα είναι τόσο σοβαρό όσο θα νομίζεις. Το κλίμα θα είναι οικείο και καθημερινό, τα δικά του άτομα κατά πάσα πιθανότητα δεν θα θεωρήσουν πως είσαι το καινούριο μέλος της οικογένειας τους. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τον Καρκίνο κάποια πράγματα έχουν τυπικά μια επίσημη μορφή, είναι χαρακτήρας παραδοσιακός γι αυτό και κάποια συγκεκριμένα γεγονότα έχουν την παλιά καλή αξία που είχαν από τους προηγούμενους αιώνες. Με λίγα λόγια όταν ένας Καρκίνος σου ζητήσει να σε γνωρίσει στους γονείς του, ένα είναι το σίγουρο, πως θα συμβεί η συνάντηση για να γίνει η πρώτη επίσημη επαφή. Είναι αυτό που λένε ορισμένοι ‘δώσαμε λόγο’ μη ξεγελαστείς και πιστέψεις πως θα ξεγλιστρήσεις στην πορεία, το νου σου μπορεί να γίνει αρραβώνας και να μην το καταλάβεις. Η στάση σου θα πρέπει να είναι τυπική, ευγενική, θα πρέπει να δείχνεις πως διαθέτεις το πατροπαράδοτο άγχος της πρώτης γνωριμίας, και μη ξεχάσεις να κάνεις συζητήσεις σχετικά με μελλοντικές δεσμεύσεις. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ένας Λέοντας για να φτάσει στο σημείο να σε γνωρίσει στα δικά του οικογενειακά άτομα θα πρέπει να νιώσει την σιγουριά πως δεν θα τους απογοητεύσεις και πως η εντύπωση που θα τους αφήσεις δεν θα έχει τίποτα λιγότερο από αυτό για το οποίο τους έχει προϊδεάσει. Συνεπώς όταν σου ζητήσει να σε συστήσει στους γονείς του τότε να ξέρεις πως πλέον σε εμπιστεύεται, σε αγαπάει γι αυτό που είσαι, και νιώθει ικανοποίηση πως έχει δίπλα του ένα άτομο σαν και σένα. Καταρχήν δέξου την πρόκληση, θα είναι μεγάλη ήττα για έναν Λέοντα αν η απάντηση σου είναι αρνητική, θα το δει ως απόρριψη και σε αυτόν τον τομέα δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά. Φόρεσε ότι πιο όμορφο και ξεχωριστό έχεις, μίλησε με τρόπο ευγενικό που να σκλαβώνει, πρόσφερε το δωράκι σου. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος θα καταναλώσει πάρα πολύ χρόνο από τη ζωή του προσπαθώντας να πάρει την απόφαση αν θα σε γνωρίζει στους δικούς του και πότε. Δεν είναι γι αυτόν κάτι πρόχειρο και επιπόλαιο, αφόρα κίνηση που θα γραφτεί στην ιστορία, αντιμετωπίζει το θέμα με μεγάλη σοβαρότητα. Όταν θα φτάσει στο σημείο να σου προτείνει γνωριμία με γονείς, τότε να αρχίσεις να υποψιάζεσαι πως θέλει γάμο μαζί σου και δεν ξέρει πως να σου το πει. Καθαριότητα, τυπικότητα, ευγένεια, μόρφωση και διδακτορικό, αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να διαθέτεις για να αφήσεις καλή εντύπωση στους γονείς ενός Παρθένου. Τις πολύ προχωρημένες απόψεις δεν είναι ανάγκη να τις βγάλεις στη φόρα, αν έχεις τατουάζ στα χέρια καλό θα είναι να πας με μακρυμάνικο. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ένας Ζυγός, σχέση, φίλους, γονείς, ξαδέλφια τα θέλει ένα, μια παρέα, ένα ευχάριστο οικείο σύνολο. Θα σου γνωρίσει πολύ γρήγορα και μητέρα και πατέρα και θείο, δεν έχει λόγο να κρύβει την ύπαρξη σου. Θα χαρεί πολύ αν ενσωματωθείς στο οικείο περιβάλλον του, τα τραπεζώματα για φαγητό θα είναι συχνά, όσο πιο θερμά και άνετα συμπεριφερθείς τόσο πιο γρήγορα θα θεωρηθείς μέλος της οικογένειας χωρίς να χρειάζονται τα ντοκουμέντα του γάμου ή του αρραβώνα. Βάλε το τζινάκι σου, δείξε την οικεία και κοινωνική πλευρά του χαρακτήρα σου, είναι πολύ πιθανόν οι γονείς του να σου αφήσουν από την αρχή το περιθώριο να τους μιλάς στον ενικό, ωστόσο εσύ καλό θα είναι αρχικά να κάνεις πως δυσκολεύεσαι λίγο, πιάνουν αυτά. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μα αλήθεια θέλει ένα Σκορπιός να σε γνωρίσει στους δικούς του; Πότε; μετά τον γάμο; ή λίγο πριν εμφανιστεί ο παπάς; Κι όμως είναι πραγματικότητα, ένας Σκορπιός είναι πολύ πιθανόν να σε συστήσει στην οικογένεια του μέσα στην εκκλησία λίγο πριν ξεκινήσει το μυστήριο. Του αρέσει πάρα πολύ το μυστήριο, η μυστικότητα και η μυστικοπάθεια, αρά μη θεωρήσεις πως δεν σε θέλει ή πως ντρέπεται για σένα αν αρνηθεί να σε γνωρίσει στην οικογένεια του. Του αρέσει να ιντριγκάρει, το να σε κάνει να αναρωτιέσαι να λυσσάς και να απορείς είναι το καλύτερο του παιχνίδι. Άρα η γνωριμία θα γίνει στο τέλος, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μια τυπική χειραψία, από εδώ η μαμά από εδώ ο μπαμπάς ,και τα υπόλοιπα τα κρατάμε μυστικά έτσι από συνήθεια. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι καλό παιδί αλλά δε συμπαθεί τις δεσμεύσεις, τις οριστικοποιήσεις και τις μελλοντικές απαιτήσεις ή υποσχέσεις, θέλει όλα να έρθουν από μόνα τους όταν θελήσουν αυτά. Όταν λοιπόν για κάποιον τυχαίο λόγο γνωριστείς με τους γονείς του, είτε γιατί βρεθήκατε στο ίδιο πάρκο, είτε γιατί είχε μαγειρέψει η μαμά το αγαπημένο φαγητό και μια που ήσασταν μαζί και το σπίτι σου ήταν μακριά σε προσκάλεσε να φάτε όλοι μαζί, δεν σημαίνει πως η κίνηση της πρώτης γνωριμίας έχει καταγραφεί στη μνήμη του ως κάποιο ουσιαστικό γεγονός. Ενδεχομένως την επόμενη μέρα να μην συζητηθεί τίποτα απολύτως, αν οι γονείς ρωτήσουν κάτι η απάντηση που θα δώσει πιθανότητα να είναι εντελώς αόριστη. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άπαξ και ένας Αιγόκερως σου ζητήσει να γνωρίσεις τους δικούς του σου λέω με σιγουριά πως ήδη έχει σταμπάρει τις βέρες στην βιτρίνα και περιμένει την απάντηση σου για να πάει τις αγοράσει. Αν θέλεις γάμο μαζί του δέξου να γνωριστείς με τους γονείς του, αν δεν θέλεις δεσμεύσεις και νιώθεις πως το εσωτερικό σου έδαφος δεν είναι ακόμα στρωμένο τότε βρες τρόπο να καθυστερήσεις τα γεγονότα. Όλα θα γίνουν σε κλίμα σοβαρό, γι αυτό αν δεχτείς την πρόταση θα πρέπει να χειριστείς τις καταστάσεις με υπευθυνότητα. Η συζήτηση θα στριφογυρνάει κυρίως γύρω από το θέμα επάγγελμα-δυνατότητες-προσόντα, συνεπώς η στάση σου θα πρέπει να είναι επαγγελματική, ώριμη και προσγειωμένη, φόρεσε σετάκι, παντελόνι μπλούζα να ταιριάζουν χρωματικά. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δύο είναι τα τινά με έναν απρόβλεπτο Υδροχόο, ή να μην βρει κανέναν λόγο να σε γνωρίσει στους δικούς του, τι σημασία έχει θα πει, ή από την πρώτη στιγμή να σε βάλει μέσα στο οικείο του περιβάλλον για να μπορεί να έχετε συναντήσεις μέσα στο σπίτι του, ούτος ώστε να μη χρειάζεται να τρέχετε διαρκώς έξω. Γενικά ο Υδροχόος επιλέγει αυτό που εξυπηρετεί την ελευθερία του, σου λέει θέλω να καθίσω στον υπολογιστή μου άρα πρέπει να έρθεις στον χώρο μου, άρα θα μπεις στο σπίτι μου. Κοντολογίς θα κυλήσει το θέμα έτσι όπως βολεύει εκείνον, εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι ο εαυτός σου. Χαμογέλα στη μητέρα που θα ανοίξει την πόρτα, αν ακουστεί ο καβγάς που θα έχεις στο δωμάτιο με τον αγαπημένο σου, φεύγοντας ζήτα και μια ευγενική συγγνώμη για την ένταση, θα εκτιμηθεί. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Προσοχή ελλοχεύει κίνδυνος η γνωριμία με την οικογένεια ενός Ιχθύ να αποτελέσει μεγάλη παγίδα. Αν δεν σε συμπαθήσουν θα απογοητευτεί και θα πληγωθεί, θα επηρεαστεί και μετά δεν ξέρεις που θα μπορέσει να τον οδηγήσει η φαντασία του. Θα πρέπει να μελετήσεις πάρα πολύ καλά το κλίμα, τις συνθήκες, την εδαφική μορφολογία. Πριν πας στην συνάντηση ρώτα όσα μπορείς περισσότερα για το κάθε μέλος της οικογένειας ξεχωριστά, κάνε μια ψυχανάλυση του ίδιου του Ιχθύος σχετικά με το τι νιώθει και τι συμπλέγματα συνειδητά ή υποσυνείδητα έχει με το κάθε μέλος. Φόρεσε κοινότυπα ρούχα να μην προκαλούν εντύπωση γιατί στις εντυπώσεις οι απόψεις διίστανται, μη διχάσεις και την οικογένεια. Εστίασε το θέμα της συζήτησης σου γύρω από το πόσο καλό, ευαίσθητο, και άξιο αγάπης είναι το παιδί τους. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24