Ερμής στον Υδροχόο από 16 Ιανουαρίου ως 2 Φεβρουαρίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ερμής στον Υδροχόο από 16 Ιανουαρίου ως 2 Φεβρουαρίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Αγγελική Βαλάντου

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο στις 16 Ιανουαρίου και θα ολοκληρώσει την διέλευσή του στο ζώδιο στις 2 Φεβρουαρίου. Η επικοινωνιακή διάθεση, η πρωτοτυπία στις ιδέες και οι ομαδικές δραστηριότητες θα χαρακτηρίσουν το διάστημα αυτό, ενώ θα υπάρξει και αλλαγή στα ενδιαφέροντάς μας. Παράλληλα, φαίνεται πως θα θελήσουμε να ασχοληθούμε με νέα πράγματα και να εστιάσουμε σε κοινωνικά, ανθρωπιστικά και πολιτικά ζητήματα.

Ο Ερμής στον Υδροχόο και οι προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου και τον 11ο ηλιακό σου οίκο σε κάνει πιο κοινωνικό και σε ωθεί να εντάξεις νέους φίλους στη ζωή σου. Από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου, ευνοείται η συμμετοχή σου σε ομάδες και οργανώσεις, η υλοποίηση κάποιων επαγγελματικών σου στόχων και οι νέες ιδέες για εγχειρήματα που σε φτάνουν πιο κοντά στα όνειρά σου. Παράλληλα, καλό είναι να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα για να δικτυωθείς, πολλαπλασιάζοντας έτσι τις προτάσεις για τις ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σου. Από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου, πιθανόν να ενταθούν οι συζητήσεις ή οι διαπραγματεύσεις με ανώτερους στον χώρο εργασίας σου και ενδεχομένως να αναλάβεις ένα καινούριο εγχείρημα ή να αποφασίσεις να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση. Από την άλλη, φαίνεται πως σκέφτεσαι ιδέες προκειμένου να εξελιχθείς επαγγελματικά και δεν αποκλείεται, να αποφασίσεις να αλλάξεις επαγγελματικό προσανατολισμό ή να αποκτήσεις νέες φιλοδοξίες. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής περνά στον Υδροχόο και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνοντας εξελίξεις σε θέματα που αφορούν σπουδές ή το εξωτερικό. Από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου, ίσως αποφασίσεις να εξελίξεις τις σπουδές να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους ή να κυνηγήσεις την τύχη σου σε μια άλλη χώρα. Επίσης, φαίνεται πως ανεβαίνει η κοινωνική σου διάθεση και αναζητάς τρόπους, μέσα από τους οποίους θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα επεκταθείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου φέρνει εξελίξεις σε οικονομικά σου ζητήματα και στις στενές σου σχέσεις. Από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου, θα θελήσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, οφειλές ή χρέη, ενώ ίσως προσπαθήσεις να πετύχεις κάποιον διακανονισμό σε ένα δάνειό σου ή να σε απασχολήσει μια κληρονομιά. Παράλληλα, θέματα συμβίωσης που απασχολούν εσένα και τον/την σύντροφό σου έρχονται σε πρώτο πλάνο, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου, ίσως επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής περνά στον Υδροχόο, απέναντι από το ζώδιό σου, φέρνοντας εξελίξεις σε διαπροσωπικές σου σχέσεις. Από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου, θα κάνεις νέες γνωριμίες με πρόσωπα που θα σας χαρακτηρίζει καλή επικοινωνία, ενώ δεν αποκλείεται να συνάψεις νέο δεσμό με ένα πρόσωπο που μπήκε πρόσφατα στη ζωή σου. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα καταφέρουν να επιλύσουν προβλήματα που τους απασχολούν μέσα από τον διάλογο με τον/την σύντροφό τους. Συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις παρουσιάζουν, επίσης, εξελίξεις το διάστημα αυτό. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής περνά στον περνά στον 6ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζοντας την καθημερινότητά σου, η οποία αποκτά περισσότερες δραστηριότητες, επαφές και μετακινήσεις. Από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον, να αλλάξει έδρα η δουλειά σου ή να υπάρξουν μεταβολές στις συναδελφικές σου σχέσεις. Παράλληλα, ίσως ασχοληθείς περισσότερο με το σώμα σου, κάνοντας κάποιες προγραμματισμένες εξετάσεις ή ξεκινώντας δραστηριότητες που βελτιώνουν την φυσική σου κατάσταση. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής ξεκινά την πορεία του στον 5ο ηλιακό σου οίκο μια διέλευση που σε κάνει εξωστρεφή και κοινωνικό. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί πολλαπλασιάζουν τις νέες γνωριμίες αυτή την εποχή και θα έχουν περισσότερη διάθεση για φλερτ, ενώ γενικά από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου, η περίοδος είναι ιδανική για διασκέδαση και εκδρομές. Παράλληλα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ίσως να σε απασχολήσει το θέμα της απόκτησης απογόνων, ενώ όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου έχουν ήδη παιδιά, θα δουν τη σχέση τους μαζί τους να βελτιώνεται. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στο ηλιακό σου ναδίρ, στρέφοντας την προσοχή σου στο σπίτι και την οικογένεια. Από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου, ίσως υπάρξουν κάποια νέα δεδομένα που αφορούν κοντινά σου πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται να προχωράς και σε μια μετακόμιση αν υπήρχε κάτι τέτοιο στα σχέδιά σου. Παράλληλα, ενδέχεται να υπάρξουν συζητήσεις με κάποιον από τους δύο γονείς σου για θέματα που σας απασχολούν ή ακόμη να υπάρχουν εκκρεμότητες από κάποια ακίνητα και να κληθείς να τις τακτοποιήσεις. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής περνά στον 3ο ηλιακό σου οίκο που αφορά τις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου. Από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου, πολλαπλασιάζεις τις επαφές σου, ανταλλάσεις ιδέες και απόψεις, δέχεσαι ερωτικές και επαγγελματικές προτάσεις, ενώ κάποιες από τις γνωριμίες που κάνεις, ίσως αποδειχθούν χρήσιμες και για το επαγγελματικό σου μέλλον. Παράλληλα, έρχονται σε πρώτο πλάνο οι σχέσεις σου με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς, ή γείτονες, ενώ παράλληλα αυξάνονται οι ευκαιρίες για κοντινές αποδράσεις! Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στον 2ο ηλιακό σου οίκο, επηρεάζοντας τα οικονομικά σου. Από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου, θα υπάρξει έντονη κινητικότητα όσον αφορά οικονομικές συναλλαγές, αγορές και επενδύσεις, ενώ δεν αποκλείεται να αναζητήσεις πρόσθετη εργασία, προκειμένου να αυξήσεις το εισόδημά σου. Παράλληλα, ίσως αρχίσουν να σε απασχολούν θέματα υλικής ασφάλειας και προσωπικών αξιών και να θελήσεις να αλλάξεις προτεραιότητες, προκειμένου να νιώσεις περισσότερη σιγουριά με τα αυτά που έχεις. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου κάνοντας σε αρκετά επικοινωνιακό και βοηθώντας σε να δρομολογήσεις κάθε είδους εκκρεμότητα ή ζήτημα που σχεδίαζες το προηγούμενο διάστημα. Από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου, οι επαφές σου πολλαπλασιάζονται, βρίσκεσαι συχνά ανάμεσα σε φίλους και πραγματοποιείς συχνές μετακινήσεις και κοντινές αποδράσεις. Παράλληλα, ίσως υπάρξουν συζητήσεις ή αλλαγές στον χώρο εργασίας σου, ενώ δεν αποκλείεται να διαπραγματεύεσαι καλύτερους όρους και συνθήκες στη δουλειά σου. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο, μια θέση που σε κάνει διαισθητικό και σε φέρνει πιο κοντά στο ένστικτό σου. Από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου, ίσως να προετοιμάζεις ένα νέο εγχείρημα αυτή την εποχή, ενώ αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το παρασκήνιο ή κάποια κουτσομπολιά στον χώρο εργασίας σου, τα οποία καλό είναι να αποφύγεις. Παράλληλα, ίσως να κάνεις έναν απολογισμό και να εστιάσεις σε διάφορες επιλογές που έκανες το προηγούμενο διάστημα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24