Ο Ερμής στους Ιχθύς από 23 Φεβρουαρίου ως 10 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ο Ερμής στους Ιχθύς από 23 Φεβρουαρίου ως 10 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.4 (10 votes)
Βάσια Βέρτη

Ο Ερμής αλλάζει ζώδιο στις 23 Φεβρουαρίου, εγκαταλείποντας τον Υδροχόο και περνώντας στους Ιχθύς, όπου και θα παραμείνει έως τις 10 Μαρτίου 2024. Το διάστημα αυτό, θα δούμε την επικοινωνία μας να γίνεται πιο συναισθηματική και ρομαντική, ενώ παράλληλα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος έρχονται καλλιτεχνικά πρόσωπα και δρώμενα. Γινόμαστε πιο ευαίσθητοι στον τρόπο που εκφραζόμαστε, ενώ ίσως να υπάρχει και μία διάθεση να κατευνάσουμε τους ρυθμούς μας και να αποσυρθούμε στις σκέψεις μας…

Ο Ερμής στους Ιχθύς και οι προβλέψεις για τα ζώδια: Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ

Η νέα θέση του Ερμή στον 12ο ηλιακό σου οίκο, σε καλεί να αποστασιοποιηθείς από τις εξελίξεις και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου. Οι διαισθητικές σου ικανότητες οξύνονται έως τις 19 Μαρτίου, ενώ καλό είναι να αποφύγεις την λήψη σημαντικών αποφάσεων τόσο για τις αισθηματικές όσο και για τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, καθώς οι πληροφορίες που λαμβάνεις θα είναι μπερδεμένες. Διοχέτευσε την ενέργειά σου σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στους Ιχθείς τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στον 4ο ηλιακό σου οίκο έως τις 19 Μαρτίου, μια θέση που σε κάνει πιο επικοινωνιακό ανάμεσα σε φίλους και φέρνει νέες γνωριμίες με ομοϊδεάτες και πρόσωπα που θα αποτελέσουν συμμάχους στην προσωπική σου εξέλιξη. Παράλληλα, ίσως κάποια όνειρα ή στόχοι να προχωρούν στην υλοποίησή τους ή να δεχθείς μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση από ένα άτομο που κινείται στον κοινωνικό σου περίγυρο. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στους Ιχθείς τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής περνά στο ηλιακό σου μεσουράνημα, επηρεάζοντας τα επαγγελματικά σου. Έως τις 19 Μαρτίου, φαίνεται πως θα υπάρξουν νέα δεδομένα που αφορούν την καριέρα σου, τα οποία σχετίζονται με τους ανώτερούς σου ή με κάποιο εγχείρημα που έχεις αναλάβει. Παράλληλα, φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν οι φιλοδοξίες και η δημόσια εικόνα σου, ενώ όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου ασχολούνται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, θα έχουν την ευκαιρία να δημοσιοποιήσουν τα δημιουργήματά τους. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στους Ιχθείς τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής από τον 9ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί τη διάθεση να ταξιδέψεις και να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Φαίνεται πως έως τις 19 Μαρτίου, η κοσμοθεωρία σου εμπλουτίζεται με νέα δεδομένα, ίσως λόγω γεγονότων και καταστάσεων που προκύπτουν στη ζωή σου και επηρεάζουν την οπτική σου. Παράλληλα, ίσως πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή λάβεις αποφάσεις για θέματα σπουδών, ενώ δεν αποκλείεται να κυνηγήσεις ένα νέο όνειρο ή μια καινούρια επαγγελματική ευκαιρία. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στους Ιχθείς τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής περνά στον 8ο ηλιακό σου οίκο, μια θέση που επηρεάζει τα οικονομικά σου και κάποια θέματα που αφορούν τον μόνιμο δεσμό σου. Έως τις 19 Μαρτίου, ίσως προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις διάφορες οικονομικές υποχρεώσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να συνάψεις κάποια συμφωνία ή να υπογράψεις ένα νέο επαγγελματικό συμβόλαιο. Από την άλλη, οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζεις με το ταίρι σου ή θέματα συναισθηματικής φύσεως, έρχονται σε πρώτο πλάνο και ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες συζητήσεις για να τα επιλύσετε. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στους Ιχθείς τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής περνά στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, φέρνοντας εξελίξεις και νέα δεδομένα έως τις 19 Μαρτίου. Ίσως κάποια εξέλιξη στη ζωή του/της συντρόφου σου να αλλάζει την πορεία της σχέσης σας και να καλείστε να λάβετε αποφάσεις για το μέλλον της ή πιθανόν να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντική για την πορεία των αισθηματικών σου. Από την άλλη, όσοι Παρθένοι χώρισαν πρόσφατα, ενδέχεται να έχουν επικοινωνία με το πρόσωπο αυτό για να προχωρήσουν σε μια επανασύνδεση. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στους Ιχθείς τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στον 28ο ηλιακό σου οίκο έως τις 19 Μαρτίου, φέρνοντας εξελίξεις στην εργασία σου και στην καθημερινότητά σου. Το πρόγραμμά σου τροποποιείται και ίσως υπάρξουν κάποια νέα δεδομένα που αφορούν τις συναδελφικές σου σχέσεις ή το αντικείμενο της δουλειάς σου. Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να ασχοληθείς με πολλά πράγματα ταυτόχρονα ή να τακτοποιήσεις διάφορες πρακτικές εκκρεμότητες. Από την άλλη, ίσως σε απασχολήσουν θέματα που αφορούν το σώμα, τη διατροφή σου και τη φυσική σου κατάσταση. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στους Ιχθείς τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής περνά στον 5ο ηλιακό σου οίκο έως τις 19 Μαρτίου, μια θέση που ανεβάζει την δημιουργική και την ερωτική σου διάθεση. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί θα έχουν περισσότερη διάθεση για φλερτ το διάστημα αυτό και περισσότερες πιθανότητες να πραγματοποιήσουν μια νέα, ρομαντική γνωριμία, ενώ οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου έρχονται πιο κοντά με το ταίρι τους. Αν έχεις παιδιά, η σχέση σου μαζί τους βελτιώνεται, ενώ αν δεν έχεις, ίσως αρχίσεις να σκέφτεσαι έντονα το ενδεχόμενο να αποκτήσεις… Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στους Ιχθείς τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής περνά στο ηλιακό σου ναδίρ, φέρνοντας εξελίξεις σε θέματα σπιτιού και οικογενειακών σχέσεων. Έως τις 19 Μαρτίου, ίσως να σε απασχολήσει ένα ακίνητο που έχεις στην κατοχή σου ή να θελήσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στον χώρο που μένεις. Παράλληλα, πιθανόν να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με κάποιον από τους δύο γονείς σου ή να χρειαστούν την βοήθειά σου για ένα ζήτημα που τους απασχολεί. Γενικά, το παρελθόν κάνει έντονη επανεμφάνιση και ίσως θελήσεις να κάνεις έναν απολογισμό. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στους Ιχθείς τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής περνά στον 3ο ηλιακό σου οίκο, κάνοντάς σε ιδιαίτερα επικοινωνιακό και αυξάνοντας τις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Έως τις 19 Μαρτίου, ο τρόπος που εκφράζεσαι γίνεται πιο συναισθηματικός, ενώ παράλληλα φαίνεται πως γνωρίζεις πρόσωπα που με κάποιο τρόπο σε βοηθούν να υλοποιήσεις σχέδια και στόχους. Από την άλλη, φαίνεται πως βελτιώνονται οι σχέσεις σου με αδέρφια ή κοντινούς συγγενείς ενώ ίσως να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις και μια κοντινή απόδραση που θα σε ανανεώσει. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στους Ιχθείς τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής περνά στον 2ο ηλιακό σου οίκο, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο οικονομικά θέματα. Έως τις 19 Μαρτίου, θα χρειαστεί να προσέξεις τον τρόπο που χειρίζεσαι τα χρήματά σου, καθώς ενδέχεται να προκύψουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει, δημιουργώντας σου ανασφάλεια για την υλική σου πραγματικότητα. Παράλληλα, ίσως δρομολογήσεις κάποια επένδυση ή μια αγοραπωλησία, ενώ από την άλλη, είναι μια καλή περίοδος για να αναζητήσεις μια πρόσθετη πηγή εισοδήματος. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στους Ιχθείς τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου και έως τις 19 Μαρτίου, σε κινητοποιεί προκειμένου να εξελίξεις τις υποθέσεις σου. Το διάστημα αυτό, θα κληθείς να κληθείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, θα βρεθείς με περισσότερο κόσμο και θα κάνεις νέες γνωριμίες με πρόσωπα που θα παίξουν ρόλο στην προσωπική και στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Παράλληλα, γίνεσαι πιο επικοινωνιακός και εκφραστικός, κάτι που σε βοηθά να βρεις λύσεις σε προβλήματα που απασχολούν τις σχέσεις σου ή την επαγγελματική σου κατάσταση. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στους Ιχθείς τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24