Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21 Ιανουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21 Ιανουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (4 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 21 Ιανουαρίου 2023 και τα χαρακτηριστικά θα είναι ζωτικότητα, κοινωνικοποίηση, διάθεση για συλλογική δράση, για ενέργειες κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Θετικός και αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, ελλοχεύει κίνδυνος η υπεραισιοδοξία να οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα για βελτίωση και θετική αλλαγή. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι η υπεραισιοδοξία δεν θα αποδειχθεί καλός σύμβουλος. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο είναι αυτά του αέρα (ΔίδυμοιΖυγοίΥδροχόοι) και της φωτιάς (ΚριοίΛέοντεςΤοξότες).

Στις συζητήσεις η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να διατυπωθούν οι απόψεις και οι νέες ιδέες, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο σε οτιδήποτε έχει να κάνει με πρωτοπορία και καινοτομίες. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, για να υπάρξει δυνατότητα υλοποίησης θα πρέπει οι απόψεις να είναι τεκμηριωμένες και οι βλέψεις εφικτές. Στον οικονομικό τομέα τα βήματα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, προσοχή στα αυθόρμητα ρίσκα που βάζουν σε κίνδυνο μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και οι προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 21 Ιανουαρίου, είναι ιδιαίτερα θετική για το δικό σου ζώδιο καθώς ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα είσαι αρκετά απασχολημένος με ευχάριστες δραστηριότητες, ενώ θα αυξήσεις τις επαφές σου με τα φιλικά σου πρόσωπα και ίσως ακόμα θελήσεις να συμμετάσχεις σε μια συλλογική δουλειά. Οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, θα εξελιχθούν σε μακροχρόνιες φιλίες, αφού θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει απόλυτη χημεία μεταξύ σας. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα, κάποιο πρόσωπο να σε παροτρύνει να ξεκινήσεις μια καινούργια δραστηριότητα που θα σου αρέσει πολύ. Τέλος, αν είσαι αδέσμευτος, ίσως προκύψει ένας νέος έρωτας μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, η καριέρα σου είναι ο τομέας που ενεργοποιείται στις 21 Ιανουαρίου από την διαμόρφωση της Νέας Σελήνης. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου και να εφαρμόσεις τα σχέδια εκείνα που θα εξασφαλίσουν την πρόοδό σου και θα σε ωθήσουν σε μια ανώτερη θέση. Νέες μελέτες που θα ξεκινήσεις αυτό το διάστημα, ένα ταξίδι, ή μια μετακόμιση, θα επηρεάσουν θετικά την ψυχολογία σου. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, στις 21 Ιανουαρίου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου, που είναι ιδιαίτερα θετική για το ζώδιό σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου και να ανοίξεις ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων που θα απορροφήσουν τον χρόνο σου και την ενέργειά σου. Οι προοπτικές που θα εμφανιστούν θα είναι μέσα στα πλαίσια των αναζητήσεών σου και θα σε κάνουν πολύ χαρούμενο. Επιπλέον, θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, τις νομικές υποθέσεις ή μια ανώτερη εκπαίδευση ευνοούνται ιδιαίτερα. Αν σκοπεύεις μάλιστα να ταξιδέψεις για επαγγελματικούς λόγους, θα έχεις μεγάλα οφέλη και σημαντικές οικονομικές απολαβές. Τέλος, δεν αποκλείεται να προγραμματίζεις τον γάμο σου αυτό το διάστημα που προβλέπεται πραγματικά ευοίωνος. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 21 Ιανουαρίου στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, είναι κατάλληλη για να βρεις νέες διεξόδους στα οικονομικά σου προβλήματα και κυρίως σε αυτά που σχετίζονται με χρέη και οφειλές προς τρίτους. Ίσως ήρθε η στιγμή να αποπληρώσεις ένα μέρος του κεφαλαίου, τώρα που οι συνθήκες στο επιτρέπουν, ώστε να αποβάλεις το καθημερινό άγχος. Το γεγονός μάλιστα ότι κάποιες πρόσφατες δυσάρεστες εμπειρίες σε ωρίμασαν, θα σε βοηθήσει να κάνεις μια καλύτερη διαχείριση ώστε να μην ξαναβρεθείς σε δυσάρεστη θέση. Ο όγδοος οίκος όμως σχετίζεται και με την σεξουαλικότητά σου, κι έτσι, το επόμενο διάστημα θα αναζωπυρωθεί το πάθος με τον σύντροφό σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος θα δημιουργήσεις μια σχέση πάθους. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 21 Ιανουαρίου στο πολικό ζώδιο του Υδροχόου, γεγονός που σηματοδοτεί νέες εξελίξεις στον τομέα των σχέσεών σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις το κλίμα τόσο στις προσωπικές σου σχέσεις, όσο και στις επαγγελματικές και να αποφασίσεις ποια άτομα θέλεις να παραμείνουν στη ζωή σου και ποια όχι. Η επιλογή δεν θα είναι δύσκολη, αφού αφενός έχεις ήδη συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που σου επιτρέπουν να κρίνεις σωστά και αφετέρου αυτοί που σε περιτριγυρίζουν έχουν δείξει πλέον την αξία τους. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 21 Ιανουαρίου και σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό σου τομέα. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές που σκοπό θα έχουν να δημιουργήσουν μια νέα τάξη στη ζωή σου. Αν μάλιστα είσαι άνεργος, το συγκεκριμένο αστρολογικό φαινόμενο, υπόσχεται να σε αποκαταστήσει με μια δουλειά που ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες σου. Αν έχεις ήδη μια καλή δουλειά τότε τις επόμενες μέρες θα αναδειχθείς και θα λάβεις τα εύσημα που σου αξίζουν. Η περίοδος αυτή είναι επίσης ιδανική για να ασχοληθείς με την υγεία και την υγιεινή σου, να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής ή μια αθλητική δραστηριότητα που θα βελτιώσει την εμφάνισή σου. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Θέλεις να ξέρεις αν θα γίνει κάτι παραπάνω με την παράλληλη σχέση σου;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα θετική αναμένεται η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 21 Ιανουαρίου, για σένα φίλε Ζυγέ. Ο πέμπτος οίκος του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχετίζεται με ψυχαγωγικές δραστηριότητες, διασκέδαση, έρωτα, παιδιά και χόμπι και αυτό σημαίνει ότι το επόμενο δεκαπενθήμερο θα είναι πολύ θετικό για σένα. Η δημιουργικότητά σου, η αισιοδοξία σου αλλά και το γεγονός ότι θα μπορέσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στους αγαπημένους σου, θα επηρεάσουν θετικά την ψυχολογία σου και θα σε κάνουν ακόμα πιο αποδοτικό και στον επαγγελματικό τομέα. Όσοι Ζυγοί ασχολείστε με κάποιο χόμπι, ή με μια τέχνη, θα έχετε την ευκαιρία να το εκμεταλλευτείτε και να κερδίσετε χρήματα. Τέλος, αν είστε ελεύθεροι, μια νέα γνωριμία, θα αποδειχθεί καθοριστική για το μέλλον σας. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 21 Ιανουαρίου, πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Έτσι το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα αφιερώσεις μεγάλο μέρος του χρόνου σου προκειμένου να πραγματοποιήσεις αλλαγές σ’ αυτούς τους τομείς. Ίσως πρόκειται για μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση, την απόφαση να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια ή ακόμα και την προετοιμασία ενός παιδικού δωματίου. Πολλοί Σκορπιοί ωστόσο αυτό το διάστημα, θα σκεφτούν σοβαρά και την πιθανότητα να εγκατασταθούν σε μια άλλη χώρα. Σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ξέρουν ότι είναι καλύτερα να ξεκινήσουν τώρα τις προετοιμασίες τους, που οι συνθήκες τους ευνοούν. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 21 Ιανουαρίου, είναι αρκετά θετική για σένα, αφού διαμορφώνεται στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου και τον τρίτο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με τα κατάλληλα άτομα για πολλά θέματα που σε απασχολούν αλλά και να βρεις τρόπους να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση ή ακόμα να ταξιδέψεις στο εξωτερικό είτε για μια επιμόρφωση είτε για μια σημαντική επαγγελματική πρόταση. Οι οιωνοί είναι πολύ θετικοί και δεν θα πρέπει να χάσεις καμία ευκαιρία. Αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας που μπορεί να σχετίζεται με το εξωτερικό, πρόκειται να αλλάξει ριζικά τη ζωή σου. Αν έχεις μια σοβαρή σχέση είναι πολύ πιθανό να προχωρήσεις στην επισημοποίησή της. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 21 Ιανουαρίου, ενεργοποιεί τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι κατάλληλο για να ασχοληθείς με τον προϋπολογισμό σου, να πάρεις χαρτί και μολύβι και να αναλύσεις τι μπορείς να χαλάς, τι σου περισσεύει και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου, έτσι ώστε να μη σου λείψει τίποτα. Αν είσαι δεσμευμένος ή έχεις ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε ένα κοινό ταμείο, θα πρέπει να κάνετε τους λογαριασμούς σας και να πάρετε αποφάσεις ώστε να μην αδικείται κανένας. Ίσως μάλιστα σκεφτείτε έναν τρόπο να προσελκύσετε περισσότερη πελατεία και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Αν είσαι ελεύθερος, μια ερωτική σχέση θα ξεκινήσει αυτό το διάστημα. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο στις 21 Ιανουαρίου που είναι ο κατάλληλος μήνας για να κάνεις καινούργια όνειρα, να θέσεις νέους στόχους και να οραματιστείς μια καλύτερη ζωή. Η παντελής απουσία δυσμενών όψεων από το καινούργιο φεγγάρι είναι η καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία σου, ενώ η συμβολή των φίλων και των γνωστών σου θα είναι καθοριστική. Ωστόσο, δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί και τον άξονα του γάμου σου κι αυτό σημαίνει ότι αν έχεις ήδη μια σχέση, μπορεί τώρα να μπει σε νέες βάσεις και να προχωρήσει σε ένα πιο ουσιαστικό επίπεδο, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις μια αξιόλογη γνωριμία με θετικές προδιαγραφές.Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, στις 21 Ιανουαρίου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που σου επιτρέπει να ασχοληθείς με τις εσωτερικές σου ανάγκες και να αναζητήσεις στο βάθος της ψυχής σου τις πραγματικές σου επιθυμίες. Μια λεπτομερής επανεξέταση της μέχρι τώρα πορείας σου, θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις τα λάθη σου καθώς και τις σωστές κινήσεις σου και να προγραμματίσεις τα επόμενα βήματά σου. Εκείνο που πρέπει να θυμάσαι ωστόσο είναι ότι το συγκεκριμένο φεγγάρι δεν είναι για δράση αλλά μόνο για σκέψη, αφού η ζωτικότητά σου και η ενέργειά σου παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα και δεν συνιστούν πίεση και άγχος. Τον επόμενο μήνα, με την Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, θα είσαι έτοιμος για μεγάλες κατακτήσεις!Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24