Πως θα κυλίσουν τα αισθηματικά την άνοιξη 2020 με προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Πως θα κυλίσουν τα αισθηματικά την άνοιξη 2020 με προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Μιράντα Βασιλείου

Αρκετά έντονες θα είναι οι αισθηματικές εξελίξεις μέσα στην άνοιξη, καθώς η διαδρομή της Αφροδίτης θα φέρει εναλλαγές και καινούργια ανοίγματα. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα βοηθήσει στο να αναθερμανθούν οι σχέσεις, θα ακουστούν εξομολογήσεις, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με συναισθηματική ωριμότητα.

Για αρκετά ζώδια αυξάνονται οι πιθανότητες επανασύνδεσης αυτήν την άνοιξη.

Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο για επανασυνδέσεις, οι συζητήσεις θα είναι δημιουργικές, θα υπάρχει δυνατότητα για να διορθωθούν τα λάθη και να δημιουργηθούν νέες συναισθηματικές βάσεις. Δεν θα λείψουν οι περιπτώσεις δέσμευσης και επισημοποίησης, κάποιοι ενδεχομένως να πάρουν την απόφαση να συγκατοικήσουν.

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Ταύρο στους Διδύμους ανοίγει το δρόμο για νέες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες και αρκετά αυθόρμητες. Κάποιοι θα ενθουσιαστούν, φεύγουν οι πολλές ανασφάλειες και οι άτοποι ενδοιασμοί, οι διαθέσεις θα είναι πιο απελευθερωμένες.

Στις 13 Μαΐου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται ανάδρομη στους Διδύμους δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμφανίσεις από παρελθοντικά πρόσωπα, υποθέσεις που έμειναν στη μέση τώρα θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν και να δώσουν το άνοιγμα για έναρξη δεσμού.

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, μέσα στην άνοιξη θα υπάρξουν ευχάριστα επικοινωνιακά ανοίγματα. Εσείς που ήδη είστε σε σχέση θα μπορέσετε να αναθερμάνετε τις επαφές με το ταίρι σας, θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τον δεσμό σας. Προχωρήστε σε εξωτερικεύσεις, οι επαφές θα είναι δημιουργικές, στις συζητήσεις θα υπάρξει ειλικρίνεια. Βοηθητική θα είναι για εσάς η Αφροδίτη από τον Ταύρο, θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε και να δείτε με σοβαρό μάτι τον δεσμό σας. Ίσως κάποιοι από εσάς να πάρετε την απόφαση να συγκατοικήσετε. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα ανοίξει το δρόμο για νέες γνωριμίες, ευνοούνται οι δυναμικές προσεγγίσεις. Εσείς πού θέλετε να προχωρήσετε με καινούργιο πρόσωπο θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε νέα ώθηση στην προσωπική σας ζωή. Κάποιοι από εσάς θα βρείτε την εσωτερική δύναμη να δοκιμαστείτε σε νέες περιπέτειες. Οι προβληματισμένοι ή απογοητευμένοι βγαίνετε από τις σκοτεινές σκέψεις, οι ευκαιρίες για νέα αρχή θα είναι άμεσες. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας)

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, μέχρι τις 3 Απριλίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, αυτό σημαίνει πως οι εξελίξεις και τα συμβάντα θα είναι άμεσα γι αυτό θα πρέπει να ενεργήσετε αποφασιστικά. Ανάγκη σας θα είναι η σταθερότητα και η ασφάλεια, αν μιλήσετε ανοιχτά στο ταίρι σας θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε και να πάρετε από κοινού αποφάσεις. Από τις τρεις Απριλίου η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων, η διάθεση σας θα είναι πιο αισιόδοξη. Εσείς οι χωρισμένοι δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να σταματήσετε να ασχολείστε πλέον με τα παλιά, ανάγκη σας θα είναι να δημιουργήσετε νέες συνθήκες στην προσωπική σας ζωή. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, θα είναι στο χέρι σας να προχωρήσετε τη ζωή σας δοκιμάζοντας κάτι νέο και  διαφορετικό. Οι ευκαιρίες θα είναι άμεσες, δώστε ώθηση στα γεγονότα. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, τώρα την άνοιξη θα καταφέρετε να τονωθείτε συναισθηματικά, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να προχωρήσετε και βγείτε από τη στασιμότητα. Με την Αφροδίτη από τον Ταύρο οι σκέψεις σας θα είναι σοβαρές, θα αναζητήσετε ασφάλεια και σταθερότητα. Από τις 3 Απριλίου η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σας, τα ανοίγματα θα είναι άμεσα, η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως εκδηλωτική, τολμηροί θα φανείτε στις προσεγγίσεις σας κι αυτό θα έχει θετικό αποτέλεσμα. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις διπλές σχέσεις, αν δεν έχετε ξεκαθαρίσει με την ήδη υπάρχουσα σχέση σας καλό θα είναι να προσέξετε πολύ καλά τα επόμενα βήματα σας, υπάρχει κίνδυνος να μπερδευτείτε συναισθηματικά προσοχή στο διπλό ταμπλό. Από τα μέσα Μαΐου η Αφροδίτη θα πάρει αναδρομή πορεία στο ζώδιο σας, δεν αποκλείεται οι σκέψεις σας να γυρίσουν πίσω στα παλιά. Ίσως να κάνει την εμφάνιση του πρώην ταίρι, θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, σημαντικές θα είναι οι εξελίξεις μέσα στην άνοιξη, οι αισθηματικές σας υποθέσεις θα δρομολογηθούν. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για ασφάλεια και για συναισθηματική ισορροπία, ίσως να προσκολληθείτε στο ταίρι σας. Στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε για συγκατοίκηση ή δέσμευση κινηθείτε χαλαρά, θα πρέπει να αποφύγετε να στρεσάρετε τις καταστάσεις. Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Ταύρο στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε συναισθηματικά, η σκέψη σας θα είναι πιο απελευθερωμένη. Εσείς οι ελεύθεροι δεν αποκλείεται να βρεθεί το άτομο που θα καταφέρει να σας ενθουσιάσει είτε με το παρουσιαστικό του, είτε με τον τρόπο έκφρασης του. Μέσα στον Μάιο που η Αφροδίτη θα γυρίζει ανάδρομη στους Διδύμους θα χρειαστεί να αποφασίσετε αν θα μείνετε στα παλιά ή αν θα προχωρήσετε με καινούργιο πρόσωπο. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, αρκετά ευνοϊκή θα είναι για εσάς η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, έμφαση θα δώσετε στην προσωπική σας ζωή. Εσείς που διατηρείτε σχέση θα προσπαθήσετε να δώσετε διάρκεια και έκταση, στόχος σας θα είναι να σταθεροποιηθούν οι βάσεις της σχέσης σας. Κάποιοι από εσάς ίσως να επιχειρήσετε να δοκιμαστείτε στο θέμα της συγκατοίκησης. Η συμπεριφορά σας θα είναι αισθησιακή και αρκετά αποκαλυπτική, θα βρείτε ανταπόκριση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Τον Απρίλιο που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους, εσείς οι ελεύθεροι ή από καιρό χωρισμένοι θα πρέπει να πάρετε την απόφαση να κινηθείτε απελευθερωμένα. Θα είστε σε θέση να προβάλλετε την προσωπικότητα σας και γενικότερα την εικόνα σας, αν προσεγγίσετε με τρόπο άμεσο θα μπορέσετε να κατακτήσετε. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική για να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, προχωρήστε τα βήματα σας. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητοί μου Παρθένοι, για όσο διάστημα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο προσγειωμένες θα είναι οι επιθυμίες σας, δεν αποκλείεται ο βασικός σας στόχος να είναι η δέσμευση και η εξασφάλιση. Ίσως να προσπαθήσετε να κατοχυρώσετε δίπλα σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, στην περίπτωση που περάσετε σε άμεσες προτάσεις επισημοποίησης ή συγκατοίκησης το αποτέλεσμα δεν θα είναι αρνητικό. Το έδαφος θα είναι πρόσφορο για αποφάσεις και γενικότερα για ενέργειες που έχουν να κάνουν με την μελλοντική σας εξέλιξη. Τον Απρίλιο η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων, ίσως να ταλαιπωρηθείτε από διχασμούς και αμφιταλαντεύσεις, σε κάποια συγκεκριμένα ζητήματα ενδεχομένως να είναι δύσκολο να πάρετε αποφάσεις. Καλό θα είναι να μην πιέσετε τον εαυτό σας, προσπαθήστε να δώσετε χρόνο στα γεγονότα. Τον Μάιο η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους ίσως να σας ωθήσει σε πρόσωπα παρελθοντικά. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να επανασυνδεθείτε με πρόσωπο που οι επαφές σας είχαν λήξει άδοξα. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, ενδιαφέρουσες θα είναι οι αισθηματικές σας εξελίξεις μέσα στην άνοιξη, η Αφροδίτη από τον Ταύρο έντονο θα κάνει το συναίσθημα σας. Εσείς που είστε στο ξεκίνημα μίας σχέσης θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε τις συνθήκες. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε τάσεις κτητικότητας, αποφύγετε τις ανασφάλειες, τις παθιασμένες ενέργειες και τις ζήλιες. Θα υπάρξει ανάγκη για αποκλειστικότητα, ωστόσο θα είναι λάθος αν προσκολληθείτε στο ταίρι σας με εμμονή. Τον Απρίλιο το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να βγείτε από την εσωτερική πίεση και την εξάρτηση, η στάση σας θα είναι πιο απελευθερωμένη, θα καταφέρετε να ρεγουλάρετε τα συναισθήματά σας. Για τους ελεύθερους, θα είναι καθαρά στο χέρι σας η έναρξη σχέσης με καινούργιο πρόσωπο. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε τις εσωτερικές σας εναλλαγές, κινηθείτε απελευθερωμένα και όχι με προσκόλληση ή εμμονή. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Ταύρο θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στο πάθος, στις ανασφάλειες, καθώς και στην ανάγκη σας για μυστικότητα. Σε ορισμένες περιπτώσεις η στάση σας θα χαρακτηρίζεται από εσωστρέφεια, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να κλειδώσετε τον εσωτερικό σας κόσμο και να προστατεύσετε τα μυστικά σας. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να ξεκλειδωθείτε και να βγείτε από την εμμονή, θα μπορέσετε να εκδηλωθείτε, θα έχετε τη δύναμη να αποφύγετε την πίεση τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς το ταίρι σας. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους ίσως να φέρει στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα, είναι πολύ πιθανόν να προσπαθήσετε να ‘ρθείτε σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν. Γενικότερα οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας θα είναι σημαντικές και θα έχουν εναλλαγές, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο και να ελέγξετε τις αδυναμίες σας. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου δημιουργικές θα είναι οι επαφές με το ταίρι σας, θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε και να καταλήξετε στην περίπτωση που πρέπει να πάρετε κοινές αποφάσεις. Μετά τις 3 Απριλίου η Αφροδίτη θα περάσει στους Διδύμους ανάγκη σας θα είναι η ανανέωση, θα προσπαθήσετε να φέρετε αλλαγές στο κατεστημένο σας. Εσείς που είστε σε σχέση προσέξτε τις αντιδράσεις σας, οι απότομες εξάρσεις και τα ξεσπάσματα θα φέρουν εντάσεις. Προσπαθήστε να σταθεροποιήσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο, θα πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές. Εσείς οι ελεύθεροι, η αναδρομή πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους ίσως να σας δημιουργήσει ένα είδος εσωτερικής σύγχυσης, κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να διχαστείτε ανάμεσα στα παλιά και τα καινούργια, θα χρειαστεί να βάλετε σε τάξη σκέψεις και αισθήματα. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο δεν θα σας βοηθήσει να δεχτείτε τις αλλαγές, βασική σας ανάγκη θα είναι να κινηθείτε με το ταίρι σας εντός προγράμματος, προσκολλημένοι θα είστε στις συνήθειες σας. Αρνητικοί θα εμφανιστείτε σε οτιδήποτε διαφοροποιήσει το κατεστημένο σας. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να πάρετε απόφαση συγκατοίκησης ή δέσμευσης. Τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες σας θα πρέπει να τις περάσετε στο ταίρι σας με χαλαρό τρόπο και όχι με πίεση. Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Ταύρο στους Διδύμους ενδεχομένως να σας κάνει λίγο νευρικούς, ίσως να μην μπορέσετε να διαχειριστείτε τις εσωτερικές συναισθηματικές εναλλαγές που θα βιώσετε. Καλό θα είναι να αποφύγετε τα ξεσπάσματα και τις εντάσεις, αν κάτι σας ενοχλεί μην το μεγαλοποιήσετε, επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να διορθώσετε. Η αναδρομή πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους ίσως να σας ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης, ωστόσο δυσκολία θα εμφανίσετε στο να παρθούν οριστικές αποφάσεις. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, η άνοιξη θα είναι αρκετά έντονη με πολλές εναλλαγές και με αρκετές εκπλήξεις. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα σας βοηθήσει να χειριστείτε το ταίρι σας με συναισθηματική ωριμότητα. Κάποιοι ίσως να μιλήσετε για συγκατοίκηση ωστόσο μπορεί να λοξοδρομήσετε όταν θα μπείτε στη διαδικασία της πράξης. Εκπλήξεις και αλλαγές θα έρθουν όταν η Αφροδίτη θα αφήσει τον Ταύρο και θα μπει στο ζώδιο των Διδύμων. Ίσως να υπάρξουν εσωτερικά μπερδέματα, διλήμματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, κάποιοι θα διχαστούν ανάμεσα σε δύο πρόσωπα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να παρασυρθείτε από τον αυθορμητισμό σας και να μπλεχτείτε σε διπλές σχέσεις. Προσοχή να μην μπερδευτείτε ακόμα περισσότερο, αναγκαίο θα είναι να ξεκαθαρίσετε βλέψεις, αισθήματα, και προθέσεις. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας)

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθύς, συναισθηματικά ευαίσθητοι θα είστε στο ξεκίνημα της άνοιξης που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες, ανάγκη σας θα είναι να κατοχυρώσετε το ταίρι σας. Οι αλλαγές ενδεχομένως να σας δημιουργήσουν άγχος, θα νιώσετε αβεβαιότητα. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα απελευθερωθεί μέσα στον Απρίλιο που η Αφροδίτη θα κάνει την εμφάνιση της στους Διδύμους, σε αυτή τη χρονική περίοδο θα καταφέρετε να χαλαρώσετε, ουσιαστικά θα βγείτε από το έντονο άγχος. Στις περιπτώσεις που βασανίζεστε από αμφιβολίες ή έχετε υποψίες πως κάτι δεν πάει καλά μέσα στη σχέση σας προχωρήστε σε συζητήσεις. Εσείς οι ελεύθεροι πάρτε την απόφαση να προσεγγίσετε και να κινηθείτε πιο απελευθερωμένα, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέων γνωριμιών. Η αναδρομή πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους ίσως να στρέψει τη σκέψη σας στα παλιά. Δεν αποκλείεται να βγουν στο προσκήνιο ζητήματα ή σχέσεις που στο παρελθόν είχαν μείνει στη μέση. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24