Η Αφροδίτη στον Υδροχόο 16 Φεβρουαρίου ως 11 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο 16 Φεβρουαρίου ως 11 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (3 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Η Αφροδίτη ξεκινά την πορεία της στο ζώδιο του Υδροχόου στις 16 Φεβρουαρίου και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση έως τις 11 Μαρτίου 2024, ένα διάστημα κατά το οποίο αλλάζει ο τρόπος που σχετιζόμαστε με τους άλλους, οι επαγγελματικές μας συνεργασίες αλλά και ο τρόπος που διαχειριζόμαστε τα οικονομικά μας. Γινόμαστε πιο κοινωνικοί, επικοινωνιακοί και εξωστρεφείς, μας απασχολούν οι φιλίες και ο κοινωνικός περίγυρος, ενώ παράλληλα έρχονται σε πρώτο πλάνο κοινωνικά ζητήματα.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο και οι προβλέψεις για τα ζώδια: Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 11ο ηλιακό σου οίκο, εκκινώντας μια πολύ κοινωνική περίοδο για το ζώδιό σου. Οι κοινωνικές σου επαφές πολλαπλασιάζονται, κάνεις νέους φίλους, ενώ ίσως θελήσεις να ενταχθείς και σε κάποια ομάδα, σε έναν σύλλογο ή οργάνωση. Επίσης, δεν αποκλείεται να προκύψει μια ερωτική γνωριμία μέσα από τις παρέες σου. Γενικά, θα έχεις τη διάθεση να θέσεις νέους στόχους, να κάνεις σχέδια για το επαγγελματικό σου μέλλον και ίσως πραγματοποιήσεις και ένα μεγάλο όνειρο. Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ηλιακό σου μεσουράνημα, στρέφοντας την προσοχή σου στην καριέρα και τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Θα ασχοληθείς με δημιουργικές δραστηριότητες και νέα επαγγελματικά εγχειρήματα, με επαγγελματικές συνεργασίες, με το προφίλ και τη δημόσια εικόνα σου, καθώς και με τις σχέσεις σου με ανώτερους και αφεντικά. Παράλληλα, ίσως σε απασχολήσουν έντονα κάποια οικονομικά ζητήματα, τα εισοδήματα που λαμβάνεις από τη δουλειά σου ή το κατά πόσο αναγνωρίζεται η αξία και τα ταλέντα σου στον χώρο εργασίας σου. Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 9ο ηλιακό σου οίκο, ανανεώνοντας την διάθεση και την οπτική σου. Θα έχεις την επιθυμία να κάνεις ανοίγματα, και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, αποκτώντας ένα νέο όραμα για το μέλλον σου. Νέες συνεργασίες και επαγγελματικά εγχειρήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, καθώς και ταξίδια ή νομικά ζητήματα παρουσιάζουν εύνοια αυτή την εποχή, ενώ υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα έχει να σου μάθει πολλά... Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πορεία της Αφροδίτης στον 8ο ηλιακό σου οίκο χαρίζει εύνοια σε οικονομικά και σε αισθηματικά ζητήματα. Είναι πιθανό να συνάψεις μια καινούρια οικονομική συμφωνία ή να λάβεις κάποια χρήματα που σου οφείλονταν. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, πιθανόν να υπάρξει βελτίωση στα εισοδήματα του/της συντρόφου σου. Παράλληλα, το πάθος στη σχέση σου αναζωπυρώνεται, ενώ είναι πιθανό να ζήσεις αισθησιακές στιγμές με ένα πρόσωπο που σε εξιτάρει. Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη περνά στον οίκο που σχετίζεται με τις σχέσεις σου. Θα έχεις έντονη επιθυμία για αρμονία και ισορροπία στον δεσμό σου, όμως λόγω των εκλείψεων που σχηματίζονται στον άξονά σου το επόμενο διάστημα, ίσως να εμφανιστούν κάποια εμπόδια ή προβλήματα που σε αναγκάζουν να λάβεις κρίσιμες αποφάσεις. Το ίδιο ισχύει και για τις επαγγελματικές σου συνεργασίες, οι οποίες παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα αλλά και ενδιαφέρουσες ευκαιρίες. Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Θέλεις να ξέρεις αν θα γίνει κάτι παραπάνω με την παράλληλη σχέση σου;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη θα κινείται στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά την καθημερινότητά σου, η οποία φαίνεται ότι γίνεται πιο ευχάριστη και απολαυστική, ενώ παράλληλα φαίνεται πως θα ξεκλέψεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου. Επίσης, ευνοείται η εργασία και οι συναδελφικές σου σχέσεις, ενώ αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης καινούριας δουλειάς, θα αρχίσεις να δέχεσαι περισσότερες προτάσεις. Βελτίωση θα παρουσιάσει και η φυσική σου κατάσταση. Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Η πορεία της Αφροδίτης στον 5ο ηλιακό σου οίκο, σε παρακινεί να απολαύσεις περισσότερο τις χαρές της ζωής. Φλερτ, ερωτικό παιχνίδι και δημιουργική διάθεση θα είναι στο μενού των επόμενων ημερών, ενώ δεν αποκλείεται να έρθει και μια καινούρια αγάπη στη ζωή σου. Αν έχεις παιδιά, κάποια θετική εξέλιξη στη ζωή τους σε γεμίζει όμορφα συναισθήματα, ενώ ίσως να ξεκινήσεις ένα επαγγελματικό εγχείρημα, που σου αποφέρει κέρδη και μέσα από το οποίο θα εκφράζεις και τα ταλέντα σου. Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη ξεκινά την πορεία της στο ζώδιο του Υδροχόου και σε φέρνει πιο κοντά στην οικογένεια και τους οικείους σου. Οι σχέσεις με τους γονείς σου βελτιώνονται το διάστημα αυτό, ενώ παράλληλα είναι πιθανό να φιλοξενήσεις φίλους στο σπίτι ή να επισκεφτείς εσύ κάποια αγαπημένα πρόσωπα. Ακόμη, ίσως ξεκινήσεις να κάνεις αλλαγές στον χώρο που μένεις ή ακόμη και να πραγματοποιήσεις μια μετακόμιση. Γενικά, φαίνεται πως θα σε απασχολήσει έντονα η ακίνητη περιουσία σου και ενδεχομένως να προχωρήσεις και σε μια αγοραπωλησία. Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου σε παρακινεί να κάνεις νέες γνωριμίες, να δικτυωθείς, να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις, να κάνεις νέους φίλους και να οργανώσεις κοντινές αποδράσεις. Είναι ένα ιδανικό διάστημα για επικοινωνία, για να ανανεώσεις τη σχέση σου μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες, να μάθεις καινούρια πράγματα, να αποκτήσεις ενδιαφέροντα αλλά και για να επιδιώξεις την εξέλιξη μιας επαγγελματικής συνεργασίας. Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη περνά στον 2ο ηλιακό σου οίκο, βελτιώνοντας την οικονομική σου κατάσταση. Μια αύξηση στο εισόδημά σου θα σου επιτρέψει να πραγματοποιήσεις κάποιες πολυπόθητες αγορές, ενώ παράλληλα φαίνεται πως θα θελήσεις να εκφράσεις περισσότερο τα ταλέντα και τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. Ευνοούνται ακόμη οι επενδύσεις και οι αγοραπωλησίες, ενώ ίσως προκύψει και μια νέα, ερωτική γνωριμία που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου. Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη θα κινηθεί στο ζώδιό σου, χαρίζοντάς σου ανανέωση και αυτοπεποίθηση. Το διάστημα αυτό, ίσως θελήσεις να ασχοληθείς περισσότερο με την εξωτερική σου εμφάνιση και γενικά θα νιώσεις πιο όμορφα με τον εαυτό σου, να κοινωνικοποιηθείς και να γνωρίσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα. Ευνοούνται, ακόμη, οι συνεργασίες και τα επαγγελματικά ξεκινήματα, ενώ είναι πιθανό να προκύψει μια πρόταση που θα σε χαροποιήσει. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Υδροχόους, το διάστημα αυτό θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις στη σχέση σου, όπως μια επισημοποίηση. Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου και τον 12ο ηλιακό σου οίκο σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά στο διαισθητικό σου κομμάτι. Θα έχεις περισσότερο χρόνο για να τον αφιερώσεις στον εαυτό σου και σε πράγματα που σε ευχαριστούν, ενώ ίσως κάνεις και έναν απολογισμό, ώστε να λάβεις κάποιες αποφάσεις για την πορεία της προσωπικής ή της επαγγελματικής σου ζωής. Επίσης, δεν αποκλείεται να σχεδιάζεις και να προετοιμάζεις κάτι καινούριο, το οποίο θα αρχίσει να υλοποιείται από τον επόμενο μήνα. Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24