Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο από 14 ως 26 Ιανουαρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο από 14 ως 26 Ιανουαρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Η αναδρομή πορεία του Ερμή στον Υδροχόο από τις 14 ως 26 Ιανουαρίου 2022, θα διαφοροποιήσει τις σκέψεις και τις διαθέσεις. Δεν αποκλείεται να βγουν στο προσκήνιο παρελθοντικά θέματα, θα υπάρξει δυνατότητα για επαναπροσδιορισμούς. Τα συμβάντα που θα προκύψουν θα δημιουργήσουν την ανάγκη για εσωτερική αναζήτηση, ψυχολογικά συμπλέγματα θα βγουν στην επιφάνεια, για να μπορέσουν να λυθούν οι συναισθηματικοί κόμποι αναγκαίο θα είναι να αναλυθούν τα συναισθήματα.

Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες, οι προοδευτικοί χαρακτήρες θα δυσκολευτούν να αποδεχτούν τις συντηρητικές απόψεις. Έμφαση θα δοθεί στην εξέλιξη στη διαφοροποίηση και στην αλλαγή, δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μία νέα βάση δεδομένων. Για τους ανεξάρτητους και απελευθερωμένους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να χειριστούν ασφυκτικές συνθήκες ή καταπιεστικές συμπεριφορές, σε ανάλογες περιπτώσεις θα υπάρξουν εξάρσεις. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για επανασυνδέσεις και επαναπροσδιορισμούς, ωστόσο δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της δέσμευσης.

Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο και οι προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, η αναδρομή πορεία του Ερμή στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να ωθήσει εσάς τους αυθόρμητους και δυναμικούς Κριούς σε νέες αναζητήσεις. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες και συνεργασίες, ίσως να πάρετε την απόφαση να δώσετε τέλος σε σχέσεις που πλέον δεν σας ικανοποιούν και νιώθετε και πώς δεν αποδίδουν. Θα έχετε τη δυνατότητα να συνεργαστείτε με καινούργια πρόσωπα, οι γνωριμίες που θα προκύψουν θα σας δώσουν το άνοιγμα να δραστηριοποιηθείτε σε σύνολα και ομάδες με κοινές πεποιθήσεις. Στον επαγγελματικό τομέα επαναξιολογήστε βλέψεις και πλάνα, ίσως χρειαστεί να αφήσετε πίσω σας σχέδια που δεν κατάφεραν να ολοκληρωθούν, θα έχετε τη διάθεση και τον δυναμισμό να ακολουθήσετε κάτι το τελείως διαφορετικό. Στόχος σας θα είναι η βελτίωση και η άνοδος, μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις ασυνήθιστες επιλογές. Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο ίσως να φέρει ένα είδος σύγχυσης στις σκέψεις και στις διαθέσεις σας, μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα επικοινωνήσετε είτε με συνεργάτες, είτε με φιλικά σας πρόσωπα. Στον επαγγελματικό σας τομέα καλό θα είναι να φανείτε επιφυλακτικοί στις καινούργιες προτάσεις, αν δεν είστε σίγουροι για τις ικανότητες και τα προσόντα σας καλό θα είναι να αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα. Σε υποθέσεις και ζητήματα που απαιτούν άμεση διεκπεραίωση προσπαθήστε να αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση, κάποιες καταστάσεις θα σας αναγκάσουν να κινηθείτε αποφασιστικά. Απαραίτητο θα είναι να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας, αποφύγετε την έντονη ανησυχία και το άγχος. Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, η αναδρομή πορεία του Ερμή στον Υδροχόο ίσως να σας φέρει καθυστερήσεις και εμπόδια σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις ταξίδια καθώς επίσης και με επικοινωνιακά ανοίγματα επαγγελματικής φύσης. Εξοπλιστείτε με υπομονή, οι ενέργειες σας θα πρέπει να είναι μεθοδικές, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις σπασμωδικές πράξεις και αντιδράσεις. Προσοχή στα άλματα οικονομικών ρίσκων, στην περίπτωση που ακουστούν καινούργιες προτάσεις καλό θα είναι να επεξεργαστείτε όλα τα δεδομένα θετικά και αρνητικά. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, δεν αποκλείεται να συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε την ιδεολογία και τις πεποιθήσεις σας πάνω σε μία νέα βάση. Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητοί μου Καρκίνοι, ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο ίσως να σας φέρει καθυστερήσεις σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές συμφωνίες με χρηματικά ποσά για γενικότερα με εμπορικές συναλλαγές. Προσπαθήστε να συντονίσετε τις ενέργειές σας, αν στα πλάνα και στα σχέδιά σας υπάρχει οργάνωση θα καταφέρετε να προγραμματίσετε και να βάλετε σε τάξη τις καθημερινές σας υποθέσεις. Απαραίτητο θα είναι να οριοθετήσετε το άγχος, δεν θα πρέπει να κινηθείτε υπό την επήρεια στρες ή έντονου ενθουσιασμού. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να είναι δύσκολο να ανοιχτούν συζητήσεις γύρω από το θέμα της δέσμευσης, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για αποφάσεις μελλοντικών βλέψεων. Στην περίπτωση που προκύψουν καινούργιες γνωριμίες καλό θα είναι να αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα και τις εξιδανικεύσεις. Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να φέρει παρελθοντικές υποθέσεις στο προσκήνιο, ίσως χρειαστεί να συζητήσετε για θέματα που στο παρελθόν σας είχαν απασχολήσει ή που δεν είχατε προλάβει να δώσετε μία οριστική κατάληξη. Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξει δυνατότητα επανασύνδεσης, θα σας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσετε για παλιές σχέσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στον τρόπο επικοινωνίας σας, απαραίτητο θα είναι να συζητήσετε με σαφήνεια, τα λόγια σας θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις. Στο εργασιακό σας περιβάλλον στην περίπτωση που εκδηλωθούν ανταγωνιστικές διαθέσεις κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση, αποφύγετε τις υπερβολές. Οργανώστε τις ενέργειές σας σχετικά με υποθέσεις οικονομικές, προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας, αποφύγετε τις σπατάλες και τις επιπόλαιες αγορές. Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητοί μου Παρθένοι, ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο ενδεχομένως να διαφοροποιήσει τις εργασιακές σας συνθήκες, σε θέματα επαγγελματικής φύσης ίσως να πρέπει να επαναξιολογήσετε κάποιες καταστάσεις και να αλλάξετε τις αποφάσεις ή τις κατευθύνσεις σας. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν δυσκολίες και καθυστερήσεις προσπαθήστε να κινηθείτε μεθοδικά, καλό θα είναι να μην παρεκκλίνετε από το πρόγραμμά σας ή από τα αρχικά σας πλάνα. Στις συζητήσεις που θα κάνετε μεγάλη σημασία θα πρέπει να δείξετε στον τρόπο έκφρασης σας, μιλήστε ξεκάθαρα με σαφήνεια, αποφύγετε τις εξάρσεις και τις έντονες αντιπαραθέσεις. Οριοθετήστε την επικριτική σας στάση, απαραίτητο θα είναι να δείξετε συγκατάβαση και αποδοχή κυρίως τις περιπτώσεις που θα υπάρξουν διχογνωμίες. Δώστε έμφαση σε θέματα υγείας, ακολουθήστε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής, ενδιαφερθείτε για τη φυσική σας κατάσταση. Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Η αναδρομή πορεία του Ερμή στον Υδροχόο θα επηρεάσει τις διαθέσεις σας, διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στην εξέλιξη των σχέσεων σας προσωπικών οικογενειακών και επαγγελματικών. Στις συζητήσεις που θα προκύψουν είτε με επαγγελματικά άτομα είτε με οικογενειακά πρόσωπα προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας. Στις περιπτώσεις που αναστατωθεί ο συναισθηματικός σας κόσμος καλό θα είναι να οριοθετήσετε την παρόρμηση σας. Ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές, θα πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις με καλλιεργημένη υπομονή, αποφύγετε τις βιασύνες και την ανυπομονησία. Στον αισθηματικό σας τομέα εκδηλώστε τα συναισθήματά σας με ειλικρίνεια, στις συζητήσεις που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τις βλέψεις και τις επιθυμίες σας, αποφύγετε τα μπερδεμένα λόγια. Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, η αναδρομή πορεία του Ερμή στον Υδροχόο θα δημιουργήσει συμβάντα και καταστάσεις που θα σας ωθήσουν σε επαναπροσδιορισμούς, ίσως θα πρέπει να ξανά κοιτάξετε με αναλυτική διάθεση παλιές καταστάσεις και παλιές σχέσεις, δεν αποκλείεται να αλλάξετε γνώμη για κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα. Σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι τα περιουσιακά σας στοιχεία και τις οικογενειακές σας σχέσεις ενδεχομένως να υπάρξουν καθυστερήσεις, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές, θα χρειαστεί υπομονή. Δώστε έμφαση σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας εξέλιξη, προσπαθήστε να διεκπεραιώσετε και γενικότερα να χειριστείτε τα τρέχοντα με αμεσότητα. Οργανώστε τα σχέδια και τα πλάνα σας, οι βλέψεις σας θα πρέπει να είναι εφικτές και προσγειωμένες. Δώστε έμφαση σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την τακτοποίηση των λογαριασμών σας. Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, η αναδρομή πορεία του Ερμή στον Υδροχόο θα σας επηρεάσει σε επικοινωνιακό επίπεδο, ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στις επαφές, αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες, θα χρειαστεί μεθοδική σκέψη και υπομονή. Στις συζητήσεις που θα έχετε οριοθετήστε την παρόρμηση ή την νευρικότητα σας, για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε ή να δώσετε μία θετική κατάληξη θα πρέπει να έχετε τη διάθεση να αποδεχθείτε και να μιλήσετε με ηρεμία. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους πρόσωπα από το παρελθόν, ίσως να ‘ρθείτε σε επαφή με άτομο που είχατε πολύ καιρό να συναντήσετε ή να μιλήσετε. Στον αισθηματικό τομέα ενδεχομένως να υπάρξει δυνατότητα για επανασύνδεση, ωστόσο αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις, προσπαθήστε να ισορροπήσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο, κινηθείτε σκεπτόμενα. Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο σας καλεί να δώσετε μεγάλη προσοχή σε θέματα οικονομικής φύσης, απαραίτητο θα είναι να συντονίσετε τις ενέργειές σας, να προχωρήσετε σε μεθοδική εξόφληση των λογαριασμών σας. Αποφύγετε τους δανεισμούς τις οριστικές συμφωνίες και τις αγοραπωλησίες μεγάλων χρηματικών ποσών. Ο τρόπος που θα χειριστείτε τα χρηματικά ποσά και τα έσοδα σας θα πρέπει να είναι ώριμος, οι αγορές που θα κάνετε δεν θα πρέπει να είναι άσκοπες, προσοχή στην υπερκατανάλωση. Στις συναλλαγές, στις επαγγελματικές σας συνεργασίες και συνομιλίες ίσως να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, μην προσπαθήσετε να τρέξετε τα γεγονότα, αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας το άγχος και την πίεση. Δώστε έμφαση στις εκκρεμότητες που κρατούν από την προηγούμενη περίοδο, ακολουθήστε ένα πρόγραμμα διεκπεραίωσης. Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, η αναδρομή πορεία του Ερμή στο ζώδιό σας σας καλεί να βάλετε στο μικροσκόπιο σχέσεις συνεργασίες καθώς και αποφάσεις που είχαν παρθεί κατά την προηγούμενη περίοδο, ενδεχομένως να είναι απαραίτητο να επαναξιολογήσετε τις συνθήκες και τα δεδομένα. Τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να διαφοροποιήσετε τον τρόπο σκέψης σας, για να μπορέσετε να οδηγηθείτε σε ένα θετικό αποτέλεσμα ίσως να είναι αναγκαίο πλέον να αλλάξετε τις επιλογές σας. Στον αισθηματικό σας τομέα στην περίπτωση που η σχέση που διατηρείτε δεν σας ικανοποιεί η εξέλιξη των γεγονότων θα σας βοηθήσει να δώσετε ένα οριστικό τέλος ή να αλλάξετε ριζικά συνθήκες που νιώθετε πως σας ταλαιπωρούν. Δώστε μεγάλη σημασία στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε και θα συζητήσετε, αποφύγετε τις εξάρσεις και τους εκνευρισμούς, προσπαθήστε να μιλήσετε με συγκαταβατική διάθεση. Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, η αναδρομή πορεία του Ερμή στον Υδροχόο ενδεχομένως να φέρει στο προσκήνιο παλιές καταστάσεις και σχέσεις που σας δημιούργησαν προβληματισμό και ανησυχία. Για να μπορέσετε να λύσετε τα εσωτερικά και ψυχολογικά σας συμπλέγματα απαραίτητο θα είναι να εισχωρήσετε στον εσωτερικό σας κόσμο να εξηγήσετε να αναλύσετε και να συνειδητοποιήσετε. Προσπαθήστε να ξεφύγετε από σχέσεις και πρόσωπα που σας δημιουργούν αρνητισμό, θα έχει τη δυνατότητα να επαναξιολογήσετε και να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες. Ασχοληθείτε με την εσωτερική σας διάθεση, με τις υποσυνείδητες επιρροές και με την ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις, να διορθώσετε και να συζητήσετε ανοιχτά χωρίς υπεκφυγές. Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24