Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς από 17 Φεβρουαρίου ως 4 Μαρτίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς από 17 Φεβρουαρίου ως 4 Μαρτίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Από τις 17 Φεβρουαρίου ως τις 4 Μαρτίου ανάδρομη θα είναι η πορεία του Ερμή στους Ιχθείς, σε αυτό το χρονικό διάστημα θα πρέπει να αποφευχθούν οι ριζικές αποφάσεις, οι ανατρεπτικές αλλαγές, και τα νέα επαγγελματικά εγχειρήματα. Προσοχή στις ωραιοποιήσεις και στις εξιδανικεύσεις, τα συμπεράσματα δεν θα πρέπει να βασίζονται στις επιφανειακές ενδείξεις. Οι ανυπόμονοι και δραστήριοι χαρακτήρες θα πρέπει να προετοιμαστούν για καθυστερήσεις, αναβολές και ακυρώσεις.

Εμπόδια και δυσκολίες θα φρενάρουν την εξέλιξη γεγονός που θα δημιουργήσει περιθώριο δεύτερης σκέψης. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, ανασφάλειες και ενδοιασμοί. Αστάθεια θα εμφανιστεί στις συμπεριφορές, αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις θα δημιουργήσουν επικοινωνιακά προβλήματα. Στις συζητήσεις επαγγελματικές ή προσωπικές απαραίτητη θα είναι η ειλικρίνεια και η διαλλακτικότητα, οι λανθασμένες εξηγήσεις θα καταλήξουν σε άτοπα συμπεράσματα που θα δυσκολέψουν την συνεννόηση.

Ανάδρομος Ερμής και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, από τις 17 Φεβρουαρίου ως τις 4 Μαρτίου ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στους Ιχθείς, είναι πολύ πιθανόν ένα είδος εσωτερικού προβληματισμού να κάνει την εμφάνιση του. Η μνήμη σας θα γυρίσει πίσω στο παρελθόν, θα θυμηθείτε καταστάσεις και γεγονότα που ενδεχομένως να ενισχύσουν το άγχος σας, προσπαθήστε να ξεκουράσετε τη σκέψη σας, αποφύγετε να προσκολληθείτε στα αρνητικά συμβάντα. Δώστε τέλος στην εσωτερική πίεση, καλό θα είναι να ξεδιαλύνετε τα μπερδεμένα αισθήματα. Δεν θα πρέπει να αφήσετε τις αρνητικές αναμνήσεις να δημιουργήσουν ψυχικούς κόμπους, αυτό πιθανότατα να σας οδηγήσει σε αδράνεια. Εντοπίστε τι πραγματικά θέλετε, βγείτε από ψευδαισθήσεις μη δώσετε τροφή σε ανασφάλειες. Η αλλαγή οπτικής θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε, επανεκτιμήστε πρόσωπα καταστάσεις και σχέσεις, προσπαθήστε να στηριχτείτε στον ορθολογισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι από τις 17 Φεβρουαρίου ως τις 4 Μαρτίου ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στους Ιχθείς, πολύ πιθανό να υπάρξουν καθυστερήσεις, αναβολές και αρνητικές ανατροπές. Ίσως να πρέπει να επανεξετάσετε τα σχέδια σας επαγγελματικά ή οικονομικά, αναπροσαρμόστε τις προσδοκίες σας στηριζόμενοι στα όρια του εφικτού. Ενδεχομένως να χρειαστεί να αλλάξετε τα πλάνα σας, οι βλέψεις σας αν έχουν ανεβασμένο τον πήχη δεν αποκλείεται να αποδειχτούν άτοπες. Δώστε μεγάλη σημασία στα λόγια που θα ειπωθούν, στηριχτείτε σε αυτά που θα ακούσετε και όχι σε αυτά που θα υποθέσετε, δεν θα πρέπει να παρεξηγήσετε ή να διαστρεβλώσετε τις έννοιες. Στις προσωπικές σας επαφές καλό θα είναι να μιλήσετε ευθέως και με σαφήνεια για να μπορέσετε να ξεδιαλύνετε τα μελανά σημεία. Αφήστε το περιθώριο να δοθούν οι απαιτούμενες εξηγήσεις, αποφύγετε τα αυθαίρετα και βιαστικά συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς σας φέρνει καθυστερήσεις αναβολές και αναποφασιστικότητα. Προσοχή στις συγκρούσεις και στις πεισματικές αντιπαραθέσεις, τα μπερδεμένα αισθήματα και η λανθασμένη κρίση ίσως να σας δημιουργήσουν πρόβλημα αυτοδιαχείρισης. Η ανάγκη σας για ψυχολογική και συναισθηματική ανανέωση ίσως να σας ωθήσει στο να αφήσετε στην άκρη ζητήματα που απαιτούν άμεσες λύσεις, το πιθανότερο είναι να προσπαθήσετε να ελιχτείτε και να ξεφύγετε. Οι τάσεις φυγής δεν θα φέρουν κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα κυρίως σε θέματα επαγγελματικά, καλό θα είναι να μην τρενάρετε υποθέσεις που χρήζουν δραστική αντιμετώπιση. Εστιάστε σε καταστάσεις και πρόσωπα που μπορούν να τονώσουν την αισιοδοξία και τη διάθεση σας, αποφύγετε τις πιέσεις και τις εξαναγκαστικές ενέργειες. Εσείς οι συναισθηματικά μπλοκαρισμένοι θα πρέπει να μπείτε σε διαδικασία αυτοψυχανάλυσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, ως τις 4 Μαρτίου που ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στους Ιχθείς προσοχή στα βιαστικά συμπεράσματα, στις αυταπάτες και στις παρεξηγήσεις. Σε επαγγελματικά θέματα αποφύγετε τις άμεσες και βιαστικές αποφάσεις, φροντίστε να ερευνήσετε και να εξακριβώσετε στηριζόμενοι στα πραγματικά γεγονότα και όχι στις εικασίες σας. Η διαίσθηση σας ενδεχομένως να μην είναι σωστή, σας συμβουλεύω να δώσετε χρόνο σε καταστάσεις ή σχέσεις που σας μπερδεύουν. Ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε από λανθασμένες εντυπώσεις ή εκτιμήσεις, θα πρέπει να αξιολογήσετε και να κρίνετε με περισσότερο ρεαλισμό. Αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις, μη στηριχτείτε σε υποσχέσεις, κρατήστε απόσταση από πρόσωπα που σας απογοήτευσαν ή που πλέον δεν εμπιστεύεστε. Σε συναντήσεις, εργασιακές ή προσωπικές, προσπαθήστε να εκφραστείτε ξεκάθαρα και με ειλικρίνεια, ασάφειες και αόριστα λόγια θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στον τρόπο σκέψης σας, προσοχή στις εμμονές και στην ισχυρογνωμοσύνη. Τα περιθώρια συνεννόησης θα είναι στενά γι αυτό δεν θα πρέπει να φανείτε απόλυτοι και προσκολλημένοι μόνο στις δικές σας εκδοχές και απόψεις. Περιορίστε την καχυποψία, στον αισθηματικό σας τομέα προσοχή να μην πέσετε στην παγίδα να δημιουργήσετε σκηνή ζηλοτυπίας για λόγο που πιθανότατα να μην υφίστανται. Ελλοχεύει κίνδυνος να παρεξηγήσετε κάποιες καταστάσεις ή συμπεριφορές, σας συμβουλεύω να μην εγκλωβιστείτε σε ερμηνείες καθοδηγούμενες από ανασφάλειες. Ερευνήστε τα γεγονότα, στηριχτείτε στα αποδεδειγμένα συμβάντα και όχι σε άτοπες θεωρίες ή σε επιφανειακές ενδείξεις. Προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τις αυθόρμητες αντιδράσεις σας, αν αφήσετε τις εμμονές και τις φοβίες να κατευθύνουν τις ενέργειες σας τότε δε θα μπορέσετε να αποφύγετε τα λάθη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, το χρονικό διάστημα 17 Φεβρουαρίου με 4 Μαρτίου που ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στους Ιχθείς, η συμβουλή είναι να τρενάρετε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, προσοχή σε όρους και σε οικονομικές ρήτρες. Δύσκολη θα είναι η επικοινωνία με εμπόδια, παρερμηνεύσεις, και κίνδυνο εξαπατήσεων. Στις συζητήσεις σας καλό θα είναι να μην φανείτε απόλυτοι και πεισματικά κάθετοι, στις περιπτώσεις που υπάρχει διαφωνία ή έλλειψη εμπιστοσύνης επιδιώξτε να κερδίσετε χρόνο. Σε προσωπικό επίπεδο στον συναισθηματικό σας κόσμο το τοπίο θα είναι κάπως θολό και μπερδεμένο, ανασφάλειες και άτοπες φοβίες δεν θα σας αφήσουν να εντοπίσετε που είναι η αλήθεια και που η αυταπάτη. Σε θέματα που νιώθετε πως δεν μπορεί να δοθεί άμεση λύση προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε, θα είναι λάθος αν πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις, κρατήστε ουδέτερη στάση.

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, το χρονικό διάστημα 17 Φεβρουαρίου με 4 Μαρτίου που ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στους Ιχθείς, δεν θα είναι ευνοϊκή περίοδος για οικονομικά άλματα και επαγγελματικά ρίσκα. Στην παρούσα φάση αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε προσγειωμένα με στόχο να προστατεύσετε τα ήδη κεκτημένα. Προσοχή σε συνομιλίες και συζητήσεις, γενικότερα θα υπάρξουν προβλήματα σε επικοινωνιακά θέματα. Για την ώρα προσπαθήστε να τρενάρετε τις επαγγελματικές σας διαπραγματεύσεις, αποφύγετε τις οικονομικές συμφωνίες, η διαίσθηση σας δεν αποκλείεται να σας εξαπατήσει. Βιαστικές ενέργειες και παρορμητικές αποφάσεις ίσως να καταλήξουν σε επιπολαιότητες που τελικά θα σας στοιχίσουν. Στον αισθηματικό σας τομέα είναι πολύ πιθανόν το παρελθόν να επανέλθει στο προσκήνιο, παλιές σχέσεις θα απασχολήσουν τη σκέψη σας. Προσοχή να μην οδηγηθείτε στα ίδια λάθη και ξανά ζήσετε τις ίδιες απογοητεύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με τον Ερμή στους Ιχθείς που θα βρίσκεται ανάδρομος από τις 17 Φεβρουαρίου ως τις 4 Μαρτίου, ελλοχεύει κίνδυνος να εγκλωβιστείτε σε συναισθηματικά και ψυχολογικά συμπλέγματα που θα σας δημιουργήσουν άγχος, αδράνεια, και ανάγκη για διαφυγή από την πραγματικότητα. Στον αισθηματικό σας τομέα πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του δεν αποκλείεται να προκύψουν διλλήματα, αντιφατικές σκέψεις θα σας οδηγήσουν σε αντιδραστική συμπεριφορά. Μνήμες και διχασμοί θα αναστατώσουν τον εσωτερικό σας κόσμο, δώστε προσοχή στην επικοινωνιακή σας τακτική, εξακριβώστε και αναλύστε, αποφύγετε τις βιαστικές απαντήσεις. Η εσωτερική ενδοσκόπηση θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας. Θα είναι λάθος αν στηρίξετε τα συμπεράσματα ή τις αποφάσεις σας σε καχύποπτες εικασίες και όχι στα απτά γεγονότα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς κινήσεις ή αποφάσεις της προηγούμενης περιόδου θα φέρουν εξελίξεις που ενδεχομένως να μην σας ικανοποιήσουν. Ίσως να αποδειχτεί πως τελικά οι προβλέψεις σας έπεσαν έξω ή οι βλέψεις σας δεν ήταν ιδιαιτέρως προσγειωμένες. Παλιά ανοιχτά κεφάλαια θα κάνουν την εμφάνιση τους, αγχωτικές θα είναι οι σκέψεις σας, στηριχτείτε στον ορθολογισμό. Σε προσωπικό ή κοινωνικό επίπεδο σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στις διαθέσεις σας, κάποιοι από εσάς ίσως να προτιμήσετε τη μοναχικότητα, εσωστρέφεια θα χαρακτηρίζει τη στάση σας. Σε θέματα αισθηματικής φύσης και ερωτικών σχέσεων αναστολές και ενδοιασμοί δεν θα σας αφήσουν να δοκιμαστείτε σε νέες περιπέτειες, πιθανότατα αρνητικοί θα φανείτε στο θέμα της καινούργιας αρχής. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο, καλό θα είναι να αποφύγετε να κλειστείτε στον εαυτό σας, θα είναι λάθος αν σταθμεύσετε μόνο στις αρνητικές σκέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ως τις 4 Μαρτίου ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στους Ιχθείς, σε περίπτωση που εμφανιστούν προβλήματα ή εμπόδια που δεν τα είχατε προβλέψει αποφύγετε το άγχος και τις σπασμωδικές ενέργειες. Σε επαγγελματικά ζητήματα προσπαθήστε να μην πιέσετε και κυρίως να μην πιεστείτε, σε διαλόγους και συζητήσεις θα υπάρξει δυσκολία συνεννόησης, προσοχή στις παρεξηγήσεις και στα λάθος συμπεράσματα. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να νιώσετε κουρασμένοι ή πιεσμένοι από τις ευθύνες και τις εργασιακές υποχρεώσεις, πιθανόν να οδηγηθείτε σε αποστασιοποίηση, δεν θα είστε σε θέση να λάβετε αποφάσεις. Οι ψυχολογικά ταλαιπωρημένοι θα καταφύγετε στην εσωστρέφεια και στην απομόνωση προκειμένου να βρείτε την προσωπική σας ισορροπία. Για να αποφύγετε τις εξάρσεις και τα ανεξέλεγκτα ξεσπάσματα ασχοληθείτε με ενδιαφέροντα που σας ευχαριστούν, στραφείτε σε δραστηριότητες ψυχαγωγικές, μόνο έτσι θα καταφέρετε να αποφορτιστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Ιχθείς, τα γεγονότα ενδεχομένως να μην εξελιχτούν έτσι όπως αναμένατε. Ανατροπές θα υπάρξουν σε οικονομικό αλλά και αισθηματικό επίπεδο, αναγκαίο θα είναι να αναπροσαρμόσετε τις βλέψεις και τις προσδοκίες σας. Ίσως να χρειαστεί να διαφοροποιήσετε τους οικονομικούς σας στόχους, η επίτευξη θα απαιτεί αλλαγή στην τακτική διαχείρισης, καλό θα είναι να αποφύγετε την ανάληψη νέων ρίσκων. Σε δοκιμασία θα μπουν οι προσωπικές σας σχέσεις, η συνεννόηση θα είναι δύσκολη, η παραποίηση εννοιών δεν θα βοηθήσει στο να υπάρξει συναισθηματική κατανόηση.  Αποφύγετε τις συγκρούσεις και τον απόλυτο τρόπο σκέψης, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε. Προσοχή στις εσωτερικές φοβίες, οι ανασφάλειες πιθανόν να σας οδηγήσουν σε επιπόλαιες αποφάσεις για τις οποίες αργότερα να μετανιώσετε.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, από τις 17 Φεβρουαρίου ως τις 4 Μαρτίου ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο σας, προσοχή στις σκέψεις σας, στις αποφάσεις σας και στις διεκδικήσεις σας. Επικοινωνιακά προβλήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, φροντίστε να επιβεβαιώσετε πριν καταλήξετε, μη βιαστείτε να κρίνετε ένα πρόσωπο ή ένα γεγονός στηριζόμενοι μόνο στη διαίσθηση σας. Θα υπάρξει κίνδυνος παρερμηνεύσεων, καλό θα είναι να αποφύγετε τις άτοπες εξηγήσεις και τις γρήγορες εξιδανικεύσεις. Προσοχή σε σενάρια και εικασίες, εστιάστε και επικεντρωθείτε μόνο στις αποδείξεις. Τα γεγονότα θα απαιτούν εσωτερική ισορροπία και ενδοσκόπηση, περιορίστε τις φανταστικές σας ονειροπολήσεις θα σας βγάλουν εκτός πραγματικότητας. Σε περίπτωση που αναζητάτε αιτίες και αποτελέσματα θα πρέπει να στηριχτείτε στα απτά γεγονότα μόνο έτσι θα καταφέρετε να ανακαλύψετε την αλήθεια και να βγείτε από την ψευδαίσθηση.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24