Άρης στον Λέοντα από τις 20 Μαΐου ως 10 Ιουλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Άρης στον Λέοντα από τις 20 Μαΐου ως 10 Ιουλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 3.5 (2 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Ο Άρης κάνει την είσοδό του στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα στις 20 Μαΐου, μια διέλευση που φέρνει αρκετή ζωντάνια και εξωστρέφεια. Έως τις 10 Ιουλίου 2023, οπότε και θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου, φαίνεται πως η ενέργειά μας διοχετεύεται σε τομείς που μας χαρίζουν ευχαρίστηση. Διασκέδαση, παιχνίδι και ενθουσιασμός θα χαρακτηρίσουν το επόμενο διάστημα και θα έχουμε την ανάγκη να δημιουργήσουμε, να χαρούμε και να στοχεύσουμε ψηλά! Και φυσικά, οι αισθηματικές υποθέσεις θα έχουν την τιμητική τους, με το φλερτ και τη φλόγα του πάθους να κυριαρχούν.

Άρης στον Λέοντα και οι προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης περνά στον 5ο ηλιακό σου οίκο και σε παρακινεί να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Η μαχητικότητα που εκπέμπεις και η ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση, αυξάνουν τους θαυμαστές σου και τις πιθανότητες να γνωρίσεις ένα άτομο, με το οποίο θα ζήσεις στιγμές πάθους. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η σπίθα στη σχέση σου αναζωπυρώνεται. Από την άλλη, λόγω της τάσης σου να ρισκάρεις, καλό είναι να αποφύγεις τα τυχερά παιχνίδια ή κάποιο δελεαστικό, εύκολο κέρδος που θα σε βάλουν αργότερα σε μπελάδες… Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Λέοντα τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης περνά στο ηλιακό σου ναδίρ, μια θέση που ενδεχομένως να φέρει κάποιες συγκρούσεις με πρόσωπα από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Ίσως να γίνεσαι πιο επιβλητικός ή αλαζονικός στις θέσεις σου αυτό το διάστημα, κάτι που πυροδοτεί εντάσεις με τους γύρω σου, γι’ αυτό καλό είναι να διοχετεύσεις τον θυμό σου σε παραγωγικές δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός. Επίσης, θα σε απασχολήσει το σπίτι και η ακίνητη περιουσία σου και ενδεχομένως να σχεδιάσεις και μια ανακαίνιση ή μετακόμιση. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Λέοντα τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης εισέρχεται στον 3ο ηλιακό σου οίκο, κάνοντάς σε παρορμητικό και άμεσο στον τρόπο που εκφράζεσαι, κάτι που ίσως να φέρει κάποιες συγκρούσεις κυρίως με τα αδέρφια σου ή κάποιον κοντινό σου συγγενή. Γενικά, υπερασπίζεσαι με πάθος τις ιδέες σου αυτή την εποχή και συχνά, ίσως να προσπαθείς να τις επιβάλεις. Από την άλλη, φαίνεται πως γίνεσαι ιδιαίτερα υπερκινητικός και αυξάνονται οι μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτάς και δικό σου μεταφορικό μέσο. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Λέοντα τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης περνά στον 2ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζοντας την οικονομική σου κατάσταση. Θα έχεις την τάση να ξοδεύεις περισσότερο αυτή την εποχή και ίσως πραγματοποιήσεις και μία πολυτελή αγορά, όμως γενικά καλό είναι να έχεις κάνει μια καλή διαχείριση, ώστε να μην νιώσεις άγχος και ανασφάλεια λίγο παρακάτω. Επίσης, προσπάθησε να μην γίνεις πολύ τολμηρός σε επενδύσεις και τυχερά παιχνίδια. Αντίθετα, είναι μια καλή εποχή για να γίνεις πιο διεκδικητικός, μαχητικός και υπερασπιστής αυτών που σου ανήκουν σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Λέοντα τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ο Άρης περνά στο ζώδιό σου και βγάζει προς τα έξω τα ηγετικά σου χαρίσματα. Την περίοδο αυτή γίνεσαι πιο μαχητικός και εκπέμπεις περισσότερη δύναμη και σιγουριά, κάτι που σε βοηθά να κατακτάς με ευκολία τους στόχους σου. Παράλληλα, φαίνεται πως κινητοποιείσαι και αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες για να ξεκινήσεις ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα. Αποτελείς το κέντρο της προσοχής και κινείς εσύ τα νήματα στον αισθηματικό τομέα, ο οποίος αποκτά περισσότερο πάθος και φλόγα… Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Λέοντα τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο προκαλώντας σου μια εσωτερική αναστάτωση. Το διάστημα αυτό ίσως να κάνουν την εμφάνισή τους άγχη ή κάποιοι φόβοι σου και να έχεις την τάση να απομονώνεσαι περισσότερο ή να σκέφτεσαι το παρελθόν. Καλό είναι να βρεις δημιουργικούς τρόπους για να εκτονώνεις την εσωτερική ένταση που αισθάνεσαι, αρχίζοντας μια καλλιτεχνική ή αθλητική δραστηριότητα. Από την άλλη, αν βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι και χρειάζεται να λάβεις μια απόφαση, η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι… Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Λέοντα τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης περνά στον 11ο ηλιακό σου οίκο φέρνοντας εξελίξεις που αφορούν τις φιλίες σου και τους στόχους που είχες θέσει για το μέλλον. Ο κοινωνικός σου περίγυρος θα σε απασχολήσει έντονα αυτή την εποχή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες εντάσεις με φίλους, λόγω ίσως μιας αλαζονικής συμπεριφοράς που επιδεικνύεις ή εισπράττεις. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μια ομαδική, αθλητική δραστηριότητα ή να αναλάβεις ένα καινούριο, δημιουργικό εγχείρημα στη δουλειά σου, μέσα από το οποίο φτάνεις πιο κοντά στους στόχους και τα όνειρά σου. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Λέοντα τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Θέλεις να ξέρεις αν θα γίνει κάτι παραπάνω με την παράλληλη σχέση σου;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στο ηλιακό σου μεσουράνημα, μια θέση που επηρεάζει την καριέρα σου. Πρόκειται για ένα διάστημα που η προσοχή σου στρέφεται στις φιλοδοξίες σου, στον επαγγελματικό σου προσανατολισμό και στην προσωπική σου προβολή, επιδιώκοντας να αναρριχηθείς και να εξελιχθείς. Οι σχέσεις σου με ανώτερους χρειάζονται προσοχή, καθώς μπορεί να γίνεις αρκετά υπερόπτης προκαλώντας διαμάχες. Από την άλλη, θα έχεις την ευκαιρία να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα ή ακόμη και να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Λέοντα τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης εισέρχεται στον 9ο ηλιακό σου οίκο φέρνοντας σου ενθουσιασμό και επεκτατική διάθεση. Η ανάγκη σου να φιλοσοφήσεις, να ταξιδέψεις και να διευρύνεις τις γνώσεις σου εντείνεται αυτή την εποχή, ενώ παράλληλα θα έχεις περισσότερη δίψα για νέες εμπειρίες και περιπέτεια. Νέες γνωριμίες με άτομα που ανήκουν σε άλλες κουλτούρες ή πολιτισμούς είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, ακόμη και ένα ειδύλλιο με μία εξωτική παρουσία. Επαγγελματικές συνεργασίες με το εξωτερικό ευνοούνται. Δικαστήρια και νομικά ζητήματα έρχονται, επίσης, σε πρώτο πλάνο. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Λέοντα τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης περνά στον 8ο ηλιακό σου οίκο φέρνοντας σε πρώτο πλάνο οικονομικά ζητήματα αλλά και αλλαγές στην ψυχολογία σου. Ίσως σε απασχολήσουν κάποια χρέη προς την εφορία τις μέρες αυτές και γενικά, ό,τι αφορά σε δανεισμούς και οικονομικούς οργανισμούς, ενώ σε πρώτο πλάνο έρχονται και τα χρήματα που μοιράζεσαι με τον/την σύντροφό σου. Από την άλλη, η διέλευση αυτή επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία σου και καλό είναι να προετοιμαστείς για να αντιμετωπίσεις κάποια απωθημένα που σου άφησαν παρελθοντικοί σύντροφοι… Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Λέοντα τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης κάνει την είσοδό του στον 7ο ηλιακό σου οίκο, που αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το επόμενο διάστημα είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις και ξεσπάσματα στη σχέση σου, που προέρχονται από αδιαλλαξία ή μια τάση για επιβολή απόψεων. Από την άλλη, δεν αποκλείεται η ένταση αυτή να βγει στις συνεργασίες σου, δημιουργώντας κόντρες και ανταγωνιστικές συμπεριφορές με συναδέλφους στον χώρο της δουλειάς σου. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να κατευνάσεις τον θυμό σου με δραστηριότητες που τον εκτονώνουν και απέφυγε να ξεσπάσεις σε λάθος άτομα… Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Λέοντα τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Άρης εισέρχεται στον 6ο ηλιακό σου οίκο, μια θέση που επηρεάζει τον τομέα της εργασίας σου. Ίσως να υπάρξουν αλλαγές στο περιβάλλον που δουλεύεις τις επόμενες ημέρες, με πιθανές ανακατατάξεις στο πρόγραμμά σου ή στις αρμοδιότητές σου. Δεν αποκλείεται, επίσης, να αυξηθεί το φόρτο εργασίας σου λόγω των καλοκαιρινών σου διακοπών, κάτι που σου δημιουργεί άγχος και πίεση. Προσπάθησε να αναζητήσεις χρόνο για τον εαυτό σου αυτή την περίοδο και να εντάξεις στο πρόγραμμά σου δημιουργικές δραστηριότητες που σε ξεκουράζουν. Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Λέοντα τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24