Άρης στον Υδροχόο από 13 Φεβρουαρίου ως 23 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Άρης στον Υδροχόο από 13 Φεβρουαρίου ως 23 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.7 (3 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Στις 13 Φεβρουαρίου, ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο και θα παραμείνει στο αέρινο αυτό ζώδιο έως τις 23 Μαρτίου 2024. Αέρας στα πανιά μας λοιπόν και εφόσον αποφασίσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, ο άνεμος θα αποδειχθεί ούριος. Ο Άρης στη θέση αυτή ανανεώνει τη διάθεσή μας και μας υπόσχεται θετικότερες εξελίξεις σε όλους τους τομείς δράσης μας. Είναι ιδανικός για να θέσουμε νέους στόχους ή να αναζητήσουμε τους κατάλληλους συνεργάτες ώστε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Σε αυτή τη θέση διευκολύνει ομαδικές ή συλλογικές δραστηριότητες και την προώθηση από κοινού μίας ιδεολογίας ή μίας δημιουργικής έκφρασης, εφόσον αυτά προάγουν ένα ανθρωπιστικό ιδεώδες και δεν ωφελούν κάποιον μεμονωμένα, αλλά ένα όσο το δυνατόν ευρύτερο κομμάτι της κοινωνίας.

Ο Άρης στον Υδροχόο και οι προβλέψεις για τα ζώδια: Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί ενεργοποιείστε άμεσα από τη διέλευση αυτή και καλό είναι να αναζητήσετε τρόπους για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και να οργανώσετε τις συμμαχίες σας ή να διαπρέψετε σε συλλογικό επίπεδο. Αν είστε ομαδικός παίκτης, ήρθε η ώρα για να διακριθείτε. Οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Αξιοποιήστε τις συμβουλές τους, ζητείστε τη συμπαράστασή τους, γατί εφόσον χρειάζεται, θα την έχετε και κυνηγήστε τυχόν νέες γνωριμίες. Εφόσον ο προσωπικός χάρτης έχει θετικές όψεις στη διέλευση αυτή, δεν αποκλείεται να προκύψει ένας νέος έρωτας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, που θα σας ξεσηκώσει για τα καλά. Μάθε πως σε επηρεάζει ο Άρης στον Υδροχόο. Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς τους Ταύρους η διέλευση του Άρη στον Υδροχόο είναι σκληρή και απαιτητική για τους αργούς και σταθερούς ρυθμούς σας. Υποχρεώσεις θα προκύπτουν ξαφνικά και θα νοιώθετε ότι βιώνετε καταναγκαστικά έργα χωρίς ελπίδα για διάλειμμα. Τόσο η εργασία σας, όσο και η οικογένειά σας θα σας επιβαρύνουν εξίσου και θα σας προβληματίσουν αρκετά, αλλά αν αποφασίσετε να επωφεληθείτε, να συμπλεύσετε με το ρεύμα του ποταμού που θα σας παρασύρει και εργαστείτε με σκυμμένο το κεφάλι, δεν αποκλείεται να αποζημιωθείτε, βιώνοντας μία επαγγελματική επιτυχία. Μάθε πως σε επηρεάζει ο Άρης στον Υδροχόο. Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είστε αρκετά ευνοημένοι από τη διέλευση του Άρη στο φιλικό σας περιβάλλον του Υδροχόου και θα βοηθηθείτε ιδιαίτερα στο αγαπημένο σας σπορ, που είναι η ανάπτυξη της επικοινωνίας και η διεύρυνση των επαφών σας ακόμη και έξω από τα σύνορα της χώρας. Οι πιο ευφάνταστες ιδέες σας ίσως βρουν συμπαράσταση και αρωγή μέσω των νέων σας γνωριμιών και έτσι, να μπορέσετε να τις θέσετε σε τροχιά πραγμάτωσης. Αν οραματίζεστε μία νέα επαγγελματική δραστηριότητα στο εξωτερικό ή την παρακολούθηση ενός επιμορφωτικού προγράμματος επίσης στο εξωτερικό, τώρα έρχεται η στιγμή για να αρπάξετε την ευκαιρία που θα σας κρούσει την πόρτα. Αν ήδη απασχολείστε στον τομέα της εκπαίδευσης, αν η δουλειά σας είναι συγγραφική ή γενικότερα αναπτύσσετε ιδέες και φιλοσοφική αντίληψη μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, η περίοδος αυτή σας επιφυλάσσει μέρες ευμάρειας και δυνατότητες εξέλιξης. Τα αισθηματικά σας επίσης ευνοούνται. Μάθε πως σε επηρεάζει ο Άρης στον Υδροχόο. Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσα νομίζετε ότι έχετε καλά κρυμμένα αγαπητοί Καρκίνοι, θα βγουν στην επιφάνεια. Οι πιο μύχιες σκέψεις σας, τα απωθημένα σας, οι βαθιά καταχωνιασμένες ανάγκες που διογκώνουν τα πάθη σας, θα αναδυθούν μέσα από την έκρηξη της κτητικότητας, της απολυτότητας και της πιο άτεγκτης όψης του συναισθηματισμού σας, θα δημιουργήσουν ένα νοσηρό κλίμα που κινδυνεύει να σας επηρεάσει τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά. Αν νοιώθετε ευάλωτοι κάτω από αυτές τις συνθήκες, και η σκληρότητα που προβάλετε είναι η άμυνά σας, καλύτερα να μην την εξαντλήσετε στους οικείους σας, αλλά να γεμίσετε τη φαρέτρα σας και να δραστηριοποιηθείτε στην επίλυση ζητημάτων με τράπεζες, δημόσιο, εφορίες, τυχόν διευθετήσεις σε κληρονομικά θέματα ή ζητήματα διατροφών, αλλά ακόμη και σε οικονομικές υποθέσεις τρίτων. Στα αισθηματικά, η ανάδυση του υποσυνείδητου ψυχισμού σας ανεβάζει θεαματικά τη λίμπιντό σας και σας χαρίζει εκρηκτικό σεξ απήλ, ξεδιπλώνοντας παράλληλα τα πιο ερωτικά σας χαρίσματα. Καλό θα είναι να προσέξετε όμως, τις εκρήξεις ζήλειας, γιατί δε θα σας βγουν σε καλό! Μάθε πως σε επηρεάζει ο Άρης στον Υδροχόο. Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Για εσάς Λιοντάρια, η διέλευση αυτή σηματοδοτεί μία περίοδο με έντονη νευρικότητα ως απόρροια τόσο της έντονης δραστηριοποίησής σας σε πολλούς τομείς ταυτόχρονα, όσο και της ανάγκης σας να απομονωθείτε από το νοσηρό περιβάλλον που σας δημιουργούν κάποιοι τοξικοί άνθρωποι γύρω σας. Υπόγειες και ύπουλες κινήσεις των κατ’ ευφημισμό φίλων σας, ενδέχεται να αποκαλυφθούν, αλλά όσο δυσάρεστο και στενάχωρο κι είναι αυτό σα γεγονός, δεν παύει να κρύβει μία καλή ευκαιρία για ξεκαθάρισμα, αφού πλέον θα γνωρίζετε με ποιους έχετε να κάνετε. Οι σχέσεις σας γενικότερα θα σας απασχολήσουν, είτε γιατί θα έχετε τη δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείτε έντονα, να κουβεντιάσετε, να φλερτάρετε και να μπείτε γενικά στο παιγνίδι, είτε γιατί οι πρόσκαιρες εντάσεις και κοντρίτσες που θα δημιουργηθούν με το ταίρι σας, θα είναι το πρόσφορο έδαφος για ξεκαθαρίσματα και επανατοποθετήσεις σε ζητήματα που εκκρεμούσαν. Σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες πλανητικές επιδράσεις, τα αισθηματικά σας εφόσον είστε δεσμευμένοι, θα τεθούν σε πιο σοβαρή βάση και τα επαγγελματικά σας θα ανθίσουν με νέους συνεταιρισμούς και υπογραφές συμβολαίων. Μάθε πως σε επηρεάζει ο Άρης στον Υδροχόο. Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διέλευση του Άρη για σας θα καθορίσει μία περίοδο μπόλικης δουλειάς, πιεστικής καθημερινότητας και κούρασης. Φυσικά, σε σας τους Παρθένους όλα αυτά φέρνουν παράλληλα και αρκετό άγχος, το οποίο με τη δεδομένη πλανητική επιρροή μπορεί να φτάσει να κλονίσει και την υγεία σας. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν περισσότερο συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και εκτονωθείτε με σωματική άσκηση. Αν και θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες συναντήσεις με πρόσωπα τα οποία θα σας προκαλέσουν ερωτικά, εσείς μάλλον θα αρκεστείτε στο παιγνίδι και δε θα εμπλακείτε σε νέα σχέση προς το παρόν. Μάθε πως σε επηρεάζει ο Άρης στον Υδροχόο. Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί με τη διέλευση αυτή, θα νοιώσετε να αναθερμαίνεται η ερωτική σας ζωή. Θα ερωτοτροπήσετε, θα διασκεδάσετε και θα χαρείτε με το ταίρι σας, γεγονός που θα τονώσει και θα ανανεώσει την σχέση σας. Ανάλογα με τον υπόλοιπο προσωπικό σας χάρτη, το παιγνίδι αυτό μπορεί να είναι εφήμερη τόνωση της αυτοπεποίθησής σας ή και να οδηγήσει σε μία νέα σχέση. Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να αξιοποιήσετε τα κρυφά ταλέντα και την καλλιτεχνική σας φύση, που μέχρι τώρα περιορίζονταν στον ελεύθερο χρόνο σας, ούτως ώστε να στρέψετε τον αέρα ανανέωσης και στα επαγγελματικά σας, με πολλές πιθανότητες να ενισχύσετε σημαντικά τα έσοδά σας. Μάθε πως σε επηρεάζει ο Άρης στον Υδροχόο. Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη διέλευση του Άρη από τον Υδροχόο, μάλλον νοιώθετε να χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας. Ξαφνικά ζητήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας προβληματίσουν και θα κληθείτε να τα αντιμετωπίσετε, ενώ η διεκπεραίωση υποχρεώσεων με την ακίνητη περιουσία θα σας αφήσει μία πικρία ότι πάλι βγάλατε το φίδι από την τρύπα ή ότι σας φόρτωσαν τις αγγαρείες. Βλάβες και γενικότερη αναστάτωση μπορεί να προκύψουν, ακόμη και να αναγκαστείτε να μετακομίσετε εσπευσμένα ή αν έχετε προγραμματίσει κάτι τέτοιο, να προκύψουν θέματα στην πορεία, που θα σας επιβαρύνουν και θα απαιτήσουν περισσότερη φροντίδα από όση έχετε υπολογίσει, ώστε να ολοκληρώσετε την πολυπόθητη διαδικασία. Μάθε πως σε επηρεάζει ο Άρης στον Υδροχόο. Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης περνώντας από τον Υδροχόο θα σας χαρίσει τη δυνατότητα να ανανεωθείτε ψυχοσωματικά, να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, να βρείτε υποστηρικτές για την προώθηση της καριέρας σας, αλλά και να χαρείτε και να φλερτάρετε κιόλας, χωρίς να αποκλείεται να βρείτε και ένα νέο σύντροφο. Ευχάριστες ειδήσεις από κοντινούς συγγενείς και κάποια πρόταση συνεργασίας που μπορεί να αφορά σε επαγγελματικό ζήτημα ή κάποια κοινή επιδίωξη, είναι μέσα στο πρόγραμμα της περιόδου. Βιώνοντας αυτή την καθολική ανάπτυξη, προσέξτε να μη σας κυριεύσει ο ενθουσιασμός και υποσχεθείτε περισσότερα από όσα μπορείτε να πραγματοποιήσετε, γιατί κινδυνεύετε να χάσετε την τύχη μέσα από τα χέρια σας και να χαρακτηριστείτε αμετροεπείς και τελείως αναξιόπιστοι. Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες ώστε να αποβούν όντως προς όφελός σας. Ακούστε τους άλλους περισσότερο και μιλήστε λιγότερο! Μάθε πως σε επηρεάζει ο Άρης στον Υδροχόο. Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι με τη διέλευση αυτή του Άρη, θα μπείτε σε απρόβλεπτα έξοδα και καλό είναι να μην είστε τελείως απροετοίμαστοι γι’ αυτό το ενδεχόμενο, ώστε να μην τρέχετε και δεν φτάνετε. Αυτή την περίοδο θα κληθείτε να επανεξετάσετε και ενδεχομένως να αναθεωρήσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε γενικά, τους πόρους σας, είτε αφορά στα έσοδά σας, είτε στην ίδια την ψυχική ενέργειά σας και τα συναισθηματικά σας αποθέματα. Συνεπώς, οι συνέπειες της διαδικασίας αυτής θα αγγίξουν και τις σχέσεις σας, όπου μπορεί να διαπιστώσετε ότι αναλώνεστε σε λάθος σχέσεις ή έλκεστε από ανθρώπους που τελικά θα σας απομυζούν, χωρίς να καλύπτουν κι εκείνοι τις δικές σας ανάγκες αντίστοιχα. Σε αυτή την περίπτωση καλό είναι να μην περιμένετε ν’ αλλάξει το κλίμα, γιατί δείχνει ότι αν αλλάξτε άμεσα πορεία, θα μπορέσετε να υποδεχτείτε το καλύτερο που έρχεται στη ζωή σας. Μάθε πως σε επηρεάζει ο Άρης στον Υδροχόο. Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας και σας ξεσηκώνει, δημιουργώντας σας παράλληλα και αρκετό εκνευρισμό. Αν κάνετε κιόλας το λάθος να καταπιαστείτε με όλα όσα θα προκύψουν, νομίζοντας ότι θα τα διεκπεραιώσετε όλα υπερεκτιμώντας τις δυνατότητές σας, διατρέχετε δύο κινδύνους: ο ένας είναι να νοιώθετε μονίμως ανικανοποίητοι ως απόρροια της αυστηρής αυτοκριτικής σας, ενώ στην πραγματικότητα τα καταφέρνετε και ο δεύτερος να ασφυκτιάτε κάτω από τα πιεστικά ωράρια που θα προκύπτουν από τις υπέρογκες προσδοκίες σας. Αν επικεντρωθείτε στην προβολή σας, στους νέους συνεταιρισμούς που θα προκύψουν και φροντίσετε να ξεκαθαρίσετε τις επαγγελματικές αλλά και τις διαπροσωπικές σχέσεις σας, θα είναι υπέρ-αρκετό υπό τις παρούσες συνθήκες. Ερωτικά θα είστε πολύ ανεβασμένοι, το φλερτ σας θα βρίσκει ανταπόκριση και θα γοητεύετε, αλλά ενδέχεται να ξεφύγετε πάνω στο παιγνίδι και να γίνετε βίαιοι λεκτικά ή και σωματικά. Ακόμη και η συνήθης αντίδρασή σας, να παγώνετε συναισθηματικά όταν αντιδράτε στο ταίρι σας, δεν παύει να είναι επώδυνη κι είναι καλό να την αποφύγετε, αν δεν είστε αποφασισμένοι να δεχτείτε τις συνέπειες. Μάθε πως σε επηρεάζει ο Άρης στον Υδροχόο. Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Η διέλευση του Άρη από τον Υδροχόο αγγίζει το ζώδιό σας στα πιο ευαίσθητα σημεία του, εγείροντας φοβίες, απωθημένα, αρνητικά συναισθήματα, καταπιεσμένη οργή και καταγραφές από συμβάντα του παρελθόντος. Μοιραία θα νοιώθετε ένταση, θα παραπονιέστε με το παραμικρό και θα αντιδράτε αμυντικά βγαίνοντας στην επίθεση πριν καν ακόμη συμβεί κάποιο γεγονός. Ειδικά στα αισθηματικά σας αλλά και σε συνεργασίες, αυτές οι συμπεριφορές θα δημιουργήσουν σοβαρά ζητήματα, ειδικά αφού κινδυνεύετε να προβάλλετε πάνω στο ταίρι σας ή στο συνάδελφό σας δυσάρεστες εμπειρίες του παρελθόντος για τις οποίες δεν ευθύνεται, απλώς και μόνο επειδή είπε ή έκανε κάτι που ανέσυρε την μνήμη ενός δυσάρεστου βιώματος που σας είχε πληγώσει. Καλό είναι να αποβάλλετε όλη αυτή την αρνητική ενέργεια και να χτίσετε την αυτοπεποίθησή σας μέσω σωματικής κίνησης, άθλησης και γυμναστικής. Υποβοηθητικά, μπορείτε να καταφύγετε σε εναλλακτικές θεραπείες ή τεχνικές μασάζ ώστε να χαλαρώσετε με φυσικά μέσα. Μάθε πως σε επηρεάζει ο Άρης στον Υδροχόο. Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24