Άρης στον Ζυγό από 15 Σεπτεμβρίου ως 30 Οκτωβρίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Άρης στον Ζυγό από 15 Σεπτεμβρίου ως 30 Οκτωβρίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (10 votes)
Βάσια Βέρτη

Ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ζυγού στις 15 Σεπτεμβρίου, στο οποίο θα παραμείνει έως τις 30 Οκτωβρίου 2021. Κατά τη διέλευση αυτή, αλλάζει ο τρόπος δράσης μας, καθώς διεκδικούμε τα πράγματα με έναν έμμεσο τρόπο, χρησιμοποιώντας τη γοητεία μας ή την διπλωματία. Παράλληλα, ίσως να γινόμαστε αναποφάσιστοι, λόγω της προσπάθειας να βρούμε την πιο σωστή ή δίκαιη λύση σε ένα πρόβλημα ή σε μια ενέργειά μας. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες χρειάζονται προσοχή το διάστημα αυτό, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις και συγκρούσεις.

Άρης στον Ζυγό και οι προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης περνά στον 7ο ηλιακό σου οίκο, ενεργοποιώντας τον τομέα που αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Οκτωβρίου, θα διανύσεις ένα διάστημα πάθους αλλά και αρκετής έντασης στα αισθηματικά σου, ενώ αν διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό, καλό είναι να προσέξεις πιθανές παρορμητικές αντιδράσεις προς το ταίρι σου. Παράλληλα, φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν κάποιες συνεργασίες σου και ίσως αποφασίσεις να ξεκινήσεις μία καινούρια το διάστημα αυτό ή να υπάρξουν αλλαγές στις υπάρχουσες. Πως θα σε επηρεάζει ο Άρης στον Ζυγό στον αισθηματικό τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στον 6ο ηλιακό σου οίκο στις 15 Σεπτεμβρίου, μια θέση που φέρνει αλλαγές στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Έως τις 30 Οκτωβρίου, είναι πιθανό να υπάρξουν ανακατατάξεις στο περιβάλλον της δουλειάς σου, στις σχέσεις σου με συναδέλφους ή στις αρμοδιότητές σου. Ίσως, από την άλλη να έχεις περισσότερες υποχρεώσεις που σε αναγκάζουν να περιορίσεις τον ελεύθερο χρόνο σου. Γενικά, καλό είναι να προσέξεις περισσότερο το σώμα και τη φυσική σου κατάσταση τις μέρες αυτές και να υιοθετήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Πως θα σε επηρεάζει ο Άρης στον Ζυγό στον αισθηματικό τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πορεία του Άρη στον 5ο ηλιακό σου οίκο από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Οκτωβρίου, αποτελεί μία θετική διέλευση για το ζώδιό σου, καθώς ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και τη δημιουργικότητά σου. Το διάστημα αυτό θα έχεις περισσότερη διάθεση για διασκέδαση, φλερτ και ερωτικό παιχνίδι, ενώ αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, κάποια ευνοϊκή εξέλιξη που αφορά τη σχέση σου, θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Παράλληλα, καλό είναι να εκμεταλλευτείς αυτή τη διέλευση για να προωθήσεις περισσότερο τα ταλέντα και τις δεξιότητές σου ή να αναλάβεις ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα. Πως θα σε επηρεάζει ο Άρης στον Ζυγό στον αισθηματικό τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης από το ηλιακό σου ναδίρ φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν το σπίτι σου. Από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Οκτωβρίου, είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις αλλαγές στον χώρο που μένεις, να μετακομίσεις ή ακόμη και να αγοράσεις ένα ακίνητο. Παράλληλα, θα σε απασχολήσουν έντονα οι σχέσεις με κάποιον από τους δύο γονείς σου και δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια διένεξη με ένα πρόσωπο από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Η συμβιβαστική, διαλλακτική διάθεση θα σε βοηθήσει να αποφύγεις ρήξεις… Πως θα σε επηρεάζει ο Άρης στον Ζυγό στον αισθηματικό τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Άρη στον 3ο ηλιακό σου οίκο στις 15 Σεπτεμβρίου επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά την επικοινωνία. Μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, αυξάνεις τις επαφές και τις συναντήσεις σου είτε με νέους υποψήφιους συντρόφους, είτε με εν δυνάμει συνεργάτες σου, δικτυώνεσαι, εκφράζεις τις θέσεις σου και εξελίσσεσαι επαγγελματικά. Παράλληλα, αυξάνονται οι μετακινήσεις σου, είτε λόγω υποχρεώσεων είτε για λόγους αναψυχής, ενώ σε πρώτο πλάνο έρχονται και οι σχέσεις σου με αδέρφια ή με κάποιους στενούς συγγενείς. Πως θα σε επηρεάζει ο Άρης στον Ζυγό στον αισθηματικό τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πορεία του Άρη στον 2ο ηλιακό σου οίκο φέρνει εξελίξεις σε οικονομικές σου υποθέσεις. Ίσως το διάστημα αυτό, θελήσεις να δραστηριοποιηθείς σε επενδύσεις, να αναζητάς πρόσθετες πηγές εισοδήματος ή απλώς να έχεις την διάθεση να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα για την προσωπική σου ευχαρίστηση. Πρόσεξε μόνο γιατί οι υπερβολικά παρορμητικές κινήσεις και αγορές, ενδέχεται να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού άμεσα, κάτι που θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια στην πορεία… Πως θα σε επηρεάζει ο Άρης στον Ζυγό στον αισθηματικό τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό δραστηριοποιείσαι έντονα σε όλους τους τομείς της ζωής σου και αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες για να εξελίξεις τις υποθέσεις σου. Στον επαγγελματικό τομέα, φαίνεται πως σε απασχολούν έντονα οι συναδελφικές σχέσεις ή κάποια συνεργασία σου και λαμβάνεις αποφάσεις για την εξέλιξή τους. Στα αισθηματικά σου, ίσως να υπάρξουν κάποιες απροσδόκητες αλλαγές στον δεσμό σου ή μια απροσδόκητη γνωριμία που αλλάζει τα δεδομένα σου. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια έντονη περίοδος με εξελίξεις και ξεκαθαρίσματα… Πως θα σε επηρεάζει ο Άρης στον Ζυγό στον αισθηματικό τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του Άρη στον 12ο ηλιακό σου οίκο στις 15 Σεπτεμβρίου, εκκινεί μια περίοδο κατά την οποία θα θελήσεις να πολεμήσεις τα άγχη και τους φόβους σου, ενώ ίσως να έρθεις αντιμέτωπος και με κάποιες ανασφάλειες που σου δημιουργούν εσωτερική ένταση. Έως τις 30 Οκτωβρίου, θα θελήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου και να προετοιμαστείς για κάποιες αλλαγές που θέλεις να υλοποιήσεις λίγο παρακάτω. Απόφυγε νέα ξεκινήματα και εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για περισυλλογή και ενδοσκόπηση. Πως θα σε επηρεάζει ο Άρης στον Ζυγό στον αισθηματικό τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης από τον 11ο ηλιακό σου οίκο πρόκειται να σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό και δραστήριο ανάμεσα σε παρέες και φίλους. Από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Οκτωβρίου, ευνοείται ιδιαίτερα η συμμετοχή σου σε ομαδικές δραστηριότητες, ενώ δεν αποκλείεται να ηγηθείς μιας οργάνωσης ή ενός νέου επαγγελματικού εγχειρήματος. Παράλληλα, φαίνεται πως καταφέρνεις να υλοποιήσεις κάποιους στόχους σου και να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον σου. Για τους αδέσμευτους, ενδέχεται να προκύψουν ερωτικές ευκαιρίες μέσα από το φιλικό τους περιβάλλον… Πως θα σε επηρεάζει ο Άρης στον Ζυγό στον αισθηματικό τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πορεία του Άρη στο ηλιακό σου μεσουράνημα, πρόκειται να φέρει εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, οι σχέσεις σου με ανώτερους στον χώρο εργασίας σου θα σε απασχολήσουν έντονα, ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται να ετοιμάζεις μια νέα συνεργασία. Από την άλλη, το διάστημα αυτό ίσως αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα, το οποίο θα σε φτάσει πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου, ενώ φαίνεται πως θα σε απασχολήσει και η επαγγελματική σου εικόνα. Καλό είναι να προσέξεις μόνο για πιθανές συγκρούσεις μέσα στη δουλειά σου ή για αποφάσεις που λαμβάνονται εν βρασμώ… Πως θα σε επηρεάζει ο Άρης στον Ζυγό στον αισθηματικό τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης περνά στον 9ο ηλιακό σου οίκο και σε καλεί να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Στις 15 Σεπτεμβρίου, ξεκινά μια περίοδος ιδανική για ταξίδια και αποδράσεις, για να εξελίξεις τις γνώσεις σου, να μάθεις καινούρια πράγματα, να διαβάζεις, να γνωρίσεις κόσμο από άλλες χώρες και πολιτισμούς. Νομικές υποθέσεις, επαγγελματικές συνεργασίες που σχετίζονται με το εξωτερικό και θέματα εκπαίδευσης δέχονται εύνοια έως τις 30 Οκτωβρίου, ενώ θετικές εξελίξεις θα παρουσιαστούν και στις αισθηματικές σου υποθέσεις, μέσα από μια νέα γνωριμία ή από την εξέλιξη της σχέσης σου. Πως θα σε επηρεάζει ο Άρης στον Ζυγό στον αισθηματικό τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Η είσοδος του Άρη στον 8ο ηλιακό σου οίκο στις 15 Σεπτεμβρίου, φέρνει εξελίξεις σε οικονομικές σου υποθέσεις. Έως τις 30 Οκτωβρίου, ενδεχομένως να υπάρξει κάποια αλλαγή στα οικονομικά του/της συντρόφου σου, να χρειαστεί να τακτοποιήσεις οφειλές προς τράπεζες και εφορίες, να διακανονίσεις ένα δάνειο ή να υπογράψεις μία νέα συμφωνία. Από την άλλη, η θέση αυτή αφορά και τη λίμπιντό σου, η οποία ανεβαίνει κατακόρυφα και μάλιστα αν ανήκεις στους αδέσμευτους, τα ερωτικά παιχνίδια σας φέρνουν πιο κοντά με το ταίρι σου. Για τους αδέσμευτους, είναι πιθανό να εμφανιστεί ένα παλιό τους πάθος…Πως θα σε επηρεάζει ο Άρης στον Ζυγό στον αισθηματικό τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
Πρόβλεψη με 1 ευρώ