Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 27 Σεπτεμβρίου 2022, πως θα σε επηρεάσει;

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 27 Σεπτεμβρίου 2022, πως θα σε επηρεάσει;
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Αγγελική Βαλάντου

Όση ευθύτητα και εμπιστοσύνη δίνουμε μέσα από την ψυχή μας με το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα φίλοι μου, άλλη τόση αγάπη και αφοσίωση επιζητάμε από τους κοντινούς μας ανθρώπους, τους συναδέλφους μας και κυρίως από τον ερωτικό σύντροφο. Η συγκεκριμένη όψη έχει συνολική διάρκεια 6 μέρες περίπου, που τις διανύουμε έχοντας τη δυνατότητα και τις ικανότητες να φτάσουμε στο βάθος μιας κατάστασης που μας απασχολεί και παράλληλα να μοιραστούμε τις αλήθειες που ανακαλύπτουμε με τα οικεία μας άτομα. Είναι πολύ πιθανό να μάθουμε κάποιες πληροφορίες ή ειδήσεις, που καλό είναι να τις διασταυρώσουμε πριν σιγουρευτούμε ότι είναι αληθινές, δεδομένης της ανάδρομης πορείας του Ερμή.

Στην προσωπική και συναισθηματική μας ζωή, το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα, μας προκαλεί και μας προτρέπει, να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας και τη βούληση μας απέναντι στα θέλω και τις επιθυμίες μας και ειδικότερα σε σχέση με τον άνθρωπο που αγαπάμε, να ξεδιαλύνουμε αν είμαστε ευτυχισμένοι με την ήδη υπάρχουσα κατάσταση στο δεσμό μας και είτε να επιλέξουμε μια άλλη καινούρια, ερωτική διαδρομή, είτε να δείξουμε με την υπομονή και την ανεκτικότητά μας, ότι αφουγκραζόμαστε τις επιθυμίες και τις ανάγκες του δεσμού μας, προκειμένου να βρούμε λύσεις και απαντήσεις στα προβλήματα που υπάρχουν, έτσι ώστε σταδιακά να την επισημοποιήσουμε ή να χτίσουμε πιο γερά θεμέλια στην ήδη υπάρχουσα κατάσταση που βιώνουμε.

Πως επηρεάζει τα ζώδια ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα;

ΚΡΙΟΣ

Επισφραγίζετε με τη συγκεκριμένη όψη τη θέση σας και την υπόληψη σας στον επαγγελματικό σας χώρο, είτε με μια προαγωγή ή ανάθεση ενός καινούριου πρότζεκτ, είτε μέσω μιας νέας πολλά, υποσχόμενη συνεργασίας. Τώρα είναι ένα εξαιρετικά θετικό διάστημα, για να ασχοληθείτε περισσότερο με τη φυσική σας κατάσταση και την εξωτερική σας εμφάνιση. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε την τάση και την διάθεση να είστε ειλικρινείς και ευθείς με τις προσωπικές σας σχέσεις και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες, με το συγκεκριμένο τρίγωνο, σε τέτοιο βαθμό, που απολαμβάνετε την συμπάθεια των γύρω σας και την εκτίμηση των φίλων και των αγαπημένων σας ατόμων. Ο δεσμός σας τυλίγεται με πάθος και αγάπη, ενώ οι αδέσμευτοι κάνετε μια υπέροχη γνωριμία. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα, βρίσκετε επιτέλους τις λύσεις που αναζητάτε για τα προβλήματα της καθημερινότητας, και με αυτόν τον τρόπο υπάρχει οφθαλμοφανής βελτίωση της ζωής σας σε όλα τα επίπεδα, αλλά κυρίως σε θέματα που αφορούν το σπίτι σας και την οικογένεια σας. Ερωτευτείτε από την αρχή το ταίρι σας, δείξτε με πράξεις την αγάπη σας. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συγκεκριμένη όψη είναι άκρως ευνοϊκή και γούρικη, σε ότι αφορά ένα ταξίδι που θέλετε να κάνετε, ένα σεμινάριο που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε ή να λάβετε επί μέρους γνώση για το αντικείμενο της δουλειάς σας. Αν εμπιστευτείτε την ευστροφία σας και το ένστικτό σας, τότε δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα στην σχέση σας με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ανακτάτε την αυτοπεποίθηση σας με το τρίγωνο του αν. Ερμή με τον Πλούτωνα, και μπορείτε να αποδείξετε στους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, πως με τον δυναμισμό και την ενεργητικότητά σας, κατακτάτε τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους έναν προς έναν. Ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση, διορθώστε τα κακώς κείμενα της ζωής σας. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο δρόμος είναι ανοιχτός με τη συγκεκριμένη όψη, προκειμένου να πραγματοποιήσετε και τις συναισθηματικές και προσωπικές σας επιθυμίες, αλλά και τους επαγγελματικούς σας στόχους, δεδομένου ότι μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά τα όνειρα σας, μέσω της πειθούς που ασκείτε στους άλλους. Μπορείτε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να κάνετε μια θεσπέσια νέα γνωριμία. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα, σας κάνει πιο δυνατούς, για να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε παρασκήνιο κρύβεται στον επαγγελματικό σας χώρο, ενώ στην προσωπική σας ζωή μπορεί να εμπλακείτε σε κρυφές και μυστικές κινήσεις, ώστε να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Καλύψτε στην αγκαλιά του δεσμού σας, τις ψυχικές και αισθησιακές σας ανάγκες. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκεφτείτε πως υπάρχουν πρόσωπα από το επαγγελματικό αλλά και από το προσωπικό σας περιβάλλον, που στηρίζουν της απόψεις σας και τις ιδέες σας και πως οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείτε βοήθεια, είναι πρόθυμα να σας δώσουν τα πάντα. Ποντάρετε στην αγάπη και το πάθος του δεσμού σας, συμπληρώστε τα κενά που υπάρχουν στη σχέση, με κατανόηση και αφοσίωση. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επαγγελματική σας πορεία παίρνει την ανιούσα, η οικονομική σας κατάσταση βελτιώνεται αρκετά με το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα, και δεδομένου ότι έχετε πολλές εμπειρίες από την μέχρι τώρα διαδρομή σας, κάντε το επόμενο βήμα με επιτυχημένα αποτελέσματα και θετικές εξελίξεις. Ήρθε η ώρα της δικαίωσης και της ανταμοιβής για όλες τις προσπάθειες σας. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάντε τώρα την επαγγελματική συμφωνία που εκκρεμούσε, βάλτε άνετα την υπογραφή σας για να τακτοποιήσετε θέματα του παρελθόντος, ταξιδέψτε είτε για λόγους δουλειάς, είτε για αναψυχής στον αγαπημένο σας προορισμό έστω για λίγες ώρες, ανακουφιστείτε από τα βάρη και τις ευθύνες της καθημερινότητας. Αγκαλιάστε το ταίρι σας, απολαμβάνοντας την τρυφερή προστασία της σχέσης.  Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συναισθηματική σας ζωή γίνεται ολοένα και πιο καυτή, πιο απολαυστική, πιο τρυφερή, γεμάτη πάθη και έντονες στιγμές με τον άνθρωπο που συντροφεύει τα όνειρά σας. Η επαγγελματική σας πορεία, προσφέρει ασφάλεια, σιγουριά και σταθερότητα, δεδομένου ότι συνάδελφοι και ανώτερα άτομα, στηρίζουν τις απόψεις και τους κόπους σας, η οικονομική άνοδος βελτιώνει την ζωή σας. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Το τρίγωνο ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, σας εξασφαλίζει θετικές εξελίξεις στο κομμάτι εκείνο που αφορά στις προσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις, για αυτό καλό είναι να οπλιστείτε με νηφαλιότητα και υπομονή, να αφουγκραστείτε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του δεσμού σας, να γοητέψετε το ταίρι σας με το φλογερό σας ταμπεραμέντο, να ακολουθήσετε πιστά το ένστικτό σας. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24