Ερμής στην Παρθένο από 4 ως 26 Αυγούστου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ερμής στην Παρθένο από 4 ως 26 Αυγούστου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Αγγελική Βαλάντου

Ο πλανήτης της επικοινωνίας περνά και στο αναλυτικό ζώδιο της Παρθένου, αλλάζοντας τον τρόπο που σκεφτόμαστε και εκφραζόμαστε. Από τις 4 ως 26 Αυγούστου 2022 που θα διελαύνει στο ζώδιο αυτό, μας κάνει μεθοδικούς, οργανωτικούς και πρακτικούς στον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας, ενώ παράλληλα μας παρακινεί να δούμε τις λεπτομέρειες σε κάποια ζητήματα, να εξειδικεύσουμε τις γνώσεις μας αλλά και να ασχοληθούμε περισσότερο με πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας.

Ο Ερμής στην Παρθένο και οι προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται και πάλι στον 6ο ηλιακό σου οίκο στρέφοντας την προσοχή σου σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, σε ευθύνες και υποχρεώσεις σου. Θα σε απασχολήσει έντονα η εργασιακή σου καθημερινότητα, οι σχέσεις στο περιβάλλον εργασίας σου και το πρόγραμμα που ακολουθείς μέσα στη ρουτίνα σου, ενώ φαίνεται πως θα σε ενδιαφέρει περισσότερο η σωματική σου ευεξία και ίσως αλλάξεις κάποια πράγματα για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στην Παρθένο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο, ο οποίος αφορά την δημιουργικότητα και την μοναδικότητά σου, τα ταλέντα σου αλλά και αισθηματικές σου υποθέσεις. Όλα αυτά έρχονται σε πρώτο πλάνο, καθώς διαφημίζεις περισσότερο τα προσόντα σου, αναλαμβάνεις εγχειρήματα που σε κάνουν να νιώθεις δημιουργικός, ενώ ίσως να κάνεις και μια νέα γνωριμία με ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο που θα σε γοητεύσει και θα το γοητεύσεις. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στην Παρθένο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής περνά στον 4ο ηλιακό σου οίκο φέρνοντας εξελίξεις που αφορούν το σπίτι σου και την οικογένειά σου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο ενδέχεται να κάνεις κάποιες συζητήσεις με τους γονείς σου για κάποια πρακτικά θέματα που σας απασχολούν, να χρειαστεί να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες για ένα ακίνητο ή απλώς να φιλοξενήσεις στο σπίτι κάποιους συγγενείς σου. Επίσης, είναι πιθανό να θελήσεις να μετακομίσεις ή αν έχεις φύγει από το πατρικό σου, να επιστρέψεις. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στην Παρθένο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στον 3ο ηλιακό σου οίκο δημιουργώντας σου μια δίψα για μάθηση και νέες πληροφορίες. Γίνεσαι περισσότερο επικοινωνιακός, μιλάς εξειδικευμένα και εμπεριστατωμένα για αυτά που σε απασχολούν και φαίνεται πως αναλύεις περισσότερο τα σχέδια και τις ιδέες σου. Παράλληλα, αυξάνεις τις νέες γνωριμίες σου και ίσως να εντείνεις τους ρυθμούς και τον χρόνο που αφιερώνεις στην εργασία σου. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στην Παρθένο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής περνά στον 2ο ηλιακό σου οίκο που αφορά τα χρήματα, τις δεξιότητες και τις αξίες σου. Πρόκειται για μια περίοδο κατά την οποία ίσως θελήσεις να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, να διαχειριστείς κάποια έξοδα ή να κάνεις κάποιες πρακτικές αγορές. Επίσης, ενδεχομένως να διαπραγματεύεσαι με οικονομικούς όρους για μια συνεργασία σου ή να σε απασχολούν έξοδα που αφορούν κάποιες μετακινήσεις σου. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στην Παρθένο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται και πάλι στο ζώδιό σου και σε καλεί να επιστρατεύσεις την οργανωτική σου φύση και την μεθοδικότητά σου για να διεκπεραιώσεις διάφορες πρακτικές σου υποθέσεις. Φαίνεται πως θα δουλέψεις εντατικά και εξειδικευμένα πάνω σε ένα αντικείμενο, ενώ ίσως να οξυνθεί και η αναλυτική σου σκέψη, προκειμένου να φτιάξεις ένα καλύτερο πρόγραμμα για την καθημερινότητά σου. Νέα και ειδήσεις που καταφθάνουν σε αφορούν και σχετίζονται με την προσωπική σου εξέλιξη, ενώ ίσως γενικά θελήσεις να πληροφορηθείς και να μάθεις καινούρια πράγματα.  Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στην Παρθένο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον 12ο ηλιακό σου οίκο, φέρνοντας συγκεχυμένες πληροφορίες στα αυτιά σου και μια ανάγκη να εστιάσεις περισσότερο στον εσωτερικό σου κόσμο, στις σωματικές και ψυχικές σου ανάγκες. Οι σκέψεις θα είναι πολλές και μπερδεμένες κατά την διέλευση αυτή και καλό είναι να αποφύγεις παρασκηνιακές συζητήσεις ή σημαντικές αποφάσεις. Αφιέρωσε τον χρόνο σου σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες, στο διάβασμα και σε οτιδήποτε σε βοηθά να ξεφύγεις από τα στενά πλαίσια της καθημερινότητάς σου. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στην Παρθένο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στον 11ο ηλιακό σου οίκο φέρνοντάς σου κοινωνικότητα, αυξάνοντάς τα ενδιαφέροντά σου και την διάθεσή σου να ασχοληθείς με χόμπι, δραστηριότητες και ομαδικά εγχειρήματα. Ίσως αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε φίλους και γνωρίσεις νέα άτομα, τα οποία θα παίξουν κάποιο χρήσιμο ρόλο στις μελλοντικές σου επιδιώξεις και στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Παράλληλα, ενδέχεται να οργανώσεις καλύτερα τους στόχους σου και να μεθοδεύσεις τις κινήσεις σου για να επιτύχεις ένα όνειρο ή μια φιλοδοξία σου. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στην Παρθένο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον 10ο ηλιακό σου οίκο φέρνοντας εξελίξεις στην καριέρα σου. Ξεκινά μια περίοδος κατά την οποία θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις με ανώτερους για ένα νέο εγχείρημα που καλείσαι να αναλάβεις ή ίσως χρειαστεί να εντατικοποιήσεις τους ρυθμούς σου για να ξεμπερδέψεις από εκκρεμότητες και υποχρεώσεις στη δουλειά σου. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να ασχοληθείς με πρακτικές λεπτομέρειες, προετοιμάζοντας μια αλλαγή στην επαγγελματική σου καθημερινότητα. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στην Παρθένο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής περνά στον 9ο ηλιακό σου οίκο βάζοντάς σε σε σκέψεις για το σκοπό και το νόημα της ζωής σου. Φαίνεται πως μπαίνεις σε μια διαδικασία να αναζητήσεις τρόπους επέκτασης και διεύρυνσης των οριζόντων σου, να εξελίξεις τις γνώσεις σου, να γνωρίσεις κόσμο και να ταξιδέψεις. Επίσης, φαίνεται πως φιλοσοφείς και αναλύεις περισσότερο τα πράγματα και ίσως να εξετάζεις κάποια μελλοντικά σου σχέδια, θέματα σπουδών ή νομικά ζητήματα. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στην Παρθένο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στον 8ο ηλιακό σου οίκο φέρνοντας σε πρώτο πλάνο οικονομικές υποθέσεις και συμφωνίες, κληρονομιές, οφειλές προς τράπεζες ή εφορίες. Καλείσαι, λοιπόν, να διευθετήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με τα παραπάνω και να βρεις πρακτικές λύσεις που θα κλείσουν εκκρεμότητες. Παράλληλα, ίσως να σε απασχολήσουν τα οικονομικά του/της συντρόφου σου, ενώ από την άλλη ενδέχεται να αναπτύξεις ενδιαφέροντα που σχετίζονται με τη μεταφυσική. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στην Παρθένο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στον 7ο ηλιακό σου οίκο φέρνοντας νέα δεδομένα στις σχέσεις σου. Θα δρομολογηθούν εξελίξεις και αποφάσεις που αφορούν τον δεσμό σου και ενδεχομένως να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου για την κοινή σας πορεία ή για πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, οι νέες γνωριμίες πολλαπλασιάζονται και ίσως μπει στη ζωή σου ένα πρόσωπο με το οποίο θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία. Επίσης, ενδέχεται να σε απασχολήσουν οι συνεργασίες σου και οι σχέσεις σου με συναδέλφους. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στην Παρθένο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24