Ερμής στον Καρκίνο από 17 Ιουνίου ως 2 Ιουλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ερμής στον Καρκίνο από 17 Ιουνίου ως 2 Ιουλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (12 votes)
Βάσια Βέρτη

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Καρκίνου στις 17 Ιουνίου, στο οποίο και θα κινηθεί ως τις 2 Ιουλίου 2024. Ο τρόπος έκφρασής μας γίνεται πιο συναισθηματικός με την διέλευση αυτή, μιλάμε με ευαισθησία και δείχνουμε περισσότερη κατανόηση στα λεγόμενα των άλλων. Με τον Ερμή στον Καρκίνο, οι επαφές και συναντήσεις με οικογενειακά πρόσωπα αυξάνονται, ενώ παράλληλα έρχονται στο νου αναμνήσεις από το παρελθόν. Ακόμη, οι συζητήσεις και το ενδιαφέρον περιστρέφονται γύρω από θέματα σπιτιών, ακίνητης περιουσίας και σχέσεων με οικεία πρόσωπα.

Ο Ερμής στον Καρκίνο και οι προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής περνά στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και τις σχέσεις σου με πρόσωπα τις οικογένειας. Ίσως να υπάρξει μία κινητικότητα στο σπίτι σου το διάστημα αυτό, είτε φιλοξενώντας οικείους σου είτε μέσα από αλλαγές που πραγματοποιείς στο χώρο σου, ενώ παράλληλα ενδέχεται να υπάρξουν συζητήσεις με κάποιον από τους δύο γονείς σου για ένα θέμα που απασχολεί την οικογένεια. Σε ψυχολογικό επίπεδο, ενδέχεται να αναζητήσεις κάποιο κομμάτι από το παρελθόν σου, να ανατρέξεις σε παιδικά χρόνια και παλιές εμπειρίες για να κάνεις έναν απολογισμό. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Τα επικοινωνιακά σου ταλέντα ευνοούνται με την πορεία του Ερμή στον Καρκίνο. Θέματα που αφορούν τα αδέρφια σου ή κάποιον στενό συγγενή έρχονται σε πρώτο πλάνο, ενώ δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να αυξηθούν οι εκδρομές και οι κοντινές αποδράσεις. Γενικά, το διάστημα αυτό θα έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι, αλλά και να γνωρίσεις νέα άτομα, που θα ξυπνήσουν μία πιο συναισθηματική πλευρά σου… Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο επηρεάζει την υλική σου πραγματικότητα. Κάποια αγορά που σχεδίαζες πραγματοποιείται, ενώ αν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες, μάλλον θα θελήσεις να τις τακτοποιήσεις. Παράλληλα, ίσως να αναζητάς πρόσθετο εισόδημα ή να χρειαστεί να δανείσεις χρήματα σε κάποιο οικείο πρόσωπο. Από την άλλη, η διέλευση αυτή σχετίζεται επίσης με τις αξίες και τις επιθυμίες σου. Θα θελήσεις να αξιολογήσεις αυτά που έχεις αποκτήσει ως τώρα και θα αρχίσεις να σκέφτεσαι τους τρόπους, μέσα από τους οποίους θα ικανοποιήσεις τα θέλω σου. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου κάνοντάς σε περισσότερο επικοινωνιακό και δραστήριο. Η συχνότητα των μετακινήσεων και των εκδρομών σου αυξάνεται, ενώ παράλληλα οι επαγγελματικές σου υποθέσεις θα αρχίσουν να τρέχουν με γοργούς ρυθμούς. Από την άλλη, ίσως να νιώσεις μια έντονη ανάγκη να δικτυωθείς, να γνωρίσεις κόσμο και να γίνεις πιο ομιλητικός/ή με τους γύρω σου. Μία ερωτική γνωριμία είναι πιθανό να έρθει στο δρόμο σου, όπως και μία συνάντηση με ένα πρόσωπο, για το οποίο τρέφεις συναισθήματα. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου τροφοδοτεί το πνεύμα σου και σε παρακινεί να ξεφύγεις από τα τετριμμένα. Θα αναζητήσεις τρόπους να σπάσεις τη ρουτίνα αλλά και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και σε στιγμές χαλάρωσης και απομόνωσης. Θα ακούς με μεγαλύτερη ευκολία τη διαίσθησή σου και ίσως να αισθάνεσαι πως έχεις «ανοιχτές κεραίες» και προσλαμβάνεις περισσότερες πληροφορίες. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το παρασκήνιο στο χώρο της δουλειάς σου και κάποια λόγια που λέγονται πίσω από την πλάτη σου. Πρόσεξε ποιους εμπιστεύεσαι και σε ποιους ανοίγεις τα χαρτιά σου… Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζει τις φιλικές σου επαφές. Ο περίγυρός σου θα αποτελέσει προτεραιότητα αυτή την περίοδο, καθώς θα έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με ανθρώπους, να μοιραστείς ιδέες, να ανταλλάξεις απόψεις και να κάνεις νέες γνωριμίες. Παράλληλα, κάποια σχέδια στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και η απόφασή σου να ενταχθείς σε μία ομάδα ή να ξεκινήσεις ένα καινούριο χόμπι, θα αποτελέσουν θέματα που θα απασχολήσουν την καθημερινότητά σου. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο επηρεάζει στον τομέα των επαγγελματικών σου. Θα υπάρξουν αρκετές συζητήσεις και επαφές με συναδέλφους ή ανωτέρους στον χώρο εργασίας σου, αναφορικά με την πορεία ενός εγχειρήματος, των αρμοδιοτήτων σου και γενικότερα, την επαγγελματική σου πορεία . Ακόμη, θα σε απασχολήσει έντονα η δημόσια εικόνα σου και το πώς θα τη διαμορφώσεις, ώστε να μπορέσεις να βγάλεις έναν καλύτερο εαυτό προς τα έξω. Οι φιλοδοξίες και οι προσωπικοί σου στόχοι, έρχονται επίσης σε πρώτο πλάνο. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Θέλεις να ξέρεις αν θα γίνει κάτι παραπάνω με την παράλληλη σχέση σου;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο φέρνοντας εξελίξεις αναφορικά με κάποιο ταξίδι που έχεις σχεδιάσει, μία συνεργασία σου με το εξωτερικό ή με την ολοκλήρωση των σπουδών σου. Παράλληλα, ενδέχεται να σε απασχολήσουν νομικά ζητήματα ή κάποιο επαγγελματικό εγχείρημα. Επίσης, η διέλευση αυτή επηρεάζει τη γενικότερη αντίληψή σου για τη ζωή και σου δημιουργεί την ανάγκη σου να γίνεις περισσότερο εξωστρεφής, να επικοινωνήσεις με ανθρώπους διαφορετικούς, και να αναζητήσεις ένα καινούριο νόημα στα πράγματα, που θα σε κάνει πιο αισιόδοξο. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζει τον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες με εφορίες, τράπεζες ή οικονομικούς οργανισμούς, αυτή την περίοδο θα χρειαστεί να τα διευθετήσεις, ενώ παράλληλα θα σε απασχολήσει κάθε είδους δοσοληψία ή συμφωνία. Ακόμη, αν προετοιμάζεις μία συμβίωση με το ταίρι σου, θα τη δεις να δρομολογείται. Γενικά, θα θελήσεις να κάνεις στροφή προς τα μέσα και να αναζητήσεις κάποια βαθύτερα κομμάτια του εαυτού σου που, πλέον, θέλεις να τα εκφράσεις. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο, απέναντι από το ζώδιό σου, φέρνοντας εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ο τομέας των συνεργασιών σου δέχεται εύνοια, ενώ παράλληλα φαίνεται να βελτιώνονται οι σχέσεις σου με κάποιους συναδέλφους. Αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, αυτή είναι μία πολύ καλή περίοδος για να περάσεις χρόνο με τον σύντροφό σου και να έρθετε πιο κοντά μέσα από την καλή επικοινωνία ή με μία κοντινή απόδραση, που θα αναζωογονήσει τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, είναι πιθανό να γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο, με το οποίο θα μοιράζονται κοινές ιδέες και απόψεις. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στον 6ο ηλιακό σου οίκο που σχετίζεται με τη δουλειά σου και τον τρόπο ζωής σου. Ίσως να θελήσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στη διατροφή σου αυτή την περίοδο ή να ξεκινήσεις μία δραστηριότητα, που θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σου και θα κινητοποιήσει το σώμα σου. Από την άλλη, εκκρεμότητες που υπάρχουν στον χώρο εργασίας σου, τώρα θα τις δεις να προχωράνε, παράλληλα με κάποιες συζητήσεις και επαφές που αφορούν το καθημερινό σου πρόγραμμα. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Η πορεία του Ερμή στον Καρκίνο αποτελεί μία θετική διέλευση για σένα που σου φέρνει χαρά, δημιουργία, διασκέδαση και έρωτα. Η εξωστρέφειά σου αυξάνεται σημαντικά, αφού η ανάγκη σου να βγεις έξω να γνωρίσεις νέους, ανθρώπους και να κοινωνικοποιηθείς, θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Αν έχεις παιδιά, η σχέση σου μαζί τους έρχεται σε πρώτο πλάνο, ενώ οι δεσμευμένοι θα διανύσουν μια ευχάριστη και ερωτική περίοδο στη σχέση τους. Επίσης, η τόνωση της δημιουργικότητάς σου πιθανόν να φέρει αναγνώριση από τη δουλειά σου και επιβράβευση για τους κόπους σου. Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Καρκίνο τα ερωτικά σου; Για να μάθεις κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24