Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2024 για τα όλα ζώδια, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2024 για τα όλα ζώδια, από την Μαρία Ραπτοδήμου.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (4 votes)
Μαρία Ραπτοδήμου

Μάθε τι εξελίξεις θα έχουν τα Ζώδια το 2024 πως θα είναι το νέο έτος, πως θα κυλήσει σε αισθηματικό, επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Διάβασε στις Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις ζωδίων όλα όσα θα συμβούν στη ζωή σου, από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Ζώδια 2024 - Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2024

Το 2024 είναι μία χρονιά που σηματοδοτεί την απαρχή της αλλαγής των ενεργειών των σημαντικών πλανητών. Τον χορό αρχίζει ο Πλούτωνας που στις 21.01 μετακινείται στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς. Μπαίνουμε σε μία εικοσαετή περίοδο σημαντικών εξελίξεων, συνειδητοποιήσεων και ανακαλύψεων που θα ανατρέψει τα δεδομένα της ανθρωπότητας και θα οδηγήσει στην μαζική εξέλιξή της. Επίφοβο βέβαια είναι να εγκλωβιστούμε στην τεχνολογία και τις ανακαλύψεις και να χάσουμε την επαφή με το συναίσθημα. Οφείλουμε λοιπόν μέσα από τις αλλαγές που θα βιώσουμε να κρατήσουμε την ανθρώπινη φύση μας αλώβητη εξελίσσοντας μόνο το μυαλό, τις γνώσεις και τις δεξιότητές μας.

Ο Ποσειδώνας θα κινείται στους Ιχθύες επηρεάζοντας το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων. Η ανάγκη να ζήσουμε το θαύμα σε όλα τα επίπεδα μπορεί να οδηγήσει σε μία εσωτερική αναζήτηση που θα έχει πολύτιμα συμπεράσματα και θα προσφέρει πολλά στο συλλογικό ασυνείδητο. Έχουμε την ανάγκη σαν συλλογικότητες και πρόσωπα να έρθουμε σε επαφή με ανώτερες δυνάμεις δείχνοντας πίστη, δύναμη και ωριμότητα σε δύσκολες στιγμές που μας δοκιμάζουν. Παράλληλα όμως είναι εύκολο να παρασυρθούμε και να θυματοποιηθούμε σε πρόσωπα και συστήματα που επί της ουσίας θέλουν να μας φυλακίσουν σε εξαρτητικές καταστάσεις αμφιβόλου ηθικής. Η πάλη είναι εσωτερική και η μάχη καθοδηγείται από την καθαρότητα του καθενός μας.

Ο Ουρανός θα κινείται στον Ταύρο προσπαθώντας να ανατρέψει το αξιακό σύστημα που έχουμε θεμελιώσει τις προηγούμενες δεκαετίες. Οι εμμονές με την ύλη και τα αντικείμενα δεν θα βοηθήσουν να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη διέλευση, να μάθουμε από αυτήν και να επαναπροσδιορίσουμε την στάση μας απέναντι σε ότι θεωρούμε ότι διαμορφώνει ένα περιβάλλον σταθερότητας στη ζωή μας. Οικονομικά σκαμπανεβάσματα και ρίσκα θα καλλιεργήσουν το έδαφος ώστε να απομυθοποιήσουμε την πρότερη φιλοσοφία του επιτυχημένου ανθρώπου που μπορεί να κατακτήσει τα πάντα με την οικονομική του ευρωστία.

Το 2024 αναμένεται καυτό στα ερωτικά μας!

Θέλεις να μάθεις με ποιο άτομο θα περάσεις σούπερ ερωτικές στιγμές και πότε;

Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΑΡΩ στο 54330

Ο Κρόνος θα κινείται στους Ιχθύες φέρνοντάς μας αντιμέτωπους με βαθύτερα ζητήματα και απωθημένα που μας ταλαιπωρούν σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο. Τραύματα και πληγές που έχουν αφήσει το στίγμα τους στον άνθρωπο και τις γενιές φαίνεται να ξεκαθαρίζουν μέσα από μία απαιτητική διεργασία που μας φέρνει πιο κοντά στον Θεό που κρύβουμε μέσα μας ή την θεϊκή ύπαρξη στην οποία πιστεύουμε. Μπορεί όμως να λειτουργήσει αρνητικά επιβαρύνοντας την ψυχολογία μας και εγκλωβίζοντας μας σε φόβους και ενοχές, αν δεν είμαστε έτοιμοι να ξεπεράσουμε ότι μας έχει ταλαιπωρήσει και να απελευθερωθούμε από ψυχολογικά βαρίδια και αμφιβολίες.

Ο Δίας θα κινείται στον Ταύρο μέχρι τέλος Μαΐου φροντίζοντας να μαλακώσει τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουμε συλλογικά σε οικονομικό επίπεδο. Γεγονός είναι όμως ότι μπορεί να μας βάλει σε ένα κυνήγι οικονομικής φύσεως που δεν θα μας ικανοποιήσουν τα αποτελέσματα του όσο μεγάλα κι αν είναι. Απαιτείται μετρό για να παρακολουθούμε από απληστία και την αίσθηση του ανικανοποίητου. Η μετακίνησή του στους Διδύμους ενισχύει την επικοινωνιακή μας διάθεση και μας κατευθύνει σε ενδιαφέροντα μορφωτικά και γνωσιακά πού αναδεικνύουν τη σκέψη και την ευφυΐα μας. Η συγγραφή, οι έρευνες, κάθε είδους επικοινωνία και μεταφορά πληροφορίας μας ενθουσιάζει. Προσοχή όμως στην υπερβολική διάθεση να επικεντρωθούμε στο δέντρο χάνοντας το δάσος.

Μέσα στο 2024 θα πραγματοποιηθούν τέσσερις Εκλείψεις. Οι τρεις Εκλείψεις θα πραγματοποιηθούν στον Κριού - Ζυγού (25.03, 08.04 και 02.10) και η μία Έκλειψη στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων στις 18.09. Οι Εκλείψεις στον άξονα Κριού - Ζυγού (25.03, 08.04 και 02.10) μας φέρνουν αντιμέτωπους με την σχέση του «εγώ» με το «εμείς». Αναδεικνύονται ζητήματα σε σχέσεις και συνεργασίες που είναι επιτακτική ανάγκη να διαχειριστούμε αποτελεσματικά για να ξεπεράσουμε πληγές και δυσκολίες του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις μας.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων στις 18.09 αναδεικνύει την ανάγκη να κλείσουμε κεφάλαια του παρελθόντος αφήνοντας στο περιθώριο αυταπάτες και συναισθηματικές υπερβολές που μας παρασύρουν σε λάθη. Μία βουτιά στα άδυτα της ψυχής μας θα βοηθήσει να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας και να απελευθερωθούμε από πληγές και απογοήτευση που μπορεί ακόμα να επηρεάζουν την προσωπική μας πορεία.

Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις των 12 ζωδίων!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24