Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 6 Ιουλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 6 Ιουλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (6 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Η Νέα Σελήνη του μήνα κορυφώνεται στο ζώδιο του Καρκίνου στις 6 Ιουλίου 2024, ένα φεγγάρι που μας ωθεί να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σε τομείς που σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι και την ακίνητη περιουσία μας, θέματα συναισθηματικής ασφάλειας και προστατευτισμού. Εντείνεις συζητήσεις, μετακινήσεις και επαφές τόσο για επαγγελματικά θέματα όσο και για προσωπικές μας υποθέσεις. Η ευαισθησία θα είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα τις επόμενες μέρες, ενώ φαίνεται πως θα έρθουν στην επιφάνεια αναμνήσεις και γεγονότα που συνέβησαν στο παρελθόν, τα οποία παίζουν κάποιο ρόλο στο σήμερα.

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και οι προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο επηρεάζει το ηλιακό σου ναδίρ και φέρνει εξελίξεις οικογενειακά ζητήματα καθώς και σε θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σου. Είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία ενός ακίνητου τις επόμενες ημέρες ή να πραγματοποιήσεις μια μετακόμιση, ενώ παράλληλα φαίνεται πως θα υπάρξουν συζητήσεις με οικεία πρόσωπα για ένα θέμα που έχει ανακύψει και δημιουργεί προστριβές μεταξύ σας. Από την άλλη, ίσως να έρθουν στο νου σου αναμνήσεις που είχες απωθήσει, καλώντας σε να αντιμετωπίσεις συμπλέγματα και παιδικά τραύματα που σε κρατάνε πίσω… Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και στον 3ο ηλιακό σου οίκο εκκινεί μια επικοινωνιακή περίοδο για σένα. Τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξουν συζητήσεις με αδέρφια και κοντινούς σου συγγενείς για παρελθοντικές υποθέσεις, θέματα ακινήτων ή κάποιο οικογενειακό ζήτημα, ενώ παράλληλα φαίνεται πως διευρύνεις τις επαφές σου και συναντάς παλιούς γνωστούς ή οικεία πρόσωπα. Από την άλλη, ίσως να έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις μια κοντινή απόδραση, να μάθεις κάτι καινούριο ή να αλλάξεις μεταφορικό μέσον. Γενικά, η επικοινωνία σου με τους άλλους και κυρίως ο τρόπος που εκφράζεσαι, θα παίξει κάποιο ρόλο στις επαγγελματικές ή στις προσωπικές σου σχέσεις. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 2ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει τα οικονομικά σου. Το επόμενο διάστημα είναι πιθανό να κάνεις έξοδα για το σπίτι σου ή να δώσεις κάποια χρήματα στην οικογένειά σου, ενώ γενικά φαίνεται πως προσπαθείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια όσον αφορά τα υλικά σου αποκτήματα. Επίσης, είναι πιθανό να δρομολογήσεις την αγορά ενός ακινήτου ή να επενδύσεις σε κάτι που θα σου αποφέρει οφέλη μακροπρόθεσμα. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιό σου σε παρακινεί να κάνεις μια καινούρια αρχή τόσο σε προσωπικές όσο και σε επαγγελματικές σου υποθέσεις. Τις ημέρες αυτές, πολλαπλασιάζονται οι επαφές σου, συναντάς και μιλάς με περισσότερο κόσμο, με οικεία πρόσωπα και συγγενείς, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν εξελίξεις σε κάθε είδους συμφωνία που είχες στα σκαριά. Από την άλλη, ίσως να αναλαμβάνεις ένα νέο εγχείρημα στη δουλειά σου ή να υπάρχουν νέα δεδομένα που αφορούν το ταίρι σου και την πορεία της σχέσης σας. Μία νέα γνωριμία, ιδιαίτερα συναισθηματική, είναι πιθανό να προκύψει για τους αδέσμευτους. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και στον 12ο ηλιακό σου οίκο εκκινεί μία περίοδο, κατά την οποία εντείνεται η ανάγκη σου για χαλάρωση και αποστασιοποίηση από τις εξελίξεις. Η διαισθητικές σου ικανότητες οξύνονται και ακούς περισσότερο την εσωτερική σου φωνή, όμως από την άλλη, ίσως να φτάνουν στα αυτιά σου συγκεχυμένες πληροφορίες ή να υπάρχουν μπερδέματα στον χώρο εργασίας σου. Γενικά, το παρασκήνιο θα είναι έντονο τις ημέρες αυτές, τόσο σε αισθηματικές όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις. Κάνε ένα βήμα πίσω και ανάβαλε την ανάληψη πρωτοβουλιών και αποφάσεων για τον επόμενο μήνα. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Θέλεις να ξέρεις αν θα γίνει κάτι παραπάνω με την παράλληλη σχέση σου;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και στον 11ο ηλιακό σου οίκο φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν τις κοινωνικές σου επαφές. Τις επόμενες μέρες, θα συναντήσεις φίλους από το παρελθόν, θα συναναστραφείς με οικεία πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς και σε μία καινούρια παρέα ή ομάδα που θα έχετε κοινές ιδέες. Παράλληλα, αν έχει υπάρξει κάποια παρεξήγηση με έναν φίλο ή φίλη σου, θα επιδιώξεις να την επιλύσεις και να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι. Γενικά, θα έχεις την διάθεση να σχεδιάσεις το μέλλον, να σκεφτείς μελλοντικά σχέδια και να κάνεις νέα όνειρα… Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου και στο ηλιακό σου μεσουράνημα φέρνει εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Οι σχέσεις σου με ανώτερους στον χώρο εργασίας σου παρουσιάζουν νέα δεδομένα τις επόμενες μέρες, καθώς φαίνεται πως βρίσκεσαι εν μέσω συζητήσεων για ένα νέο εγχείρημα ή για κάτι που αφορά την επαγγελματική σου πορεία. Από την άλλη, φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν κάποιες υποθέσεις που αφορούν την οικογένειά σου και να χρειαστεί να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα στα επαγγελματικά σου σχέδια και στον χρόνο που αφιερώνεις σε κοντινά σου πρόσωπα. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και στον 9ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει θέματα που αφορούν σπουδές και ταξίδια. Ίσως να ξεκινάς κάποια εκπαιδευτική δραστηριότητα τις μέρες αυτές, να εξειδικεύεσαι σε ένα αντικείμενο ή να πραγματοποιείς μια επένδυση, ενώ παράλληλα φαίνεται πως κάνεις καινούρια επαγγελματικά σχέδια. Συνεργασίες με το εξωτερικό καθώς και κάποιο ταξίδι θα σε απασχολήσουν έντονα, ενώ δεν αποκλείεται απλώς να ξεκινάνε οι καλοκαιρινές σου διακοπές την περίοδο αυτή. Παράλληλα, φαίνεται πως υιοθετείς μία νέα στάση και αλλάζεις οπτική για κάποια πράγματα, προκειμένου να εξυπηρετήσεις συγκεκριμένους σκοπούς. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 8ο ηλιακό σου οίκο φέρνει νέα δεδομένα σε ό,τι αφορά οικονομικές σου υποθέσεις. Οφειλές, δάνεια και κληρονομιές καθώς και οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικούς οργανισμούς, θα σε απασχολήσει έντονα αυτή την εποχή, ενώ είναι πιθανό να υπογράψεις και κάποια καινούρια συμφωνία ή σύμβαση. Από την άλλη, το καινούριο φεγγάρι φέρνει στην επιφάνεια θέματα σχέσεων και ίσως υπάρξουν εξελίξεις στον μόνιμο δεσμό σου, που αφορούν οικονομικά ζητήματα, θέματα συμβίωσης ή σεξουαλικότητας. Γενικά, έρχεσαι πιο κοντά με τα συναισθήματά σου αυτή την εποχή και έχεις περισσότερη ανάγκη για ασφάλεια μέσα στις ερωτικές σου σχέσεις. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πρόκειται για μια περίοδο εξελίξεων στον δεσμό σου, ο οποίος φαίνεται να προχωρά παρακάτω, μέσα από συζητήσεις, προτάσεις και αποφάσεις που λαμβάνουν χώρα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Αιγόκερους, είναι πιθανό να κάνεις μια καινούρια γνωριμία τις ημέρες αυτές, η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία των αισθηματικών σου. Από την άλλη, είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις και στις συνεργασίες σου ή στις συναδελφικές σου σχέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΝΕΟ και μόνο στο zwdia24!!!

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς; Θέλεις να ξέρεις αν θα γίνει κάτι παραπάνω με την παράλληλη σχέση σου;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει τον τομέα της εργασίας σου. Τις ημέρες αυτές, είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις που επηρεάζουν την καθημερινότητα στη δουλειά σου, το πρόγραμμα που ακολουθείς, τις αρμοδιότητες και τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου. Από την άλλη, ίσως να σε απασχολήσει η φυσική σου κατάσταση και να αποφασίσεις να αλλάξεις διατροφή ή να υιοθετήσεις έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Καλό είναι πάντως να αναζητήσεις προσωπικό χρόνο για χαλάρωση και ξεκούραση για να μην καταπονήσεις το σώμα σου. Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 5ο ηλιακό σου οίκο ευνοεί ιδιαίτερα τις ερωτικές σου υποθέσεις και φέρνει ρομαντισμό και συναίσθημα στη ζωή σου. Μια νέα γνωριμία που έρχεται στο δρόμο σου, σου χαρίζει όμορφες στιγμές και ενδέχεται να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο έρωτα που θα σε σημαδέψει. Οι δεσμευμένοι ίσως να προχωρήσουν σε μια επισημοποίηση ή ακόμη και σε απόκτηση απογόνων. Παράλληλα, η δημιουργικότητά σου ανεβαίνει κατακόρυφα και ίσως να σου γίνει μια επαγγελματική πρόταση, μέσα από την οποία θα εκφράζεις τις καλλιτεχνικές σου κλίσεις… Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο τον αισθηματικό σου τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24