Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 21 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 21 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Μιράντα Βασιλείου

Η Νέα Σελήνη του μήνα σχηματίζεται στις 21 Μαρτίου 2023 στον πύρινο και παρορμητικό Κριό, το ζώδιο που αφορά τα νέα ξεκινήματα, την ορμή και το πάθος. Η ζωντάνια θα είναι διάχυτη τις μέρες αυτές και θα θελήσουμε να κάνουμε μία αποφασιστική αρχή, βγαίνοντας μπροστά και οδηγώντας τις εξελίξεις με τον τρόπο που θέλουμε εμείς. Με τη Νέα Σελήνη επανέρχονται σχέσεις και θέματα από το παρελθόν, στα οποία αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία να κάνουμε μία επανεκκίνηση και να τα εκτιμήσουμε πλέον διαφορετικά.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό και οι προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, σε σπρώχνει να ξεκινήσεις από την αρχή, γεμάτος ζωντάνια και αποφασιστικότητα. Με αυτό το φεγγάρι φαίνεται πως σταματάς να λειτουργείς παρασκηνιακά και φανερώνεις τον πραγματικό εαυτό σου, τα θέλω και τις επιθυμίες σου. Οποιοδήποτε πρόσωπο από το παρελθόν έχει επιστρέψει στη ζωή σου, πρέπει να αποδείξει την αξία του, διαφορετικά θα το αφήσεις πίσω και θα ανοίξεις τα φτερά σου για νέες περιπέτειες… Μάθε πως σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Κριό. Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη σε ωθεί να ασχοληθείς με το διαισθητικό σου κομμάτι και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου. Τις μέρες αυτές καλό είναι να ξεκινήσεις μια δραστηριότητα που θα σε βοηθά να ξεφεύγεις, να διώχνεις την ένταση και να εξωτερικεύεις το θυμό σου και την υπερένταση προς μία παραγωγική κατεύθυνση. Απόφυγε να εμπλακείς σε παρασκηνιακούς καβγάδες στη δουλειά σου. Μάθε πως σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Κριό. Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού σε ωθεί προς μία νέα κατεύθυνση. Το διάστημα αυτό θα θέσεις κάποιους καινούριους στόχους που αφορούν την προσωπική σου εξέλιξη και πιθανόν να αναθεωρήσεις κάποια συνεργασία σου, αποφασίζοντας να πορευτείς πιο μοναχικά στα επαγγελματικά σου. Παράλληλα, φαίνεται πως επανεξετάζεις τη συμμετοχή σου σε κάποια ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να συναντήσεις παλιούς φίλους ή ακόμη και μια παλιά σου σχέση. Μάθε πως σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Κριό. Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη φέρνει νέα δεδομένα στα επαγγελματικά σου. Η σχέση σου με κάποιον ανώτερο ή με έναν συνεργάτη σου μπαίνει στο στόχαστρο των εξελίξεων και φαίνεται πως θα βρεθείς προ αποφάσεων, όσον αφορά την επαγγελματική σου πορεία. Γενικά, μάλλον αναθεωρείς πράγματα σχετικά με την καριέρα σου, τη δημόσια εικόνα σου ή ένα εγχείρημα που έχεις αναλάβει, και αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες για να πορευτείς διαφορετικά από εδώ και πέρα. Μάθε πως σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Κριό. Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού σε σπρώχνει να ξεκινήσεις από την αρχή, να δεις με άλλο μάτι τα πράγματα και να αναδιαμορφώσεις την κοσμοθεωρία σου. Το διάστημα αυτό θα επανεξετάσεις κάποια συνεργασία σου που σχετίζεται με το εξωτερικό ή θα λάβεις μία απόφαση που σχετίζεται με θέματα εκπαίδευσης. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι με καλή συντροφιά, μέσα από το οποίο θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα αποκτήσεις νέο όραμα για τη ζωή. Μάθε πως σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Κριό. Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό ίσως, καταφέρεις να ξεχρεώσεις μία οφειλή που σου δημιουργούσε άγχος ή να ευνοηθείς από μία οικονομική συμφωνία, που περίμενες να υπογράψεις καιρό. Ίσως από την άλλη, να επιστρέφονται κάποια χρήματα σε σένα ή το σύντροφό σου, τα οποία βοηθούν στη συμβίωσή σας. Παράλληλα, θα σε απασχολήσουν θέματα σεξουαλικότητας και η ανεβασμένη σου λίμπιντο θα σε οδηγήσει σε παλιές ή νέες αγκαλιές… Μάθε πως σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Κριό. Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει θέματα σχέσεων, παρακινώντας τες σε ένα νέο ξεκίνημα. Οι δεσμευμένοι Ζυγοί θα έχουν την ευκαιρία να αναθερμάνουν το πάθος στη σχέση τους, αλλά και να επανεκτιμήσουν το σύντροφό τους. Κάποια οικονομικά θέματα που αφορούν τη σχέση σου ή και το ενδεχόμενο μιας επισημοποίησης, έρχονται σε πρώτο πλάνο. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου και εκείνοι που έχουν χωρίσει πρόσφατα, έχουν αυξημένες πιθανότητες επανασυνδέσεων ή όσοι έχουν κάνει πρόσφατα μια νέα γνωριμία, ίσως δουν το πρόσωπο αυτό με άλλο μάτι… Μάθε πως σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Κριό. Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Θέλεις να ξέρεις αν θα γίνει κάτι παραπάνω με την παράλληλη σχέση σου;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου θα φέρει ανακατατάξεις στην εργασία σου και στους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου. Κάποια συγκυρία που λαμβάνει χώρα στη δουλειά σου, ίσως σε ωθήσει να επανεκτιμήσεις κάποιους συναδέλφους σου ή την προσωπική σου αξία και κατά πόσο σου παρέχονται αυτά που σου αναλογούν. Από την άλλη, θα σε απασχολήσει έντονα το σώμα σου και καλό είναι να ξεκινήσεις δραστηριότητες, που θα σε βοηθήσουν να κατευνάσεις το άγχος και να εκτονώσεις την ένταση. Μάθε πως σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Κριό. Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού αυξάνει κατακόρυφα την δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθησή σου. Τις μέρες αυτές επαναξιολογείς τον εαυτό σου και τα προσόντα σου και ίσως θελήσεις να ξεκινήσεις μία δραστηριότητα, μέσα από την οποία θα εκφράζεις περισσότερο τον εαυτό σου και τα χαρίσματα που διαθέτεις. Παράλληλα, ο έρωτας καραδοκεί αυτό το διάστημα και είτε επιστρέφουν στη ζωή σου πρόσωπα με τα οποία ζεις μέρες πάθους, είτε ερωτεύεσαι το ταίρι σου από την αρχή… Μάθε πως σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Κριό. Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη εκκινεί ένα διάστημα εξελίξεων σε θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας. Ίσως να προχωράς σε μία ανακαίνιση ή σε αλλαγή κατοικίας τις μέρες αυτές, ενώ δεν αποκλείεται να αποφασίζεις να συμβιώσεις με έναν συγκάτοικο ή και με το ταίρι σου. Από την άλλη, έρχονται σε πρώτο πλάνο οι οικογενειακές σου σχέσεις και ενδέχεται να υπάρξει και κάποια ένταση ή να αλλάζει η σχέση σου με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, λόγω συγκυριών που προκύπτουν… Μάθε πως σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Κριό. Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σε κάνει πιο εκφραστικό και άμεσο στην επικοινωνία σου με τους άλλους, ενώ παράλληλα σε καλεί να δικτυωθείς. Παλιές και νέες γνωριμίες έρχονται στο δρόμο σου τις μέρες αυτές, είτε με ερωτικούς υποψήφιους είτε με εν δυνάμει συνεργάτες και γενικά φαίνεται πως μετακινείσαι περισσότερο και συνδιαλέγεσαι με περισσότερο κόσμο. Ακόμη, θα σε απασχολήσουν αδέρφια και κοντινοί συγγενείς και ίσως δεις τη σχέση σου με τα πρόσωπα αυτά να αναδιαμορφώνεται. Μάθε πως σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Κριό. Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες, ώστε να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Τις ημέρες αυτές θα συμβούν ανακατατάξεις στο εισόδημά σου, αλλά και στον τρόπο που ξοδεύεις χρήματα και γενικά καλό είναι να αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις ή την ανάληψη κάποιου ρίσκου όσον αφορά τα οικονομικά σου, γιατί θα βρεθείς προ εκπλήξεων. Προσπάθησε να κάνεις καλή διαχείριση και αναζήτησε πρόσθετες πηγές εισοδήματος αν χρειάζεται. Είναι μια καλή περίοδος για να αλλάξεις τις προτεραιότητές σου… Μάθε πως σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Κριό. Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24