02/04/2020

Εικόνα admin

Σελήνη αντίθεση Δίας, Πλούτωνας: Υπερβολές και εξουσιαστικές συμπεριφορές προβληματίζουν.

Σήμερα η Σελήνη στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα παραμείνει στον Καρκίνο και αυτό θα βάλει σε έντονες σκέψεις τα ζώδια  του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) τα φέρνει πιο κοντά σε οικογενειακά, επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα. Η αλήθεια είναι πως αυτά τα ζώδια θα αισθάνονται πιεστικά μέσα στο περιβάλλον τους και θα εμφανίζονται συνεχώς εκκρεμότητες που πρέπει να ασχοληθούν μαζί τους και να τις λύσουν και όχι να τις αγνοήσουν. Τα συναισθήματα θα είναι έντονα και ότι και αν κάνουμε θα προκαλεί προβληματισμό και σύγχυση στα άτομα που θα είναι κοντά μας. Δεν θα μπορέσουμε να εκφράσουμε αυτά που θέλουμε και θα επικρατήσει μια εσωτερική ταραχή που θα μας οδηγήσει σε συγκρούσεις και διαφωνία με το περιβάλλον μας. Οικογενειακά ζητήματα θα βγουν στην φόρα και θα μας προβληματίσουν αρκετά.

Το μεσημέρι η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας βγάζει από τα όρια μας και μας κάνει να γινόμαστε απόλυτοι και επιβλητικοί με τους άλλους να προσπαθούμε να επιβάλουμε τις απόψεις μας με εγωιστικό τρόπο και αυτό να μας οδηγεί σε τσακωμούς και αποστάσεις. Η συμπεριφορά μας δεν θα μπορέσει να κρατηθεί σε μια λογική σειρά και θα αλλάζει συνέχεια κατά την διάρκεια της μέρας με αποτέλεσμα να φτάνουμε πολλές φορές στα άκρα. Σε πρώτο πλάνο θα βρίσκονται οικογενειακά θέματα και ζητήματα καριέρας που θα προκαλέσουν αντιδράσεις με τους γύρω μας. Προσοχή μεγάλη σε αποφάσεις που θα πάρουμε και σε αυτά που θα πούμε, γιατί ένας λάθος χειρισμός να γίνει και θα καταλήξουμε σε προσωπική απομόνωση.

Το σημαντικό είναι η επαναστατική ορμή που θα μας διακρίνει απέναντι σε άτομα που προσπαθούν να επιβάλουν τις απόψεις τους και δεν μπορούμε να τις δεχτούμε-πιο πολύ θα αφορά κοινωνικά θέματα που θα βρεθούμε στην απέναντι.

Πιο αναλυτικά το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Ταύρο αλλάζει για λίγο το σκηνικό δυσφορίας μας βοηθά να ανέβουμε ψυχολογικά και θα χαρούμε μοναδικές στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και με το ταίρι μας. Μέσα στο οικογενειακό μας περιβάλλον θα υπάρχουν κάποια προβλήματα που θα κλιθούμε να αντιμετωπίσουμε για αυτό ο σωστός χειρισμός και ο διάλογος με τα αγαπημένα μας πρόσωπα θα μας βοηθήσει να καταλήξουμε σε θετικά αποτελέσματα και να έρθουμε πιο κοντά. Η καλή διάθεση είναι αυτή που θα μας φέρει πιο κοντά στα άτομα που αγαπάμε και ο διάλογος θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε και τα δικά τους θέλω, η κατανόηση απέναντι τους θα μας απομακρύνει από συγκρούσεις και αρνητικές συμπεριφορές.

Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στο Λέοντα και βοηθά τα ζώδια  της φωτιάς(Κριός, Λέων, Τοξότης)και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) να ανέβουν ψυχολογικά να αφήσουν πίσω τους προβλήματα καθημερινότητας και να γευτούν την κάθε όμορφη στιγμή που τους προσφέρεται. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να φτιάξουμε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα μέσα στην οποία θα περάσουμε μαγευτικές στιγμές με το ταίρι μας.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να αλλάξει και πάλι την ψυχολογική μας διάθεση και να μας βάλει σε έντονους προβληματισμούς. Η απαισιοδοξία θα επανέρθει ξανά οι εσωτερικές αδυναμίες θα προκαλέσουν προβλήματα στα προσωπικά μας. Θα πρέπει να προσέξουμε  τις επαφές που θα έχουμε με φιλικά μας πρόσωπα γιατί η ένταση που θα επικρατεί θα μας απομακρύνει από κοντά τους. Φυσικά καλό είναι να κρατάμε αποστάσεις από όλους αυτό το διάστημα για να είμαστε ασφαλείς και εμείς και οι άλλοι.

Κατηγορία Πρόβλεψης: 
Ημερομηνία Εμφάνισης: 
Πέμπτη, Απρίλιος 2, 2020