Ήλιος τετράγωνο Σελήνη: Φως και σκοτάδι παλεύουν μέσα μας.
Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα ένα αστρολογικό γεγονός που επηρεάζει αρκετά τα ζώδια του σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) και τα βοηθά να βγουν από την ανασφάλεια και να ασχοληθούν με την καθημερινότητα τους.
Στην επιφάνεια θα βγουν θέματα που σχετίζονται με παιδιά η ανάγκη για δημιουργία μας βοηθά να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να δείξουμε στους άλλους την αξία μας, προσωπικά ζητήματα σε πρώτο πλάνο. Κάποια σχέδια ή ιδέες που έχουμε θα προσπαθήσουμε να τις υλοποιήσουμε/νέα ή νέες γνωριμίες που θα προκύψουν θα ανεβάσουν την διάθεση μας και θα μα φέρουν πιο κοντά σε εσωτερικές ανάγκες. Θα βρούμε χρόνο να ασχοληθούμε με την σχέση και το άτομο που έχουμε δίπλα μας θα δώσουμε την ευκαιρία να εκφράσει όλα αυτά που κρατά μέσα του και να απελευθερωθεί από συναισθηματικά βάρη γεγονός που θα βοηθήσει τη σχέση να πάρει τα πάνω της.
Η συμπεριφορά μας σήμερα θα μεταβάλλεται από τη μια στιγμή στην άλλη με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ελέγξουμε και να καθορίσουμε λόγια και κινήσεις και να καταλήξουμε σε αδιέξοδα. Πρέπει να προσέξουμε πολύ καλά τα άτομα που θα βρεθούν κοντά μας γιατί ενδέχεται να μας υποσχεθούν κάτι που δεν θα το τηρήσουν και να απογοητευτούμε. Η ανάγκη για αυτοπροβολή ίσως δημιουργήσει προβλήματα με τους γύρω μας και να επικρατήσει ένταση και ασυνεννοησία μέσα στο περιβάλλον που κινούμαστε.
Συγκεκριμένα μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και το κλίμα παραμένει λίγο πολύ το ίδιο, αυξάνεται ακόμα περισσότερο η ένταση και προσωπικά ζητήματα που κάνουν την εμφάνιση τους προκαλούν ανατροπές και αλλαγές στο τρόπο σκέψης. Θα υπάρξουν διαφωνίες και τσακωμοί με άτομα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη καθημερινότητα μας/σε αυτή την περίπτωση η σιωπή είναι χρυσός, καλύτερα να μην πούμε κάτι που θα το μετανιώσουμε μετά.
Αναλυτικότερα το πρωί η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Ζυγό και μας βοηθά να ασχοληθούμε εντατικά με ζητήματα που ακόμα μας αφορούν να βρούμε άμεσα λύσεις σε θέματα που μας προκάλεσαν συναισθηματική ταραχή. Τα προσωπικά θα είναι στο επίκεντρο άτομα που θα βρεθούν κοντά μας θα μας βοηθήσουν να δούμε την αληθινή πλευρά των γεγονότων που συμβαίνουν γύρω μας και μας αφορούν.
Σε επαγγελματικό επίπεδο πρέπει να έχουμε πίστη στον εαυτό μας και να προβάλουμε ιδέες και απόψεις που έχουμε σε άτομα-κλειδιά που παίζουν σημαντικό ρόλο στη προώθηση της καριέρας μας και να μην φοβόμαστε τίποτα. Η δύναμη που έχουμε μέσα μας εξωτερικεύεται η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει και διεκδικούμε τα δικαιώματα μας και αυτά που μας ανήκουν. Φυσικά όλα αυτά μέσα σε ένα κλίμα ηρεμίας και λογικής χωρίς να ξεφεύγουμε από τα επιτρεπτά όρια. Οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές ευνοούνται αρκετά και επαγγελματικές συνεργασίες απογειώνονται. .
Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό και στο προσκήνιο εμφανίζονται ζητήματα από το παρελθόν που μας βάζουν σε έντονες σκέψεις αφορούν φιλοσοφικές και πνευματικές προσεγγίσεις και πρέπει να τους δώσουν την ανάλογη σημασία γιατί θα μας βοηθήσουν να επικοινωνήσουμε σωστά με άτομα του επαγγελματικού χώρου που σχετίζονται με την καριέρα μας. Κάποια άτομα που έχει καιρό να δούμε ενδέχεται να επικοινωνήσουν μαζί μας και αυτό θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα μας ανεβάσει ψυχολογικά θα πάρουμε δύναμη από αυτό και θα προχωρήσουμε δυναμικά στο επόμενο βήμα.
Όλα αυτά μέχρι το απόγευμα πιο μετά όμως το τετράγωνο του Ήλιου στον Σκορπιό με την Σελήνη στον Λέοντα ενισχύει την αρνητικότητα και την κακή διάθεση και μας απομακρύνει για λίγο από το περιβάλλον μας. Μέσα μας υπάρχει ένταση δεν μας βοηθά να χαλαρώσουμε και να ηρεμήσουμε και να δούμε με καθαρή ματιά αυτά που θέλουμε να κάνουμε για αυτό δεν πρέπει να πάρουμε αποφάσεις σε σοβαρά ζητήματα.
Αν δεν είμαστε λογικοί και συγκροτημένοι θα υπάρξουν προβλήματα σε οικονομικές συναλλαγές αλλά και στα προσωπικά μας. Η καχυποψία που θα επικρατεί θα δημιουργήσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις πρέπει να κρατήσουμε στάση λογική απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις και να μην αφήσουμε τα απωθημένα να βγουν στην φόρα και να μας δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα σε όλους τους τομείς. Αν εγκλωβίσουμε βαθιά μέσα μας φόβους και ανασφάλειες και πιστέψουμε στον εαυτό μας, θα τα καταφέρουμε…