09/04/2020

Εικόνα admin

Σελήνη τετράγωνο Άρης: Απωθημένα και απότομες αντιδράσεις επηρεάζουν τις φιλίες.

Πέμπτη και η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό ευνοώντας αρκετά τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) αλλά και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) τα βγάζει από το καβούκι τους και τα ωθεί στη δράση της καθημερινότητας. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο αυτό δεν μας βοηθά να πάρουμε τα πάνω μας ούτε να μπούμε δυναμικά στο παιχνίδι των ημερήσιων αναγκών μας, υπάρχει σημαντική πτώση αλλά αυτό δεν πρέπει να μας επηρεάζει αρνητικά. Αν εμπιστευτούμε τις δυνατότητες και τις αντοχές μας και πιστέψουμε στον εαυτό μας δεν θα αφήσουμε τις αρνητικές όψεις να μας κουμαντάρουν και να μας οδηγήσουν σε αδιέξοδα και λάθη που πρέπει να αποφύγουμε.

Στην επιφάνεια θα βγουν ανασφάλειες και φόβοι που θα μας κρατήσουν σε στασιμότητα δεν θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε ανασφάλειες και προσωπικά πάθη. Από το πρωί θα υπάρχει μια ένταση που θα κορυφωθεί στην πορεία της ημέρας και θα μας γεμίσει με εκνευρισμό και αρνητισμό. Η προσοχή θα στραφεί σε θέματα οικονομικά που θα μας απασχολήσουν αρκετά ή θα σχετίζονται με λογαριασμούς απλήρωτους ή με υποχρεώσεις που έχουμε με τρίτα άτομα. Εκείνο που θα μας βοηθήσει να φέρουμε σε πέρας όλα αυτά που μας απασχολούν είναι το ένστικτο μας που δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα μέσα στο οποίο θα μπορέσουμε να δράσουμε και θα κλείσουμε συμφωνίες που αφορούν τα επαγγελματικά μας και θα ανεβάσουν τα οικονομικά μας. Αυτή η κίνηση θα έχει θετική επίδραση στη ψυχολογία μας θα μας ανεβάσει σημαντικά και θα μας φέρει πιο κοντά στους στόχους μας. Καλό είναι να μην αφήσουμε την καχυποψία να μας επηρεάσει και να εμπιστευτούμε άτομα που πραγματικά νοίαζονται για εμας και είναι πρόθυμα να μας βοηθήσουμε σε ότι μας απασχολεί.

Σε προσωπικό επίπεδο θα βρούμε χρόνο και φυσικά τρόπο να πλησιάσουμε το ταίρι μας, και θα λύσουμε υπαρκτά προβλήματα που υπάρχουν μέσα στη σχέση μας. Προσοχή μεγάλη όμως γιατί ενδέχεται να υπερβούμε τα όρια και να επιβάλουμε με εξουσιαστικό τρόπο τις απόψεις μας, κάτι που θα μας φέρει σε σύγκρουση με τις επιθυμίες του συντρόφου μας. Θα πρέπει να υποχωρήσουμε για λίγο και να δώσουμε τόπο στο ταίρι μας να εκφράσει τα συναισθήματα του ελεύθερα χωρίς να το καπελώσουμε, να σεβαστούμε τις δικές του ανάγκες και επιθυμίες και να βοηθήσουμε τη σχέση να πάρει τα πάνω της.

Συγκεκριμένα μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο αλλάζει για λίγο το σκηνικό και μας κάνει δέσμιους των συναισθημάτων μας, δεν θα μπορέσουμε να εκφράσουμε αυτά που αισθανόμαστε και θα καταπιέσουμε τα βαθύτερα θέλω και τις ανάγκες μας. Η σιγουριά θα δώσει την θέση της στην αβεβαιότητα, η σταθερότητα στην κατήφεια, δεν θα υπάρξει αντικειμενική κρίση και άποψη θα δημιουργηθούν προβλήματα προσωπικά και κοινωνικά. Η ψυχολογία μας θα επηρεαστεί σημαντικά θα υπάρξει πρόβλημα επικοινωνίας με τους άλλους.

Το πρωί η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο θα φέρει αλλαγές σε οικονομικά θέματα και ίσως να παγώσουν συμφωνίες που περιμέναμε να γίνουν. Η ξαφνική αυτή αλλαγή θα παρουσιάσει προβλήματα συμπεριφοράς-τα νεύρα και η ένταση θα κορυφωθούν-θα μας απομακρύνουν από άτομα και στόχους. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε συμφωνίες και συναλλαγές που δεν θα έχουν την εξέλιξη που επιθυμούμε. Πιο μετά η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο γεγονός που κορυφώνει τον αρνητισμό, τον θυμό, τα νεύρα, και την κακή διάθεση. Θα πρέπει να βρούμε τρόπους να συγκρατήσουμε το θυμό μας, να μη ξεσπάσουμε πάνω σε αγαπημένα μας πρόσωπα, να μη πάρουμε αποφάσεις που θα τις μετανιώσουμε μετά.

Ο αρνητισμός που θα επικρατεί θα επεκταθεί και στα προσωπικά μας με αποτέλεσμα να παγώσουν για λίγο στόχοι και επιθυμίες που έχουμε. Η συμπεριφορά μας θα πάλλεται από στιγμές εκρηκτικής εκτόνωσης που θα επηρεάσουν την ψυχολογία μας και θα"ξεσπάσουμε"πάνω σε πρόσωπα που έχουν άμεση σχέση με τα σχέδια και τις φιλοδοξίες μας.

Κατηγορία Πρόβλεψης: 
Ημερομηνία Εμφάνισης: 
Πέμπτη, Απρίλιος 9, 2020