Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και από αυτό θα ευνοηθούν αρκετά τα ζώδια της γης και του νερού, τα ζώδια αυτά θα έρθουν πιο κοντά στα θέλω τους, θα ενεργοποιηθούν μέσα στο περιβάλλον τους και θα ασχοληθούν εντατικά με τις υποχρεώσεις τους. Οι υποχρεώσεις που θα έχει η μέρα θα είναι αρκετές για αυτό και πρέπει να μπούμε όλοι σε ένα σωστό πρόγραμμα και να μην αφήσουμε τον χρόνο να κυλήσει άδικα, για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να ενισχύσουμε τον οργανισμό μας με ενέργεια αλλά και καλή διατροφή. Από την άλλη το μεγάλο τρίγωνο που πραγματοποιεί με τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Δία στον Αιγόκερω θα παρουσιάσει και θα εμφανίσει πολλές ευκαιρίες σε εργασιακό επίπεδο, θα αφορούν την άνοδο και την εξέλιξη μας, δεν πρέπει να τις χάσουμε, τα επαγγελματικά μας θα βρίσκονται σε πολύ θετικές όψεις.
Μεγάλο τρίγωνο Σελήνης, Δια, Ουρανού: Σημαντικές ευκαιρίες ομορφαίνουν την καθημερινότητα.
Η Σελήνη που έχει περάσει ήδη στην Παρθένο μας φέρνει πιο κοντά σε θέματα ρουτίνας καθώς οι υποχρεώσεις θα αυξηθούν κατακόρυφα και δεν πρέπει να τις αγνοήσουμε, είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσουμε όρια και στόχους, να τακτοποιήσουμε ότι εκκρεμεί ακόμα και μας προβληματίζει, να βρούμε τελικά χρόνο και για τον εαυτό μας. Η αλήθεια είναι πως θα αισθανόμαστε ένα βάρος που θα μετατραπεί σε άγχος εξαιτίας του ήδη φορτωμένου προγράμματος που θα έχουμε, να τα προλάβουμε και να τα λύσουμε όλα, αυτό θα μας βγάλει κάποιες φορές από τα επιτρεπτά όρια και θα μας οδηγήσει σε συγκρούσεις με τους άλλους, σε γκρίνια, η διάθεση θα πέσει κατακόρυφα, θα υπάρξει διαφωνία μέσα στο εργασιακό περιβάλλον, θα συγκρουστούμε με συναδέρφους και θα χαλάσουν οι σχέσεις μας. Τι κάνουμε λοιπόν για να τα αποφύγουμε όλα αυτά? Πρώτα από όλα πρέπει να ακολουθήσουμε την λογική οδό και όχι την οδό των πρέπει, να εντάξουμε για λίγο την γυμναστική στην καθημερινότητα μας που θα μας βοηθήσει να αποβάλουμε το στρες και το άγχος-για όσους δεν το έχουν με την γυμναστική ας "ηρεμήσουν" τον οργανισμό τους με μια χαλαρωτική μουσική, και πριν μιλήσουμε να μετράμε μέχρι το 10, για να μην πούμε κάτι που θα το μετανιώσουμε μετά. .
Υπάρχει βέβαια και το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία στον Αιγόκερω και τον Ουρανό στον Ταύρο που φέρνουν αρκετές ευκαιρίες όσο αφορά τα εργασιακά και επαγγελματικά μας, κάποιες πόρτες θα ανοίξουν διάπλατα μπροστά μας, άτομα που θα μας πλησιάσουν θα μας βοηθήσουν να αναπτύξουμε τις ιδέες και τις απόψεις μας που τελικά θα ευνοήσουν τα μελλοντικά μας σχέδια, η καριέρα μας θα πάρει την ανιούσα. Είναι η στιγμή για να αρπάξουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν να χαμογελάσουμε στην τύχη μας, να πιστέψουμε στον εαυτό μας, οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι σημαντικές. Μέσα σε αυτές τις αλλαγές τα οικονομικά μας θα αναπνεύσουν επιτέλους και θα αρχίσει το πορτοφόλι μας να γεμίζει σιγά-σιγά, το τελευταίο διάστημα οι αλόγιστες σπατάλες που κάναμε μας έριξαν ψυχολογικά. Επίσης μέσα στο εργασιακό μας περιβάλλον θα γίνουν σημαντικές αλλαγές που θα λειτουργήσουν υπερ μας, και θα έχουν θετικό αντίκτυπο στα οικονομικά μας.