18/7/2022

Εικόνα mvalimiti

Οι ανάγκες επικεντρώνονται στην οικογένεια και τον σύντροφό μας.

Καλή εβδομάδα σε όλους! Δευτέρα και η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο ενισχύοντας συναισθηματικά τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

Θέματα οικογενειακής θαλπωρής βγαίνουν στο προσκήνιο και πρέπει να ασχοληθούμε μαζί τους καθώς νιώθουμε πως κάποια αγαπημένα πρόσωπα έχουν απομακρυνθεί από κοντά μας. Όμως με θετική ενέργεια και διάλογο μπορούμε να λύσουμε αρκετά κενά που υπάρχουν ανάμεσα μας και να βρούμε τον τρόπο να περάσουμε όμορφες και χαλαρές στιγμές να ενεργοποιηθούμε μέσα στο χώρο που κινούμαστε και να αρπάξουμε κάθε ευκαιρία που προσφέρεται για προσωπικά ζητήματα ή και θέματα θέματα ακίνητης περιουσίας που θα μας βοηθήσουν να αξιοποιήσουμε τα ακίνητα μας και να βελτιώσουμε τις οικονομικές συνθήκες και φυσικά και την διάθεση μας.

Παράλληλα ο Ήλιος από τον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δίνει ώθηση στα συναισθήματα και μας καλεί να απολαύσουμε κάθε όμορφη στιγμή με άτομα που αγαπάμε που μας αγαπάνε που μας κατανοούν και είναι πρόθυμα να μας βοηθήσουν σε κάθε πρόβλημα που έχουμε. Είναι σημαντικό να ασχοληθούμε με θέματα που αφορούν το παρελθόν καθώς θα κάνουν την εμφάνιση τους και θα μας κρατήσουν δέσμιους των αποφάσεων και των επιθυμιών μας να απαλλαχτούμε από άγχη και αρνητικά πάθη και να βρούμε χρόνο και για τον εαυτό μας. Όμως θα πρέπει να προσέξουμε πολύ τον τρόπο που θα επικοινωνήσουμε με τα άτομα που είναι κοντά μας καθώς ο Ερμής από τον Καρκίνο σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και το κλίμα θα είναι για λίγο έκρυθμο γεγονός που δεν μας βοηθά να λειτουργήσουμε έτσι όπως θέλουμε. Χρειάζεται λογική ηρεμία και ψυχραιμία για να μην ξεπεράσουμε τα όρια και τα βάλουμε άδικα με άτομα που δεν μας φταίνε σε κάτι, φυσικά κάποια πρόσωπα δίπλα μας είναι πρόθυμα να μας προσφέρουν την βοήθεια τους.

Λίγο πιο μετά η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες μέχρι το μεσημέρι σχηματίζοντας τα ξημερώματα σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Ήλιο από τον Καρκίνο και επηρεάζοντας την ψυχολογία μας. Ξεκινάμε την μέρα με ένταση και άγχος για αυτό και πρέπει να προσέξουμε πολύ καλά την συμπεριφορά μας μέσα στο χώρο που κινούμαστε απέναντι σε πρόσωπα που παίζουν ρόλο σε αποφάσεις που θα πάρουμε αλλά και σε συνεργάτες. Πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας και στις δυνατότητες που έχουμε και να μείνουμε μακριά από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Πιο μετά το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Καρκίνο μας βοηθά να έρθουμε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα μας και να ανακαλύψουμε άγνωστες πτυχές του εαυτού μας που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Κοντά μας η οικογένεια μας, παίζει ρόλο σε κάθε μας κίνηση σε αποφάσεις που θα πάρουμε και θα μας βοηθήσουν να κλείσουμε εκκρεμότητες που μας απασχολούν.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Κριό και η διάθεση μας αλλάζει ολοκληρωτικά. Γινόμαστε πιο σίγουροι και αποφασιστικοί για αυτά που θέλουμε να κάνουμε και θα πάρουμε πρωτοβουλίες που θα έχουν σημαντική εξέλιξη σε τομείς της ζωής μας επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα δρομολογούνται σωστά και η προσωπική μας ζωή γίνεται στόχος γοητείας για τους άλλους-με θετικό τρόπο. Απο την άλλη το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο ίσως αλλάξει το κλίμα που επικρατεί και δημιουργείται ένα αίσθημα ανασφάλειας και αδυναμίας που πηγάζει από εσωτερικές διαταραχές και επιβλητικές τάσεις που μόνο προβλήματα προκαλούν-επηρεάζουν τη σχέση την επαφή μας με τους άλλους δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε όπως θέλουμε και οδηγούμαστε σε αντιδικίες και κόντρες. Συμβουλή μέρας-εκμεταλλευόμαστε θετικές όψεις που επικρατούν και απολαμβάνουμε κάθε όμορφη στιγμή με τα άτομα που αγαπάμε με το ταίρι μας αλλά και με τον ίδιο τον εαυτό μας.

Κατηγορία Πρόβλεψης: 
Ημερομηνία Εμφάνισης: 
Δευτέρα, Ιούλιος 18, 2022