Ευαισθησίες και ενσυναίσθηση εκτοξεύουν τον αισθησιασμό.
Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).
Με την Σελήνη στο ζώδιο της κυβέρνησης της-μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό, και να ασχοληθούμε με θέματα που ακόμα είναι άλυτα και μας αγχώνουν αλλά και με οικογενειακά ζητήματα που θα κάνουν την εμφάνιση τους. Μας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσουμε στην προώθηση κάποιων στόχων που έχουμε και την ίδια στιγμή να έρθουμε πιο κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους να περάσουμε όσο πιο όμορφα γίνεται μακριά απο προβλήματα και άγχος. Τα συναισθήματα που επικρατούν είναι έντονα και κάποιες φορές μέσα στη μέρα δεν θα μπορέσουμε να τα εκφράσουμε εκεί που θέλουμε με αποτέλεσμα να καταλήξουμε σε αδιέξοδα και εσωστρέφεια. Σε πρώτο πλάνο η αρνητικότητα και η κυκλοθυμία που οδηγούν σε διαφωνίες, συγκρούσεις και ξεσπάσματα και φέρνουν διχασμό στις σχέσεις.
Είναι σημαντικό να βάλουμε γερές βάσεις σε ότι και αν αποφασίσουμε να κάνουμε και καλό είναι να μην προχωρήσουμε σε τελικές αποφάσεις καθώς δεν είμαστε σε θέση να σκεφτούμε λογικά και ώριμα και μετά θα μετανιώσουμε για τις επιλογές μας. Πρέπει να διαχειριστούμε κάθε αρνητική διάθεση που κάνει την εμφάνιση της και να περιοριστούμε σε πλαίσια λογικά. Πρέπει να θυμόμαστε πως ή μέρα σήμερα μας βοηθά να βάλουμε σε μια τάξη προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα και να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν-να δείξουμε την αξία μας στα κατάλληλα άτομα να υποδεχτούμε πρόσωπα που νιώθουμε κοντά μας και να περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί τους. Κάποιες εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία και αυτό θα μας χαροποιήσει αρκετά καθώς και οι συνθήκες που επικρατούν είναι ευνοϊκές για αποφάσεις που αφορούν αγοραπωλησίες και μετακομίσεις αλλά και αλλαγές σε οικονομικά πλάνα.
Η Σελήνη το μεσημέρι σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από τον Κριό και η διάθεση ακροβατεί ανάμεσα σε υπερβολές και ξεσπάσματα που χαλάνε για λίγο το κλίμα σε οικογενειακό, επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να ηρεμήσουμε και να χαλαρώσουμε να βάλουμε το μυαλό και την σκέψη μας σε μια τάξη και να επικεντρωθούμε σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε σήμερα, και να μην καταναλώνουμε την ενέργεια σε ανούσιες καταστάσεις. Ίσως κάποιες φορές να γίνουμε υπερόπτες και εγωιστές και να μην δεχτούμε την άποψη ατόμων που μας αγαπούν και μας νοίαζονται, να καταλήξουμε σε λανθασμένες επιλογές που αργότερα θα μετανιώσουμε.
Μέσα στη μέρα ενδέχεται να υπάρξουν και κάποιες προτάσεις που θα υπόσχονται άνοδο στην καριέρα και στα επαγγελματικά αλλά και σε οικονομικά. Δεν πρέπει να έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις καθώς στην πορεία θα απογοητευτούμε αν δεν πραγματοποιηθούν τα πλάνα που κάνουμε-την ίδια στιγμή θα πρέπει να μείνουμε μακριά απο υπερβολικές απαιτήσεις από τους γύρω μας καθώς θα ξεφύγουμε απο τα όρια και θα φτάσουμε στα άκρα.
Το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τους Ιχθύες και στην επιφάνεια βγαίνουν ευαισθησίες και πάθη που μας κυριεύουν και έχουν αντίκτυπο στην προσωπική ζωή. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε το ταίρι μας, τις ανάγκες που έχει, να ασχοληθούμε με την σχέση, να καλύψουμε κάποια κενά που ακόμα υπάρχουν, να φτιάξουμε ένα άκρως ερωτικό και ρομαντικό κλίμα μόνο για δύο, να επιτρέψουμε στην αγάπη και στον έρωτα να ανασάνει. Η αισιοδοξία ανεβαίνει κατακόρυφα αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο να προχωρήσουμε πιο κάτω να έρθουμε σε επαφή με άτομα απο το παρελθόν, καθώς ενώσεις, επαφές και επανασυνδέσεις ευνοούνται μοναδικά αυτή την περίοδο και ιδιαίτερα σήμερα.