Ερμής τετράγωνο Πλούτωνας: Καυστικές εκφράσεις επηρεάζουν αρνητικά τις συζητήσεις μας.
Σήμερα το τετράγωνο του Ερμή στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω επηρεάζει σημαντικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και τα ωθεί σε συναισθηματικές επιρροές που θα επηρεάσουν επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα για αυτό και πρέπει να προσέξουν πολύ καλά τις κινήσεις του μέσα στο περιβάλλον τους. Στην επιφάνεια θα βγουν καλά κρυμμένα πάθη και συναισθήματα που θα μας κρατήσουν δέσμιους των επιθυμιών και των θέλων μας και θα δημιουργήσουν προβλήματα επικοινωνίας με τους άλλους αλλά και εμπόδια στα θέματα μας. Η κατάσταση αυτή που θα επικρατεί θα μας βγάλει από τα λογικά πλαίσια θα μας κάνει αρκετά σκληρούς και απόλυτους γεγονός που θα μας απομακρύνει από τα άτομα που αγαπάμε αλλά και από τις καθημερινές μας ασχολίες.
Η καθημερινότητα μας πιέζει αρκετά το τελευταίο διάστημα και μας απομακρύνει από αυτά που θέλουμε να κάνουμε, κρατάει το μυαλό μας σε μια στασιμότητα και μας ρίχνει ψυχολογικά. Θα πρέπει να δείξουμε ωριμότητα και να βάλουμε την λογική σε λειτουργία για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες και εμπόδια που χαλάνε τις μέρες μας αλλά και την διάθεση μας γενικότερα. Από την άλλη όμως θα πρέπει να έρθουμε πιο κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα και να τους δείξουμε ότι είμαστε εκεί κοντά τους αν μας χρειαστούν.
Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες αρχίζει την αναδρομή πορεία του και μας βοηθά να ασχοληθούμε με το μέσα μας. Αφήνουμε στην άκρη ανούσιες καταστάσεις και ασχολούμαστε με πιο πρακτικά θέματα. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να ανακαλύψουμε άγνωστες πτυχές του εαυτού μας να ασχοληθούμε πιο πολύ με εμάς να ανέβουμε ψυχολογικά, να δούμε την θετική πλευρά των πραγμάτων. Η ενασχόληση με τις τέχνες θα μας βοηθήσει να τοποθετήσουμε τις σωστές βάσεις και βρούμε ισορροπίες συναισθηματικής δημιουργίας.
Συγκεκριμένα η Σελήνη παραμένει μέχρι το πρωί στον Ταύρο και η διάθεση μας θα μεταβάλλεται συνέχεια/θα επικρατεί μια περίεργη κατάσταση που δεν θα μπορέσουμε να ελέγξουμε. Όμως μετά τα μεσάνυχτα, το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας ανεβάζει ψυχολογικά μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση και δύναμη και μας φέρνει πιο κοντά σε εσωτερικές αναζητήσεις. Ο τρόπος που θα αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις θα μας βοηθήσει να λύσουμε σημαντικά προβλήματα και δούμε την καθημερινότητα μας με άλλο μάτι. Τα ξημερώματα, το τρίγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω ανεβάζει και άλλο την αισιοδοξία μας και μας βοηθά να ασχοληθούμε εντατικά με επαγγελματικά ζητήματα που ακόμα μας απασχολούν και να κουβεντιάσουμε με άτομα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρουμε. Ίσως να θέσουμε και κάποιους όρους μέσα στη δουλειά μας, φυσικά αυτό θα πρέπει να το κάνουμε σε λογικά πλαίσια, οι απαιτήσεις που θα έχουμε θα πρέπει να μπορούν να πραγματοποιηθούν.
Μετά τις 10 το πρωί περνάει στους Διδύμους ανεβάζοντας κατακόρυφα την ανάγκη για επικοινωνία και μας φέρνει πιο κοντά στα άτομα που αγαπάμε αλλά και στο ταίρι μας. Αυτό θα μας βοηθήσει να εκφράσουμε όλα αυτά που κρατάμε μέσα μας, θα βγάλουμε στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα, απόψεις και ιδέες θα βρουν θετικό αντίκτυπο πάνω στους άλλους. Η αλήθεια είναι πως η αποδοχή που θα έχουμε από τους άλλους θα μας βοηθήσει να χαλαρώσουμε και να αποβάλουμε από πάνω μας άγχος και εντάσεις που δημιούργησαν οι προηγούμενες μέρες. Το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Υδροχόο μετά το μεσημέρι βγάζει στην επιφάνεια ρεαλισμό και έντονα συναισθήματα που θα μας καθηλώσουν. Θα έχουμε μια καλύτερη οπτική άποψη σε ότι συμβαίνει γύρω μας. Κοντά μας θα βρίσκονται άτομα του φιλικού και του κοντινού μας περιβάλλοντος που θα μας βοηθήσουν να βρούμε λύσεις σε ότι μας απασχολεί. Από την άλλη ενδέχεται να ζητήσουν και την δική μας βοήθεια σε δικά τους θέματα και θα πρέπει να τους την δώσουμε.