Η Σελήνη περνάει στον Κριό σήμερα Τρίτη και αυτό θα αλλάξει πολλά στην ψυχοσύνθεση μας καθώς η διάθεση μας θα "χαλάσει" για λίγο με αποτέλεσμα να γίνουμε πιο επιθετικοί απέναντι στα άτομα που αγαπάμε και όχι μόνο, και αυτό θα το κάνουμε για να προωθήσουμε τις επιθυμίες μας και τα δικά μας θέλω η ανάγκη μας να είμαστε εμείς το επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα μας οδηγήσει σε υπερβολικές συμπεριφορές και εντάσεις με τους άλλους.
Σε όλο αυτό θα συμβάλει και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Καρκίνο που δεν θα βοηθήσει την ένταση που θα υπάρχει και θα μεγεθύνει τα συναισθηματικά μας πάθη τα νεύρα θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και το ξέσπασμα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο θα φτάσει στα άκρα. Πιο μετά όμως η Σελήνη θα σχηματίσει σύνοδο με το Χείρωνα και αυτό θα μας προκαλέσει να λύσουμε πολλά θέματα αλλά και να αντιμετωπίσουμε σωστά τα υπερβολικά συναισθήματα που μας οδηγούν σε αρνητικές καταστάσεις.
Ήλιος στον Καρκίνο τετράγωνο με Σελήνη στον Κριό: Συναίσθημα και δυναμισμός προκαλούν έντονη εσωτερική σύγκρουση.
Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα έχουμε κλειστά τα μάτια στα θέλω των άλλων δεν θα μπορούμε να αντιληφθούμε τι είναι αυτό που πραγματικά ζητούν απο εμάς, τα προσωπικά, τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά ζητήματα θα μας κρατήσουν σε μια ένταση εξαιτίας του τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη στον Κριό. Δεν θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε λογικά τα συναισθήματα μας και αυτό θα μας οδηγήσει σε πολλά αδιέξοδα αλλά και σε εκρήξεις νευρικότητας-ξέσπασμα πάνω σε άτομα που δεν μας φταίνε σε κάτι, αλλά και ο θυμός μας θα είναι υπερβολικός.
Σήμερα θα πρέπει να προσέξουν πολύ καλά οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού και αυτό σημαίνει πως όσοι είναι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου και ανήκουν στα ζώδια του Κριού, Ζυγού, και Αιγόκερου θα πρέπει να συγκρατήσουν τον εαυτό τους απο ορμητικές συμπεριφορές γιατί το μόνο σίγουρο είναι πώς θα μπλεχτούν σε ένα παιχνίδι αντιπαλότητας σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο, θα έρθουν σε ρήξη με τα άτομα που θα είναι κοντά τους δεν θα μπορούν να κατανοήσουν τις δικές τους επιθυμίες και αυτό θα φτάσει σε ακραίες καταστάσεις που θα δημιουργήσουν ένα τεράστιο χάσμα επικοινωνίας ανάμεσα τους.
Λίγο πιο μετά η Σελήνη θα σχηματίσει σύνοδο με το Χείρωνα και θα βγουν στην φόρα όλα τα αρνητικά συναισθηματικά μας πάθη δεν θα μπορούμε να τα διαχειριστούμε και αυτό θα μας ρίξει ψυχολογικά. Ο Κριός το ζώδιο που θα επικρατεί έντονα δίπλα μας δεν θα βοηθήσει καθόλου τις καταστάσεις το σίγουρο είναι πως θα τις μπλέξει πιο πολύ και στην ανάγκη μας να βγάλουμε στην φόρα τα ευαίσθητα ένστικτα, θα πέσουμε σε πολλές παγίδες-αυτό θα προκαλέσει θυμό, επιθετικότητα και ένταση στις προσωπικές σχέσεις.
Το σημαντικό είναι να βρούμε τρόπους να "κλείσουμε" τις πληγές που έχουν ανοίξει να μην επικεντρωθούμε σε καταστάσεις του παρελθόντος να δούμε το μέλλον μας δυναμικά και αισιόδοξα, γιατί η στασιμότητα που ήδη επικρατεί μας εμποδίζει να ανασάνουμε και να δημιουργήσουμε μέσα στο περιβάλλον μας, μειώνει την προσωπικότητα μας και επηρεάζει αρνητικά τον συναισθηματικό μας κόσμο.