Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα - Εσωτερική δύναμη, άμεσες προσεγγίσεις
Σήμερα ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και δίνει θετική όψη που μας βοηθά να πάρουμε τα πάνω μας και να ασχοληθούμε πιο πολύ με εσωτερικές συναισθηματικές ευαισθησίες. Οι όψεις που επικρατούν μέσα στη μέρα μας γεμίζουν με δύναμη και αντοχή, σιγουριά και αυτοπεποίθηση, ανάγκη να προβάλουμε τον εαυτό μας στους άλλους. Είναι σημαντικό να ασχοληθούμε με ενέργειες που θα μας κρατήσουν σε δημιουργικότητα και ενεργειακή δράση. Πρέπει όμως να μείνουμε μακριά απο αρνητικές διαθέσεις και ενδοιασμούς και να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα/κλεδιά που θα μας βοηθήσουν να βρούμε λύσεις στα θέματα που ακόμα μας απασχολούν. Προσοχή σε επιπόλαιες ενέργειες που δεν θα μας βοηθήσουν στα σχέδια μας. Παραμένουμε μέσα σε πλαίσια που μας βοηθούν να δράσουμε με ασφάλεια και διώχνουμε μακριά πρόσωπα που μας επηρεάζουν αρνητικά.
Με καλή διάθεση και αισιοδοξία μπορούμε να πετύχουμε πιο πολλά απο αυτά που νομίζουμε και η δύναμη που κρύβουμε μέσα μας θα εξωτερικευτεί και θα αντιμετωπίσουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Αναζητούμε μέσα μας βαθιά να βρούμε τι είναι αυτό που μας κάνει χαρούμενους και ευτυχισμένους και αυτό οδηγεί σε ψυχολογική αναζωογόνηση. Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα σε πρώτο πλάνο θα υπάρξουν προτάσεις και συμφωνίες αλλά και δυναμικές προσεγγίσεις που θα έχουν θετικό αποτέλεσμα-ηγετικοί χαρακτήρες θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν τα προσόντα τους με τρόπο δημιουργικό.
Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη ο δρόμος ανοίγει για επιτυχίες και άνοδο και θα υπάρξουν σημαντικά ανοίγματα που θα οδηγήσουν σε συμφιλίωση και επανασύνδεση ακόμα και με άτομα απο το παρελθόν. Συγκεκριμένα τα τσακωμένα ή χωρισμένα ζευγάρια θα μπορέσουν να έρθουν ξανά και κοντά και θα κουβεντιάσουν για το θέμα της αγάπης, της σχέσης τους, θα λύσουν κενά και αποστάσεις και θα βάλουν την πορεία της σχέσης σε τροχιά εξέλιξης.
Είναι σημαντικό να ασχοληθούν με προβλήματα που υπάρχουν ακόμα και να εκφράσουν την αγάπη τους με πράξεις. Σιγά-σιγά θα βελτιωθούν οι σχέσεις και θα υπάρξουν επαφές και συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν. Σε θέματα οικονομικής φύσης ίσως να υπάρξουν κάποια χρήματα απο εκεί που δεν το περιμένουμε και αυτό θα μας χαροποιήσει αρκετά. Είναι σημαντικό να διαχειριστούμε το ταμείο μας και να αποφύγουμε περιττά έξοδα. Την ίδια στιγμή ευνοϊκές είναι οι συνθήκες για να τακτοποιηθούν χρηματικές εκκρεμότητες που μας ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα.