30/11/2022

Εικόνα mvalimiti

Η επικοινωνία βοηθά να σχεδιάσουμε ταξίδια και σχέδια με ρεαλισμό και ωριμότητα.

Τέλος του μήνα και το εξάγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Κρόνο στον Υδροχόο ανεβάζει την διάθεση στα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) που πρωταγωνιστούν μέσα στη μέρα.

Νιώθουμε την ανάγκη να ασχοληθούμε με προσωπικά ζητήματα και να προωθήσουμε σχέδια που έχουμε, με λογική και ορθή σκέψη θα έχουμε θεαματικά αποτελέσματα. Μπορούμε να εκφράσουμε ιδέες και απόψεις στα κατάλληλα πρόσωπα χωρίς να επιβάλουμε τις σκέψεις μας, άτομα που είναι κοντά μας είναι πρόθυμα να μας βοηθήσουν σε ότι αποφάσεις και αν πάρουμε-η παρουσία του Κρόνου μας βοηθά να λειτουργήσουμε ορθά και λογικά και να μην αφήσουμε τον εαυτό μας ευάλωτο να παρασυρθεί από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που δεν θα πραγματοποιηθούν.

Είναι σημαντικό να παραμείνουμε μέσα σε λογικά πλαίσια και να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα που θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε ζητήματα της καθημερινότητας θέματα που μας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα να καλύψουμε κενά και αποστάσεις που μας κρατάνε μακριά από αγαπημένα πρόσωπα. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάθε θετική όψη που προσφέρεται για να βάλουμε σε εφαρμογή κάποια σχέδια που έχουμε η ημέρα προσφέρει ευκαιρίες για επαγγελματικές συνεργασίες και επαφές με πρόσωπα που σχετίζονται με το εξωτερικό, που παίζουν σημαντικό ρόλο στη καριέρα μας.

Σε ένα δεύτερο επίπεδο αισθανόμαστε την ανάγκη να ασχοληθούμε με πνευματικές αναζητήσεις που θα διευρύνουν τους ορίζοντες μας και θα μας εμπόυτίσουν με γνώσεις και παιδεία. Μέσα σε αυτό το κλίμα θα έρθουμε σε επαφή με άτομα του φιλικού περιβάλλοντος που θα σταθούν αρωγοί στις προσπάθειες που κάνουμε, οι συμβουλές τους δίνουν τις καλύτερες λύσεις σε κάθε θέμα που μας απασχολεί και παραμένει ακόμα άλυτο. Αυτή η συγκεκριμένη συγκυρία μας βοηθά να ξεφύγουμε από ανασφάλεια και στασιμότητα να πιστέψουμε στον εαυτό μας να φτιάξουμε ένα πλάνο που θα αφορά προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα αλλά και κάποια ταξίδια που έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε. Αρκεί να ξεπεράσουμε εμπόδια και προβλήματα που θα παρουσιαστούν και να παραμείνουμε σε ορθή πορεία για να φτάσουμε στο σημείο που επιθυμούμε.

Συγκεκριμένα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και μας βοηθά να ασχοληθούμε με βαθύτερες σκέψεις, να έρθουμε σε επαφή με τον εσωτερικό μας κόσμο. Βγαίνουμε από το καβούκι μας και επιδιώκουμε να πάρουμε την κατάσταση επάνω μας-θα διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν θα εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε θα διευρύνουμε τους ορίζοντες μας με γνώσεις και σκέψεις που θα υλοποιηθούν.

Η αλήθεια είναι πως κάποιες στιγμές θα νιώσουμε την ανάγκη να κλειστούμε στον εαυτό μας και να βρούμε τις ισορροπίες που θα μας κρατήσουν στην επιφάνεια. Ζητήματα από το παρελθόν επανέρχονται και μας απασχολούν αρκετά νιώθουμε την ανάγκη να ηρεμήσουμε και να χαλαρώσουμε ίσως ένα πλάνο για ταξίδια κοντινά να γεμίσουν τις μπαταρίες μας ξανά. Μέσα από απωθημένα, λάθη και αδυναμίες εκφράζουμε την ανάγκη για ψυχική ηρεμία και γενική χαλάρωση να καθαρίσουμε το μυαλό μας από κάθε αρνητική σκέψη που μας κρατάει δέσμιους των επιθυμιών μας. Προσοχή σε θέματα καθημερινότητας που πρέπει να λύσουμε, άτομα που είναι κοντά είναι πρόθυμα να προσφέρουν με κάθε τρόπο την βοήθεια τους. Αρκεί να μείνουμε συγκεντρωμένοι και σταθεροί σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε και να μην παρασυρθούμε από υπερβολές και ουτοπίες που θα μας βγάλουν από το δρόμο μας.

Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από τον Τοξότη με την Σελήνη μέσα στην ημέρα προκαλεί εσωτερικές ταραχές και πολλά κένα που εκδηλώνονται με ανησυχία, ανασφάλεια, αδυναμία αυτοσυγκέντρωσης, συναισθηματικές διαταραχές. Πληγές ανοιχτές μας πονάνε ακόμα είναι σημαντικό να μην επηρεαστούμε από κάθε αρνητική επιβολή και να βρούμε διεξόδους στις εξόδους και στην διασκέδαση και στις επαφές με πρόσωπα που μας ανεβάζουν ψυχολογικά. Καλό είναι να μείνουμε μακριά από τσακωμούς και εντάσεις που θα επηρεάσουν την σχέση μας και θα μας φέρουν σε δύσκολη θέση απέναντι στο άτομο που αγαπάμε.

Κατηγορία Πρόβλεψης: 
Ημερομηνία Εμφάνισης: 
Τετάρτη, Νοέμβριος 30, 2022