3/3/2023

Εικόνα mvalimiti

Η επικοινωνία “θολώνει” καθώς οι αυταπάτες κάνουν την εμφάνισή τους.

Τέλος της εβδομάδας και ο Ερμής περνάει στους Ιχθύες και προκαλεί συναισθηματικές ταραχές στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Με τον Ερμή στο ζώδιο της πτώσης και της αδυναμίας του δεν θα μπορέσουμε να απελευθερωθούμε από καταπιεστικές συμπεριφορές και θα εγκλωβιστούμε μέσα σε ένα κυκεώνα έντονων αντιπαραθέσεων που δεν μας αφήνει να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε και θα υπάρξει δυσφορία. Είναι σημαντικό να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να ασχοληθούμε με υποθέσεις της καθημερινότητας να φέρουμε σε πέρας ζητήματα που παραμένουν άλυτα και μας αγχώνουν να ζητήσουμε βοήθεια από άτομα που εμπιστευόμαστε. Την ίδια στιγμή νιώθουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε από αυτά που συμβαίνουν και επηρεάζουν την ψυχολογική μας διάθεση να αφήσουμε το μυαλό μας ελεύθερο να ταξιδέψει σε μέρη ονειρικά και μαγικά, να έρθουμε σε επαφή με βαθύτερες ανάγκες.

Η επικοινωνία με τους γύρω θα γίνεται με ευκολία για αυτό και μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό για δικές μας προσωπικές ανάγκες και προβολή. Προσοχή όμως σε αποφάσεις που ενδέχεται να πάρουμε, προσωπικές και επαγγελματικές, καθώς δεν θα έχουμε τα αποτελέσματα που περιμένουμε και θα απογοητευτούμε. Συγκεκριμένα η διέλευση αυτή είναι ιδανική για να λύσουμε ζητήματα που αφορούν το παρελθόν και μας αγχώνουν αλλά και μας κρατάνε σε μια στασιμότητα και αδράνεια. Στο προσκήνιο εμφανίζονται γραφειοκρατικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες και αν αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία θα μπορέσουμε να κλείσουμε κεφάλαια και υποθέσεις που δεν μας επιτρέπουν να ηρεμήσουμε και θα προωθήσουμε σχέδια και φιλοδοξίες που θα μας φέρουν πιο κοντά στους στόχους μας. Όμως θα πρέπει να προσέξουμε υποσχέσεις που ενδέχεται να δώσουμε και να μην μπορέσουμε να τις τηρήσουμε και να μείνουμε μακριά από δεσμεύσεις που θα μας παρασύρουν σε μεγάλα λόγια που είναι αδύνατον να πραγματοποιήσουμε.

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το απόγευμα στον Καρκίνο και το εξάγωνο που κάνει νωρίς το πρωί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ανεβάζει την διάθεση και μας βοηθά να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε πιο ουσιαστικά ζητήματα. Μπορούμε να φέρουμε σε πέρας υποθέσεις δύσκολες αν είμαστε λογικοί και σταθεροί στις αποφάσεις που θα πάρουμε και δεν αφήσουμε το πάθος να μας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια και αδιέξοδα. Μπορούμε να τακτοποιήσουμε ζητήματα του παρελθόντος που επηρεάζουν το οικογενειακό περιβάλλον και μας αγχώνουν, μας προβληματίζουν, μας κρατάνε σε υπερένταση.

Λίγο μετά το μεσημέρι τα πράγματα αλλάζουν και πρέπει να προσέξουμε συμπεριφορά και κινήσεις καθως η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και επικρατεί αναστάτωση. Προβάλλονται εξουσιαστικές συμπεριφορές, χειριστικές διαθέσεις και κόντρες που θα επηρεάσουν το περιβάλλον, αλλά και θα φέρουν καθυστέρηση σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Άρα καλό είναι να μην πάρουμε βιαστικές αποφάσεις και να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα που καθορίζουν επαγγελματικά μας σχέδια-να αποφύγουμε διαφωνίες και συγκρούσεις μαζί τους γιατί μόνο κακό θα μας κάνει. Κάποια δεδομένα αλλάζουν και επηρεάζουν την ψυχοσύνθεση μας.

Η Σελήνη το απόγευμα μετακινείται στον Λέοντα και μας βοηθά να επανέρθουμε σιγά-σιγά στην δράση και στην ενέργεια-συναντήσεις με φίλους, έξοδοι, διασκέδαση, σε πρώτο πλάνο. Παράλληλα η προσωπική ζωή έρχεται στο προσκήνιο και ερχόμαστε πιο κοντά στο άτομο που αγαπάμε βιώνουμε μοναδικές στιγμές, η ερωτική διάθεση ενώνει δύο σώματα σε ένα και η σχέση παίρνει την ανιούσα.

Κατηγορία Πρόβλεψης: 
Ημερομηνία Εμφάνισης: 
Παρασκευή, Μάρτιος 3, 2023