4/2/2023

Εικόνα mvalimiti

Ανατροπές και υπερένταση επηρεάζουν στόχους και φιλοδοξίες.

Σάββατο και το τετράγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Ταύρο ταρακουνά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) τα οποία θα βρεθούν στο προσκήνιο με έντονο τρόπο.

Δεν θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από καταπιέσεις και πιέσεις και θα εγκλωβιστούμε μέσα σε ένα κλοιό έντονων αντιφάσεων και αντιπαραθέσεων που δεν μας επιτρέπει να κάνουμε αυτά που θέλουμε. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτούμε κάποιες θετικές όψεις που επικρατούν και να προχωρήσουμε στην επίτευξη κάποιων στόχων που έχουμε, αρκεί να συγκρατήσουμε την επιθετική και ορμητική συμπεριφορά που μας διακατέχει. Θα υπάρξουν ανατροπές σε κάποια δεδομένα που αφορούν επαγγελματικά και προσωπικά σχέδια και αυτό θα μας εκνευρίσει αρκετά. Όμως δεν πρέπει να καταθέσουμε τα όπλα καθώς οι προσπάθειες και οι κόποι μας θα αποδώσουν καρπούς και θα δεχτούμε την εύνοια των ανωτέρων μας.

Πρέπει να προστατεύσουμε τον εαυτό μας από εξωτερικές αρνητικές επιθέσεις που θα μας απομακρύνουν από αυτά που θέλουμε να κάνουμε και θα μας κρατήσουν σε στασιμότητα και αδράνεια. Είναι σημαντικό να βάλουμε σκέψεις και μυαλό σε ορθή πορεία και να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν άμεσα, με ηρεμία και καθαρό μυαλό. Η ένταση που επικρατεί μέσα στο περιβάλλον που κινούμαστε ενδέχεται να οδηγήσει σε κόντρες με πρόσωπα που έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας και να χαλάσουν για λίγο την εικόνα μας. Κατά την διάρκεια της μέρας θα ξεφύγουμε από τα επιτρεπτά όρια και θα οδηγηθούμε σε λάθος μονοπάτια και αδιέξοδα που μόνο κακό θα μας κάνουν.

Η αρνητικότητα και η απογοήτευση μας καθηλώνουν και επικρατεί ένα περίεργο κλίμα γύρω μας. Δεν πρέπει να καταθέτουμε τα όπλα και να μείνουμε σταθεροί σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε, να βγούμε με φίλους να διασκεδάσουμε και να χαλαρώσουμε και να εμπιστευτούμε άτομα που είναι πρόθυμα να μας βοηθήσουν σε κάθε πρόβλημα που έχουμε. Την ίδια στιγμή πρέπει να μείνουμε μακριά από άτομα που μας αγχώνουν και μας γεμίζουν τύψεις και ανασφάλειες. Προσοχή στον τρόπο που διαχειριζόμαστε αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το πρωί στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει τα ξημερώματα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω βγάζει στην επιφάνεια κρυμμένα πάθη και εσωτερικές αναζητήσεις που επηρεάζουν την ψυχολογία μας και οδηγούν σε χειριστικές συμπεριφορές. Το οικογενειακό περιβάλλον σε πρώτο πλάνο. Είναι σημαντικό να συγκεντρωθούμε και να βρούμε λύσεις σε θέματα που ακόμα παραμένουν άλυτα για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στις επόμενες κινήσεις μας. Μακριά από αρνητικές σκέψεις και διαθέσεις που δεν μας αφήνουν να ανασάνουμε και να πάρουμε σωστές αποφάσεις. Κάποια απωθημένα που θα βγουν στην επιφάνεια θα επηρεάσουν επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις που είναι σημαντικές για εμάς και θα εγκλωβίσουν προσωπικές μας σκέψεις.

Αργότερα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και μας προετοιμάζει για την αυριανή Πανσέληνο. Η προσοχή θα στραφεί στα προσωπικά μας αλλά και σε ζητήματα που αφορούν παιδιά. Θα επανέρθουμε σε μια κατάσταση παιδικότητας που θα μας βοηθήσει να κρατήσουμε την ψυχική μας διάθεση σε ορθή πορεία και να ασχοληθούμε με ενέργειες που μας βοηθούν να αναδείξουμε την προσωπικότητα μας. Κάποια άτομα παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας και νιώθουμε έντονα την ανάγκη να βρισκόμαστε κοντά τους. Η σχέση μας απασχολεί και αυτή αρκετά και θα έρθουμε κοντά στο άτομο που αγαπάμε για να δούμε το ερωτικό μας μέλλον με θετικές βλέψεις. Για τους αδέσμευτους μια νέα γνωριμία αλλάζει την καθημερινότητα τους.

 Πιο αργά το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από τον Κριό και οι όψεις που επικρατούν είναι ιδανικές για να περάσουμε όμορφες στιγμές με άτομα που αγαπάμε. Μπορούμε να βγούμε και να διασκεδάσουμε να φλερτάρουμε να κάνουμε νέες γνωριμίες που θα μας ενθουσιάσουν και θα μας φέρουν σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και ιδιοσυγκρασίες αλλά και θα μας βοηθήσουν στην ψυχοσύνθεση μας.

Κατηγορία Πρόβλεψης: 
Ημερομηνία Εμφάνισης: 
Σάββατο, Φεβρουάριος 4, 2023