Έντονες καταστάσεις επηρεάζουν φιλικές σχέσεις και σχεδιασμούς.
Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και επηρεάζει αρκετά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού(Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).
Η μέρα θα φέρει εμπόδια που θα συναντήσουμε αλλά θα τα ξεπεράσουμε με την λογική και την ωριμότητα η δύναμη που έχουμε μέσα μας θα μας βοηθήσει να παραμείνουμε σε συγκρότηση κανείς και τίποτα δεν μας σταματά από τον δρόμο που έχουμε χαράξει το κεφάλι ψηλά και η αυτοπεποίθηση στα ύψη αυτό μας φέρνει πιο κοντά σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Πρέπει να πάρουμε τα πάνω μας και να γεμίσουμε ξανά με αισιοδοξία και ενέργεια. Η επικοινωνία με άτομα του περιβάλλοντος μας βοηθά να βρούμε λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν ακόμα αυτό θα μας φέρει πιο κοντά στους στόχους μας και θα αλλάξει η διάθεση προς το καλύτερο και θα επικεντρωθούμε σε πιο πρακτικά ζητήματα. Δεν θα ασχοληθούμε με ανούσιες καταστάσεις που μας κρατάνε σε μια στάσιμη κατάσταση θα δώσουμε σημασία σε πιο σοβαρά θέματα και θα τα φέρουμε σε πέρας.
Είναι σημαντικό να αφοσιωθούμε σε στόχους που έχουμε και να προωθήσουμε κάποιες φιλοδοξίες μας καθώς οι καταστάσεις μας ευνοούν για να πετύχουμε αυτά που έχουμε στο μυαλό μας. Επαγγελματικά και προσωπικά σε πρώτο πλάνο κάποια άτομα που είναι κοντά μας θα μας βοηθήσουν σε θέματα που έχουμε και θα δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές. Είναι σημαντικό να μετριάσουμε την αλαζονεία και τον εκνευρισμό που μπορεί να δείξουμε απέναντι σε πρόσωπα που διαφωνούν μαζί μας και να φτάσουμε στα άκρα, θα μετανιώσουμε μετά. Βέβαια πρέπει να δεχτούμε και τις απόψεις των άλλων να μην προβάλουμε μόνο τις δικές μας καθώς αυτό θα εκνευρίσει άτομα που προσπαθούν πραγματικά να μας βοηθήσουν.
Πιο αργά τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους και κυριαρχεί το πάθος η ερωτική διάθεση-η ψυχολογία μας ανεβαίνει στα ύψη. Θα βρούμε τρόπο να περάσουμε όσο πιο όμορφα γίνεται τη μέρα μας παρέα με άτομα που μας ανεβάζουν να είμαστε ο εαυτός μας και να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε χωρίς να φοβόμαστε κάτι. Μέσα από τις παρέες θα βρούμε κοινούς κώδικές επικοινωνίας και με συζητήσεις θα λύσουμε πολλά θέματα που ακόμα μας απασχολούν. Το στενό περιβάλλον είναι δίπλα μας έτοιμο να μας προσφέρει την βοήθεια σε κάθε μας κίνηση. Θα ενθουσιαστούμε με κάποιες εξελίξεις που θα υπάρξουν και αυτό μας ανεβάζει επίπεδα σταθερότητας, επανερχόμαστε σε λογικά και ώριμα πλαίσια.
Φυσικά θα πρέπει να προσέξουμε πιο πολύ λίγο μετά το μεσημέρι καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο και η συμπεριφορά αλλάζει κατακόρυφα προβάλλονται έντονες διαθέσεις αρνητικότητα εγωιστικές τάσεις και νεύρα. Όλα αυτά θα επηρεάσουν την επικοινωνία μας με τους άλλους και θα καταλήξουμε σε διαφωνίες και σκληρές κόντρες με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον για αυτό οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αντιδράσεις μας για να μην φτάσουμε στα άκρα.
Τέλος το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο επηρεάζοντας άμεσα την ψυχολογία μας και αυτό δεν μας βοηθά να εκφράσουμε αυτά που θέλουμε ούτε να επικοινωνήσουμε σωστά με τα κατάλληλα πρόσωπα. Μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια θέματα που μας απασχολούν με πρόσωπα φιλικά μας και να μην παρασυρθούμε από την κατήφεια και την απαισιοδοξία που μας κρατάνε σε έκρυθμη κατάσταση να αποφύγουμε να πάρουμε αποφάσεις που θα μετανιώσουμε μετά. Ίσως να υπάρξουν προβλήματα και εμπόδια αλλά και καθυστερήσεις σε στόχους και φιλοδοξίες που θα επηρεάσουν την ψυχολογία μας και θα μας κρατήσουν δέσμιους των επιθυμιών μας.