Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά των 12 ζωδίων το 2023

Τι λένε τα άστρα το 2023 για τα αισθηματικά κάθε ζωδίου, ώστε να ξέρεις μήνα με μήνα τι θα συμβεί στις σχέσεις σου αυτό το έτος.

Ανεξάρτητα από το ζώδιο στο οποίο ανήκουμε, οι περισσότεροι από εμάς το 2023 θα βιώσουμε ευνοϊκές καταστάσεις στα αισθηματικά μας. Αφήνουμε στο παρελθόν ένα χρόνο που ήταν πιεστικός σε πολλά επίπεδα και υποδεχόμαστε το 2023 με την προσδοκία να αποδώσει τα καλύτερα στην προσωπική μας ζωή. Πράγματι, μπορεί να προκύψουν σημαντικές στιγμές που θα απογειώσουν τα αισθηματικά μας και θα προκαλέσουν έντονο καρδιοχτύπι, παράφορα συναισθήματα, στιγμές πάθους που θα θυμόμαστε για καιρό.

Οι Δεσμοί της Σελήνης μετακινούνται στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 17.07 επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον στις σχέσεις με τους σημαντικούς άλλους της ζωής μας. Μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της αισθηματικής μας ζωής, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σηματοδοτήσουν μία καινούργια αρχή στη ζωή μας. Ένα νέο ξεκίνημα, όπου ο πόθος και η έξαψη θα μας συνεπάρει και θα δημιουργήσουν μία σχέση που θα αφήσει το στίγμα της στη ζωή μας.

Οι Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού (05.05 και 28.10) ανακινούν ζητήματα ασφάλειας και αυτοπεποίθησης εντός των σχέσεων, ενώ πιθανό είναι να υπάρξουν κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες που θα μας εξιτάρουν. Είναι απαραίτητο όμως να αναγνωρίσουμε την ανάγκη για έλεγχο και χειρισμό, που προκύπτει λόγω φόβων και απωθημένων, ώστε να περιορίσουμε ανάλογες συμπεριφορές που θα δυσαρεστήσουν το ταίρι μας ή νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή μας.

Ο Δίας από τον Κριό μέχρι τις 16.05 δεν μας επιτρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Διεκδικούμε το αντικείμενο του πόθου μας καθώς νιώθουμε πως τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στην προσωπική μας ευτυχία. Στην ήδη υπάρχουσα σχέση μας, έχουμε την διάθεση να προχωρήσουμε με γοργά βήματα σε κοινούς στόχους, σε στιγμές διασκέδασης και απόλαυσης, σε στιγμές που μπορούν να μείνουν χαραγμένες μέσα μας. Άλλωστε, ο ενθουσιασμός και η θετική διάθεση μας ευχαριστούν τον άνθρωπό μας και τον βοηθούν να συμπεριφερθεί με ανάλογο τρόπο.

Ο Δίας μετακινείται στον Ταύρο στις 16.05 και για το υπόλοιπο της χρονιάς δημιουργεί συνθήκες σταθερότητας και ευχαρίστησης που ευνοούν τις σχέσεις. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη διέλευση για να δημιουργήσουμε ένα άκρως ρομαντικό και αισθησιακό περιβάλλον στην προσωπική μας ζωή που θα ξετρελάνει τόσο εμάς όσο και το ταίρι μας. Η προσωπική επαφή καθίσταται καταλυτική καθώς βοηθά να αναζωπυρωθούν τα συναισθήματα και να βιώσουμε την θέρμη και τον πόθο στον απόλυτο βαθμό.

Το καλοκαίρι επίσης προμηνύεται ιδιαίτερα έντονο σε αισθηματικό επίπεδο καθώς η Αφροδίτη θα παραμείνει για τέσσερις μήνες στον Λέοντα (05.06 έως 09.10), το ζώδιο μέσα από το οποίο εκφράζεται το έντονο συναίσθημα και το καρδιοχτύπι που μπορεί να μας προκαλεί ένα ταίρι. Νέες σχέσεις δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα μας ενθουσιάσουν και θα μας βοηθήσουν με γενναιοδωρία και μεγαλοπρέπεια να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας.

Η περίοδος που η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα (από 23.07 έως 04.09) σηματοδοτεί επανασυνδέσεις με πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας. Έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και μας διεκδικούν με δυναμικό και αποφασιστικό τρόπο. Ανάλογη συμπεριφορά θα υπάρξει και από την πλευρά μας, συνειδητοποιώντας πως το πρόσωπο που αφήσαμε στο παρελθόν σημαίνει πολλά. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε νέες γνωριμίες κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας της γιατί το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν όπως φανταζόμαστε, κάτι που θα μας απογοητεύσει αρκετά.