Οι ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2024

Καρμικές αλλαγές μας επιφυλάσσει το 2024 στα αισθηματικά και ανεξάρτητα από το ζώδιο στο οποίο ανήκουμε, οι περισσότεροι από εμάς θα βιώσουμε ευνοϊκές καταστάσεις σε επίπεδο σχέσεων. Αφήνουμε στο παρελθόν ένα χρόνο που ήταν πιεστικός σε πολλά επίπεδα και υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με την προσδοκία να αποδώσει τα καλύτερα στην προσωπική μας ζωή. Πράγματι, μπορεί να προκύψουν σημαντικές στιγμές που θα απογειώσουν τα αισθηματικά μας και θα προκαλέσουν έντονο καρδιοχτύπι, όμορφα συναισθήματα και στιγμές πάθους που θα θυμόμαστε για καιρό.

Πως οι πλανήτες επηρεάζουν τα αισθηματικά των ζωδίων το 2024

Οι Εκλείψεις που πραγματοποιούνται στον άξονα Κριού – Ζυγού μέσα στη χρονιά δεν μπορούν παρά να παίξουν κομβικό ρόλο στην εξέλιξη των σχέσεων. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τις βαθύτερες ανάγκες μας και να προσπαθήσουμε να τις ισορροπήσουμε με τις επιθυμίες του συντρόφου μας, ξεφεύγοντας από πιθανές δυσκολίες και προκλήσεις που μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στις σχέσεις. Η άνοιξη και το φθινόπωρο μπορεί να δώσουν μεγάλους έρωτες αλλά και χωρισμούς που θα δώσουν χώρο για σπουδαία νέα ξεκινήματα στον αισθηματικό τομέα.

Με τον Ουρανό να κινείται στο ζώδιο που κυβερνά η Αφροδίτη, τον Ταύρο, αναγνωρίζουμε την διάθεση να ανατρέψουμε συντηρητικές αντιλήψεις και επιλογές δεν μας ικανοποιούν στην προσωπική μας ζωή. Αλλάζοντας ριζικά τις βαθύτερες ανάγκες μας προσεγγίζουμε συντρόφους που αγγίζουν σε βαθύτερο επίπεδο το μυαλό και την καρδιά μας.

Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο Δίας μέσα στη χρονιά για τις σχέσεις και την εξέλιξή τους. Η παραμονή του στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου δίνει την δυνατότητα να θεμελιώσουμε σχέσεις δημιουργώντας ένα ασφαλές και στέρεο περιβάλλον. Η επιθυμία για ρομαντισμό, τρυφερότητα και έντονο πάθος λειτουργεί αναζωογονητικά στα αισθηματικά μας βοηθώντας τις σχέσεις με εξελιχθούν και να δώσουν ότι καλύτερο έχουν. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν που θα εμπνέουν ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή μας. Η μετακίνησή του στους Διδύμους στο τέλος Μαΐου απογειώνει την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια. Μαγνητίζουμε πρόσωπα που μπορούν να ιντριγκάρουν το μυαλό μας και να μας ενθουσιάσουν με τον τρόπο που λειτουργούν και σκέφτονται. Η επικοινωνία θα παίξει κομβικό ρόλο στις σχέσεις καθώς μέσα από αυτήν καταφέρνουμε να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι μας.

Καθοριστικής σημασίας είναι επίσης το πέρασμα του Άρη στον Λέοντα που πραγματοποιείται στις αρχές Νοεμβρίου καθώς μας ωθεί να δραστηριοποιηθούμε σε προσωπικό επίπεδο παίρνοντας πρωτοβουλίες που θα αναδείξουν τα συναισθήματα και την ψυχή μας. Στις αρχές Δεκεμβρίου αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο συγκεκριμένο ζώδιο “απαιτώντας” μία εσωτερική διεργασία που θα καθορίσει τις ουσιαστικές μας επιθυμίες στον έρωτα. Πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επιστρέψουν φορτίζοντας μας συναισθηματικά. Οφείλουμε να μην προβούμε σε δεσμεύσεις αν δεν είμαστε απόλυτα βέβαιοι γιατί το πιθανότερο είναι αργότερα οι συνθήκες να αλλάξουν και να μετανιώσουμε για τις επιλογές μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε ακόμα στην έκφραση συναισθημάτων και δυσαρέσκειας που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα και να οδηγήσει σε έντονες κόντρες με το πρόσωπο που αγαπάμε.