Τα ζώδια το 2022 και οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια 2022 και οι ετήσιες Προβλέψεις, με βάση τις αστρολογικές όψεις των πλανητών. Τι θα συμβεί στα αισθηματικά και επαγγελματικά σας τη νέα χρονιά;

Μέσα στο 2022 σημαντική επίδραση θα έχει το τετράγωνο του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στον τρόπο σκέψης, τα δεδομένα θα πάρουν άλλη όψη, θα χρειαστεί αναπροσαρμογή και οριοθέτηση. Στο μικροσκόπιο θα μπουν βλέψεις, επιθυμίες, αξίες και όνειρα, δεν θα λείψουν οι δυσκολίες και τα εμπόδια που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε απογοητεύσεις και αναθεωρήσεις.

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν αλλαγές και δυσκολίες που θα έχουν επίπτωση στην συλλογική συμπεριφορά, θα εκδηλωθεί ανάγκη για εναντίωση, την εμφάνισή τους θα κάνουν ριζοσπαστικές ιδέες. Προσοχή στις αντιδράσεις, η αγανάκτηση θα φέρει οργή που αυτή με τη σειρά της θα δώσει την ώθηση για εξάρσεις και ξεσπάσματα. Δύσκολη θα είναι η ισορροπία στις σχέσεις στις επαφές και στις συνεργασίες, δεν θα λείψουν τα εμπόδια οι φραγμοί και οι καθυστερήσεις.

Οι τέσσερις εκλείψεις στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού φέρνουν ανατροπές συγκρούσεις και εναντιώσεις. Οι διαθέσεις θα είναι ριζοσπαστικές εκκεντρικές και επαναστατικές, δυσκολία θα υπάρξει στην αποδοχή και στη συμμόρφωση, δεν θα λείψουν οι ενέργειες που θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο. Σε κοντινή απόσταση θα υπάρξει ο Αστέρας Algol γνωστός και ως ο Αστέρας Δαίμονας φέρνει αρνητισμούς, βιαιότητα, απώλειες, συγκρούσεις και αναταραχές.

Η πορεία του Δία στους Ιχθείς και το εξάγωνο του με τον Ουρανό θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας, θα υπάρξει δυνατότητα να αλλάξουν τα δεδομένα προς το καλύτερο, οι εξελίξεις θα είναι θετικές. Δεν θα λείψουν τα δημιουργικά ανοίγματα που θα βοηθήσουν στη βελτίωση και στην άνοδο, θετικά συμβάντα θα ενισχύσουν τη δυναμικότητα και την ανάγκη για καινούργια όνειρα και νέα πλάνα. Θα υπάρξει κατανόηση, αποδοχή, συμπόνια, βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές οικογενειακές και επαγγελματικές, οι συνεργασίες θα έχουν αποδοτική κατάληξη.

Το πέρασμα του Δία στον Κριό θα ενισχύσει τη δυναμικότητα και την αυτοπεποίθηση, οι επιδιώξεις θα είναι οργανωμένες, θα υπάρξουν καινούργιες ευκαιρίες σε θέματα όχι μόνο επαγγελματικής φύσης αλλά και αισθηματικής. Οριοθετημένη θα είναι η παρόρμηση, οι σκέψεις θα είναι συντονισμένες, στις ενέργειες θα υπάρχει μεθοδικότητα. Ώθηση θα δοθεί σε θέματα επαγγελματικής φύσης, καινούργιες συνεργασίες θα δώσουν αποδοτικό αποτέλεσμα. Ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους ίσως να επαναφέρει στο προσκήνιο καταστάσεις και σχέσεις που φέρνουν ψυχολογική και συναισθηματική αναστάτωση. Προσοχή στην αγανάκτηση στον θυμό και στις εξάρσεις, απαραίτητο θα είναι να οριοθετηθεί η παρόρμηση, δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες και τα ξεσπάσματα.