Ο Παρθένος το 2022 και οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις

Από την Αγγελική Βαλάντου

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος 2022 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή.

Παρθένος 2022 Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Η παρουσία του Ποσειδώνα στους Ιχθείς σας καλεί να σκεφτείτε με ορθολογισμό, θα πρέπει να διατηρήσετε σε ισορροπία τον συναισθηματικό σας κόσμο, προσοχή στις εναλλαγές στις ανασφάλειες και στην αβεβαιότητα.  Καλό θα είναι να αποφύγετε να δώσετε έκταση στην αμφισβήτηση, εμπιστευτείτε τα πρόσωπα που ξέρετε πως νοιάζονται για εσάς και μπορούν να σας κατανοήσουν. Στις συζητήσεις σας μιλήστε με ειλικρίνεια, προσπαθήστε να εκδηλωθείτε και να ξεκαθαρίσετε, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε λύσεις σε επίμαχα ζητήματα. Ο Κρόνος στον Υδροχόο θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξελιχθείτε σε θέματα επαγγελματικής φύσης, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς συντονισμένες ενέργειες σταθεροποιημένες βλέψεις και οργανωμένες προσπάθειες. Προσοχή στο άγχος και στην εσωτερική πίεση, ίσως να βγει στην επιφάνεια η τελειομανία σας, προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα.

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν  ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, εκδηλωθείτε, αποβάλετε την εσωστρέφεια.  Με τον Δία στους Ιχθείς τα χαρακτηριστικά σας θα είναι έντονος συναισθηματισμός, δοτικότητα, αποδοχή.  Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές και οικογενειακές, σοβαρές βλέψεις θα αποκτήσετε για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ίσως να σκεφτείτε να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις και οριστικοποιήσεις. Το πέρασμα του Δία στον Κριό θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να οχυρωθείτε κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι επενδυτικός, ανάγκη σας θα είναι να εξασφαλίσετε και να κατοχυρώσετε.  Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οργανώστε τις επιδιώξεις σας θα έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε κάποιες καταστάσεις ή σχέσεις, απαραίτητο θα είναι να επαναπροσδιορίσετε τις βλέψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - 2022
ΠΑΡΘΕΝΟΣ - 2022

Αισθηματικές προβλέψεις

Για να μπορέσετε να δώσετε μία ανανεωτική ώθηση στην προσωπική σας ζωή θα πρέπει να κάνετε μία γενική αναδρομή και να βάλετε στο μικροσκόπιο σχέσεις, πρόσωπα, συναισθήματα. Αν μέχρι τώρα βιώνετε μία σχέση που σας προβληματίζει, που δεν σας ικανοποιεί ή που δεν μπορεί να σας προσφέρει το δεσμευτικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε, θα πρέπει να πάρετε ριζικές αποφάσεις. Για να μπορέσετε να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα θα πρέπει να είστε σε θέση να κινηθείτε δυναμικά, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς συνειδητοποίηση αυτοπεποίθηση και τολμηρές ενέργειες. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να διώξετε από την προσωπική σας ζωή οτιδήποτε σας μπλοκάρει σας αγχώνει και σας δημιουργεί άρνηση.

Η παρουσία του Δία στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να διακρίνετε την φαντασίωση από την πραγματικότητα, θα πρέπει να βγείτε από τις ψευδαισθήσεις και τις αυταπάτες. Επικεντρωθείτε στα γεγονότα, αναλύστε όλα όσα εισπράξατε σε συναισθηματικό επίπεδο, και αν νιώθετε πως δεν λάβατε την ικανοποίηση που αναζητάτε, τότε απαραίτητο θα είναι να απομακρυνθείτε από τις αρνητικές καταστάσεις και σχέσεις.

Το πέρασμα του Δία στον Κριό θα ενισχύσει τη δυναμικότητα και την αυτοπεποίθησή σας, θα νοιώσετε την απαιτούμενη τόνωση για να μπορέσετε να προβείτε σε δυναμικές και αποφασιστικές ενέργειες. Τα συμβάντα θα σας δώσουν το άνοιγμα να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να οργανώσετε τις σκέψεις και τις ενέργειές σας. 

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα