Ο Παρθένος το 2023 και οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Ο Παρθένος το 2023

Το 2023 σηματοδοτεί για τον Παρθένο την απαρχή αλλαγών στο επίπεδο των σχέσεων και των συνεργασιών καθώς ο Κρόνος μετακινείται στους Ιχθύες και δοκιμάζει τις αντοχές σου σε σχέση με τους άλλους. Η μετακίνησή του από τις 07.03 και μετά σε φέρνει αντιμέτωπο με την σκληρή πραγματικότητα που αγγίζει συνεργάτες, σύντροφο, τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σου. Ήδη με τον Ποσειδώνα να κινείται και να επηρεάζει άμεσα τα προηγούμενα χρόνια τον συγκεκριμένο τομέα έχουν έρθει στην επιφάνεια ζητήματα που δεν μπορείς πια να παραβλέψεις.

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα περάσουν από αξιολόγηση, καθώς γεγονότα και συμπεριφορές δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ξεκαθαρίσματα. Εκείνες με γερά θεμέλια θα επιβιώσουν και θα αντέξουν στις δοκιμασίες του χρόνου, ενώ όσες στηρίζονται σε σαθρές βάσεις θα ολοκληρωθούν, αφήνοντας τον χώρο ελεύθερο για να κινηθείς σε καινούργιες καταστάσεις.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο καθιστά επιτακτική την ανάγκη για αναγεννησιακές αλλαγές σε ότι αφορά τις καθημερινές σου συνήθειες και τον χώρο της δουλειάς. Έρχεσαι σε μία πρώτη επαφή με την ανάγκη να προχωρήσεις σε νέες επαγγελματικές διαδρομές που θα αλλάξουν ριζικά την καθημερινότητα και τον προγραμματισμό σου. Παράλληλα, κατανοείς πως ήρθε η στιγμή να αφήσεις στο παρελθόν επιβλαβείς συνήθειες που επιβαρύνουν το σώμα και δεν βοηθούν να έχεις την απαιτούμενη ενέργεια.

Με τον Δία να κινείται στον Κριό μέχρι τις 16.05 έχεις την ευκαιρία να κλείσεις επιτυχημένες επιχειρηματικές συμφωνίες και να δρομολογήσεις συνεργασίες που θα αποφέρουν έσοδα. Συνομιλίες και συμφωνίες που αφορούν τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικούς φορείς θα σε βοηθήσουν να πάρεις οικονομικές ανάσες και να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Παράλληλα έχεις την δυνατότητα να εμβαθύνεις και να αντιμετωπίσεις, χωρίς περιστροφές, ανασφάλειες και απωθημένα που επηρεάζουν την ψυχολογία σου.

Η μετακίνηση του Δία στον Ταύρο στις 16.05 απογειώνει την αισιοδοξία και βοηθά να επικεντρωθείς σε μελλοντικούς στόχους που θέλεις να επιτυχείς. Μέσα από πνευματικά ενδιαφέροντα και φιλοσοφικές αναζητήσεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν και θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Αξιοποίησε ευκαιρίες που σου δίνονται σε σχέση με το εξωτερικό και τακτοποίησε νομικές εκκρεμότητες, καθώς η συμπαντική εύνοια είναι με το μέρος σου.

Οι Ηλιακές Εκλείψεις στον Κριό και τον Ζυγό (20.04 και 14.10 αντίστοιχα) επηρεάζουν οικονομικές, ηθικές και αισθηματικές αξίες καθώς ανασύρουν την ανάγκη σταθερότητας και ασφάλειας με νέα δεδομένα. Επιτυχημένες συμφωνίες και σχέσεις θα δώσουν την ευκαιρία να απελευθερωθείς από ενοχικά σύνδρομα και φόβους και να βιώσεις έντονες στιγμές στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικές προκλήσεις συνεχίζει να φέρει η παραμονή του Άρη στους Διδύμους μέχρι 25.03. Αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες μπορεί να επηρεάσουν την αντοχή και τα νεύρα σου. Δίνουν όμως παράλληλα την ευκαιρία να αναδείξεις τις ικανότητές σου και να κατακτήσεις την επαγγελματική θέση που αποζητάς. Η ανάδρομη κίνηση του μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου σε καλεί να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις με σύνεση και ψυχραιμία. Η πρόκληση είναι μεγάλη καθώς εντάσεις και κόντρες με φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους μπορεί να επηρεάσουν την επαγγελματική σου ζωή. Μετρίασε τον εκνευρισμό και φρόντισε το πρώτο τρίμηνο να επικεντρωθείς στην ολοκλήρωση επαγγελματικών υποχρεώσεων, αποφεύγοντας εντάσεις που δεν εξυπηρετούν τους απώτερους στόχους σου. 

Τα αισθηματικά του Παρθένου το 2023

Aγαπητέ Παρθένε, ο Κρόνος περνάει στους Ιχθύες στις 07.03 και σε καλεί να δεις κατάματα δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζεις στην προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να νιώσεις πως το ταίρι σου παίρνει αποστάσεις και οδηγεί σε ψυχρές καταστάσεις την σχέση σας. Παράλληλα όμως, είναι απαραίτητο να θέσεις τα όριά σου καθώς δεν επιθυμείς πια να άγεσαι και να φέρεσαι ανάλογα με τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις του συντρόφου ή νέου προσώπου που έρχεται στη ζωή σου. Τα θεμέλια των σχέσεών σου εξετάζονται ενδελεχώς, γι’ αυτό οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε κινήσεις και επιλογές που μπορεί να φέρουν τριγμούς.

Υποστηρικτικά θα λειτουργήσει το πέρασμα του Δία στον Ταύρο από τις 16.05 και μετά δίνοντας την δυνατότητα να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και να έρθεις σε επαφή με διαφορετικές αντιλήψεις και κουλτούρες. Στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου θα χαρίσει αισιοδοξία και θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις σε βήματα και επιλογές που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου.

Με τον Δία στον Κριό μέχρι τις 16.05 βέβαια να θυμάσαι πως μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές πάθους με τον άνθρωπό σου και να ξεπεράσεις ανασφάλειες και καχυποψία που πιθανά ταλαιπωρεί την σχέση σου. Απαραίτητο είναι να αναγνωρίσεις πως η προσωπικοί σου φόβοι μπορεί να μπουν εμπόδιο στην ευτυχία σου, γι’ αυτό ήρθε η ώρα να τους αντιμετωπίσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. 

Οι Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού (05.05 και 28.10) σηματοδοτούν την ανάγκη να προχωρήσεις σε μία καινούργια διαδρομή την προσωπική σου ζωή. Παρεμφερείς επιλογές, τρόπος σκέψης και κοσμοθεωρία με το ταίρι σου δημιουργούν τις προϋποθέσεις ώστε να ξεπεραστούν προβληματισμοί και κόντρες και να προχωρήσετε από κοινού σε μονοπάτια που μπορεί να σας ικανοποιήσουν. Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να εισβάλουν που θα κεντρίσουν το μυαλό, την καρδιά και την ψυχή σου.

Το παρελθόν θα σε απασχολήσει έντονα το καλοκαίρι καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στον Λέοντα για τέσσερις μήνες (05.06 έως 09.10). Παρελθούσες καταστάσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και προκαλούν πρωτόγνωρα συναισθήματα. Οφείλεις να είσαι προσεκτικός στις επιλογές σου, ιδιαίτερα κατά την περίοδο που κινείται ανάδρομα, καθώς οι αυταπάτες και η ωραιοποίηση προσώπων και καταστάσεων κυριαρχούν και μπορεί να οδηγήσουν σε επιλογές που αργότερα θα σε απογοητεύσουν.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και το πρώτο τρίμηνο του χρόνου καθώς ο Άρης βρίσκεται στους Διδύμους προκαλώντας νευρικότητα λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Προστάτευσε την προσωπική σου ζωή αποφεύγοντας να ξεσπάσεις στον σύντροφο ή σε νέο πρόσωπο που μπορεί να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον μέσα από τον επαγγελματικό χώρο. 

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Παρθένου το 2023

Η μετακίνηση του Κρόνου στους Ιχθύες δεν μπορεί να αφήσει ανεπηρέαστες τις συνεργασίες σου καθώς αντιλαμβάνεσαι πια πως πρόσωπα που έχουν παίξει κομβικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή δεν μπορούν να συμβαδίσουν μαζί σου. Είναι απαραίτητο να κατανοήσεις τις αλλαγές που συμβαίνουν μέσα σου καθώς θέτεις ξεκάθαρα και ανοιχτά τα όριά σου απέναντι σε όσους πιθανά μέχρι στιγμής να νιώθουν πως μπορούν να σε χειριστούν κατά το δοκούν.

Άλλωστε, η παρουσία του Ποσειδώνα ενδεχομένως να έχει οδηγήσει σε επαγγελματικές επιλογές και συνεργασίες που δεν σου ταιριάζουν και τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να το δεις κατάματα. Σημαντικό είναι να πάρεις χρόνο ώστε να κατανοήσεις τι πραγματικά αποζητάς από τις επαγγελματικές σου σχέσεις, καθώς με αυτό τον τρόπο θα ανακαλύψεις πως υπάρχουν συνεργασίες που δεν μπορούν πια να σου προσφέρουν τα αναμενόμενα.

Επαγγελματικές σχέσεις που κλυδωνίζονται αλλά στέκονται όρθιες ήρθαν για να μείνουν στη ζωή σου, γι’ αυτό πρέπει να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έντονες καταστάσεις μπορεί να φέρει επίσης η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο που δίνει μία πρώτη γεύση των μεταμορφωτικών αλλαγών που θα προκύψουν τα επόμενα χρόνια στον χώρο της δουλειάς. Δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με ένα αντικείμενο που θα λειτουργήσει αναγεννησιακά για εσένα, επιθυμώντας να το υπηρετήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παρασκήνιο και υπονομευτικές συμπεριφορές από πρόσωπα στο συναδελφικό περιβάλλον εγείρουν ανασφάλειες και φόβους που οφείλεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Εμμονές και επικριτικότητα δεν θα σε βοηθήσουν να λειτουργήσεις ορθολογικά.

Οι Ηλιακές Εκλείψεις στον Κριό και τον Ζυγό αγγίζουν τα οικονομικά σου καθώς έρχονται στο προσκήνιο εκκρεμότητες, προτάσεις και επιλογές που μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου. Είναι επιτακτική ανάγκη να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις επιλογές σου, αφού μπορούν να προσφέρουν οικονομική ευρωστία και ισορροπία, αν λειτουργήσεις με γνώμονα την διαίσθηση σου.

Οι Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού αναδεικνύουν ευκαιρίες στο εμπόριο, την επικοινωνία, τη διαφήμιση. Προτάσεις και επιλογές σε αιφνιδιάζουν θετικά και σου δίνουν την ευκαιρία να ανοίξεις τα φτερά σου ακολουθώντας νέες επαγγελματικές διαδρομές. Το πρώτο τρίμηνο του χρόνου μπορεί να είναι καθοριστικό καθώς ο Άρης βρίσκεται στους Διδύμους και δοκιμάζει τις δυνάμεις σου στο πεδίο της καριέρας. Αυξημένες υποχρεώσεις και απαιτήσεις από τους ανωτέρους σου κουράζουν και προκαλούν ένταση. Να θυμάσαι όμως, πως έχεις παράλληλα την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές και τα προσόντα σου που θα οδηγήσουν στην επαγγελματική αναγνώριση που αποζητάς. Προσοχή μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου καθώς ο Άρης κινείται φαινομενικά ανάδρομος προκαλώντας καθυστερήσεις, ασυνεννοησία και εμπόδια που θα σε ταλαιπωρήσουν.

Μη ξεχάσεις να διαβάσεις και τις ετήσιες προβλέψεις 2023 για τα ζώδια των αγαπημένων σου προσώπων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2023
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2023

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα