Ο Τοξότης το 2023 και οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Ο Τοξότης το 2023

Αγαπητέ Τοξότη οι απαιτήσεις αυξάνονται το 2023, καθώς η μετακίνηση του Κρόνου στους Ιχθύες επηρεάζει άμεσα την ψυχολογία και τις κινήσεις σου. Γεγονός είναι πως ο Κρόνος περνάει στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο επηρεάζοντας άμεσα τις οικογενειακές σχέσεις και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις ρίζες και καταβολές. Περνάς σε μία περίοδο εσωστρέφειας καθώς έρχονται στην επιφάνεια καταστάσεις που μπορεί να επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή σου και σχετίζονται με το παρελθόν.

Μην ξεχνάς πως ήδη στον ίδιο ηλιακό οίκο διελαύνει ο Ποσειδώνας που ανέδειξε και αναδεικνύει με εμφατικό τρόπο σχέσεις, βιώματα και καταστάσεις που επηρεάζονται από αυταπάτες και συναισθηματικές υπερβολές. Καλό είναι να διαχειριστείς την συγκεκριμένη διέλευση περνώντας σε μία εσωτερική διεργασία που θα σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις το ψυχικό σθένος που διαθέτεις. Ακόμα, θα σου δώσει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις την στάση σου απέναντι σε πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός που μπορεί να σε έχουν απογοητεύσει με την συμπεριφορά τους. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να σε επιφορτίσει με ευθύνες που σχετίζονται με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία ενώ πιθανές είναι και οι εργασίες στον προσωπικό σου χώρο που θα σε κουράσουν.

Οι Ηλιακές Εκλείψεις στον Κριό και στον Ζυγό (20.04 και 14.10 αντίστοιχα) επικεντρώνουν την προσοχή σου στην προσωπική ζωή και στις φιλικές σχέσεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σε ενθουσιάσουν με την παρουσία τους στη ζωή σου. Επιπροσθέτως, ανοίγει ένας νέος καρμικός κύκλος σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες. Ίσως νιώσεις πως οι μέχρι τώρα επιδιώξεις σου δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αν δεν υπάρξουν αλλαγές ή αν δεν εγκαταλείψεις σχέδια που δεν είναι ρεαλιστικά.

Οι Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού (05.05 και 28.10) επηρεάζουν άμεσα τον χώρο της δουλειάς καθώς φέρνουν στην επιφάνεια παρασκήνιο, υπονομευτικές συμπεριφορές και εντάσεις. Οφείλεις να δείξεις ολύμπια ψυχραιμία απέναντι σε αποκαλύψεις και κινήσεις που μπορεί να σε πληγώσουν από πρόσωπα που έχεις εμπιστευτεί, ώστε να μην προβείς σε ξεσπάσματα και εξάρσεις που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

Η διέλευση του Δία στον Κριό μέχρι τις 16.05 σε βοηθά να αφοσιωθείς στο ταίρι σου και να διαμορφώσεις ένα περιβάλλον όπου ο πόθος, η θέρμη και η έξαψη κυριαρχούν στη σχέση σου. Η διασκέδαση και οι απολαύσεις πρωτοστατούν και δεν χάνεις ευκαιρία να περάσεις όμορφα με παρέες στις οποίες πρωταγωνιστείς. Νέες γνωριμίες θα προκαλέσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα και θα δημιουργήσουν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για μία πολλά υποσχόμενη νέα σχέση.

Η μετακίνηση του Δία στον Ταύρο στις 16.05 σε καλεί να ανταποκριθείς σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα που διαμορφώνεται, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων και αγγαρειών που αναλαμβάνεις. Καλό είναι επίσης να προστατέψεις το σώμα και την ψυχή σου από συνήθειες που δεν σου προσφέρουν τα αναμενόμενα. Ένα νέο πρόγραμμα διατροφής και άθλησης θα λειτουργήσει ευεργετικά, αυξάνοντας κατακόρυφα την ενέργειά σου.

Η παραμονή του Άρη στους Διδύμους στο πρώτο τρίμηνο του χρόνου (μέχρις 25.03) λειτουργεί εμπρηστικά σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς αναδεικνύει ανταγωνιστικές συμπεριφορές και κόντρες. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις που μπορεί να οδηγήσουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις σε οριακό σημείο. 

Τα αισθηματικά του Τοξότη το 2023

Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες επηρεάζει άμεσα την προσωπική σου ζωή καθώς προκαλεί αυταπάτες και δημιουργεί ένα ονειρικό σκηνικό που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Είναι εύκολο να παρασυρθείς από την φαντασία σου και να πλάσεις ένα σενάριο στο μυαλό σου που δεν σχετίζεται με το πρόσωπο που θέλεις στη ζωή σου. Οφείλεις να αφήσεις το περιθώριο τις ψευδαισθήσεις, επιλέγοντας να πάρεις αποστάσεις που θα σε βοηθήσουν να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και ορθολογικά. Φρόντισε επίσης να μην δείξεις άπλετη εμπιστοσύνη σε πρόσωπα για τα οποία δεν είσαι βέβαιος γιατί αργότερα δεν αποκλείεται να πληγωθείς και να απογοητευτείς από τις πράξεις τους.

Οι Ηλιακές Εκλείψεις στον Κριό και τον Ζυγό (20.04 και 14.10 αντίστοιχα) αναδεικνύουν νέα ξεκινήματα που προκαλούν ενθουσιασμό και έξαψη στην προσωπική σου ζωή. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου και θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις συναισθήματα και σκέψεις με ευθύτητα και ειλικρίνεια. Σημαντικό είναι για εσένα να μείνεις μακριά από παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές συμπεριφορές που δεν σε εκφράζουν και δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις αυθεντικά στην σχέση σου. Ο δεσμευμένος δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε καρμικές αποφάσεις που θα σηματοδοτήσουν την εξέλιξη της σχέσης σου.

Με τον Δία να κινείται στον Κριό μέχρι τις 16.05 έχεις την δυνατότητα να απολαύσεις στιγμές χαράς και θέρμης με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Νιώθεις ευτυχία και πληρότητα και αυτό αντικατοπτρίζεται στην σχέση σου. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να σε ενθουσιάσουν καθώς προκαλούν μοναδικά συναισθήματα και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για μία σχέση που μπορεί να σου προσφέρει πολλά. Φρόντισε να λειτουργήσεις με γενναιοδωρία και μεγαλοθυμία, αποφεύγοντας εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα δυσαρεστήσουν.

Το πρώτο τρίμηνο του 2023 οι σχέσεις σου δοκιμάζονται, καθώς ο Άρης βρίσκεται στους Διδύμους και προκαλεί ένταση, ανταγωνισμό και κόντρες. Οφείλεις να διαχειριστείς κάθε επιθετική διάθεση του συντρόφου σου με σύνεση και ψυχραιμία αποφεύγοντας να απαντήσεις με ανάλογο τρόπο. Έτσι θα καταφέρεις να προστατεύσεις την σχέση σου από ρήξεις και σκληρές αντιπαραθέσεις.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα με την τετράμηνη παραμονή της (από 05.06. έως 09.10) σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας. Πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις ιντριγκάρουν το μυαλό σου και σε βοηθούν να νιώσεις οικειότητα με το πρόσωπο που σε βοηθά να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Η περίοδος που κινείται ανάδρομα στον Λέοντα (από 23.07 έως 04.09) προμηνύει επανασυνδέσεις καθώς πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν διεκδικώντας με έχουν μία δεύτερη ευκαιρία για να είναι στη ζωή σου. Παράλληλα, μπαίνεις σε μία εσώτερη διαδικασία που θα σε βοηθήσει να καταλήξεις σε ότι επί της ουσίας σε ικανοποιεί σε μία σχέση και μπορεί να βελτιώσει τις μελλοντικές σου βλέψεις. 

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Τοξότη το 2023

Η μετακίνηση του Κρόνου στους Ιχθύες δεν μπορεί να αφήσει ανεπηρέαστες τις συνεργασίες σου καθώς οι απαιτήσεις αυξάνονται και δεν αποκλείεται να νιώσεις πως η πίεση μεγαλώνει από τα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι στον επαγγελματικό τομέα. Σημαντικό είναι βέβαια να μην αφήσεις το άγχος και την κατήφεια να σε καταβάλουν επηρεάζοντας την κρίση σου σε αποφάσεις και κινήσεις στις οποίες θα πρέπει να προχωρήσεις. Φρόντισε να θέσεις τα όριά σου με ξεκάθαρο και ειλικρινή τρόπο δείχνοντας στους συνεργάτες σου πως έχεις ωριμάσει και διεκδικείς τον χώρο σου.

Ο Ουρανός από τον Ταύρο ανατρέπει την καθημερινότητα κάνοντας αισθητή την επιρροή τους στον χώρο της δουλειάς καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ριζικές αλλαγές και αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα οδηγήσουν σε νέες επαγγελματικές διαδρομές.

Η μετακίνηση του Δία στον Ταύρο στις 16.05 αυξάνει κατακόρυφα τις αγγαρείες και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει στον εργασιακό χώρο. Δεν είναι εύκολο να προφυλάξεις τον εαυτό σου από το άγχος και τη νευρικότητα αφού νιώθεις πώς τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι στον χώρο της δουλειάς περιμένουν πολλά από σένα. Παρ’ όλες τις δυσκολίες και τις αυξημένες απαιτήσεις έχεις την δυνατότητα να αναδείξεις την διάθεση για προσφορά, την εργατικότητα και την υπευθυνότητα που σε διακρίνουν εντυπωσιάζοντας τους πάντες στον συναδελφικό περίγυρο. Παράλληλα, απολαμβάνεις την συμπαντική προστασία σε περιόδους δυσκολιών και αναταράξεων που μπορεί να επηρεάσουν τους γύρω σου, όχι όμως εσένα.

Οι Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού φέρνουν στο φως παρασκηνιακές διεργασίες και υπόγειες συμπεριφορές που θα σε απογοητεύσουν. Να θυμάσαι πως συναισθηματικές εξάρσεις και αυταπάτες δεν θα επιτρέψουν να διαχειριστείς κρίσιμα θέματα με αποτελεσματικό τρόπο. Διαχειρίσου με προσοχή νευρικότητα και εμμονές που μπορεί να επηρεάσουν το σκεπτικό σου.

Η παραμονή του Άρη στους Διδύμους μέχρι 25.03 ενισχύει τις εντάσεις και τον ανταγωνισμό στο πεδίο των συνεργασιών και των συνεταιρισμών. Δεν αποκλείεται να δεχτείς επιθέσεις που θα σε αιφνιδιάσουν αρχικά, καλό είναι όμως να κρατήσεις χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να αντιπαρατεθείς σφόδρα με πρόσωπα που παίζουν σημαίνοντα ρόλο στην επαγγελματική σου πορεία. Σε περίπτωση ανάλογων συμπεριφορών να θυμάσαι πως οι συγκρούσεις θα είναι έντονες και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε ρήξεις. Μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου πιθανό είναι να αντιμετωπίζεις εμπόδια και καθυστερήσεις σε συνεργασίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις λόγω της φαινομενικά ανάδρομης κίνησης του Άρη. Αξιοποίησε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να επανεξετάσεις τα δεδομένα και να προχωρήσεις σε πιθανές αλλαγές και διορθώσεις όπου κρίνεις ότι είναι απαραίτητο.

Από τα μέσα Ιουλίου μέχρι το τέλος Αυγούστου ο Άρης θα κινείται στην Παρθένο πολλαπλασιάζοντας τις απαιτήσεις, τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις στον επαγγελματικό χώρο. Κούραση, τελειομανία και εκνευρισμός μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα με φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους για αυτό φρόντισε να αφήσεις το περιθώριο κάθε αρνητική συνθήκη που δεν εξυπηρετεί την επίτευξη των επαγγελματικών σου στόχων.

Μη ξεχάσεις να διαβάσεις και τις ετήσιες προβλέψεις 2023 για τα ζώδια των αγαπημένων σου προσώπων.

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση: