Ο Ζυγός το 2023 και οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Ο Ζυγός το 2023

Οι συνθήκες αλλάζουν το 2023 για τον Ζυγό, καθώς οι απαιτήσεις αυξάνονται στον τομέα της δουλειάς, ενώ σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Οι Δεσμοί της Σελήνης μετακινούνται στον άξονα σου με τον Κριό ανοίγοντας μία περίοδο Εκλείψεων που θα κορυφωθεί το 2024.

Αυτή τη χρονιά πραγματοποιούνται δύο Ηλιακές Εκλείψεις στον άξονά σου με τον Κριό που δρομολογούν σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Τα γεγονότα ευνοούν νέα ξεκινήματα που μπορεί να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις σχέσεις και συνεργασίες, όμως είναι απαραίτητο να προχωρήσεις σε προσωπικές αλλαγές που αγγίζουν θέματα νοοτροπίας και ιδιοσυγκρασίας ώστε να διαμορφώσεις ένα ιδανικό πλαίσιο στις σχέσεις σου εν γένει.

Ο Πλούτωνας από τις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω (από 01.01 μέχρι 23.03 και από 11.06. μέχρι το τέλος του χρόνου) φροντίζει να αναμορφώσει τη βάση από την οποία προέρχεσαι καθώς αντιμετωπίζεις διαφορετικά την οικογένεια, την ρίζα, νοοτροπίες και προκαταλήψεις που μπορεί να σου έχουν εμφυσήσει. Νιώθεις πως ωριμάζεις μέσα από μεταμορφωτικές αλλαγές που ήταν απαραίτητες ώστε να εξελιχθείς σε όλα τα επίπεδα.

Το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο (από 23.03. μέχρι 11.06) θα αγγίξει την προσωπική σου ζωή και θα δώσει μία πρώτη γεύση στην αναγεννησιακή επίδραση που θα έχει τα επόμενα χρόνια. Καλείσαι να δεις με ουσιαστικό τρόπο την αγάπη και να εκμαιεύσεις από την προσωπική σου ζωή βαθύτερα συναισθήματα, πάθος, ένταση.

Ο Κρόνος οριστικοποιεί πιθανές αλλαγές στον αισθηματικό τομέα μέχρι τις 07.03, που θα κινείται στον Υδροχόο. Ξεκαθαρίζεις την στάση σου απέναντι στο ταίρι σου και απολαμβάνεις σταθερές σχέσεις που υπόσχονται ασφάλεια και μακροβιότητα. Η μετακίνησή του στους Ιχθύες προμηνύει αυξημένες ευθύνες και αγγαρείες στον χώρο της δουλειάς. Το άγχος και η νευρικότητα κάνουν την εμφάνισή τους καθώς τα επόμενα δυόμιση περίπου χρόνια οφείλεις να διαμορφώσεις μία καθημερινότητα στην οποία θα μπορείς να είσαι αποτελεσματικός σε πολλαπλές απαιτήσεις. Παράλληλα, έχεις την ευκαιρία να κόψεις επιβλαβείς συνήθειες που δεν βοηθούν το σώμα και το πνεύμα σου.

Με τον Δία να κινείται στον Κριό μέχρι τις 16.05 απολαμβάνεις μοναδικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Νέα πρόσωπα έρχονται για να φωτίσουν τη ζωή σου και να σε γεμίσουν με αισιοδοξία, διαμορφώνοντας ένα άκρως θετικό και δημιουργικό περιβάλλον σε συνεργασίες και προσωπική ζωή. Η μετακίνηση του στον Ταύρο από τις 16.05 και μετά σε ωθεί να κατακτήσεις καλύτερους οικονομικούς όρους σε συμφωνίες και συναλλαγές που σχετίζονται με τρίτους. Παράλληλα, μπορεί να παίξει ουσιαστικό ρόλο σε ψυχολογικό επίπεδο καθώς αντιλαμβάνεσαι τους φόβους και τα απωθημένα που κουβαλάς και νιώθεις έτοιμος να «αντιπαρατεθείς» μαζί τους. Η λίμπιντο σου απογειώνεται και εκφράζεται στο ταίρι σου μέσω του πάθους και του αισθησιασμού που κυριαρχούν στη σχέση.

Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα παραμείνει το καλοκαίρι τέσσερις μήνες στον Λέοντα (05.06 έως 09.10) δίνοντάς σου την δυνατότητα να περάσεις όμορφα με φίλους και το πρόσωπο που αγαπάς. Κοινές δράσεις και στόχοι σε φέρνουν πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξομολογήσεις από φιλικά πρόσωπα που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα. Την περίοδο που κινείται ανάδρομα στον Λέοντα μπαίνεις σε μία εσωτερική διεργασία που μπορεί να καταλήξει σε πολύτιμα συμπεράσματα καθώς αντιλαμβάνεσαι ποια φιλικά πρόσωπα κατανοούν τις ανάγκες σου και ποιοι κοινοί στόχοι με το ταίρι σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Τα αισθηματικά του Ζυγού το 2023

Οι Ηλιακές Εκλείψεις στον Κριό και το ζώδιό σου (20.04 και 14.10 αντίστοιχα) δεν μπορούν παρά να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Άλλωστε, η μετακίνηση των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα σου με τον Κριό σηματοδοτεί την απαρχή μιας περιόδου που θα είναι καρμική για τα αισθηματικά σου. Είναι πιθανό να νιώσεις πως ήρθε η στιγμή να προχωρήσεις σε επόμενο επίπεδο την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, καθώς μέσα από την παρουσία του συντρόφου σου μεταμορφώνεσαι και οδηγείσαι σε νέα μονοπάτια. Ακόμα, πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου αφού ήρθαν για να μείνουν και να σου προσφέρουν πολλά. Σημαντικό είναι ακόμα να αναγνωρίσεις πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αφήσεις πίσω σου μία κατάσταση τοξικότητας, δημιουργώντας χώρο για καινούργιες ευκαιρίες και πρόσωπα που θα βοηθήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη.

Το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο  δείχνει την ανάγκη να αντιμετωπίσεις διαφορετικά την αγάπη, καθώς σε ωθεί να εμβαθύνεις και να εκτιμήσεις την παρουσία του συντρόφου σου στο πλευρό σου. Παράλληλα όμως, πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε εξουσιάσουν μαγνητίζοντάς σε με περίεργες συμπεριφορές που σε εξιτάρουν. Οι συνθήκες αλλάζουν γι’ αυτό οφείλεις να είσαι έτοιμος για ριζικές ανακατατάξεις που θα προκαλέσουν μοναδικά συναισθήματα.

Υποστηρικτικά θα λειτουργήσει ο Δίας από τον Κριό μέχρι τις 16.05 καθώς αυξάνει την κοινωνικότητα, την εξωστρέφεια, τη διάθεση να φλερτάρεις και να γίνεις αποδεκτός γι’ αυτό που είσαι. Η αυτοπεποίθηση απογειώνεται και σε φέρνει σε επαφή με νέα πρόσωπα που εντυπωσιάζονται με το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο. Τα πρόσωπα αυτά μπορούν να δημιουργήσουν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για μία νέα και σταθερή σχέση στη ζωή σου που θα σε ικανοποιήσει. Στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου μπορεί να υπάρξουν αποφάσεις που θα αλλάξουν καθοριστικά τα δεδομένα, όπως μία συγκατοίκηση ή η επισημοποίηση της.

Η μετακίνηση του Δία στον Ταύρο στις 16.05 απογειώνει τη λίμπιντο σου και σε ωθεί να δημιουργήσεις ένα άκρως αισθησιακό σκηνικό για δύο που θα λειτουργήσει αναζωογονητικά για την σχέση σου. Ακόμα, πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα προκαλέσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα έντασης και πάθους. Οι έντονες στιγμές θα σου δώσουν την ευκαιρία να συμφιλιωθείς με τους φόβους σου και να ξεπεράσεις απωθημένα που μπορεί να τραυματίζουν την σχέση σου. Με την κυβερνήτη Αφροδίτη σου να παραμένει στο ζώδιο του Λέοντα για τέσσερις μήνες το καλοκαίρι χαίρεσαι τις παρέες και τους φίλους σου, ενώ απολαμβάνεις να μοιράζεσαι κοινούς στόχους με το ταίρι σου. Φιλικά πρόσωπα δεν αποκλείεται να εκφράσουν έντονα συναισθήματα για εσένα που θα οδηγήσουν σε μία όμορφη σχέση. Η περίοδο της ανάδρομης κίνησης της σου δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις ανάγκες και στόχους που μπορεί να διέπουν την σχέση σου. Οι λύσεις θα βρεθούν με ευκολία, αρκεί να δείξεις καλή θέληση και να αφήσεις στο περιθώριο την ανάγκη για προσωπικό βηματισμό που μπορεί να προκαλέσει ανασφάλειες στον σύντροφό σου. 

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Ζυγού το 2023

Οι υποχρεώσεις αυξάνουν καθώς ο Κρόνος μετακινείται στους Ιχθύες και δημιουργεί μία απαιτητική καθημερινότητα στην οποία πρέπει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν αποκλείεται να νιώσεις πως σου επιβάλλονται αγγαρείες και πώς το περιβάλλον πού κίνηση στο χώρο της δουλειάς είναι ιδιαίτερα απαιτητικό για εσένα. Σημαντικό είναι να διαμορφώσεις ένα πρόγραμμα μέσα στο οποίο θα μπορέσεις να κινηθείς ευέλικτα ώστε να δείξεις τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα σου. Μείνε μακριά από εμμονές και επικριτική διάθεση που μπορεί να κουράσουν τους γύρω σου, ενώ φρόντισε να ξεκουράζεσαι και να διαθέτεις χρόνο για τον εαυτό σου ώστε να ισορροπείς ψυχολογικά.

Οι Ηλιακές Εκλείψεις στον Κριό και το ζώδιό σου σού δίνουν την δυνατότητα να προχωρήσεις σε νέα επαγγελματικά βήματα που μπορεί να σε εκφράζουν. Νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να ανοίξεις τα φτερά σου και πιθανά να απομακρυνθείς από συνεργασίες και επαγγελματικές σχέσεις που σε περιόριζαν. Αξιοποίησε τη διαίσθηση και την ευκολία να κατανοείς τις επιθυμίες των άλλων για να προχωρήσεις σε επιτυχημένες επαγγελματικές επιλογές.

Ο Δίας στον Κριό μέχρι τις 16.05 σε βοηθά να αξιολογήσεις και να αξιοποιήσεις επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Συνεργάτες σου δίνουν την δυνατότητα να εξελιχθείς μέσα από καινούργιες δραστηριότητες που μπορεί να διευρύνουν τους ορίζοντές σου.

Θετική για τα οικονομικά σου θα είναι και η μετακίνηση του Δία στον Ταύρο στις 16.05 αφού λειτουργεί ευεργετικά σε ότι αφορά συμφωνίες και συνομιλίες που σχετίζονται με τρίτους. Μπορείς να προχωρήσεις σε δάνεια και τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που αφορούν τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς καθώς η εύνοια είναι με το μέρος σου. Επιπροσθέτως, έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις κληρονομικά ζητήματα που δεν αποκλείεται να αποφέρουν σημαντικές οικονομικές ανάσες που τις χρειάζεσαι. Άλλωστε η επιρροή του Ουρανού τα τελευταία χρόνια είναι έντονη και μπορεί να έχει οδηγήσει σε ξαφνικά έξοδα ή απώλειες που πιθανά σου έχουν στοιχίσει. Να θυμάσαι μόνο πως προχωρώντας σε επιλογές που απαιτούν ρίσκο καλό είναι να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή, καθώς είναι βέβαιο πώς θα σε προστατεύσει από παραλογισμούς, ανασφαλή ανοίγματα και απερίσκεπτες κινήσεις.

Ο Άρης από τον Καρκίνο (από τις 25.03 μέχρι τέλη Μαΐου) αυξάνει σημαντικά τους ρυθμούς στον επαγγελματικό χώρο καθώς αναλαμβάνεις περαιτέρω ευθύνες και υποχρεώσεις. Είναι σημαντικό να μην παρασυρθείς από την ένταση και το άγχος που μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές που θα ενοχλήσουν τους ανωτέρους σου. Διατήρησε χαμηλούς τόνους και φρόντισε να ρίξεις όλο το βάρος στην αποτελεσματική διεκπεραίωση όλων όσων έχεις αναλάβει. Είναι βέβαιο πως, μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα καταφέρεις να κερδίσεις την εκτίμηση και την αναγνώριση που σου αξίζει στον επαγγελματικό χώρο.

Μη ξεχάσεις να διαβάσεις και τις ετήσιες προβλέψεις 2023 για τα ζώδια των αγαπημένων σου προσώπων.

ΖΥΓΟΣ 2023
ΖΥΓΟΣ 2023

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση: