Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο το 2024

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Μία χρονιά αλλαγών και προκλήσεων είναι το 2024 για σένα αγαπημένε Δίδυμε. Είναι βέβαιο ότι θα κληθείς εντός του έτους να επαναπροσδιορίσεις την στάση σου σε σημαντικούς τομείς λόγω του Κρόνου που κινείται στους Ιχθύες και της Σεληνιακής Έκλειψης στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων τον Σεπτέμβριο. Αυξάνονται οι υποχρεώσεις στην επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή και αυτό προκαλεί κούραση, αναστάτωση, πιθανές ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Ο Ποσειδώνας κινείται στους Ιχθύες επηρεάζοντας τον γεννημένο στο τρίτο δεκαήμερο. Δεν είναι εύκολο να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες στην καριέρα σου καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι περνάς μία εσωτερική κρίση, εντοπίζοντας ότι δεν σε ικανοποιεί η πορεία που έχεις επιλέξει. Απαραίτητο είναι όμως να παραδεχτείς στον εαυτό σου ότι δυσκολεύεσαι να προχωρήσεις στις οποίες επιλογές λόγω ψευδαισθήσεων και αυταπατών που δεν επιτρέπουν να έχεις ξεκάθαρη σκέψη. Η ασάφεια μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις γι’ αυτό είναι προτιμότερο να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις επιλογές σου.

Ο Πλούτωνας μετακινείται στον Υδροχόο στις 21.01 οδηγώντας σε σέ μία περίοδο αποδόμησης παρωχημένων σκέψεων. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να διαμορφώσεις μία νέα προσωπική κοσμοθεωρία μέσα από την οποία θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα διαμορφώσεις μελλοντικούς στόχους που σε εκφράζουν. Απέφυγε φανατικές και δογματικές συμπεριφορές που θα σε φέρουν σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον.

Ο Κρόνος κινείται στους Ιχθύες κάνοντας αισθητή την επιρροή του στον δέκατο ηλιακό σου οίκο. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου καθώς βρίσκεσαι σε μία διαδικασία διαρκούς κρίσης σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσπάθεια ή τεμπελιά αναδεικνύονται και αναμορφώνονται οι επαγγελματικές σχέσεις με φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους. Καλό είναι να έχεις στο νου σου ότι μόνο με σκληρή προσπάθεια, μεθοδικότητα και καλό προγραμματισμό μπορείς να επιτύχεις επαγγελματικούς στόχους που έχεις θέσει εδώ και καιρό στο μυαλό σου. Διαφορετικά, η διέλευση του Κρόνου θα αποδομήσει τις φιλοδοξίες και τις όποιες βλέψεις προσγειώνοντας σε απότομα.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 18.09 σε φέρνει αντιμέτωπο με αυταπάτες που μπορεί να είχαν κατακλύσει την επαγγελματική πορεία σου. Είναι επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπίσεις τα πράγματα ξεκάθαρα και να αναλάβεις τις ευθύνες των επιλογών σου, όσο κι αν σου φαίνεται δύσκολο.

Ο Δίας κινείται στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου δίνοντάς σου την ευκαιρία να συγχωρήσεις και να απαλλαγείς από βαρίδια του παρελθόντος που επηρεάζουν την ψυχή σου. Παλαιότερα τραύματα και απωθημένα ξεπερνιούνται, κάτι που λειτουργεί απελευθερωτικά στο σήμερα και την πορεία σου από εδώ και στο εξής.

Η μετακίνηση του Δία στο ζώδιό σου στο τέλος Μαΐου εγκαινιάζει ένα νέο δωδεκαετή κύκλο εμπειριών. Αισιοδοξία και ενθουσιασμός σε οδηγούν σε κομβικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Αυτοπεποίθηση και θετική διάθεση κερδίζουν τις εντυπώσεις και σε βοηθούν να επιτυχείς τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία. 

Τα αισθηματικά του Δίδυμου το 2024

Με τον Κρόνο να κινείται στους Ιχθύες και να σε επιφορτίζει με υποχρεώσεις δεν είναι εύκολο να κρατήσεις τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή. Είναι απαραίτητο όμως να δείξεις ωριμότητα καθώς οφείλεις να προστατεύσεις την σχέση σου από την ένταση και την πίεση που απορρέει από το επαγγελματικό πεδίο. Είναι δεδομένο ότι ο άνθρωπος σου θα δείξει μεγαλύτερη κατανόηση εάν εκφραστείς με ωριμότητα, παραθέτοντας τα δεδομένα με ειλικρίνεια και ψυχραιμία. Διαφορετικά, η αποστασιοποίηση και η ψυχρότητα θα επηρεάσουν την σχέση σου, οδηγώντας σε κρίσεις με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό σου.

Οι τρεις Εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού (25.03, 08.04 και 02.10) δεν μπορούν να αφήσουν ανεπηρέαστη την ερωτική σου ζωή. Έντονες τάσεις ανεξαρτησίας και ζητήματα του παρελθόντος που δεν έχουν ξεπεραστεί βάλουν την σχέση σου και δεν επιτρέπουν να περιμένεις αμέριμνος να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες. Μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις και να λειτουργήσει αρμονικά με το ταίρι σου, αρκεί να αναγνωρίσεις απωθημένα και παλιότερες καταστάσεις που ακόμα κάνουν αισθητή την επιρροή τους. Επίσης, οφείλεις να βάλεις όριο στον προσωπικό βηματισμό και την άκρατη ανεξαρτησία που προκαλούν ανασφάλειες στον σύντροφό σου.

Στο τέλος Μαΐου ο Δίας μετακινείται στο ζώδιό σου βοηθώντας σε να λειτουργήσεις θετικά και αρμονικά στην προσωπική σου ζωή. Αντιμετωπίζεις κάθε δυσκολία με αισιοδοξία και αυτό λειτουργεί ευεργετικά για την σχέση σου. Έχεις τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσεις την στάση σου και να κάνεις κινήσεις που θα προκαλέσουν μοναδικές συγκινήσεις για εσένα και το ταίρι σου. Νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν καθώς εντυπωσιάζεις με τη στάση ζωής και την θετικότητα. Μπορείς να προχωρήσεις σε ένα νέο κεφάλαιο στα αισθηματικά σου που θα σε απογειώσει ψυχολογικά και ερωτικά.

Από τέλος Ιουλίου μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου ο Άρης στο ζώδιό σου σε δραστηριοποιεί και σε ωθεί να προχωρήσεις σε πρωτοβουλίες που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για την σχέση σου. Πάθος και φαντασία απογειώνουν τα συναισθήματα, καλά θα κάνεις όμως να μετριάσεις τον εγωισμό που θα προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια του συντρόφου σου.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τέλος Μαΐου μέχρι μέσα Ιουνίου ενισχύει το ταπεραμέντο σου καθώς είναι βέβαιο ότι θα κεντρίσεις τα βλέμματα και το ενδιαφέρον σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Ιδανική περίοδος για να προχωρήσεις σε μία νέα σχέση είναι από μέσα Οκτωβρίου μέχρι μέσα Νοεμβρίου όπου η Αφροδίτη από τον Τοξότη εντείνει την ανάγκη για σταθερότητα και συντροφικότητα. Κοινωνικότητα και επικοινωνιακή διάθεση θα σε φέρουν πιο κοντά με ένα πρόσωπο που μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον αισθηματικό τομέα.

Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και η παραμονή της μέχρι αρχές περίπου Δεκεμβρίου εντείνει τη διάθεση για απόλυτη συγχώνευση με το ταίρι σου. Παράλληλα, προκαλεί έντονες συγκινήσεις καθώς πρόσωπα που εισβάλλουν στη ζωή σου εκτοξεύουν το πάθος και το καρδιοχτύπι. Η γοητεία σου λειτουργεί μαγνητικά και φέρνει στο πλευρό σου ένα σύντροφο που θα απογειώσει τις αισθήσεις σου.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Δίδυμου το 2024

Η διέλευση του Κρόνου από τους Ιχθύες σε ωθεί σε μία διαδικασία σκέψεων και συνειδητοποιήσεων που αφορούν την καριέρα σου και την πορεία που έχεις επιλέξει. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις αυξάνονται και απαιτείται υπομονή, υπευθυνότητα και πολύ καλός προγραμματισμός για να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει. Δεν αποκλείεται επίσης να νιώσεις πως φιγούρες εξουσίας και ανώτεροι είναι περισσότερο αυστηροί απέναντί σου παρά ποτέ. Όλα αυτά μαζί οδηγούν σε διαπιστώσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή.

Πιθανό είναι να πάρεις αποφάσεις αποχωρώντας από περιβάλλοντα και προσπάθειες που νιώθεις ότι πια δεν εκφράζουν τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Επίσης, δεν αποκλείεται να προχωρήσεις στη δημιουργία της δικής σου δουλειάς που απαιτεί σκληρή προσπάθεια καθώς πια αναλαμβάνεις την ευθύνη του εαυτού σου και προσώπων που μπορεί να σε εμπιστευθούν.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 18.09 μπορεί να είναι οι τίτλοι τέλους σε μία επαγγελματική προσπάθεια που είχες επενδύσει πολλά. Όμως οι αυταπάτες καταλύονται και καλείσαι να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα ως έχει, όσο σκληρή κι αν είναι.

Ευεργετικά θα λειτουργήσει ο Δίας στο ζώδιό σου από το τέλος Μαΐου και μετά καθώς είναι βέβαιο ότι θα φέρει στη ζωή σου πρόσωπα με τα οποία θα επιδιώξεις να συνεργαστείς. Η αισιοδοξία δεν σου επιτρέπει να εγκαταλείψεις τις προσπάθειες, αντίθετα σε βοηθά να προχωρήσεις με αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου σε νέες επαγγελματικές διαδρομές που σου ταιριάζουν γάντι.

Αυξημένες υποχρεώσεις θα υπάρξουν από τέλος Μάρτιου μέχρι τέλος Απριλίου όπου ο Άρης θα κινείται στους Ιχθύες απαιτώντας περαιτέρω προσπάθεια. Προσοχή σε συγκρούσεις με φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους που θα αλλάξουν τα δεδομένα στον επαγγελματικό χώρο. Μετρίασε την ανάγκη για έλεγχο και επιβολή, προστατεύοντας επαγγελματικές σχέσεις που μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά στα σχέδιά σου.

Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σου στο τέλος Ιουλίου και η παραμονή του μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις αποφασιστικά σε κινήσεις και βηματισμούς που θα απογειώσουν τις συνεργασίες σου. Όμως ο εγωισμός και η επιθυμία να έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο μπορεί να προκαλέσουν προστριβές και κόντρες, γι’ αυτό φρόντισε να μετριάσεις την εγωιστική πλευρά του εαυτού σου που δεν θα βοηθήσει να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν.

Με τον Άρη να μετακινείται στον Καρκίνο στις αρχές Σεπτεμβρίου και η παραμονή του μέχρι αρχές Νοεμβρίου δίνει την ευκαιρία να αποταμιεύσεις χρήματα. Είναι δεδομένο ότι μετριάζεις τις σπατάλες και επαναπροσδιορίζεις τα οικονομικά σου σχέδια. Είναι όμως πιθανό να λειτουργήσεις υπερβολικά, κάτι που είναι κόντρα στο χαρακτήρα σου, και αυτό είναι αρκετό για να ξενίσει τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλείς για οικονομικά σχέδια και προσπάθειες.

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα