Όταν τα ζώδια ζηλεύουν το πρόσωπο που θέλουν! Το δείχνουν ή όχι;

Όταν τα ζώδια ζηλεύουν το πρόσωπο που θέλουν! Το δείχνουν ή όχι;
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (6 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Συνήθως, όταν υπάρχει έρωτας, υπάρχει και ζήλεια… Είναι γεγονός ότι όταν έρχονται τα πρώτα καρδιοχτύπια, τότε ξεκινούν και οι πρώτες ζήλειες… Υπάρχουν άνθρωποι που εκφράζουν τη ζήλεια του και παραδέχονται ότι την αισθάνονται, υπάρχουν όμως και τα σιγανά ποταμάκια, που ζηλεύουν αλλά δεν το παραδέχονται ποτέ… Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις;

Δες το ζώδιό σου, αλλά και το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει!

Κριός

Είναι ποτέ δυνατόν ένα δυναμικό Κριάρι να δηλώσει αδυναμία και να παραδεχθεί ότι ζηλεύει; Όχι, δεν είναι δυνατόν… Ο Κριός θα καταπιεί τη ζήλεια του, ο εγωισμός του δε θα του επιτρέψει να την εκφράσει, ωστόσο εσύ θα τον καταλάβεις γιατί θα γίνει πιο αντιδραστικός και αντιρρησίας απέναντί σου, προσπαθώντας να κεντρίσει τη ζήλεια σου! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ταύρος

Ο Ταύρος ζηλεύει αρκετά και το παραδέχεται από την πρώτη στιγμή, δεν κρύβεται! Τον άνθρωπό του τον αισθάνεται κτήμα του και θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχό του! Έτσι, θα ψάξει κινητά, θα κρατήσει μούτρα, στέκεται σε κάθε κουβέντα και θα τρώγεται πολλές φορές με τα ρούχα του! Δείξε του κατανόηση, η ζήλεια του σημαίνει ότι είναι ερωτευμένος! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Δίδυμος

Ο Δίδυμος σπάνια ζηλεύει και για να το κάνει, σημαίνει ότι έχει δαγκώσει για τα καλά την λαμαρίνα! Όμως, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση δεν το παραδέχεται, αλλά αρχίζει να λοξοδρομεί! Εκεί που τον έβλεπες κάθε μέρα, αρχίζει και σου βρίσκει δικαιολογίες και χάνεται… Εκεί που έπαιρνε 10 τηλέφωνα την ημέρα, τα περιορίζει στα 2-3! Κάτι τον τσίγκλησε και τον ενόχλησε λοιπόν, και αυτό δεν είναι άλλο από τη ζήλεια! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Καρκίνος

Το Καρκινάκι ζηλεύει όταν αισθάνεται την ανασφάλεια ότι δεν το αγαπά το ταίρι του… Αν λοιπόν δε δέχεται το πλήρη συναισθηματικό δόσιμο από το ταίρι του, τότε αρχίζει τη μουρμούρα. Ο Καρκίνος θα σου δείξει την αδυναμία και τη ζήλεια του, γιατί θα αρχίσει να σε ψέλνει από το πρωί ως το βράδυ… «Γιατί δε βρεθήκαμε; Γιατί δε με παίρνεις τόσα τηλέφωνα όπως πρώτα; Κάτι μου κρύβεις»; Ο Καρκίνος κοντεύει να σκάσει από τη ζήλεια του! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Λέων

Ο Λέοντας, αν και θεωρεί ότι κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του, όταν νιώσει ότι χάνει το έδαφος, τότε αρχίζει να ζηλεύει… Δε θα το δείξει, θα αδιαφορήσει, θα σηκώσει τοίχο και θα κατεβάσει μούτρα! Θα αρχίζει να προκαλεί τη δική σου ζήλεια, αφήνοντάς σου υπονοούμενα ότι… αρέσει. Μην μασάς, απλά σε ζηλεύει! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Παρθένος

Αν και λογικός ή πρακτικός, ο Παρθένος ζηλεύει και μάλιστα αρκετά… Είναι το ζώδιο που στέκεται τόσο πολύ στη λεπτομέρεια, που όλο και κάτι θα βρει για να πιαστεί να ζηλέψει! Μπορεί να μην παραδεχτεί ότι ζηλεύει, αλλά θα προσπαθήσει με επιχειρήματα να σε πείσει ότι έχει δίκιο… Όταν αρχίζει να προσπαθεί να σου κόψει χούγια και συνήθειες, και στέκεται αναλυτικά σε κάθε τι που κάνεις, τότε σε ζηλεύει! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι λίγο στον κόσμο του, δε ζηλεύει εύκολα, παρά μόνο όταν έχει κάνει αυτός τις λαδιές του! Είναι γνωστό ότι δεν έχουμε να κάνουμε με το πιο πιστό ζώδιο… Όταν ο Ζυγός αρχίζει να φλερτάρει αλλού, τότε ξεκινά να ζηλεύει και το ταίρι του, γιατί καταλαβαίνει πως όπως ο ίδιος ερωτοτροπεί, το ίδιο ακριβώς θα κάνει και ο σύντροφός του! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σκορπιός

Το νούμερο ένα ζώδιο της ζήλειας, δεν είναι άλλο από τον Σκορπιό, που ακόμα και ερωτευμένος να μην είναι, πάλι αισθάνεται να ζηλεύει! Το παραδέχεται και δεν το κρύβει… Το εκφράζει με τον πιο έντονο τρόπο! Γίνεται πιεστικός, απόλυτος, επιβλητικός, μερικές φορές και παρανοϊκός! Κόβει τις εξόδους στο ταίρι του και δεν του επιτρέπει να το κουνήσει ρούπι μακριά του!Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι αρκετά φιλελεύθερος και προοδευτικός, και σπάνια θα νιώσει να τυλίγεται από το αίσθημα της ζήλειας! Δε ζηλεύει πολύ, αλλά ακόμα και όταν συμβεί, δε θα το παραδεχτεί! Θα ζηλέψει αν θαυμάσεις κάποιο άλλο άτομο εκτός από τον ίδιο ή αν το φιλαράκι του βρήκε κάποιο πιο ωραίο ταίρι! Δε θα πει τίποτα… αλλά θα τον δεις να βαριέται!Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αιγόκερως

Ο απόλυτος Αιγόκερως θέλει να έχει την κυριαρχία και τον έλεγχο! Όταν αυτές οι προδιαγραφές δεν υπάρχουν, τότε ζηλεύει χωρίς όμως να το παραδέχεται! Γίνεται αυστηρός, βάζει όρους, όρια και κανόνες, απομακρύνεται για λίγο, έτσι για να σου δώσει να καταλάβεις ότι κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν!Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δε ζηλεύει, αλλά ακόμα και όταν συμβεί, δεν έχει πρόβλημα να το συζητήσει και να το μοιραστεί μαζί σου ως κάτι φυσιολογικό! Η ζήλεια τού περνά γρήγορα και ίσως τις περισσότερες φορές την εκφράζει απλά και μόνο για να δώσει λίγο πάθος στη σχέση…Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ιχθύς

Το Ψαράκι ζηλεύει και στήνει σενάρια πολλές φορές στο μυαλό του! Φαντάζεται ότι το ταίρι του τον κερατώνει, ότι του λέει ψέματα και δεν ησυχάζει αν δεν του δώσεις την αισθηματική επιβεβαίωση! Δεν παραδέχεται πάντα ότι ζηλεύει, γιατί και ο ίδιος δεν μπορεί να το αντιληφθεί και να το παραδεχτεί στον εαυτό του! Θα τον καταλάβεις όταν αρχίζει να υποψιάζεται κάθε σου κίνηση.Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24