H σχέση που έχουν τα ζώδια με το χρήμα!

H σχέση που έχουν τα ζώδια με το χρήμα!
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (4 votes)
Ομάδα του Zwdia24

Ψάξαμε μέσα στις τσέπες των ζωδίων, για να μάθουμε τη σχέση που έχουν με το χρήμα. Ποια από αυτά είναι σπάταλα, ποια είναι τσιγκούνηδες, ποια σπαταλάνε λεφτά για τον εαυτό τους και ποια για τους φίλους τους. Το κάθε ζώδιο κινείται ανάλογα με τις δίκες του οικονομικές επιθυμίες. Πάμε να δούμε ποια ζώδια κάνουν καλή διαχείριση των οικονομικών τους και ποια μένουν… μετεξεταστέα!

 

Διαβάστε το ζώδιο και το ωροσκόπο σας για να μάθετε ποια είναι η σχέση σας με το χρήμα:

 

Κριός

Ο Κριός έχει την τάση να γίνεται σφιχτοχέρης με τους άλλους, αλλά ποτέ με τον εαυτό του. Αν θέλει να αποκτήσει κάτι, όποιο κόστος και να έχει, θα βρει τον τρόπο να το πάρει. Μέσα από αυτή την καταναλωτική του μανία, γίνεται το καλύτερο όργανο… οικονομικής απώλειας, αλλά μόνο σε ό,τι αφορά τον ίδιο. Δεν μπορείς να του στερήσεις κάτι, αυτός θα βρει τον τρόπο να το αποκτήσει και το αποτέλεσμα είναι ότι θα μείνει… πανί με πανί! Συμβαίνει τις πιο πολλές φορές. Με τους άλλους; Τα καβούρια στην τσέπη του σε πρώτο πλάνο! Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ταύρος

Ο Ταύρος έχει άμεση επαφή με τα λεφτά και είναι ικανός να σημειώνει και το τελευταίο ευρώ που ξοδεύει, για να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή πού πάνε τα αγαπημένα του χρήματα. Αν μπορούσε να έχει μια τράπεζα δική του και να τα έβαζε μέσα, θα το έκανε με μεγάλη ευχαρίστηση. Δεν είναι σφιχτοχέρης γενικά, αλλά έχει μάθει να ελέγχει τα πάντα γύρω από τα λεφτά και το σίγουρο είναι πως ποτέ δε θα βγει εκτός οικονομικού προϋπολογισμού. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος έχει μια καλή σχέση με το χρήμα και σπάνια θα ξεμείνει. Ξέρει πολύ καλά πώς να το χειριστεί και παρόλο που ξοδεύει αρκετά, δε θα χρεοκοπήσει ποτέ. Είναι ανοιχτοχέρης και με τους φίλους του και μπορεί να ξοδέψει αρκετά λεφτά για να τους κάνει δώρα ή να διασκεδάσει μαζί τους. Και ταυτόχρονα, το ταμείο του είναι πάντα γεμάτο. Πώς τα καταφέρνει, είναι ένας δικός του έξυπνος τρόπος και μια… συμφωνία που έκανε με τα χρήματα, να βαδίζουν πάντα μαζί του και να μην τον εγκαταλείψουν ποτέ. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο εκείνο που σπάνια θα αφήσει τους λογαριασμούς του απλήρωτους για να ικανοποιήσει προσωπικές του επιθυμίες. Είναι συνεπής στις οικονομικές του εκκρεμότητες και πολύ ανοιχτοχέρης με τους φίλους του. Πάντα θα τους κάνει δώρα και τις πιο πολλές φορές θα αναλάβει και δίκες τους οικονομικές ανάγκες. Και πάντα, χωρίς να ξεμένει από χρήμα. Ανεξήγητο αυτό, αλλά βρίσκει τον τρόπο να κρατάει το ταμείο του σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, που του επιτρέπει να επιβιώνει άνετα, χωρίς στερήσεις. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Λέων

Ο Λέων θα βρει τρόπο να ξεφύγει από κάποιες οικονομικές του υποχρεώσεις, για να μη βγει μετά ζημιωμένος όσο αφορά τον τραπεζικό του λογαριασμό. Δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του ότι θα πτωχεύσει κάποια στιγμή και θα χάσει την πρωτιά, ακόμα και στον οικονομικό τομέα. Με τους φίλους του δεν είναι τσιγκούνης, αλλά μέχρι το σημείο εκείνο που θα του επιτρέπει να μην ξεφύγει από τον προϋπολογισμό του. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Παρθένος

Ο Παρθένος έχει μια τάξη στη ζωή του σε όλα τα θέματα, αλλά στον οικονομικό τομέα δίνει… ρέστα! Σκέφτεται πάντα το μέλλον και δε θέλει να φτάσει σε σημείο που θα πρέπει να ζει μέσα σε μια οικονομική ένδεια, από λάθη που έκανε στο παρελθόν. Ποτέ αυτό! Άρα πάντα αποταμιεύει λεφτά και ξέρει πολύ καλά πού θα τα ξοδέψει και γιατί. Δεν κάνει ποτέ ανοίγματα που θα τον βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε τσιγκούνη, αλλά αν σκεφτεί κάνεις ότι στο μέλλον θα έχει μια άνετη οικονομική ζωή, τότε καλά κάνει. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ζυγός

Δεν υπάρχει περίπτωση ο Ζυγός να στερηθεί τα ρούχα του και τα προϊόντα εκείνα, που θα τον βοηθήσουν να διατηρήσει την ομορφιά του αναλλοίωτη. Αυτό τον κάνει πολλές φορές να φτάνει την πιστωτική του κάρτα στα όριά της, αλλά είναι μια αδυναμία, που δε θα την σταματήσει ποτέ. Από την άλλη, ξοδεύει χρήματα και για τη διασκέδασή του και αν δεν έχει λεφτά, όλο και κάποια παρέα του θα είναι πρόθυμη να τον αναλάβει. Τις πιο πολλές φορές θα ξεμείνει από χρήματα στα μέσα του μήνα, καθώς ο μισθός του εξαφανίζεται σε χρόνο μηδέν. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Σκορπιός

Τα έσοδα και τα έξοδα του Σκορπιού έχουν πάντα μια ισορροπία. Τα επίθετα τσιγκούνης ή σπάταλος δεν αρμόζουν στο ζώδιό του. Όταν διαθέτει χρήματα θα κεράσει, θα ανοιχτεί και θα ξοδέψει, επίσης διαθέτει απόλυτο έλεγχο και στις οικονομικές του υποχρεώσεις. Υπάρχει μια εξαίρεση όμως στην οικονομική του διαχείριση: αν ερωτευτεί, αν σκιρτήσει η καρδιά του πολύ δυνατά, εκεί χάνει τον έλεγχο, έχει τη τάση να εντυπωσιάζει, όχι με σκοπό την επίδειξη, αλλά γιατί θέλει να περάσει καλά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν είναι ζώδιο που θα κάνει οικονομικά ανοίγματα χωρίς λόγο και πάντα θα κρατάει στην άκρη χρήματα για μια ώρα ανάγκης. Η δική του ώρα ανάγκης όμως, διαφέρει πολύ από των άλλων. Σε αυτόν εδώ, η λέξη ανάγκη μεταφράζεται σε ταξίδια, που θα του επιτρέψουν να διευρύνει τους πνευματικούς του ορίζοντες. Είναι διατεθειμένος να ξοδέψει αρκετά ακόμα και για να φτάσει στο πιο απομακρυσμένο μέρος του κόσμου. Χαρακτηρίζεται σπάταλος, γιατί τις πιο πολλές φορές θα μείνει χωρίς λεφτά. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που δουλεύει συνέχεια και αποταμιεύει, έτσι ανεβάζει τον τραπεζικό του λογαριασμό στα ύψη. Δεν κάνει ποτέ κινήσεις σπατάλης και η δική του θεωρία είναι πως ο κόπος στη δουλεία πρέπει να ανταμείβεται καλά. Άρα, ξέρει πολύ καλά τι θα ξοδέψει και πού. Τα… καβούρια κυκλοφορούν στη τσέπη του και το περιβάλλον του δεν έχει γευτεί την γλύκα δικών του δώρων ή έστω κάτι από αυτόν που θα τον θυμούνται. Έτσι είναι και με τον εαυτό του όμως. Συγκρατημένος, σε σημείο που στερείται απλές, καθημερινές απολαύσεις… Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος όσα βγάλει, τόσα ξοδεύει και ακόμα κάτι παραπάνω. Ο μισθός από τη δουλεία του, εξανεμίζεται χωρίς να το καταλάβει και κάποιες φορές ζει με δανεικά φίλων! Μένει συνέχεια χωρίς λεφτά και κατατάσσεται στα πιο σπάταλα ζώδια, μην πούμε ότι αυτός έχει την πρωτιά! Αυτό το ζώδιο δεν είναι να βγαίνει από το σπίτι του, γιατί θα επιστρέψει χωρίς λεφτά και μάλιστα δε θα ξέρει και πού τα ξόδεψε. Η σχέση του με το χρήμα δεν είναι καλή και οι τσέπες του πάντα είναι τρύπιες. Η δική του θεωρία; Ζούμε καλά, χωρίς να στερούμαστε τίποτα! Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ιχθύς

Στο σπίτι ενός Ιχθύ θα βρεις πάντα λογαριασμούς μηνών απλήρωτους και πάρα πολλά κεράκια, για ώρα ανάγκης (η διακοπή ρεύματος πλησιάζει, οπότε αναγκάζεται να πάρει τα μετρά του)! Αυτό όμως, δεν του στερεί το δικαίωμα να περνάει καλά και να πάει και ένα ταξιδάκι με το ταίρι του. Βάζει την προσωπική του διασκέδαση και καλοπέραση πάνω από όλα και είναι ικανός να ζει μέσα σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα, αρκεί να μην στερηθεί τις απολαύσεις του. Έτσι και αλλιώς, τα κεράκια δημιουργούν και μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Άρα, μια χαρά είμαστε! Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
Youtube