Πόσο αρέσει στα ζώδια να μιλούν στο τηλέφωνο;

Πόσο αρέσει στα ζώδια να μιλούν στο τηλέφωνο;
Βαθμολόγησε: 
Average: 3.5 (4 votes)
Ομάδα του Zwdia24

Και ξαφνικά, ο δαιμόνιος Σκωτσέζος εφευρέτης, Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ, στις αρχές του 20ου αιώνα ανακαλύπτει το τηλέφωνο! Το σπουδαιότερο μέσο επικοινωνίας ως τότε, μετά την γραφή. Αυτή τη μαγική συσκευή που είχε την δυνατότητα να μεταφέρει τον ήχο, τη φωνή εν προκειμένω, από την μια άκρη της γης στην άλλη! Αυτό το εξαιρετικό αντικείμενο, που συνεχώς εξελίσσεται και έχει φτάσει πια στις μέρες μας να έχει και εικόνα! Άραγε, εμείς οι άνθρωποι, ανάλογα με το ζώδιό μας, εκτιμούμε όσο θα έπρεπε αυτό το μικρό θαύμα της τεχνολογίας που λέγετε τηλέφωνο; Για να δούμε…

Τα ζώδια και το τηλέφωνο

Κριός

Ο βιαστικός, ο ανυπόμονος, της δράσης, του γρήγορου αποτελέσματος. Δεν αντέχει τα πολλά λόγια, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Θέλει ταχύτητα, σβελτάδα, μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα έχει εξηγήσει τι θέλει να πει, έχει αναλύσει το πρόγραμμα όλης της επομένης εβδομάδας και εσύ οφείλεις να το έχεις κατανοήσει πλήρως. Θα πιεστεί αφάνταστα αν ερωτηθεί δύο φορές για το ίδιο πράγμα. Θα εκνευριστεί πολύ αν χρειαστεί να γίνει επεξηγηματικός/ή. Με λίγες λέξεις που θα πει, θα πρέπει να έχεις τη φαντασία και τη θέληση να φτιάξεις ένα ολόκληρο σενάριο. Γι’ αυτόν/ήν, η επικοινωνία είναι μια μορφή δράσης, άρα πρέπει να είναι σύντομη και αποτελεσματική! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην συναισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Ταύρος

Προσγειωμένος, θετικός, πρακτικός και αργός. Νωχελικά θα πει πέντε-έξι κουβέντες. Εσύ θα τον/την ρωτήσεις, φυσικά, τι θέλει να πει. Αυτός/ή, χωρίς να βιάζεται, θα σκεφτεί κάμποση ώρα μέχρι να σου απαντήσει και αν αποφασίσει τελικά (αφού μετά από τόση ώρα μπορεί και να έχει ξεχάσει τι ήθελε να πει), θα γίνει αναλυτικότατος/τη και διεξοδικότατος/τη. Αν μάλιστα το θέμα του τηλεφωνήματος είναι κάποια από τις γνωστές του/της αδυναμίες, το σεξ ή το φαγητό, τότε χωρίς αμφιβολία, θα χαλαλίσει ατελείωτες ώρες, χωρίς να κοιτάει ρολόι και χωρίς να τον/την απασχολεί διόλου τι γίνεται γύρω του/της. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην συναισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Δίδυμο

Οι επικοινωνιακοί! Άνετα θα έλεγε κανείς ότι η τηλεπικοινωνία εφευρέθηκε για αυτούς. Είναι το μεγαλύτερο δώρο της ανθρωπότητας, της επιστήμης, της τεχνολογίας προς εκείνους. Θα μπορούσε να μιλάει ατελείωτες ώρες το Διδυμάκι μας σε ένα τηλέφωνο. Να αναλύει με κάθε λεπτομέρεια τις απόψεις του επί παντός του επιστητού, μια και έχει γνώμη και άποψη πάντα και για τα πάντα! Να κουτσομπολεύει τους πάντες και τα πάντα. Δεν τον/την ενδιαφέρει το θέμα, φτάνει να μιλάει στο τηλέφωνο και στην άλλα άκρη της γραμμής να βρίσκεται κάποιος ακροατής. Αυτός/ή ζει απλά και μόνο για να αγορεύει! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην συναισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Καρκίνος

Ο συναισθηματικός και υπερευαίσθητος. Το Καρκινάκι μας θα μπορούσε να περάσει μια ολόκληρη ζωή στο τηλέφωνο. Εδώ όμως αλλάζει τελείως η θεματολογία. Αγαπημένα θέματα: Αγάπη, αγκαλίτσα, τρυφεράδες, γλυκιές αναμνήσεις από τη ζεστή αγκαλιά της μανούλας, λεπτομερής περιγραφή του Πασχαλινού, οικογενειακού βεβαίως, γεύματος όπου το σπίτι μοσχοβόλαγε από τα θεσπέσια εδέσματα που ετοίμασε η μανούλα και τα υπέροχα Πασχαλινά κουλουράκια και τσουρέκια της γιαγιάς. Αυτά είναι τα ευχάριστα. Έλα όμως που μπορεί ξαφνικά να θυμηθεί εκείνο το τόσο άδικο περιστατικό που του προκάλεσε στην 1η δημοτικού ο συμμαθητής του και που του θυμίζει κάθε φορά πόσο σκληρός και άδικος είναι γενικά ο κόσμος μαζί του! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην συναισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Λέων

Πρέπει πάντα να είναι το κέντρο του ενδιαφέροντος και του θαυμασμού του περιβάλλοντος κόσμου. Για αυτόν το λόγο πρέπει να βρίσκεται ανάμεσα σε περιβάλλοντα κόσμο. Η τηλεφωνική επαφή δεν τον/την αφορά ιδιαίτερα. Θα χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο τόσο όσο του/της χρειάζεται για να οργανώσει μία συγκέντρωση, ένα φιλικό, πολυπρόσωπο κατά κανόνα, δείπνο, μια έξοδο που θα αφορά στη διασκέδαση, την καλοπέρασή του/της. Έτσι, θα εκδηλώσει την ακτινοβολία της ενέργειας και της ζωντάνιας που τον/την διακρίνει και σίγουρα η ζωντανή παρουσία πολλών ατόμων γύρω του/της, θα εξασφαλίσει την είσπραξη των πολυπόθητων κομπλιμέντων και του απαραίτητου θαυμασμού στο πρόσωπό του/της. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην συναισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Παρθένος

Το ακουστικό γίνεται σκουλαρίκι. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο! Για αυτόν/ην το μεγαλύτερο δώρο της τεχνολογίας είναι το ασύρματο τηλέφωνο. Ζει για να παρατηρεί, να σχολιάζει, να κριτικάρει, να κουτσομπολεύει. Έτσι μπορεί να τον/την δούμε να δουλεύει στο γραφείο, με το τηλέφωνο στο χέρι. Να μαγειρεύει με το τηλέφωνο στο χέρι. Να τρώει με το τηλέφωνο στο χέρι. Να πλένει τα πιάτα με το τηλέφωνο στο χέρι. Τέλος πάντων, μπορεί να κάνει τα πάντα με το τηλέφωνο στο χέρι, αρκεί το θέμα της κουβέντας να είναι το κουτσομπολιό, η κοινωνική κριτική! Και σίγουρα, μετά από μια πολύωρη συνομιλία, δε θα παραλείψει να απολυμάνει το ακουστικό! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην συναισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Ζυγός

Ο νάρκισσος. Φλερτάρει ακατάπαυστα, όχι επειδή ποθεί τους άλλους, αλλά επειδή ζει για να κάνει τους άλλους να τον/την ποθούν! Για τον/την Ζυγό το (κινητό κυρίως) τηλέφωνο είναι ένα εργαλείο, ένα όπλο κατά παντός, που θα χρησιμοποιήσει για να κερδίσει το ερωτικό ενδιαφέρον, τον πόθο του οποιουδήποτε. Και επειδή αυτό ισχύει ακόμα και όταν είναι δεσμευμένος/νη, τα sms, με κλειστό τον ήχο, είναι ένας ασφαλής τρόπος ανταλλαγής ερωτικής αλληλογραφίας. Λάτρεις λοιπόν των κινητών τηλεφώνων, οι ατακτούληδες Ζυγοί πάντα θα κυκλοφορούν ανάμεσά μας με ένα τέτοιο στο χέρι! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην συναισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Σκορπιός

Ο ψυχαναλυτής, ο ντεντέκτιβ, αχόρταγος κυνηγός δύναμης και εξουσίας. Ναι, είναι ικανός ο Σκορπιός μας να αφιερώσει ώρες σε ένα τηλεφώνημα. Ποτέ όμως άσκοπα! Θέλει να εκμαιεύσει από τον συνομιλητή του/της, σαν καλός ντεντέκτιβ ή ψυχαναλυτής όπως είπαμε, μια πολύ σημαντική για αυτόν/ην πληροφορία. Αυτή μπορεί να αφορά σε κάποιο καλά κρυμμένο μυστικό του/της συντρόφου του/της, που θα βοηθήσει να ασκήσει την απόλυτη, ψυχή και σώματι, εξουσία που αποζητά στη σχέση του/της. Ή να είναι μία πληροφορία από τον επαγγελματικό του/της χώρο, που θα βοηθήσει να ασκήσει επιβολή και δύναμη. Όπλο λοιπόν, ίσως επικίνδυνο, για τον Σκορπιό το τηλέφωνο! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην συναισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Τοξότης

Ένα πλάσμα τρυφερό, επικοινωνιακό, καλοπροαίρετο. Μπορεί να κάτσει με τις ώρες στο τηλέφωνο, φτάνει να δέχεται πληροφορίες για κάποιο θέμα που τον/την ενδιαφέρει. Μίλησέ του/της για ταξίδια, για εξερευνήσεις, για τέχνες και θα ξεχάσει να κοιτάξει το ρολόι. Θα τον/την έλεγα κουτσομπόλη/α, όχι όμως χωρίς λόγο και αιτία. Δεν ενδιαφέρεται για το στεγνό κουτσομπολιό, αλλά για την πληροφορία και την ανάλυσή της. Σπάνια θα σπαταλήσει χρόνο σε ένα τηλεφώνημα για προσωπικό του/της θέμα. Θα πει δυο-τρεις κουβέντες, θα κλείσει ένα ραντεβού και τέλειωσε. Ακόμα και στο τηλεφώνημα λοιπόν, δε θα επιτρέψει να θιγεί η προσωπική του/της ελευθερία. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην συναισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Αιγόκερως

Φιλόδοξος, σοβαρός, εκ πρώτης όψεως απλησίαστος. Είναι μονίμως απασχολημένος/η με τις επαγγελματικές του/της, πάντα σοβαρές, υποθέσεις. Σχεδόν ποτέ δε θα έχει χρόνο για ένα προσωπικό τηλεφώνημα. Η πάγια απάντησή του/της, μια και πλέον έχουμε αναγνώριση κλήσεων, είναι ‘‘λέγε γρήγορα, έχω δουλειά’’. Ακόμα και τα επαγγελματικά του/της τηλεφωνήματα είναι σύντομα, κοφτά, σοβαρά, διεκπαιρεωτικά και πάντα η φωνή του/της θα έχει τη χροιά της εντολής, ακόμα και αν απευθύνεται σε ανώτερούς του/της. Έτσι, για τον/την Αιγόκερω το τηλέφωνο είναι ένα ακόμα αντικείμενο επάνω στο γραφείο, χρήσιμο κάποιες φορές, φτάνει να μην του/της κλέβει τον πολύτιμο χρόνο του/της. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην συναισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Υδροχόος

Ο αγωνιστής. Ναι, είναι ένα μέσο επικοινωνίας, αλλά ελλιπές! Συνήθως στο τηλέφωνο μιλάει κανείς με ένα μόνο άτομο, ενώ αυτός/ή θέλει να επικοινωνεί με όλα τα φιλαράκια, ταυτόχρονα. Μόνο η τηλεδιάσκεψη τον/την καλύπτει. Άσε που συνήθως είναι απασχολημένος με φιλανθρωπικές, ανθρωπιστικές, αγωνιστικές υποθέσεις. Τα προσωπικά τηλεφωνήματα τον/την απασχολούν άσκοπα και τον/την αποκόπτουν από το υψηλό καθήκον της σωτηρίας του κόσμου, που έχει σαν στόχο στη ζωή του/της ο/η ιδεαλιστής/στρια μας. Με κόπο, θα αφιερώσει χρόνο σε τηλεφώνημα κοινωνικού ή ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος. Έτσι και αλλιώς, πάντα προτιμά τη ζωντανή, ομαδική επικοινωνία. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην συναισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Ιχθύς

Το αγαπημένο μας, ονειροπόλο ψαράκι. Λειτουργεί σε έναν ονειρικά πλασμένο συναισθηματικό κόσμο. Δύσκολα προσαρμόζεται στην πεζή, σκληρή πολλές φορές, πραγματικότητα που το περιβάλλει. Βασικό του/της αίτημα είναι η συναισθηματική επικοινωνία. Νοιώθει συνεχώς την ανάγκη της απόδειξης της συμπάθειας, της στοργής, της αγάπης, του έρωτα προς το πρόσωπό του/της. Λατρεμένη του/της συνήθεια λοιπόν, τα συχνά και μεγάλης διάρκειας τηλέφωνα με το ταίρι του/της. Ένα επαγγελματικό τηλεφώνημα μπορεί να το ξεχάσει, αφού ο ονειρόκοσμός του/της δεν περιλαμβάνει υποχρεώσεις και πιέσεις σχετικά με πεζά, πρακτικά θέματα. Ένα τηλεφώνημα όμως με το ταίρι του/της, μπορεί να διαρκέσει ώρες, μέχρι ένας από τους δύο να πάρει τη δυσάρεστη απόφαση να κλείσει πρώτος. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην συναισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24