Η σχέση των 12 ζωδίων με την μαγειρική…

Η σχέση των 12 ζωδίων με την μαγειρική…
Βαθμολόγησε: 
Average: 3.5 (2 votes)
Βάσια Βέρτη

Σίγουρα ο έρωτας περνάει από το στομάχι και όλοι μας είμαστε λάτρεις του καλού φαγητού. Θα θέλαμε το ταίρι μας να ξέρει να μαγειρεύει και να μας ετοιμάσει ένα εντυπωσιακό δείπνο. Ένα ωραίο σπιτικό φαγητό από τα… χεράκια του συντρόφου μας, είναι σίγουρα το καλύτερο αφροδισιακό. Αλήθεια όμως, πως τα πάει το ταίρι μας με το κομμάτι αυτό; Το έχει ή… μπα; Ποια είναι σχέση των 12 ζωδίων με την μαγειρική; Ανάλογα με το ζώδιό του, μάθε και τις ικανότητες του στην μαγειρική, για να ξέρεις τι να περιμένεις.

Τα 12 ζώδια και η μαγειρική. Ποια η σχέση τους;

Κριός

Ο Κριός δεν έχει καμία σχέση με την κουζίνα. Εξάλλου, έχει τόσα άλλα να ασχοληθεί, που ο χρόνος του είναι πολύτιμος. Ακόμα και αν σου μαγειρέψει γιατί πρέπει να το κάνει, σίγουρα δε θα δώσει και τον καλύτερό του εαυτό και μάλλον το φαγητό του θα είναι κάτω του μετρίου. Η διακόσμηση που θα κάνει όμως στο τραπέζι, θα κλέψει την παράσταση. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ταύρος

Καλά τώρα! Εδώ έχουμε να κάνουμε με ΤΟΝ σεφ. Τον ένα και μοναδικό. Εξάλλου, οι καλύτεροι και πιο διάσημοι μάγειρες του κόσμου, ανήκουν στο ζώδιο αυτό. Μπορεί να φτιάξει τα πάντα με μεγάλη ευκολία και να βάλει τη φαντασία του να δουλέψει, για πιο προκλητικές εμφανίσεις στα πιάτα του. Θα γευτείς τα πάντα από τα χεράκια του. Ακόμα και γλυκό. Σίγουρα το βραβείο της μαγειρικής, του ανήκει δικαιωματικά. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Δίδυμοι

Δίδυμος και μαγειρική, είναι απλά εχθροί. Δεν έχουν συναντηθεί ποτέ. Δεν τα πάει καθόλου καλά με την κουζίνα. Αν σε καλέσει για φαγητό όμως, θα εκπλαγείς με όλα αυτά που θα έχει στο τραπέζι. Το γεγονός ότι τα έχει παραγγέλλει από το πιο ακριβό εστιατόριο για να σε εντυπωσιάσει, έχει καμία σημασία ; Όχι φυσικά… Η πρόθεση μετράει. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Καρκίνος

Δεν υπήρχε περίπτωση ένας Καρκίνος να μη γνωρίζει να μαγειρεύει. Αυτό το ζώδιο, που είναι σπιτόγατος και αγαπά την οικογενειακή ατμόσφαιρα, είναι και πολύ ικανός μάγειρας. Πάντα μαγειρεύει στο σπίτι του και μάλιστα υγιεινά. Μπορεί ακόμα να σου φτιάξει και τα πιο υπέροχα γλυκά. Η μυρωδιά από το καλομαγειρεμένο, παραδοσιακό φαγητό, θα σου τρυπήσει τη μύτη με το που θα μπεις στο σπίτι του. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Λέων

Ο Λέοντας φημίζεται γενικά για τις ικανότητές του στη μαγειρική, οπότε από τα χεράκια του θα γευτείς πολλές, μοναδικές και εξαιρετικές λιχουδιές. Από την άλλη, πάντα φτιάχνουν και την κατάλληλη ατμόσφαιρα και θα αισθανθείς ότι γευματίζεις στο πιο σικ εστιατόριο της πόλης. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Παρθένος

Ο Παρθένος δεν είναι και το καλύτερο ζώδιο στη μαγειρική και το σίγουρο είναι ότι δε θέλει και να προσπαθήσει. Προτιμά να μαγειρεύουν οι άλλοι για αυτόν. Αν θα πρέπει να σας κάνει το τραπέζι, θα κάνει την υπέρβασή του και μπει στην κουζίνα. Τώρα τι θα φτιάξει, είναι άλλο θέμα. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ζυγός

Στον Ζυγό αρέσει να μαγειρεύει. Είναι πολύ καλός στον τομέα αυτόν και μπορεί να σου φτιάξει ό,τι του ζητήσεις. Και περιμένει την επιβράβευση μετά. Σίγουρα θα ικανοποιηθείς με τις ικανότητες που έχει στην κουζίνα. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σκορπιός

Είναι ένας πολύ καλός οικοδεσπότης ο Σκορπιός και θα κάνει τα πάντα για να σε αφήσει ικανοποιημένο. Τα πάει πολύ καλά με την μαγειρική και από τα χεράκια του θα δοκιμάσεις φαγητά, που δεν έχεις φάει ποτέ. Οι συνδυασμοί που θα κάνει, θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι καλοφαγάς. Του αρέσει να γεύεται πρωτόγνωρες λιχουδιές και να δοκιμάζει φαγητά άλλων πολιτισμών. Αλλά ο ίδιος δεν το έχει και τόσο με τη μαγειρική. Αν τώρα αποφασίσει να σε περιποιηθεί, θα βάλει τα δυνατά του να σου φτιάξει κάτι εξωτικό. Δε θα μείνει στα κλασικά φαγητά. Και αυτό θα το κάνει πολύ καλά, για να σε εντυπωσιάσει.  Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αιγόκερως

Όταν ένας Αιγόκερως θα μπει μέσα στην κουζίνα του, ξεχνά να βγει. Και αυτό γιατί αγαπά πολύ το μαγείρεμα και πάντα θα έχει σπιτικό φαγητό. Δεν του αρέσει να τρώει απ’ έξω. Αν σε καλέσει για να σου κάνει το τραπέζι, θα σε καταπλήξει με όλα αυτά τα υπέροχα φαγητά που θα φτιάξει. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Υδροχόος

Ο Υδροχόος λατρεύει το μαγείρεμα και η κουζίνα του έχει όλα τα κομφόρ. Μπορεί να έχει ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποια φαγητά, αλλά αν αποφασίσει να σου κάνει το τραπέζι, θα δοκιμάσεις τα πάντα. Είναι πολύ καλός οικοδεσπότης και δεν υπάρχει περίπτωση να πας στο σπίτι του και να μην φύγεις με τουλάχιστον… 2 κιλά παραπάνω, από το πολύ φαγητό.  Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ιχθύς

Ο Ιχθύς λατρεύει να μαγειρεύει φαγητά άλλων πολιτισμών. Κινέζικη και ινδική κουζίνα, είναι στην κορυφή της προτίμησής του. Και από την άλλη, του αρέσει να αυτοσχεδιάζει στο κομμάτι αυτό. Στο τραπέζι που θα σου κάνει, θα έχεις την ευκαιρία να γευτείς μοναδικές, εξωτικές γεύσεις και να ταξιδέψεις έστω και νοερά σε άλλα μέρη. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24