Πως αντιμετωπίζουν τα 12 ζώδια τον καύσωνα;

Πως αντιμετωπίζουν τα 12 ζώδια τον καύσωνα;
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Βάσια Βέρτη

Κάποτε, στην αρχαιότητα, όταν έπιαναν οι υπερβολικές ζέστες, αποκαλούνταν κυνικά καύματα. Αυτό δεν συνέβαινε, ούτε γιατί τα σκυλιά πάθαιναν εγκαύματα από την ηλιακή ακτινοβολία, ούτε γιατί ήσαν υπεύθυνα για την ζέστη. Απλώς, οι αρχαίοι είχαν παρατηρήσει, ότι η Γη βρισκόταν στην πλησιέστερη θέση με τον αστερισμό του Μεγάλου Κυνός, και ο Σείριος φαινόταν πιο λαμπρός παρά ποτέ και τους ζέσταινε. Μια τέτοια κατάσταση βιώνουμε και μείς όταν ο καύσωνας μας ταλαιπωρεί, και ας μην τα φορτώνουμε στον καημένο τον Σείριο, αλλά στην κλιματική αλλαγή. Πως όμως τα ζώδια αντιμετωπίζουν και αντιδρούν στα ακραία κλιματικά φαινόμενα όπως οι καύσωνες που τόσο συχνά μας επισκέπτονται τελευταία;

Ας προσπαθήσουμε να διαβάσουμε την σκέψη τους και ν’ ακούσουμε τα λόγια τους! Αναγνώστη μας αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη για το χιουμοριστικό ύφος, αλλά υπάρχει μόνο για να σε διασκεδάσει αυτούς τους χαλεπούς καιρούς.

Πως αντιμετωπίζουν τα ζώδια τον καύσωνα;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός κάνει και αστειάκια, διακωμωδεί την κατάσταση για να μην του πέσει πολύ βοριά και τον πιάσουν τα νεύρα του χειρότερα. Μπα, δεν πιάνει! “Τι είπαμε ότι δίνει ο καύσωνας; Νευράκια; Κάπου πρέπει να ξεσπάσω, γιατί θα τρελαθώ, ο μαχητής! Ας πάρω τ’ αυτοκίνητο, φουλ το αιρ κοντίσιον, φουλ τα γκάζια, θ’ αρχίσω τις σφήνες, τις μαγκιές και τα κλεισίματα, δεν μπορεί, κάποιος θα μου την πει, θα μου χώσει καμιά μούντζα, θα μου δοθεί η ευκαιρία να πλακωθούμε και θα ξεσπάσω τα νεύρα μου.” Μονίμως οργίλος και καβγατζής ο Κριός! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

“Καύσωνας! Πω πω, ούτε να Πάω στην κουζίνα να μαγειρέψω δεν μπορώ. Ας βάλω τα δυνατά μου να σηκωθώ από τον καναπέ, ν’ ανοίξω το αιρ κοντίσιον, να βάλω και τηλεόραση και όλη την δύναμη που μου απέμεινε για να εξαντλήσω, θα την διοχετεύσω για να παραγγείλω από το αγαπημένο μου ντελίβερι να φάω κάτι νόστιμο και χορταστικό.” Κάθε χαρακτηρισμός που κυκλοφορεί ότι ο Ταύρος είναι κοιλιόδουλος, λιχούδης και τεμπελόσκυλο, είναι κακόβουλος και συκοφαντικός. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

“Μ’ αυτόν τον καύσωνα, ήθελα, να πάω στην ξαδέρφη μου να μιλήσουμε για τα νέα της οικογενείας. Στο γείτονα μου που μου ‘κανε ένα νεύμα και ακόμα δεν μου είπε τι με ήθελε. στην παραλία να κάνω μια βουτιά. Τελικά μ’ αυτή την ζέστη δεν είναι λογικό να τρέχω δεξιά αριστερά . Θ’ αναγκαστώ να πω σε όλους αυτούς που με περιμένουν ένα κατά συνθήκη ψεύδος και θα πάω στην πρώτη πισίνα που θα μου γυαλίσει” Διλήμματα ο Δίδυμος, περιέργεια, κουτσομπολιό και ψεματάκια! Εύγε! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

“Μ’ αυτόν τον καύσωνα δεν μπορώ να κάνω τίποτε! Το μόνο που θα με ευχαριστούσε θα ήταν να πάρω την μάνουλα μου να πάμε στην θάλασσα να βρούμε λίγη δροσιά. Ν’ ανακουφιστεί κι’ εκείνη η καημένη και να θυμηθούμε τα παλιά όταν αυτή με πήγαινε στην παραλία. Έμπαινε σε τέτοια ταλαιπωρία κα τότε πάλι είχαμε καύσωνα. Ε, τώρα δεν είναι ο καιρός να της το ανταποδώσω εγώ;” Άραγε, ποτέ έκοψε (;) τον θηλασμό; Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

“Μα είναι απίστευτο να μην σέβεται ο καιρός την ανάγκη μου να ησυχάσω λίγο! Εγώ, Ο Αυτοκράτορας, και να με αναγκάζει να ιδρώνω σαν να είμαι ένας πληβείος! Το βρήκα θα κλείσω ξαπλώστρα σε μια κοσμική παραλία και θα πάω να συνδυάσω και βουτιές και την απόλαυση να νοιώθω τα βλέμματα επάνω μου. Ομολογώ ότι αναγνωρίζω πως η χαρά και η απόλαυση που θα χαρίζω σ’ αυτούς που θα με βλέπουν θα είναι μεγαλύτερη, αλλά αισθάνομαι ότι τους το οφείλω.” Μεγαλοψυχία, δεν μπορείς να πεις! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

“Έχω κάνει ήδη δώδεκα μπάνια στην ντουζιέρα μου που είναι πεντακάθαρη και απολυμασμένη, και έχουν περάσει κιόλας τρεις ώρες από τότε που ξύπνησα. Αν πάω τώρα στην θάλασσα, θα είναι γεμάτη μικρόβια, γιατί οι παράλιες έχουν γεμίσει λουόμενους, και ποιος μου εγγυάται ότι όλοι αυτοί είχαν πλυθεί με μικροβιοκτόνο αντισηπτικό πριν φύγουν από το σπίτι τους. Θ’ αναγκαστώ να μείνω στο σπίτι και θα βασανίζομαι από το γεγονός ότι είχα προγραμματίσει να κάνω δουλειές του σπιτιού και με την ζέστη δεν το αντέχω, τι να γίνει, θα το ξεπεράσω! Θ’ ανοίξω την τηλεόραση στις κουτσομπολίστικες εκπομπές και θα περάσω την ώρα μου” Παρηγοριά του Παρθένου το κουτσομπολιό και γλύτωσε από τα μικρόβια! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

“Δεν την αντέχω πια αυτή τη ζέστη , κολλάνε τα ρούχα μου επάνω μου, ακόμη και το ολομέταξο σινιέ και πανάκριβο φουλάρι μου! Θα πρέπει να βρω οπωσδήποτε παρέα, κάποιον πρόθυμο να με πάει σε μια σικάτη παραλία ή ακόμα καλλίτερα σε μια σικάτη πισίνα. Τώρα, αν αυτός ο κάποιος, θέλει να παίξει «και κάτι παραπάνω» ίσα- ίσα για να ταράξουμε τα λιμνάζοντα ύδατα, ακόμα καλλίτερα. Αχ, που να είναι το παρεό που πήρα από την Σαιντ Ονορέ; “ Ουδέν σχόλιον! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

“Εγώ ο καημένος έχω φροντίσει να γεννηθώ στις αρχές της δροσιάς, τι μπορώ να κάνω μ’ αυτήν την ζέστη; Ίσως το καλλίτερο θα ήταν να μείνω ακινητοποιημένος στη δροσιά του κλιματιστικού, και αφού θα έχω πια δημιουργήσει ένα καλό κλίμα, να καλέσω το άτομο που μ’ ενδιαφέρει προσφέροντας του ως υπόσχεση δροσιά έξω και φλόγα μέσα! Μια τέτοια προσφορά είναι αδύνατον να μην γίνει αποδεκτή.” Για να το λέει, κάτι ξέρει! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

“Παιδιά, τι θα γίνει; Καύσωνα έχει, θα μείνουμε ακινητοποιημένοι και δεν θα κάνουμε τίποτα; Λοιπόν, το έχω, πάμε σε μια παραλία, κουβαλάμε τσάντες, ομπρέλες, θερμός, φορητά ψυγειάκια, φροντίζουμε να έχει και ένα καλό μπαράκι εκεί κοντά. Μόλις δροσίσει ν’ αρχίσουμε τα κοκτέιλ, και αν δούμε ότι δεν δροσίζει, παλιά μας τέχνη κόσκινο, ανάβουμε μια φωτιά στην παραλία , μπες βγες στη θάλασσα, τραγουδάκι, ξενύχτι μέχρι πρωίας. Ώσπου να δώσει ο καιρός να γυρίσουμε στο σπίτι μας.” Ένα θα σου πω, έχει βρει το νόημα της ζωής! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

“Oh mοn Dieu, στο μόνο μέρος που βρίσκω πραγματική δροσιά είναι το γραφείο μου. Εκεί είναι όλα αγγελικά πλασμένα, ένα περιβάλλον κομμένο και ραμμένο για μένα. Έξω σαράντα πέντε βαθμοί και μέσα στο γραφείο μετά βίας εικοσιδύο. Ε, όχι κύριοι δεν είμαι εργασιομανής, απλά μ’ αρέσουν τα ωραία κλίματα. Εδώ θα μείνω, λοιπόν, και τώρα που το σκάφτομαι, καιρός είναι να πείσω και τους υφιστάμενους μου, ν’ ακολουθούσουν το παράδειγμα μου, θα είναι τυχεροί!” Αν δεν είναι εργασιομανής, μήπως είναι φερέφωνο και εγκάθετος της εργοδοσίας; Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

“Βρέ παιδιά, όταν έχει τόση ζέστη σε ποιόν πρέπει να απευθυνθώ; Εναντίον ποιού πρέπει να διαδηλώσω; Αφού λοιπόν δεν βρίσκω εναντίον ποιου θα πρέπει να κάνω κάποιο διαδήλωση, που να διαμαρτυρηθώ, τέλος πάντων, για να απαλλαγούμε από την ζέστη, θα κάνω αυτό που μου απομένει ως δεύτερη επιλογή. Θα αράξω λοιπόν, και θα σκάφτομαι τις μελλοντικές μου εξορμήσεις, θα οργανώνω, θα εμψυχώνω, θα εμπνέω και θα ευαισθητοποιώ! Προς το παρόν ας αράξω λοιπόν” Δεν ξέρει που να πάει, του μίλησε κανείς για την κλιματική αλλαγή, το φαινόμενο του θερμοκηπίου μήπως; Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

“Ζέστη; Ποια ζέστη; Α, ο καύσωνας, αυτός με κάνει να νοιώθω κάποιο αφηρημάδα; Τι; Έχω πάντα αφηρημάδα; Δηλαδή έχει πάντα καύσωνα; Πάντως αυτό που θέλω εγώ είναι μια τρυφερή αγκαλιά που να με κλείσει μέσα της και να με ταξιδέψει στα ωραιότερα παραμυθία απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ, και να γελάμε και να κλαίμε πάλι απ’ το βράδυ ως το πρωί και τελικά, τι μου προτείνετε; Να πάμε για μπάνιο; Εντάξει , πάμε για μπάνιο, κανένα πρόβλημα, η αγκαλιά της θάλασσας καλή είναι, μου κάνει!” Όταν μιλάμε για σταθερότητα απόψεων, αυτό δεν έχουμε υπ’ όψη μας; Ναι; Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24